off bilmiyorum elfim, işsiz de kalmak istemiyorum.. eşiem yüklenememNektarcım senin bu işyeri bi tuhaf. Bence yazın bulgaristana gitmeden işten çık azcık fazla tatil yap. sonra iş bak kendine.
nektar bence de sen başka bir iş aramaya başla uygun bir şey bulduğunda buraya hoşçakalıın dersin.
başka yerlerde de çalıştığım için en rahat davrandığım ortam burası diye belki, bilmiyorum..nekim o iş yerinde niye ısrar ediyorsunki maaşını doğru düzgün alamıyorsun.santralede bakıyorsun.i.k.bölümünde çalıştığın kişiden memnun değilsin.ortamı seviyorsun ama sürekli stres içindesin.iş bulamam diye korkma çok rahat iş bulursun .ister çıkmadan iş bul çık istersen iş bulmadan çık bulgaristana falan git hem haziranda taşınacağız diyordun.hem taşınıp hem çalışmak çok zor.dişinin taksitide falza bişe kalmamış.eşin onu karşılar.
evet canım, iş bulmadan işten çıkmam.. eşimi zor durumda bırakmiycam (tabi beklenmedik bişe olmasın da)nekk canım bence iş bulmadan çıkma, çalışmaya alışığız ev önce cazip gibi gözükse de sonra boğuyor.
hem çok acele karar da verme du bakalım belki bişe demezler oraya geç falan gibisine.
sirkencim bugün ekiple buluşup karar verecek annem, bizim bağ evimizde çekecekler, gidip oraya bakacaklarmış.
elfiş görümcen belki de senin yemeği yemiştir.
Canım şimdiki yerinden çok memnun olduğunu, santralde kendinden verim alamadığını falan sölersin .... Seviyolr seni demkki, aile gibi gördüğüne göre..onlarda göndermez seni
nekim bence de şimdiden sıkıntı yapma kendine. bence seni geri çağırmazlar santrale. sonuçta i.k. ya eleman yetiştirmek daha zor, santrale yetiştirmekten. sana sorarlarsa da istemiyorum, ik. yı seviyorum dersin canım. ama dediğim gibi bence senin yerini değiştirmek istemeyecekler. içini rahat tut.
ya rüyamda sirkeni gördümçok bilmilşimiz bizim (iyi bişi dedim burda )
bizim topikte iki kız varmış kamburmuşlar, onlara alternatif tıptan bişler söylüyo, bilgi veriyo şunu şunu yapın diye felan..
birde şey soruyodu "doğuştan mı kambursun, sonradan mı ona göre tedavi seçenekleri sunucam"
nekim ya bir oraya bir buraya oyuncakmı cnm durmadan yer değiştiriyorlar olmazki amakonuş sende öle bişe derlerse dedğin gibi anlayışlılarsa zaten sorun olmaz heralde..
kızlar nedicem ben eğitim var dedim yaa karar veremedm müdürde sen bilirsin dedi sonrada diyo olmazsa bende programıma bakim berabr gideriz,dolaşırız akşam yemek yerizoff ne diceğimi şaşırdım adama resmen yaa eşim duysa çıldırır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?