kız napsın adam kaç aydır ne görse artık direk onu düşünüyo demekki
benimde cnm şekerli bişelr istiyor yaa..
nekk kız kahkülde kesmedin dimi??
kız napsın adam kaç aydır ne görse artık direk onu düşünüyo demekki
benimde cnm şekerli bişelr istiyor yaa..
nekk kız kahkülde kesmedin dimi??
öyle derler doğal ol şu buu ama yaptınmıda totonda gezerler nefis hatun die...
sen yap bak gör nasıl armut gibim dibine düşyoooo
[
işyerin vermiyorsa rapor bitince alıyosun cnm..
zuzuş sen nerdesin yaa ben okdar geldim gittim seni hiç görmedim yevmiye deft.içinde içinde kayboldunmu??
ben iyiyim haftaya gaçıcam kurtulcam şu iş yerinden dinlencem bam bamla ben ....doğum iznine ayrılcam...
ben doğum paramı raporum bitince alıcam dimi...4 ay parasız nasıl geçicek bakalım
öyle derler doğal ol şu buu ama yaptınmıda totonda gezerler nefis hatun die...
sen yap bak gör nasıl armut gibim dibine düşyoooo
yok ben kadrolu değilim bilyosun devlette sözleşmeli orasıda vermez malesef rapor bitince ben bir ay öyle daha rapor isticem onu almadan diğerin parayı alabilirmiyim yoksa birliktemi yatar işyerine geç gelebildiğim kdar arazi olcammm anca yaranılır bunlara .....
koketa hoşgeldin ben de diyetteyim ama evde hamur işleri yapılmaya devam ediyor sadece ben yemiyorum kokluyorum köpükler gibi
benim de canım tatlı bir şeyler istiyor adetim ya ondan sanırım böyle bi activia yedim kesmedi şimdi de sade nescafe içiyorum.
hee paris yasaklandı adamın yüzünü görmez oldukkk
napcam ben dio dedim şişme garu alam sananese alıştı sormuyo artık bende rüyalarımda göryom anam çok ayıpça şeler göryom öyle idare ediyoz artık
yok ben kadrolu değilim bilyosun devlette sözleşmeli orasıda vermez malesef rapor bitince ben bir ay öyle daha rapor isticem onu almadan diğerin parayı alabilirmiyim yoksa birliktemi yatar işyerine geç gelebildiğim kdar arazi olcammm anca yaranılır bunlara .....
koketa hoşgeldin ben de diyetteyim ama evde hamur işleri yapılmaya devam ediyor sadece ben yemiyorum kokluyorum köpükler gibi
benim de canım tatlı bir şeyler istiyor adetim ya ondan sanırım böyle bi activia yedim kesmedi şimdi de sade nescafe içiyorum.
Evett, kampanyalar için açmıştım diloş, ama hoşuma giden bişi olursa onları da paylaşıyorum.nektarcım sen blog mu açtın bi ara gördüm kaçırdım sonra.
evet erkekler başkalarının bakmasını istemedikleri için yakışanı yapmaa derler
canım istersen muhasebene bildirim yapıyorsun aylık aylık almak istiyorum ödeneğimi diye, aylık alıyorsun. ama böyle bi isteğin olmazsa toplu yatırıyorlar ben 2 aylık toplu aldım.
zuzuş sen nerdesin yaa ben okdar geldim gittim seni hiç görmedim yevmiye deft.içinde içinde kayboldunmu??
Ben iyiyim haftaya gaçıcam kurtulcam şu iş yerinden dinlencem bam bamla ben ....doğum iznine ayrılcam...
Ben doğum paramı raporum bitince alıcam dimi...4 ay parasız nasıl geçicek bakalım
off sade nescafe hayatta içemem beee acı acı sen kendine cappicino al bari keser tatlı isteğini hem kahve oda ...
tatlı pasta çok severim aman ne diyeti yaa sanki kaç kilosun spor yap iyidir tatlıdan pastadan az az yee haftada kendine bari bi gün izin ver...
o banada oluyodu
cnm 4. ay sonunda alırsın büyük ihtimal al bencede yetmiyo çünkü kim bakacak seninkine?
off sade nescafe hayatta içemem beee acı acı sen kendine cappicino al bari keser tatlı isteğini hem kahve oda ...
tatlı pasta çok severim aman ne diyeti yaa sanki kaç kilosun spor yap iyidir tatlıdan pastadan az az yee haftada kendine bari bi gün izin ver...
geçen hafta yoğundum yaa, ben geldiğimde de sen ç.dışıydın genelde yada yoktun topicte
bam bamlaOhh dinlen tabisi, doğum nezamndı tam tarih
Bol cevaplamış canım
cappicino çook yağ içeriyor olmaaaaz.
tatlıları ben de çok severim hayır diyemem ama bu sefer sabredecem ve diyetimi bozmayacam yazın tatilde de rahat rahat bikinilerimi giyebilecem
bebeğine anneler mi bakacaklar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?