Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

günaydın kızlar, çok açım kahvaltımı yapim gelimm

İşletme mi sizin hepsi. Şirket 1 tanemi?

işletme, bilanço var ... 1 tanede şirket

ohh güle güle kullnsın bıcırık

canım eşim dışardan getirdi yemeği , dün akşam çok yoruldum yaa, keke kurabiye yaptım foto çekicektimde akşam servis tabağında çekerim artık :)
çamaşırların yarısını katladım yarısı kaldı, bu akşam için taze fasulye ayıkladım ,e artık 12ye geliyodu ,ayakta durmaktan sırtım ağrıdı yattım
süpürge yapamadım, sil süpür buakşam artık

Sirkencim hediyelik narlardan almak istiyordun ya limangoda imaj hediyelikte var o narlardan :)

günaydın kızlar..
bugün işim var birikti burda çene çalacam diye biraz onlara bakim sonunda cuma geldiii:119:
bu arada kocişime bi pantol bi tshirt aldım hediye yarın onu vercem hala menüm tam oluşmadı kafamda bakalım..

Son düzenleme:
dün twisterım gelmiş akşam biraz yaptım çook hoşuma gitti pek bi eğlenceli

çarşamba günü bana bir mağazadan mesaj gelmişti bir mağazanın outlet avm şubesinde 3 gün boyunca indirim varmış eşarplar 3 tl penyeler 5 tl etekler 10 tl kabanlar 49 tl diye. Bana göre değil ama anneme kayınvalideme yada ananelere göre bi şeyler bulabilirim diye düşündüm malum anneler günü yaklaşıyor. Akşam annemi de aldım oraya gittim mağaza nasıl kalabalıktı 3 tane eşarp aldım bugün eşim kayınvalidemleri havaalanına bırakacak poşetledim birini görümceme birini de kayınvalideme gönderdim.

günaydın kızlar. ben de dün akşam şehriye çorbası ve patlıcan kavurma yaptım. mutfağımı toparladım, bulaşık makinasını boşalttım. çamaşırlar vardı toplanacak ama halim kalmadı. nasılsa kullanmadığımız odada duruyorlar diye üstüne düşmedim. eşim ve babam Kurtlar Vadisi izlerken ben de kitap okudum biraz. sanırım 10,30 gibi uyumuşum. kalktığımda babam gitmişti.

bugün işim az gibi, bakalım patron yenilerini getirmezse öğleden sonra bebişimi görmeye gidebilirim. bu sefer de aynı hastaneye gitcem. sonraki ay için araştırma yapcam. ablamlar her gün arıyorlar gittin mi doktora, cinsiyeti ne diye. bugün aradıklarında cevap verebileyim bari

elfi teşekkürler baktım o narlara da bence hoş ama arkadaşımın evine uyar mı bilmiyorum mavi narlardan denk getirebilirsem mavisinden alacam çünkü evim mavi ağırlıklı demişti arkadaş.

mybiletin başına oturdum bilet avına çıktım uzuun zamandır beklediğim bir oyun vardı gösterime giriyormuş bu aralar etkinlikler pek arka arkaya olacak ama napalım son ay nasılsa bir daha ekime kadar bulamam

Yarenim evet öğrenin bugün cinsiyetinizi, totosunu dönmezse tabi size
ay çok heyecanlıııııı

burdaki kızlardan biri yapıyordu nektardı sanırım milföy hamurunun içine çikolata koyup süte batırıyordu üstüne de şeker ekiyordu sanırım öyle bir tatlı oluyordu onu da yapabilirsin pratik olur

eşime canım borani istiyor dedim tarif ettim o da görümceme söylemiş ben yaparım demiş. neyse oraya gittim patatesleri koymuş ocağa. yardım ettim kızarmış tavuk aldık biraz fasulyede vardı. yemeği orda yedik. bu arada boraniye bayıldık çok hoşumuza gitti. kaynanam orda kaldı benle eşim eve gider gitmez mutfağa girdik hemen başladık toplamaya. çok uğraştırdı. ben sadece bardakları sardım eşimde ocağı fırını mikrodalgayı sardı koliledi. baklagilleri koliledi. sadece tabaklar kaldı onlarda makinede olduğu için bu akşam sarıcam. yeni eve geçince hepsi yıkanacak yeniden.Eşimde yorgunum yoruldum dedi ama yatağa geçince ne hikmetse yorgunluğu geçiverdi eski evimizde son olsun dedik duşa gir çık saçını kurula derken 12 yi geçiyordu yattığımızda.

Aaa sirken iyiki hatırlattın ,evet nek demişti yapmıştım bikere çok güzel olmuştu tadı...buzlukta tee nezamndan milföyüm var aslında

elfiii afiyet olsun, oh sen yedin bende rahatladım
Son olarak hee

günaydın kızlar

bugün erkenciyim .haziranda final sınavları var.mayıstada dil sınavını denicem.derws çalışmaya başlayacağım

bende yaptım borani ama patatesi ezdim salçasının içinede sarımsak rendeledim .bol sarımsaklı oldu ama güzel olmuş

ben de eşime yoğurt aldırdım cumartesi yapıcam borani, sarımsaklı sarımsaklı pazar geçer kokusu :101:
üstüne pul biber tereyağ yakılıyo dimmi?

Son düzenleme:
çok şaşırdım 10:10 da devlet tiyatrolarının gişesi açılıyor sürekli refresh yaptım oyuna tıkladım hemen sadece 4 koltuk boş kalmıştı almak istedim şu an satış aşaması dedi ve hemen doldu yuuuh yaa

borani dediğiniz o patatesli şeyi ben de yapıyorum ama ismini bilmiyordum ben salça yerine üstüne rendelenmiş hafif yağda öldürülmüş havuç koyuyordum

ben de eşime yoğurt aldırdım cumartesi yapıcam borani, sarımsaklı sarımsaklı pazar geçer kokusu :101:

annem azcık da salçayla yapıyodu sosu,sen nasıl istersen

borani dediğiniz o patatesli şeyi ben de yapıyorum ama ismini bilmiyordum ben salça yerine üstüne rendelenmiş hafif yağda öldürülmüş havuç koyuyordum

bende o havucuçluyu, pattisi ezip yapıyorum

salçalı soslusunu da salata yapar gibi doğrayı yapıyom

ikiside güzel ,hatta akşam misafir gelmezse ekleyim fotosu var o havuçlu pattisimin

günaydın kızlar
sirkencim kontenjanlı girenler mi var acaba, dev. has. randevu sistemine ecz. ların erken girebilmesi gibi bişe?
elfii eski evde son

günaydın kızlar
sirkencim kontenjanlı girenler mi var acaba, dev. has. randevu sistemine ecz. ların erken girebilmesi gibi bişe?
elfii eski evde son

10 da normalde gişeler açılıyor 10.10 da da internet üzerindeki gişe açılıyor. Anlaşılan bu oyun için gişeye erkenden gidip sıraya girmek zorunda kalacam

ben netten tariflerede baktım soğan kavurdum sonra salça koydum sıcak su koydum yarım çay bardağı .onu koydum üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…