zaten el atmadığım bir alternatif tıp kalmıştı
ben dün callaneticsten bahsettim ya bi de diyet filan yapıyorum ondan bilinçaltında yer edinmiş kuzum. Bu arada kamburluk filan dedin ya bende skolyoz var belki de o malum olmuş.
eet geçmiycem.nekim ya bir oraya bir buraya oyuncakmı cnm durmadan yer değiştiriyorlar olmazki amakonuş sende öle bişe derlerse dedğin gibi anlayışlılarsa zaten sorun olmaz heralde..
kızlar nedicem ben eğitim var dedim yaa karar veremedm müdürde sen bilirsin dedi sonrada diyo olmazsa bende programıma bakim berabr gideriz,dolaşırız akşam yemek yerizoff ne diceğimi şaşırdım adama resmen yaa eşim duysa çıldırır..
canım senin eşin niye taktı bu çocuğa bukadar :26:mannak mıdır nedir yemek yeriz felan
eşim de sabah bana 4 kere üst değiştirdi artık yanımdaki çocuk benle yaşıtmış o yazlıkları giyemezmişim! yanıma aldım akşam ablamın oğlunun doğum günüsü var orda giycem napiim. eşlerimizde haklı aslında.
cıks yok, ama benle yaşıt bi de yakışıklı yani.
mannak mıdır nedir yemek yeriz felan
eşim de sabah bana 4 kere üst değiştirdi artık yanımdaki çocuk benle yaşıtmış o yazlıkları giyemezmişim! yanıma aldım akşam ablamın oğlunun doğum günüsü var orda giycem napiim. eşlerimizde haklı aslında.
4 defa üst değiştirmek midilşad sende peygamber sabrı varmış.
bol müdürün ters biri mi ki? Benim başka bir planım var kusura bakmayın arkadaşlarımla görüşecem de ek
ay allahım dilooş,Eşin de alem yanii
Istanbulda olsaaan, bizim şirkette felan hiç düşünemiyorum o zaman eşiniben santraldeyken, her gün gazetecileri, dergiden felan geliyodu çocukları görüceksin kızları da sülün gibi.. e ilgilenmek zorundasın tabiii..
Noluyomuş ki iş arkadaşın yakışıklıysa :26:
çoğunlukta oluyo, günde birsürü oluyo onu demeye çalıştım canımnekk yakışıklılar büyük şehirlerde mi oluyo ki
eşin biliyo mu peki bunları nekimmm??? Malum senin çok kıskanç olduğunu biliyoruz, eşin nasıl onu merak ettim.
Ben bugün çok saçma hissediyorum kendimi ya. Artık göbiş çıkıyor, pantolonla rahat edemiyorum diye ablamdan aldığım hamile pantolonunu giydim, o da 2 beden büyük bana. Sinir oluyorum kendime baktıkça. Hafta sonu gelsin alışverişşşşş
hoşgeldin kuzummben geldim çay saati misafirliğe ingililizlerin kukis time zamanı hade pakem nekk sen yapmışındır pasta börek hamarat garusu
Off cnm kurabişşş istedi yaaa senin kurabişleri gördüm fare gibi yapmışsın yaa benim sümbül onunla oynardı fare die...
eşin biliyo mu peki bunları nekimmm??? malum senin çok kıskanç olduğunu biliyoruz, eşin nasıl onu merak ettim.
ben bugün çok saçma hissediyorum kendimi ya. artık göbiş çıkıyor, pantolonla rahat edemiyorum diye ablamdan aldığım hamile pantolonunu giydim, o da 2 beden büyük bana. sinir oluyorum kendime baktıkça. hafta sonu gelsin alışverişşşşş
...
canım bu skolyoz sendeki hafiftir ama dimmi, netten baktım da çok vahim fotolar var.
sendekisi hiiiç belli değil çinkim.
hoşgeldin kuzumm
Kurabiye yokRejimdeyim
çubuk kraker kemiriyorumm, sana da verimmi
sende durdun durdun ben gelincemi rejime girdin eee evde pasta yapmıcanmı artık
nekk bişi diyimmi şu hürrem saç rengini yapsan eşin ölür kıskançlıktannn valla bir fıstık olursun sorma hürrem bakırımı ne işte...
kızz be olsam çoktan yapmıştım burda kara çiyan kızlar bile yapıyor berbat göründükleri halde
ben napimm son ay giycek bişi kalmadı son aldıklarım da olmuyor ebnden öneri herşeyi 1 beden büyük al valla haftada bile değişyosunnn işten ayrılcam die almıyom bişi ede hamiş tişört hamiş kot geçircez artık aldığım hiçbir elbise göbekte rahat etmiyor sıkyolar rahat olmuyor likralı olsa bile sanki bebeği sıkyomuş hissine kapılyosun:26::26:
evde kocişin tişörleri giyiorum rahat rahat adam onu bile sexü bulyo töbeee
Koketa nasılsın
zuzuş sen nerdesin yaa ben okdar geldim gittim seni hiç görmedim yevmiye deft.içinde içinde kayboldunmu??
ben iyiyim haftaya gaçıcam kurtulcam şu iş yerinden dinlencem bam bamla ben ....doğum iznine ayrılcam...
ben doğum paramı raporum bitince alıcam dimi...4 ay parasız nasıl geçicek bakalım
yaa kuzum ben de istiyoum, sırf değişiklik olsun diye ama
kocam bu saç rengimi beğeniyo.. doğallıktan yana o hep :26:
esmere hiç yakışmıyo eveeeeettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?