Bu aralar iş stresi mahvetti beni. bide üzerine midemi göğüsümü üşüttüm nasıl öksürüyorum ya öyle. bu göğüsten sırta vuran ağrı çok feci. insanı uyutmuyor
benimdeee
dün saat 7 de izin aldım çıkım diye diyoki bugün çık ama yarın geç saatlere kadar kal burda kendi yok bend 7.30 kadar beklicem
dilşat neden basmışlar?
dilşad, ne istiyolarmışkii :26:
canımm geçmiş olsun çok. inşallah bişe çıkmaz başına canım yaa.Yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlar
Dilşad cvp atamadım mali müşavir burdaydı
Bu arada ben çok kötüyüm yeni bitti sayılır mali müşavir vergi dairesine sormuş neden istediniz bu firmaları diye b formları tutmayanlar demiş. yani benimde hatam olabilir karşı firmanında. bi tane hatamı buldum söylemedim mali müşavirede dedim bendende kaynaklanmıştır muhakkak 22 firma az değil. naparız o zaman dedim. napıcaz düzeltme vericez dedi. hataya baktım 2010 ekim ayı. sonrasından bu yana düzeltme verilebilir. cezada çıkar dedi. ondan emin olamadım.
Çok fena öksürüyorum göğsüm çok ağrıyor sırtıma vuruyor ağrısı. demin sinirimden ağladım bıktım bu işyerinden. 8 haftam kaldı ama dayanamıyorum
ilk dertli gelende ben oldum.
tatlım hamilelik böyle bir şey...özellikle bu haftalardan sonra sırt ağrıların epey olacak...dr.na söyleseydin magnezyum kalsiyum veriyor epey rahatlatıyor...
bolcum...taze anne olarak senin elinde kendine yaptığın liste var mıydı???
hamile topiğindeki kızlar heyecandan sanırım gerekli gereksiz her şeyi eklemişler...yığınla şey var...ben de gerekli olanları alayım diyorum o sebepten yardımcı olursan sevinirim...
evt cnm baya gereksiz şeyler var ben öle abartmadan bişeler aldım listem yok ablamda yeğenimin eşyalrından getirmişti o yüzden çok kıyafet almadım açıkcası ama seninki yaza geliyo zaten çok bişe giydiremezsin en çok body kullanırsın gerçi hangi şehirdesin bilmiyorum ama adanada 1-2 gün tulum falan giydiriyolar yaz bebelerine sonra body çok sıcak oluyo çünkü çok alma sende çünkü bi giydiriyorsun ikinciye sıra zor geliyo fazlaysa araya gidiyo hemen uzuyolar yazık günah insan özeniyo işte ama çok alma tek tavsiyem:))
hımm göğüs ucun nasıl varsa eğer kalkana gerek yokki ben almadım,
yara kremi genelde hep yara oluyor lansinoh ii tavsiye ederim al ondan
burun aspiratörü aldım chicconun ama hiçbir işe yaramadı çekmiyor çünkü zaten yazın burun tıkanıklığı pek olmaz alma bence..
çalışmıyorsan eğer pompayada pek gerek olmaz çalışanlara çok gerekli ama ben aldım alırsan kraft alma sakın medela marka al herkes çok memnun ben kraft aldım çok kötü çıktı.başka soracakların varsa sor sen okuyunca ben yazarım sana cnm.
