İşletme mi sizin hepsi. Şirket 1 tanemi?
kızlarrrrrrrrr yine yetişemedim sizlere yavrular
sabah kocem 06:30 da aradı geliyorum okula bırakacağım,kahvaltılık birşeyler aldım çıkma diyeok dedim...rahat rahat hazırlandım,geldi,atıştırdık bir şeyler sonra beni okula bıraktı...
öğlen de okul çıkışıma geldi beni aldı,gittik torıum'a...birşeyler yedik,e-bebekten kuzuma avent biberon,bebedor emzik aldık,bütün bebek mağazalarını dolaştık falan derken...saat geçmiş...
eve geldik sanki aç gibiyiz ama yemek yapmaya mecalim kalmamış...benimki de yapma dedi ama içim de rahat etmiyor...bilmiyorum ne edeyim bu saatten sonra...
sizler ne yaptınız geçmişe bakayım ben...
zuzuuuuu ohhhh süper olmuş süperrrrrrrrrrr
işte bu ya :))) hadi bakayım yavru bu akşam ne etcen yemek karar verdin mi??? dün akşamdan mı yaptın koydun yoksa???
ben de eşime yoğurt aldırdım cumartesi yapıcam borani, sarımsaklı sarımsaklı pazar geçer kokusu :101:
üstüne pul biber tereyağ yakılıyo dimmi?
borani dediğiniz o patatesli şeyi ben de yapıyorum ama ismini bilmiyordum ben salça yerine üstüne rendelenmiş hafif yağda öldürülmüş havuç koyuyordum
günaydın kızlar
sirkencim kontenjanlı girenler mi var acaba, dev. has. randevu sistemine ecz. ların erken girebilmesi gibi bişe?
elfii eski evde son
ben de eşime yoğurt aldırdım cumartesi yapıcam borani, sarımsaklı sarımsaklı pazar geçer kokusu :101:
üstüne pul biber tereyağ yakılıyo dimmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?