Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

keşke bende çıkabilsem ama imkansız
sende bakıcımı tutacaksın peki?

adaşımmm maşallah size

1 saatimiz kaldı bizim de. ama evde yemek yok bu akşam. babam da bizde yiyor akşamları. offf hiç yemek yapasım da yok yiyesim de.

adaşımmm maşallah size

1 saatimiz kaldı bizim de. ama evde yemek yok bu akşam. babam da bizde yiyor akşamları. offf hiç yemek yapasım da yok yiyesim de.

hepimize gelsin o maşallahlar

neden sizde yiyor cnm baban da?pratik bi çorba yapıver,yanına da tavuk sote pilav ya da makarna geçişti gitsin

zuzuuuu sen aklıma biri geldi demişsin ya ben onu aklıma bişi geldi die okumuşum o bişiyi de hemen patlıcanla özdeştirdim utandımm

canım dün akşam vardı tavuk sote ve pilav. annem ablamda kaldığından babam bizde yiyor yemeği, hatta çoğunlukla bizde kalıyor.

zuzuuuu sen aklıma biri geldi demişsin ya ben onu aklıma bişi geldi die okumuşum o bişiyi de hemen patlıcanla özdeştirdim utandımm

ahahahahaaha

kızım senin hormonlarla birlikte aklında başka türlü çalışıyo demekki

canım dün akşam vardı tavuk sote ve pilav. annem ablamda kaldığından babam bizde yiyor yemeği, hatta çoğunlukla bizde kalıyor.

o zaman borani yap nası bişi bilmiom ma zuzu patates sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos dedi eminim lezzetli bişidir

zuzum yaaa yasak olan şey daha çok cezbeder ya insanı, walla içimizde istek var izin yok eşim her gün sövüyor doktora yasak koydu die

Son düzenleme:
ilahii ayşemmmmm senindemi aklın orda

ali taranla ayşe özyılmazel boşanıyormuş çok ii olmuş karısı yazık öldü gitti..

Son düzenleme:

Canım çok zor annem kardeşimi okula bırakıyor babamla kızkardeşim öğlen yemeğine geliyor. akşam yemeği yapıyor. mesafe çok gelemez öyle hergün.

Maşallah size

keşke bende çıkabilsem ama imkansız
sende bakıcımı tutacaksın peki?

Bakıcı gibi gözüküyor kaynanam asgari ücretle çalışıyor onun yerine çıksa bebeğe o baksa ne güzel olurdu ama bakamam diyor. elin işinde nasılda çalışıyor ama

ahaha hay allam yaa güldürdün beni ,hemde çok

evet borani basit, patetesi haşlayıp,salata yapcak gibi doğruyosun, üzerine sarımsaklı yoğurt, üstünede salçalı sos :13:

ivitttt

walla yazık oldu kadına ama o adam çok beddualar aldı eminim....
walla her gün işe git gel milleti çekeceğine çocuk bakması ona daha kolay.genç yani bi de daha.eşin ne diyor bu işe, yani annesi ben bakmam diyince bozulmuyor bişey demiyor mu kaynanana?

evet borani basit, patetesi haşlayıp,salata yapcak gibi doğruyosun, üzerine sarımsaklı yoğurt, üstünede salçalı sos :13:

akşama yapabilirim ben de belki.işn.yoğurdum ekşimemiştir ama

yat walla ayşam, ben de gidince uyucam diziye kadar 2 saat Hiiç bişi yapasım yok

senin kaynanana artık şaşırmayı bıraktım, çok tuhaf kadın yaa

maşallah sizee
Ben de haftaya kan testi yaptırınca kötü bişi çıkmazsa folik asite başliycamm

senin gibi akıllı bi hatun mu anlayamadı

Evet
demekki okadar akıllı değilmişim

ilahii ayşemmmmm Senindemi aklın orda

Ali taranla ayşe özyılmazel boşanıyormuş çok ii olmuş karısı yazık öldü gitti..
belliydii

aa kız niye yasakladı ya, ben bilmiyodum bak.

olan kadına oldu yazık. zaten onlar çok bile dayandı bence

onun işine gelmiyordur canım. zaten bence baksa bile şikayet edip durur senin kv. o yüzden bakmaması daha hayırlı. keşke annen yakında olsaydı, rahat olurdun o zaman.

o biraz yardımcı yemek gibi ya, benim adamların önüne koysam ana yemeği beklemeye başlarlar zuzum. olmaz o. patlıcan kavurayım bari. yanına da yoğurt koyarım. çalışan baaayanım ben idare etsinler acık.

çok tatlısınnnnn cnmmm kesin kararlı olduğunuz burdan belli artık, çok seviniommm ayy sizden ne güzel çocuklar çıkar haaa
aa kız niye yasakladı ya, ben bilmiyodum bak.
.

kist çıktı bende cnm 8-9 cm civarında büyükçe bişey.ondan dolayı biraz sıkıntı var yasak koydu ama olmuo yaa,mayıs başında kontrolüm var gidince dicem doktora,çok mu yasak yaa,ayda bir bari olsun dicem

Son düzenleme:
normal bigünde evet, eşimde yanına ana yemek ister yarenim..

ama bugün evde çok işim var,misafirde varya yarına (tam belli olmasada) bişey demez idare eder

yaa bugün hep cuma sanıyorum hee keşke cuma olaydı:26:
zmanda geçmiyor off sıkıldmmm cnm pzza çekiyorr

herkes sizin çocuğunuz çok tatlı olur diyo bize, birde tipsiz bişe doğururmuşumm
karikatür - aşkımızın meyvesi aytek gibi
ama olsun bize dünyanın en güzeli gelir o yine de sağlıklı versin Allahım hepimizin yawrularını

ayşam ben birde secret yapıcam, ikiz avatarı koyucam erkenden belkim ikiz olur

kız güldürdün beni alemsin hee çok mu yasak

yaa bugün hep cuma sanıyorum hee keşke cuma olaydı:26:
zmanda geçmiyor off sıkıldmmm cnm pzza çekiyorr
bana da öle gelio nedense yaa,bu hafta bi sıkıcı geçti..........

yap bakalımmmbenden geçti artık sıra sende ikiz bekliyoruz bo topicten bi tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…