yeni topigimizden ilk iyi akşamlar kızlar
saçımı sarı mı yapsam kahve mi yapsam
ne yapsam sizce
aman ne yaparsam yapıyım sizene dimi
banane lalala
bolcum
kızlaaaaarr selam...2010'da evlenen biri olarak diğer topiğinizi bi kaç gündür takip ediyodum.ancak yazmaya cesaret edememiştim :) baktım herkes birbirini tanıyo kendimi yabancı gibi hissetmişim :) ama şimdi işte geldim burdayım :))
kocişe üzüldüm çok, arkisi şikayet etmiş onu şirkete görsele geliceklermiş bu akşam mağazaya morali bozuktu çok
geç gelecek 12 yi geçer belki, ben de uyumiycam bekliycem, o yatağa tek yatmaktan nefret ediyorum :105:
:) hoş buldum :) hay hay tanıtayım hemen :) öğretmenim,27 yaşındayım,samsundayım....başka?[/B]
merhaba kızlar , diğer topiği çok sık görüyordum, ama artık buraya yazayım...ben de 2010 ocakta nikahlandım eş durumu ile eşimin yanına geldim.öğretmenim..ailelerimize 10 saat uzaklıkta...aynı evde kaldık ama ben hep düğünü bekledim.. eşimde sabırsızlıkla bekledi..temmuzda düğünümüz oldu. sonra vajinusmus oldum.2011 ocakta başardım, bu aylar bebek düşünecektim. ama eşim özel sektördeki işinden çıktı. 1,5 aydır işsiz...öyle işte sonumuzu merakla bekliyorum
aminnnnn1o gün adetime ama hissediyorum bazı belirtiler varbu benim ilk hamileliğim değil.4-5 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj olmuştum cnm bakalım allah bu kez nasip edecek mi?ama ben de senin gibi ikiz istiyorum yaaa :) tabi allah sağlıklısını versin
denetimi ben de anlamadım tam şimdi canım, eşim için mi sordun :26: onun içinse yok kötü bişi
Ayşamm sağlıklı olsun da varsın bitane olsunbenim de ikiz olucağından değil hani, ama olsa ne güzel olurduu
Günaydın herkese
merhaba
yeni yerimiz burasi sanirim
naasilsiniz nevar ne yok ?
valla amma çene çalmışlar ben de yeni bitirebildim.günaydın kızlar:119:
gece amma yazmışsınız ancak bitti:))
evt cvplar cuk oturmuş gelsin okusun bakalım bunlar karı-koca lisede kalmışlar hala bence çocuktan farkları yok kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşırmışlar şimdi adı gözkümesin diye ziyaretçi olarak okur hadi oku bakalımbunu bende sevdim diloşş
ya kocişim ankaraya gidiyor bugün cmtsi geleceksinir oluyorum bu gitmelere ama işte..
ayşecim inşallah cnm için rahatsa senin sorun yok çoğu kisti doğum sonrasında alıyorlar zaten doktorun dediği gibi..
nekim nolmuş akşam eşinin işi sorun varmı cnm?
yeni gelen kızlar hoşgelmişler:))
günaydın kuzucuklar
akşam ne çok yazmışsınız ya bitiremedim
hg geldin canım
aman örtmenim naptın be yaww
canım bebişin durumu sağlıcakla devam eder inş ve doğumla birlikte bu kistlerde alınır geçer gider
sinem sen nerelerdesin yaa!
bebiş nası neler yapıosunuz
özlettin kendini
speedy mutlu yıllar
nek yeni isimle geldin sandım birden :26:
yeni gelen diğer arkadaşlarada hoşgeldiniz dioum
ben dilek ankaradayım grafikerim 25 yaşındayım
19,09,2010da evlendim
ve bu aralar kocişimi çok daha sevioum
kızlar akşamda yemeğe gittik iş yemeği işte nası olursa 8de gitmiştik 9da eşim geldisonra patronla kaynattı o biraz bizde çalışanlar güldük ettik 10,30 kalktık ark. bırakıp eve gittik
ve benim şahane büstiyerim ondan kurtuluşumu epey kutladım tabi eşimde bana eşlik etti
beraber kutlaştık
Bu diyette böyle canım ilk zamanlar çok hızlı verdirdiği için insanı gazlıyor. saf protein aldım gün boyu; vücudum karbonhidrat ve yağdan eser miktarda alınca afalladı tabi; diyetimin en ağır günü olmasına rağmen 5 km yürüyüşümü de yaptım.
