Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

...
canım bu skolyoz sendeki hafiftir ama dimmi, netten baktım da çok vahim fotolar var.
sendekisi hiiiç belli değil çinkim.

eet geçmiycem.
diycem ki "madem A.. hn eski işine dönecek santrale birini bulun bir-kaç gün işi göstersin öyle geçsin"

ay müdürüne de oldum
ne yemeğiymiş o yaa, saçmalamasın..dolaşırız diyo birde

canım senin eşin niye taktı bu çocuğa bukadar :26:
ters bi hareketi, konuşma şekli mi var çocuğun? :44:

cıks yok, ama benle yaşıt bi de yakışıklı yani.

ay allahım dilooş, Eşin de alem yanii
Istanbulda olsaaan, bizim şirkette felan hiç düşünemiyorum o zaman eşini ben santraldeyken, her gün gazetecileri, dergiden felan geliyodu çocukları görüceksin kızları da sülün gibi.. e ilgilenmek zorundasın tabiii..
Noluyomuş ki iş arkadaşın yakışıklıysa :26:

sence cnm
seninkide çok kıskanç hee:))

4 defa üst değiştirmek mi dilşad sende peygamber sabrı varmış.
bol müdürün ters biri mi ki? Benim başka bir planım var kusura bakmayın arkadaşlarımla görüşecem de ek

tabi cnm dengesiz birazda
valal öle nekim bende öle oldum ilginç bi insan ne işim varsa neyseki tek olmıcam:))

Son düzenleme:

eşin biliyo mu peki bunları nekimmm??? malum senin çok kıskanç olduğunu biliyoruz, eşin nasıl onu merak ettim.

ben bugün çok saçma hissediyorum kendimi ya. artık göbiş çıkıyor, pantolonla rahat edemiyorum diye ablamdan aldığım hamile pantolonunu giydim, o da 2 beden büyük bana. sinir oluyorum kendime baktıkça. hafta sonu gelsin alışverişşşşş

ben geldim çay saati misafirliğe ingililizlerin kukis time zamanı hade pakem nekk sen yapmışındır pasta börek hamarat garusu

off cnm kurabişşş istedi yaaa senin kurabişleri gördüm fare gibi yapmışsın yaa benim sümbül onunla oynardı fare die...

eşim tabi ki iş ortamımı biliyor. Geldi gördü, ama ben onu kışkırtmıyorum, yok şööyle çocuklar geldi, böyle yakışıklılar demiyorum huzursuzlanır çünkü biliyorum.. Tiplerini felan tarif etmiyorum canım eşime
eşim de kıskançtır ama ben kadar değill :)))

yesinler senin göbişini

hoşgeldin kuzumm
Kurabiye yok Rejimdeyim
çubuk kraker kemiriyorumm, sana da verimmi

ben napimm son ay giycek bişi kalmadı son aldıklarım da olmuyor ebnden öneri herşeyi 1 beden büyük al valla haftada bile değişyosunnn işten ayrılcam die almıyom bişi ede hamiş tişört hamiş kot geçircez artık aldığım hiçbir elbise göbekte rahat etmiyor sıkyolar rahat olmuyor likralı olsa bile sanki bebeği sıkyomuş hissine kapılyosun:26::26:

evde kocişin tişörleri giyiorum rahat rahat adam onu bile sexü bulyo töbeee

...
canım bu skolyoz sendeki hafiftir ama dimmi, netten baktım da çok vahim fotolar var.
sendekisi hiiiç belli değil çinkim.

bendeki belli değil 27 derece; zaten üniversitedeyken tesadüfen öğrenmiştim. Ama yine de sırt kaslarımı kuvvetli tutmam ve fazla kilo almamam gerekliymiş bunun da tek yolu yüzmek. İnternetten araştırdığıma göre belki hamileliğimin ilerleyen aylarında sıkıntı yapabilirmiş o kadar.

Eşim benim kıyafetlerime karışmaz nişanlıyken baya gözü korktu sanırım ; ben de zaten bilirim bi nişanlıyken kvalide kpeder gelinliğime karışmaya çalıştılar evlenene kadar adım atmadım çok pis huyum var o konuda.

hoşgeldin kuzumm
Kurabiye yok Rejimdeyim
çubuk kraker kemiriyorumm, sana da verimmi

sende durdun durdun ben gelincemi rejime girdin eee evde pasta yapmıcanmı artık

nekk bişi diyimmi şu hürrem saç rengini yapsan eşin ölür kıskançlıktannn valla bir fıstık olursun sorma hürrem bakırımı ne işte...

kızz be olsam çoktan yapmıştım burda kara çiyan kızlar bile yapıyor berbat göründükleri halde

yaa kuzum ben de istiyoum, sırf değişiklik olsun diye ama
kocam bu saç rengimi beğeniyo.. doğallıktan yana o hep :26:

esmere hiç yakışmıyo eveeeeettt

kız napsın adam kaç aydır ne görse artık direk onu düşünüyo demekki

benimde cnm şekerli bişelr istiyor yaa..

nekk kız kahkülde kesmedin dimi??

Koketa nasılsın

zuzuş sen nerdesin yaa ben okdar geldim gittim seni hiç görmedim yevmiye deft.içinde içinde kayboldunmu??

ben iyiyim haftaya gaçıcam kurtulcam şu iş yerinden dinlencem bam bamla ben ....doğum iznine ayrılcam...

ben doğum paramı raporum bitince alıcam dimi...4 ay parasız nasıl geçicek bakalım

[
işyerin vermiyorsa rapor bitince alıyosun cnm..

yaa kuzum ben de istiyoum, sırf değişiklik olsun diye ama
kocam bu saç rengimi beğeniyo.. doğallıktan yana o hep :26:

esmere hiç yakışmıyo eveeeeettt

öyle derler doğal ol şu buu ama yaptınmıda totonda gezerler nefis hatun die...

sen yap bak gör nasıl armut gibim dibine düşyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…