:
kimmm
zuzuş hiç tahmin edemedm:))
yihhuuuu çok sevindim cnm sağsalim atlattınız bunu da
En azından 5 te çıkıyorsunuz. benim annem pek hevesli bakmak için ama evlerimiz çok uzak. haftaiçi bana bırakırsın diyor düşüncesi bile çok kötü. kaynanam desen hayatta bakmaz. yeri gelir çalışmıyor olsam torunum gözümün önünde olsun kuru ekmek yesin başkasına baktırmazdım demişti. (görümcemin çocuğu için) şimdi ise çalışmasam bile bakamam ben diyor.
adaşımmm maşallah size
1 saatimiz kaldı bizim de. ama evde yemek yok bu akşam. babam da bizde yiyor akşamları. offf hiç yemek yapasım da yok yiyesim de.
hepimize gelsin o maşallahlar
neden sizde yiyor cnm baban da?pratik bi çorba yapıver,yanına da tavuk sote pilav ya da makarna geçişti gitsin
zuzuuuu sen aklıma biri geldi demişsin ya ben onu aklıma bişi geldi die okumuşum o bişiyi de hemen patlıcanla özdeştirdimutandımm
zuzuuuu sen aklıma biri geldi demişsin ya ben onu aklıma bişi geldi die okumuşum o bişiyi de hemen patlıcanla özdeştirdimutandımm
canım dün akşam vardı tavuk sote ve pilav. annem ablamda kaldığından babam bizde yiyor yemeği, hatta çoğunlukla bizde kalıyor.
bizde de heralde kv ile annem dönüşümlü bakacaklar.kv aynı aparmanda,annem de bi sokak uzaklıkta çok şükür. annen gel git yapsa çok zor olur dimi ona elfim?
o kaynana döneğine söyleyecek lafım kalmadı artık benim
bugün itibariyle 8 haftalık olduk
keşke bende çıkabilsem ama imkansız
sende bakıcımı tutacaksın peki?
o zaman borani yap nası bişi bilmiom ma zuzu patates sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos dedi eminim lezzetli bişidir
zuzum yaaa yasak olan şey daha çok cezbeder ya insanı, walla içimizde istek var izin yokeşim her gün sövüyor doktora yasak koydu die
ivittttilahii ayşemmmmmsenindemi aklın orda
ali taranla ayşe özyılmazel boşanıyormuşçok ii olmuş karısı yazık öldü gitti..
walla her gün işe git gel milleti çekeceğine çocuk bakması ona daha kolay.genç yani bi de daha.eşin ne diyor bu işe, yani annesi ben bakmam diyince bozulmuyor bişey demiyor mu kaynanana?Canım çok zor annem kardeşimi okula bırakıyor babamla kızkardeşim öğlen yemeğine geliyor. akşam yemeği yapıyor. mesafe çok gelemez öyle hergün.
Maşallah size
Bakıcı gibi gözüküyorkaynanam asgari ücretle çalışıyor onun yerine çıksa bebeğe o baksa ne güzel olurdu ama bakamam diyor. elin işinde nasılda çalışıyor ama
ahahahay allam yaa güldürdün beni ,hemde çok
evet borani basit, patetesi haşlayıp,salata yapcak gibi doğruyosun, üzerine sarımsaklı yoğurt, üstünede salçalı sos :13:
yat walla ayşam, ben de gidince uyucam diziye kadar 2 saatselamlar herkeseeeeee
yihhuuuu çok sevindim cnm sağsalim atlattınız bunu da
çok geçmiş olsun tekrardan nekimmm
süpermşşşş
eve geldim ben de yayılcam yatcam walla bugün, hiçbişey yapmıcam
senin kaynanana artık şaşırmayı bıraktım, çok tuhaf kadın yaaen azından 5 te çıkıyorsunuz. Benim annem pek hevesli bakmak için ama evlerimiz çok uzak. Haftaiçi bana bırakırsın diyor düşüncesi bile çok kötü. Kaynanam desen hayatta bakmaz. Yeri gelir çalışmıyor olsam torunum gözümün önünde olsun kuru ekmek yesin başkasına baktırmazdım demişti. (görümcemin çocuğu için) şimdi ise çalışmasam bile bakamam ben diyor.
maşallah sizeebizde de heralde kv ile annem dönüşümlü bakacaklar.kv aynı aparmanda,annem de bi sokak uzaklıkta çok şükür. Annen gel git yapsa çok zor olur dimi ona elfim?
