walla her gün işe git gel milleti çekeceğine çocuk bakması ona daha kolay.genç yani bi de daha.eşin ne diyor bu işe, yani annesi ben bakmam diyince bozulmuyor bişey demiyor mu kaynanana?:
onun işine gelmiyordur canım. zaten bence baksa bile şikayet edip durur senin kv. o yüzden bakmaması daha hayırlı. keşke annen yakında olsaydı, rahat olurdun o zaman.
yaa konu açılmışken sorayım..beşamelli patates de yapabilirim akşama hiç denemedim ama şu güzel görünüyor züzü'ce: Beşamel soslu patates ve fırında kaşarlı mantar...
yaa konu açılmışken sorayım..
Kızlar siz sütü açınca 5 gün felan kullanılmazsa yarısı onu atıyomusunuz çöpe
hani 2 gün geçince kullanılmamalıymış ya, hep sorucam unutuyorum :44:
adaşımmm sor bakalım çok mu yasakmış
ben çıkıyorum kızlar. herkese iyi akşamlar.
valla ben hep yaım süt unutuyorum, çok hemde kaçkere attım çöpe
ama ben kokusuna bkıyorum, genelde de hep bozulmuş oluyo zaten
5 günden fazla kaldığı olmuyor pek, ben tadına bakarım bozulmadıysa kullanırım.şimdiye kadar bi kere süt bozdum onda da kaç gün kalmış artık bilmiyorum resmen berbat bi acılık vardı sütte.
dün bir erkek br kadın ın fragmanını izledim bugün için, elektrik süpürgesini deşiyorlar içinden küpe flash disk falan çıkıyor kapışıyorlar koptum yaaa, bayılıyorum o diziye
yaa konu açılmışken sorayım..
Kızlar siz sütü açınca 5 gün felan kullanılmazsa yarısı onu atıyomusunuz çöpe
hani 2 gün geçince kullanılmamalıymış ya, hep sorucam unutuyorum :44:
ben 7ye kaldım ya , otobüsü geçirdim
Kurumlar bittimi? Benimki yarına kaldı
1 tane var kurumlar, onuda patron yaptı giti bitti
adaer demek bebek için alışveriş yaptınız sen de dolapta olanlardan pratik bir şey yap geçiştir olmadı çay demle menemen filan kahvaltılık tarzda yiyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?