- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
annem 2-3 ay benimle sonra döner burda çok kalmaz malesef bizde rahat etmez o zaten gidiyim die tutturur bilyom ben...
kaynana bakcak:26::26::26:
benim kaynana da seninkindne çok farklı değilayy o minik bebeği bırakıp gelmek ne zor dimi işee benimkine ilk aylar annem ben daha sonraki aylar kaynana çok istekli bakarım felan dio ama geçen kocamın küçüklüğünü anlatıyo kaynar su dökülmüş kaybolmuş gölete düşmüş onun hapları içmiş bonibon die ayy anlatyoda anlatyo nasıl bakmış bilmiyorum çok ihmalkar gibi unutkan bide nolcak bilmem ama ona bırakmam lazım 3 yaşından önce kreşe veremem olmaz mecbur hep arıcam kontrol edicem sıkılırsada dicem napim aklım kalıo diee valla kara kara düşünyomm ...
Geçen ocağı kapatmamış evde benim dio kapamıştım dedim anne benimki çocuk kilitli açsanda tüp gitme çakmağı bsamadan yanmaz tühh dio unutmuşummm....
64 yaşında çok şeyy bekliyemem de ondan hele ayaklandımı dicek ben zorlaşyom zaten şimdiden dio çok zorlanırsam bakıcı alırsınız ben yanında dururum biz par mıçyoz yaa bakıcı burda 750-800 den aşağı gelmez eee ben bunu verceksem ne anlamı kalır elin garusu bakcak bide aman işte olsunda görelim önümüzü
sen kime bıraktın fıstığı? Ilk geldiğin günü neler hissettin
ayy kocaman oldu kuzunn,7 haziran ama mayısta gelebilir sonunda yani doğum poziş almış kafa aşağıda ama açılmaya bakmadı daha bakalım normal dedi yaa erken gelrimi bilmem rahat gibi yerinde
ayy o minik bebeği bırakıp gelmek ne zor dimi işee benimkine ilk aylar annem ben daha sonraki aylar kaynana çok istekli bakarım felan dio ama geçen kocamın küçüklüğünü anlatıyo kaynar su dökülmüş kaybolmuş gölete düşmüş onun hapları içmiş bonibon die ayy anlatyoda anlatyo nasıl bakmış bilmiyorum çok ihmalkar gibi unutkan bide nolcak bilmem ama ona bırakmam lazım 3 yaşından önce kreşe veremem olmaz mecbur hep arıcam kontrol edicem sıkılırsada dicem napim aklım kalıo diee valla kara kara düşünyomm ...
geçen ocağı kapatmamış evde benim dio kapamıştım dedim anne benimki çocuk kilitli açsanda tüp gitme çakmağı bsamadan yanmaz tühh dio unutmuşummm....
64 yaşında çok şeyy bekliyemem de ondan hele ayaklandımı dicek ben zorlaşyom zaten şimdiden dio çok zorlanırsam bakıcı alırsınız ben yanında dururum biz par mıçyoz yaa bakıcı burda 750-800 den aşağı gelmez eee ben bunu verceksem ne anlamı kalır elin garusu bakcak bide aman işte olsunda görelim önümüzü
sen kime bıraktın fıstığı? ilk geldiğin günü neler hissettin
koketacım ismi ne olacak senin aslanının :)
benim kaynana da seninkindne çok farklı değil
Ay işin zor canım, ama inş şaşırtır seni de çok süper bakar bebişe..
ayy kocaman oldu kuzunn,
daha dün gibi, düşükten sonra tutmadğı ay azcık üzülmüştünşimdiii bebiş oldu dağacak bile artık
ben çağan istiyodum nezmandır baştan beriii
kaynan çınar olsun daha kibar dio çağan kaba dio....
am soyadımızada uyuyor ç harfli ya soyad olur ikiside ama çınarın anlamı uzun ömürlü iri gösvdeli ağaç bilemedim
çağan anlamı mutlu gün bayram şenlik demek mişş belki neşeli olur diyorum bu ismi koyarsam çağan karizmatik gibi geldi bana
amannn ne nasıl bakmış kız gerçeketn yaa çok zor bırakıp gelmek aklın sürekli onda ne yaptı ne etti diye bide göremiyorum doğru dürüst ondan çok üzülüyorum kendim bakmak çok isterdim amadediğin gibi kaynanamla annem 2 gün orda 3 öbür tarafta öle geçiniyoruz bizde onlar yanındayken bakıcı olsa ii olurdu çünkü bu yaştan sonra zorlanıyorlar hepsinin bi hastalğı var ama dediğin gibi bakıcı çok para ne yazıkki onu alacak olsam çalışmamın anlamı yok..
7 haziran ama mayısta gelebilir sonunda yani doğum poziş almış kafa aşağıda ama açılmaya bakmadı daha bakalım normal dedi yaa erken gelrimi bilmem rahat gibi yerinde
ben napimm son ay giycek bişi kalmadı son aldıklarım da olmuyor ebnden öneri herşeyi 1 beden büyük al valla haftada bile değişyosunnn işten ayrılcam die almıyom bişi ede hamiş tişört hamiş kot geçircez artık aldığım hiçbir elbise göbekte rahat etmiyor sıkyolar rahat olmuyor likralı olsa bile sanki bebeği sıkyomuş hissine kapılyosun:26::26:
evde kocişin tişörleri giyiorum rahat rahat adam onu bile sexü bulyo töbeee
kimmmakşama ne yemek varr
ay bunu soruncada başka biri geldi aklıma
kokiş, sirken, diloş
5 te çıkılır mı yaa
kimmm
yihhuuuu çok sevindim cnm sağsalim atlattınız bunu dagünaydın hatunlarr ...
buakşamdan itibaren kendi evimizdeyiz artıkkk :119::119:
çok geçmiş olsun tekrardan nekimmmalt kattaki ürünler batmış elfim, şirkete de sinir olmuş az hasarlı olanları temizleyin demişler onlarla uğraşmışlar tüm gece..
yangın söndürme tüpünden batmış daha çok ürünler..
eşim de 23:30 felandı geldi.. nasıl yorulmuş, geldi istifra etti okadar, anlamadım niye..
tozdan felan mı acaba, yoğurt yedi, çay içti poğaça ile yattık
Ben bi arıyım onu bakim nasıl olmuş, sabah da zor uyandırdım..
dün magazada yangın çıkmış canım.
havalandırmadan..
annem kanal d mutfağım programına katılıyor bu hafta çekim yapılacak
En azından 5 te çıkıyorsunuz. benim annem pek hevesli bakmak için ama evlerimiz çok uzak. haftaiçi bana bırakırsın diyor düşüncesi bile çok kötü. kaynanam desen hayatta bakmaz. yeri gelir çalışmıyor olsam torunum gözümün önünde olsun kuru ekmek yesin başkasına baktırmazdım demişti. (görümcemin çocuğu için) şimdi ise çalışmasam bile bakamam ben diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?