O kaynana döneğine söyleyecek lafım kalmadı artık benim
Bugün itibariyle 8 haftalık olduk
demekki okadar akıllı değilmişimsenin gibi akıllı bi hatun mu anlayamadı
Evet
belliydiiilahii ayşemmmmmSenindemi aklın orda
Ali taranla ayşe özyılmazel boşanıyormuşçok ii olmuş karısı yazık öldü gitti..
o zaman borani yap nası bişi bilmiom ma zuzu patates sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos dedi eminim lezzetli bişidir
zuzum yaaa yasak olan şey daha çok cezbeder ya insanı, walla içimizde istek var izin yokeşim her gün sövüyor doktora yasak koydu die
ilahii ayşemmmmmsenindemi aklın orda
ali taranla ayşe özyılmazel boşanıyormuşçok ii olmuş karısı yazık öldü gitti..
Canım çok zor annem kardeşimi okula bırakıyor babamla kızkardeşim öğlen yemeğine geliyor. akşam yemeği yapıyor. mesafe çok gelemez öyle hergün.
Maşallah size
Bakıcı gibi gözüküyorkaynanam asgari ücretle çalışıyor onun yerine çıksa bebeğe o baksa ne güzel olurdu ama bakamam diyor. elin işinde nasılda çalışıyor ama
ahahahay allam yaa güldürdün beni ,hemde çok
evet borani basit, patetesi haşlayıp,salata yapcak gibi doğruyosun, üzerine sarımsaklı yoğurt, üstünede salçalı sos :13:
çok tatlısınnnnn cnmmmyat walla ayşam, ben de gidince uyucam diziye kadar 2 saatHiiç bişi yapasım yok
senin kaynanana artık şaşırmayı bıraktım, çok tuhaf kadın yaa
maşallah sizee
Ben de haftaya kan testi yaptırınca kötü bişi çıkmazsa folik asite başliycamm
demekki okadar akıllı değilmişim
belliydii
aa kız niye yasakladı ya, ben bilmiyodum bak.
.
çok tatlısınnnnn cnmmmkesin kararlı olduğunuz burdan belli artık, çok seviniommm ayy sizden ne güzel çocuklar çıkar haaa:9
kist çıktı bende cnm 8-9 cm civarında büyükçe bişey.ondan dolayı biraz sıkıntı var yasak koydu ama olmuo yaa,mayıs başında kontrolüm var gidince dicem doktora,çok mu yasak yaa,ayda bir bari olsun dicem
çok tatlısınnnnn cnmmmkesin kararlı olduğunuz burdan belli artık, çok seviniommm ayy sizden ne güzel çocuklar çıkar haaa
kist çıktı bende cnm 8-9 cm civarında büyükçe bişey.ondan dolayı biraz sıkıntı var yasak koydu ama olmuo yaa,mayıs başında kontrolüm var gidince dicem doktora,çok mu yasak yaa,ayda bir bari olsun dicem
bana da öle gelio nedense yaa,bu hafta bi sıkıcı geçti..........yaa bugün hep cuma sanıyorum hee keşke cuma olaydı:26:
zmanda geçmiyor off sıkıldmmm cnm pzza çekiyorr
herkes sizin çocuğunuz çok tatlı olur diyo bize, birde tipsiz bişe doğururmuşumm
karikatür - aşkımızın meyvesi aytek gibi
ama olsun bize dünyanın en güzeli gelir o yine desağlıklı versin Allahım hepimizin yawrularını
ayşam ben birde secret yapıcam, ikiz avatarı koyucam erkendenbelkim ikiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?