Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

walla her gün işe git gel milleti çekeceğine çocuk bakması ona daha kolay.genç yani bi de daha.eşin ne diyor bu işe, yani annesi ben bakmam diyince bozulmuyor bişey demiyor mu kaynanana?:

Eşim ben ikna ederim diyor ama aslına bakarsan onunda bakmasını istemiyorum antidepresan kullanıyor bu aralar ilaçları bırakmış zaten sırf onun yüzünden bugün bi makine daha çamaşır yıkıyacam. kotları çıkardım makineden. trikosuyla bir yıkansın istemedi. görümcemin kızına baktı bi gün yemeği dökmüş çocuk. cinnet geçirecektim nerdeyse diyor. Halıyı silmişte silmiş.

onun işine gelmiyordur canım. zaten bence baksa bile şikayet edip durur senin kv. o yüzden bakmaması daha hayırlı. keşke annen yakında olsaydı, rahat olurdun o zaman.

İşyerindekilerlede sürekli kavga ediyor. hergün gelip anlatıyor böyle oldu şöyle oldu diye. hele dün bizim servisle eve döndük yolumuz vardı baya. yolda bağıra bağıra anlatıyor. kadına kızmış sen kimsinki kızım falan diye anlatıyor. sanki karşısında o kadın varmış gibi. millette bana söylüyor sanıyor gibi oldu. dönüp dönüp bakıyorlardı. tansiyonum düştü

valla ben hep yaım süt unutuyorum, çok hemde kaçkere attım çöpe

ama ben kokusuna bkıyorum, genelde de hep bozulmuş oluyo zaten

adaşımmm sor bakalım çok mu yasakmış

ben çıkıyorum kızlar. herkese iyi akşamlar.

yaa konu açılmışken sorayım..
Kızlar siz sütü açınca 5 gün felan kullanılmazsa yarısı onu atıyomusunuz çöpe
hani 2 gün geçince kullanılmamalıymış ya, hep sorucam unutuyorum :44:

5 günden fazla kaldığı olmuyor pek, ben tadına bakarım bozulmadıysa kullanırım.şimdiye kadar bi kere süt bozdum onda da kaç gün kalmış artık bilmiyorum resmen berbat bi acılık vardı sütte.

dün bir erkek br kadın ın fragmanını izledim bugün için, elektrik süpürgesini deşiyorlar içinden küpe flash disk falan çıkıyor kapışıyorlar koptum yaaa, bayılıyorum o diziye

valla ben hep yaım süt unutuyorum, çok hemde kaçkere attım çöpe

ama ben kokusuna bkıyorum, genelde de hep bozulmuş oluyo zaten

Kokusu normal oluyo hep, ben hiç bozulduğunu anlamıyorum :26:
hımm kullansammı acaba bu akşam sütü, 5-6 günlük felan kapağı kapalı ya normal süt kokuyo bana hep..

ayşam ben de bayılıyorum 1kadın 1erkeğe
unutuyorum ama hep onları yaa, izlim bu akşam..
eşim hiç sevmiyo onları

çıkıyorum şindi, öptüm siziiii

yaa konu açılmışken sorayım..
Kızlar siz sütü açınca 5 gün felan kullanılmazsa yarısı onu atıyomusunuz çöpe
hani 2 gün geçince kullanılmamalıymış ya, hep sorucam unutuyorum :44:

2 günü geçince eşim içmeme izin vermiyor bozulmuştur diyor. kaynatıyorum bozulsa kesilir diyorum iyi sen bilirsin diyor. ama genelde atıyoruz.

kızlarrrrrrrrr yine yetişemedim sizlere yavrular
sabah kocem 06:30 da aradı geliyorum okula bırakacağım,kahvaltılık birşeyler aldım çıkma diye ok dedim...rahat rahat hazırlandım,geldi,atıştırdık bir şeyler sonra beni okula bıraktı...
öğlen de okul çıkışıma geldi beni aldı,gittik torıum'a...birşeyler yedik,e-bebekten kuzuma avent biberon,bebedor emzik aldık,bütün bebek mağazalarını dolaştık falan derken...saat geçmiş...
eve geldik sanki aç gibiyiz ama yemek yapmaya mecalim kalmamış...benimki de yapma dedi ama içim de rahat etmiyor...bilmiyorum ne edeyim bu saatten sonra...
sizler ne yaptınız geçmişe bakayım ben...

zuzuuuuu ohhhh süper olmuş süperrrrrrrrrrr
işte bu ya :))) hadi bakayım yavru bu akşam ne etcen yemek karar verdin mi??? dün akşamdan mı yaptın koydun yoksa???

kızlarrrrrrrrr yine yetişemedim sizlere yavrular
sabah kocem 06:30 da aradı geliyorum okula bırakacağım,kahvaltılık birşeyler aldım çıkma diye ok dedim...rahat rahat hazırlandım,geldi,atıştırdık bir şeyler sonra beni okula bıraktı...
öğlen de okul çıkışıma geldi beni aldı,gittik torıum'a...birşeyler yedik,e-bebekten kuzuma avent biberon,bebedor emzik aldık,bütün bebek mağazalarını dolaştık falan derken...saat geçmiş...
eve geldik sanki aç gibiyiz ama yemek yapmaya mecalim kalmamış...benimki de yapma dedi ama içim de rahat etmiyor...bilmiyorum ne edeyim bu saatten sonra...
sizler ne yaptınız geçmişe bakayım ben...

zuzuuuuu ohhhh süper olmuş süperrrrrrrrrrr
işte bu ya :))) hadi bakayım yavru bu akşam ne etcen yemek karar verdin mi??? dün akşamdan mı yaptın koydun yoksa???

bende bu akşam barbunya ve mantı var (bunlar eşim için) kendime de fırında tavukla mantar yaptım yarısını da eşime uygun yaptım içlerine kaşar ve tereyağı ekledim pişsin yeriz.

elfi kayınvalidenin bebeğe bakmaması daha hayırlı hasta o kadın şimdi çalışıyor ya evden çıkmaz bebeğe bakarsa daha da depresif hallere girer.

adaer demek bebek için alışveriş yaptınız sen de dolapta olanlardan pratik bir şey yap geçiştir olmadı çay demle menemen filan kahvaltılık tarzda yiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…