Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

annem 2-3 ay benimle sonra döner burda çok kalmaz malesef bizde rahat etmez o zaten gidiyim die tutturur bilyom ben...

kaynana bakcak:26::26::26:

kayınvalideni bu konuda tavla da baksın en azından bebek azıcık büyüyüp kendine yapılanı anlayana kadar baksın. Bizde eşimin 76 yaşındaki ananesi bile bebeğiniz bi olsun ben ayaklanana kadar bakarım diyor.

benim kaynana da seninkindne çok farklı değil
Ay işin zor canım, ama inş şaşırtır seni de çok süper bakar bebişe..

7 haziran ama mayısta gelebilir sonunda yani doğum poziş almış kafa aşağıda ama açılmaya bakmadı daha bakalım normal dedi yaa erken gelrimi bilmem rahat gibi yerinde
ayy kocaman oldu kuzunn,
daha dün gibi, düşükten sonra tutmadğı ay azcık üzülmüştün şimdiii bebiş oldu dağacak bile artık

Son düzenleme:

amannn ne nasıl bakmış kız gerçeketn yaa çok zor bırakıp gelmek aklın sürekli onda ne yaptı ne etti diye bide göremiyorum doğru dürüst ondan çok üzülüyorum kendim bakmak çok isterdim amadediğin gibi kaynanamla annem 2 gün orda 3 öbür tarafta öle geçiniyoruz bizde onlar yanındayken bakıcı olsa ii olurdu çünkü bu yaştan sonra zorlanıyorlar hepsinin bi hastalğı var ama dediğin gibi bakıcı çok para ne yazıkkionu alacak olsam çalışmamın anlamı yok..

koketacım ismi ne olacak senin aslanının :)

ben çağan istiyodum nezmandır baştan beriii

kaynan çınar olsun daha kibar dio çağan kaba dio....

am soyadımızada uyuyor ç harfli ya soyad olur ikiside ama çınarın anlamı uzun ömürlü iri gösvdeli ağaç bilemedim

çağan anlamı mutlu gün bayram şenlik demek mişş belki neşeli olur diyorum bu ismi koyarsam çağan karizmatik gibi geldi bana

ben düşük yaptıktan sonra girmedim herhalde topiğe temmuzdu düşük off zordu bee düşük yapmak çok ağır bişi kanama ağrılar aman allah korusun

büyüdü valla göbeğimden fırlıcak kadar hemde

İkiside güzel isim Çağan daha bi modern gibi :)

hepimiz çalışkan okuyan kültürlü insanlarız çocumuza bişiler öğretcemiz yerde mal gibi bakıcıların eline bırakyoruz ne öğreniyolarki sankiii çocumuzu kendimiz bile yetiştiremiyoruz sağlam bi birey olmaları için eski akıl kaynana anneler yetiştiryo aslında bir annenin bakcağı gibi hiç bi zaman olmaz ....

anneyle büyüyen çocuk daha sakin daha anlaışır daha zeki oluyor dikkat ediyorum kendine öz güveni yüksek oluyor terkedilme duygusu olmuyor ....

düşünsene annen işte oğlumm babnda işteee babaanne yada anneanne çocuk hep bir yenik başlıo hayata aman yaaa ben nasıl bırakıp gelcem iştee:26::26:

biz ablama gidiyoruz yeğenimin gecikmeli doğum günü var yemekler, pasta börek ordan

valla zor işmiş ya. ben bi de çok hazırlıksız yakalandım. göbiş daha çıkmadı diye ağırdan aldım, hamile tshirtüm bile yok. geçen hafta sonu baktım baktım geçtim hep. ne bilem 1 haftada sörprayzz yapacağını göbişin

anamm senin adam düz duvara tırmanır kız, napsın adamceğiz. benimki şimdi bile, sen formdan düştün diyip duruyo senin zamanlarına gelince napcaz bilmiyommm:44::44::44:

selamlar herkeseeeeee
günaydın hatunlarr ...

buakşamdan itibaren kendi evimizdeyiz artıkkk :119::119:
yihhuuuu çok sevindim cnm sağsalim atlattınız bunu da
çok geçmiş olsun tekrardan nekimmm
annem kanal d mutfağım programına katılıyor bu hafta çekim yapılacak

süpermşşşş

eve geldim ben de yayılcam yatcam walla bugün, hiçbişey yapmıcam

En azından 5 te çıkıyorsunuz. benim annem pek hevesli bakmak için ama evlerimiz çok uzak. haftaiçi bana bırakırsın diyor düşüncesi bile çok kötü. kaynanam desen hayatta bakmaz. yeri gelir çalışmıyor olsam torunum gözümün önünde olsun kuru ekmek yesin başkasına baktırmazdım demişti. (görümcemin çocuğu için) şimdi ise çalışmasam bile bakamam ben diyor.

bizde de heralde kv ile annem dönüşümlü bakacaklar.kv aynı aparmanda,annem de bi sokak uzaklıkta çok şükür. annen gel git yapsa çok zor olur dimi ona elfim?
o kaynana döneğine söyleyecek lafım kalmadı artık benim

bugün itibariyle 8 haftalık olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…