Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ben netten tariflerede baktım soğan kavurdum sonra salça koydum sıcak su koydum yarım çay bardağı .onu koydum üstüne
ıhh yok soğan ve sarımsaklı yoğurt hiç iç açıcı gelmedi bana
çok az salça ve tereyağ, pulbiber kavurup dökim ben :101:

ben de eşime yoğurt aldırdım cumartesi yapıcam borani, sarımsaklı sarımsaklı pazar geçer kokusu :101:
üstüne pul biber tereyağ yakılıyo dimmi?

Ben salçalı yapmadım patatesleri normal dilimledim üzerine sarımsaklı yoğurt onun üzerine yakılmış pul biber :)

şu seyir evrem bitsin kilolarımı vereyim güçlendirmede ben de yapacam bundan. bu arada dün servisten birlikte aynı duraktan bindiğimiz bir arkadaş sen bu arlar baya bir süzüldün zayıfladın hasta mısın dedi nasıl sevindim

dün annemin bi arkisini gördüm beni görünce ağlamaya başladı, geçen akşam rüyamda seni gördüm eşinle 'Kabe'deydin, oğlunu seviyordun, a. teyze biz mekkedeyiz dedin diyor, öyle tuhafım ki duyduğumdan beri.

Cadı yeni fotolarmı eklemiş, giremiyom ya artık burdan ...akşamları aklıma gelirse bakıyom faceye
ama aklımda olsun bakıcam evde

elfiş genelde kız bebekler annenin güzelliğini alır derler ama maşallah sen daha bi güzel olmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…