Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

kız napsın adam kaç aydır ne görse artık direk onu düşünüyo demekki

benimde cnm şekerli bişelr istiyor yaa..

nekk kız kahkülde kesmedin dimi??

hee paris yasaklandı adamın yüzünü görmez oldukkk

napcam ben dio dedim şişme garu alam sana nese alıştı sormuyo artık bende rüyalarımda göryom anam çok ayıpça şeler göryom öyle idare ediyoz artık

kız napsın adam kaç aydır ne görse artık direk onu düşünüyo demekki

benimde cnm şekerli bişelr istiyor yaa..

nekk kız kahkülde kesmedin dimi??

öyle derler doğal ol şu buu ama yaptınmıda totonda gezerler nefis hatun die...

sen yap bak gör nasıl armut gibim dibine düşyoooo

hiç bişe yapmadım bol
ama istiyorum yenilik, siz de gaz verin bana böyle
az daha yaz gelsin de

[

işyerin vermiyorsa rapor bitince alıyosun cnm..

yok ben kadrolu değilim bilyosun devlette sözleşmeli orasıda vermez malesef rapor bitince ben bir ay öyle daha rapor isticem onu almadan diğerin parayı alabilirmiyim yoksa birliktemi yatar işyerine geç gelebildiğim kdar arazi olcammm anca yaranılır bunlara .....

koketa hoşgeldin ben de diyetteyim ama evde hamur işleri yapılmaya devam ediyor sadece ben yemiyorum kokluyorum köpükler gibi

benim de canım tatlı bir şeyler istiyor adetim ya ondan sanırım böyle bi activia yedim kesmedi şimdi de sade nescafe içiyorum.

öyle derler doğal ol şu buu ama yaptınmıda totonda gezerler nefis hatun die...

sen yap bak gör nasıl armut gibim dibine düşyoooo

evet erkekler başkalarının bakmasını istemedikleri için yakışanı yapmaa derler
canım istersen muhasebene bildirim yapıyorsun aylık aylık almak istiyorum ödeneğimi diye, aylık alıyorsun. ama böyle bi isteğin olmazsa toplu yatırıyorlar ben 2 aylık toplu aldım.

o banada oluyodu

cnm 4. ay sonunda alırsın büyük ihtimal al bencede yetmiyo çünkü kim bakacak seninkine?

off sade nescafe hayatta içemem beee acı acı sen kendine cappicino al bari keser tatlı isteğini hem kahve oda ...

tatlı pasta çok severim aman ne diyeti yaa sanki kaç kilosun spor yap iyidir tatlıdan pastadan az az yee haftada kendine bari bi gün izin ver...

yok burdakiler kabul etmez sanmıyorum bi arkadaş vardı gitti şimdi bitcek sgk dan alcak oda sözleşmeli...

geçen hafta yoğundum yaa , ben geldiğimde de sen ç.dışıydın genelde yada yoktun topicte

bam bamla Ohh dinlen tabisi, doğum nezamndı tam tarih

Bol cevaplamış canım

cappicino çook yağ içeriyor olmaaaaz.

o banada oluyodu

cnm 4. ay sonunda alırsın büyük ihtimal al bencede yetmiyo çünkü kim bakacak seninkine?

ayy o minik bebeği bırakıp gelmek ne zor dimi işee benimkine ilk aylar annem ben daha sonraki aylar kaynana çok istekli bakarım felan dio ama geçen kocamın küçüklüğünü anlatıyo kaynar su dökülmüş kaybolmuş gölete düşmüş onun hapları içmiş bonibon die ayy anlatyoda anlatyo nasıl bakmış bilmiyorum çok ihmalkar gibi unutkan bide nolcak bilmem ama ona bırakmam lazım 3 yaşından önce kreşe veremem olmaz mecbur hep arıcam kontrol edicem sıkılırsada dicem napim aklım kalıo diee valla kara kara düşünyomm ...

geçen ocağı kapatmamış evde benim dio kapamıştım dedim anne benimki çocuk kilitli açsanda tüp gitme çakmağı bsamadan yanmaz tühh dio unutmuşummm....

64 yaşında çok şeyy bekliyemem de ondan hele ayaklandımı dicek ben zorlaşyom zaten şimdiden dio çok zorlanırsam bakıcı alırsınız ben yanında dururum biz par mıçyoz yaa bakıcı burda 750-800 den aşağı gelmez eee ben bunu verceksem ne anlamı kalır elin garusu bakcak bide aman işte olsunda görelim önümüzü

sen kime bıraktın fıstığı? ilk geldiğin günü neler hissettin

tatlıları ben de çok severim hayır diyemem ama bu sefer sabredecem ve diyetimi bozmayacam yazın tatilde de rahat rahat bikinilerimi giyebilecem

bebeğine anneler mi bakacaklar?

geçen hafta yoğundum yaa , ben geldiğimde de sen ç.dışıydın genelde yada yoktun topicte

bam bamla Ohh dinlen tabisi, doğum nezamndı tam tarih

Bol cevaplamış canım

7 haziran ama mayısta gelebilir sonunda yani doğum poziş almış kafa aşağıda ama açılmaya bakmadı daha bakalım normal dedi yaa erken gelrimi bilmem rahat gibi yerinde

tatlıları ben de çok severim hayır diyemem ama bu sefer sabredecem ve diyetimi bozmayacam yazın tatilde de rahat rahat bikinilerimi giyebilecem

bebeğine anneler mi bakacaklar?

annem 2-3 ay benimle sonra döner burda çok kalmaz malesef bizde rahat etmez o zaten gidiyim die tutturur bilyom ben...

kaynana bakcak:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…