canımmm 23 nisan da benm yeğenlerin sünnet var ankaraya gelecem 21-22 si gibi görüşelimm, hamileyken geldiğimde senin ank. olduğunu bilmiodum ben sirkende gelsinnnayy sende gelseydin biz burda buluşurduk minnak sen ben gezerdik
aneeeem ne uzun olmuş benm msjım günaydınnnnn
evet kuzum doğru anlamışsın kdv li bi faturada var ise tüm aylara düzeltme verilecek bi tanesini buldum şimdi vergi dairesinin yazısını beklicez.
dün eve gittim ağladım ağladım rahatladım eşimin kuzeni ile eşi geldi sinir oldum ilkin ama eşim sağolsun herşeyi yaptı ben sadece çayı yaptım ayakta duracak halimde yoktu gece göğüs sırt ağrılarım başladı havlu ısıtıp koydu eşim sancısı dindi biraz sırtımın. zencefil ile bal karıştırmış zorla içirdi 4 yudum içtim son bi yudum daha iç dedi son yudumu ağzıma atmamla lavaboya koşmam bir oldu tabi mahvoldum boğazım yırtıldı sandım. temizliyemedim bile eşim hemen beni yatırdı rahatlamıştım yattım zavallımda benim kusmuğumu temizledi çok utandım ya
artık patlıcan kızartamıcan yani
zuzu gibi bak o akşama yine kızartıo
saol dilşadcım evet rahim dışındaymış ilk başta mesane zannettiler işte onu :26:
bu arada dünkü olaya şok oldum yaa birileri bastı dedin de işyerini sonuç nooldu var mı bi olay????
canım anne kendi sütünü sürünce de düzeliyor.kızlar bu göğüs ucundaki yaralar için yanlış hatırlamıyorsam tahinin üstünde biriken yağı var ya onu sürünce hızla geçiriyor diye duymuştum
geçmiş olsun elfi. göğüsten sırta vuran ağrı öksürdüğün zaman mı oluyor yoksa hamilelikte görülen reflü mü başladı ki?
yaa sen nie benm ilk yaptıklarımı görmüyosuuuuuun önce ben didimmm ii akşamlarıııııı
1- kutlaşmanıza şaşırmadım
2-yemeğinizin ii geçmesine sevindim kocişin de kafa dengi yani ekiple
kızlar bu göğüs ucundaki yaralar için yanlış hatırlamıyorsam tahinin üstünde biriken yağı var ya onu sürünce hızla geçiriyor diye duymuştum
kızlar bu göğüs ucundaki yaralar için yanlış hatırlamıyorsam tahinin üstünde biriken yağı var ya onu sürünce hızla geçiriyor diye duymuştum
aneeeem ne uzun olmuş benm msjım günaydınnnnn
dilşatcım evt medela al bende fiyat uygun diye kraft aldım ama çok kötüydü ayaklı tulumları evt boyları çabuk uzadığı için fazla giyemiyorlar ama kış bebeği olunca mecbur alıyosun sıcak tutsun diye..
elfim dikkat et kendine stres yapma herşey olacağına varır boşver..
sirken ya iyiymiş yediklerin ben hazırlayamam bunları aman yaa
ama benim ilk iyi akşamların tamm mı
yaşasın bütün kutlaşmalarnapim kız sevioum işte adamı
Allah hiç birimizin mutlulugu ağzının tadını bozmasın
eşim kaynatır hemen ayak uydurur her ortama
bol bu aralar derslerim hafifledi; bir de bebek filan da olmayınca sana göre daha rahatım evde o yüzden üşenmeden hazırlayabilyorum bir de faceden bu diyeti yapanların öncesi sonrası fotograflarını gördüm beni çok daha hırslandırdı.
bol bu aralar derslerim hafifledi; bir de bebek filan da olmayınca sana göre daha rahatım evde o yüzden üşenmeden hazırlayabilyorum bir de faceden bu diyeti yapanların öncesi sonrası fotograflarını gördüm beni çok daha hırslandırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?