Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Nektarcım senin bu işyeri bi tuhaf. Bence yazın bulgaristana gitmeden işten çık azcık fazla tatil yap. sonra iş bak kendine.
off bilmiyorum elfim, işsiz de kalmak istemiyorum.. eşiem yüklenemem
diş taksidim bitseydi en azından 1200 tl kaldı o da
du bakalım neler olucak..

elfi görümcen gerçekten çok garip hiç yanaşma bırak dışardan bir şeyler söyler evde atıştırırsınız Allah ona muhtaç etmesin sizi. Ne kadar ucuzca davranışlar...Kayınvaliden de tam dayaklık çok üzülüyorum elim kolum tutmuyor ondan iş yapmıyorum da ne demek madem çok üzülüyor sizinle taşınmak ve yaşamak zorunda değil...sen bu haldeyken böyle davranıyyorsa Allah kayınvalidene biraz vicdan versin.

nektar bence de sen başka bir iş aramaya başla uygun bir şey bulduğunda buraya hoşçakalıın dersin.

dilşad annen proğram için hangi yemekleri yapacak belirledi mi? Zamanını söyle ben de izleyim

Bu arada pazartesi günü tv de bir proğram izledim starda ismi evim güzel evimdi sanırım yarışmaymış biraz garip bir yarışma 4 tane yarışmacı var yarışmacılar her gün birinin evini geziyorlar ve evlerini gezdikleri yarışmacıya hediye alıyorlar ev hediyesi; evi gezilen yarışmacı da açıp puan veriyor ama sonrası nasıl oluyor anlamadım. Pazartesi günü bir pdr ci nin evini gezdiler kadının evi pembe pembeydi masallardan fırlamış gibi duruyordu

nekim o iş yerinde niye ısrar ediyorsunki maaşını doğru düzgün alamıyorsun.santralede bakıyorsun.i.k.bölümünde çalıştığın kişiden memnun değilsin.ortamı seviyorsun ama sürekli stres içindesin.iş bulamam diye korkma çok rahat iş bulursun .ister çıkmadan iş bul çık istersen iş bulmadan çık bulgaristana falan git hem haziranda taşınacağız diyordun.hem taşınıp hem çalışmak çok zor.dişinin taksitide falza bişe kalmamış.eşin onu karşılar.

nekk canım bence iş bulmadan çıkma, çalışmaya alışığız ev önce cazip gibi gözükse de sonra boğuyor.
hem çok acele karar da verme du bakalım belki bişe demezler oraya geç falan gibisine.
sirkencim bugün ekiple buluşup karar verecek annem, bizim bağ evimizde çekecekler, gidip oraya bakacaklarmış.
elfiş görümcen belki de senin yemeği yemiştir.

nektar bence de sen başka bir iş aramaya başla uygun bir şey bulduğunda buraya hoşçakalıın dersin.

başka yerlerde de çalıştığım için en rahat davrandığım ortam burası diye belki, bilmiyorum..
kimse baskı yapmıyor, kimse kızmıyor.. ne bilim..
aile gibiyiz yaa, bizim bölüm 11 kişi bişi alınca 11e bölünüyo mesela, pasta, börek.. anlatılmaz ki..
yollardan çok sıkıldığım için belki, kapımın önünden binip kapıda iniyorum..
birde yeni bir yere başlamayı sevmiyorum, ortama alışmak felan işkence gibi..
hayırlısı...

Canım şimdiki yerinden çok memnun olduğunu, santralde kendinden verim alamadığını falan sölersin .... Seviyolr seni demkki, aile gibi gördüğüne göre..onlarda göndermez seni

nekim bence de şimdiden sıkıntı yapma kendine. bence seni geri çağırmazlar santrale. sonuçta i.k. ya eleman yetiştirmek daha zor, santrale yetiştirmekten. sana sorarlarsa da istemiyorum, ik. yı seviyorum dersin canım. ama dediğim gibi bence senin yerini değiştirmek istemeyecekler. içini rahat tut.

evet canım, iş bulmadan işten çıkmam.. eşimi zor durumda bırakmiycam (tabi beklenmedik bişe olmasın da)

Canım şimdiki yerinden çok memnun olduğunu, santralde kendinden verim alamadığını falan sölersin .... Seviyolr seni demkki, aile gibi gördüğüne göre..onlarda göndermez seni

böyle diyim ben kızlar evet.. bence zaten onu almazlar eski işine, şımarıklık yapıyorusn artık diye araz işitecek belki de..
hayırlısııı

ya rüyamda sirkeni gördüm çok bilmilşimiz bizim (iyi bişi dedim burda )
bizim topikte iki kız varmış kamburmuşlar, onlara alternatif tıptan bişler söylüyo, bilgi veriyo şunu şunu yapın diye felan..
birde şey soruyodu "doğuştan mı kambursun, sonradan mı ona göre tedavi seçenekleri sunucam"

bilimsel bişe olsa sirken koşuyor imdadımıza .ondan rüyana girmiştir.

yoruldum yaa.bazayı kaldırdım altını süpürdüm .orda fotoğraf albümlerim bekarken biriktirdiğim peçete koleksiyonum,takılarım,hatıra diye sakladım bir sürü şey ,kitaplar vardı onları çekyatın altına aldım .montları bazanın altına aldım .evi süpürdüm.toz alıp evi silmem lazım.bide arka balkonum var .merdiven vardı orda merdivenin en üstüne kışlar yuva yapmıştı.2 yavrusu oldu büyüdüler gittiler.sonra başka kuş geldi 2 yumurtası vardı ama yavru olmadı.her taraf pislik içinde orayı temizlemem lazım.yıkadığımda aşağıya bodrum kattakinin balkonuna gidiyor.napıcam bilemedim.

zaten el atmadığım bir alternatif tıp kalmıştı
ben dün callaneticsten bahsettim ya bi de diyet filan yapıyorum ondan bilinçaltında yer edinmiş kuzum. Bu arada kamburluk filan dedin ya bende skolyoz var belki de o malum olmuş.

off ya ilk haftadan insana bu kadar iş yüklenmez ki. patron sabah geldi yarına bir katalog var diyo zaten azdı işim tam oldu yani.

nekim ya bir oraya bir buraya oyuncakmı cnm durmadan yer değiştiriyorlar olmazki ama konuş sende öle bişe derlerse dedğin gibi anlayışlılarsa zaten sorun olmaz heralde..

kızlar nedicem ben eğitim var dedim yaa karar veremedm müdürde sen bilirsin dedi sonrada diyo olmazsa bende programıma bakim berabr gideriz,dolaşırız akşam yemek yeriz off ne diceğimi şaşırdım adama resmen yaa eşim duysa çıldırır..

mannak mıdır nedir yemek yeriz felan
eşim de sabah bana 4 kere üst değiştirdi artık yanımdaki çocuk benle yaşıtmış o yazlıkları giyemezmişim! yanıma aldım akşam ablamın oğlunun doğum günüsü var orda giycem napiim. eşlerimizde haklı aslında.

4 defa üst değiştirmek mi dilşad sende peygamber sabrı varmış.
bol müdürün ters biri mi ki? Benim başka bir planım var kusura bakmayın arkadaşlarımla görüşecem de ek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…