Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Bu aralar iş stresi mahvetti beni. bide üzerine midemi göğüsümü üşüttüm nasıl öksürüyorum ya öyle. bu göğüsten sırta vuran ağrı çok feci. insanı uyutmuyor

geçmiş olsun elfi. göğüsten sırta vuran ağrı öksürdüğün zaman mı oluyor yoksa hamilelikte görülen reflü mü başladı ki?

benimdeee
dün saat 7 de izin aldım çıkım diye diyoki bugün çık ama yarın geç saatlere kadar kal burda kendi yok bend 7.30 kadar beklicem
dilşat neden basmışlar?

sanki hiç fazla çalışmışlığın yok da bugün erken çıkarsan bunu yarına eklerizdiyor. mannak adam.
kurallara aykırı iş yapmak istiyolar, i. ye fesat karıştırmak gibi bişe, başkan da müsade etmiyor göz korkutmaya çalışıyorlar.
dilşad, ne istiyolarmışkii :26:

bakınız üst
canımm geçmiş olsun çok. inşallah bişe çıkmaz başına canım yaa.

canım benm de bi listem vardı yazayım bi ara

meselaaa patikli tulum almayalım de mi bool onlar daha çabuk küçülüyor.

ben de kraft almıştım zorla çektirdim, ama çok sıkışıktık mecburdum, şimdi alsam medela alırım bi de almeda mı ne vardı
yeni topigimizden ilk iyi akşamlar kızlar

saçımı sarı mı yapsam kahve mi yapsam
ne yapsam sizce
aman ne yaparsam yapıyım sizene dimi
banane lalala

bolcum

yaa sen nie benm ilk yaptıklarımı görmüyosuuuuuun önce ben didimmm ii akşamlarıııııı

hg vilinn

canım okudum neyse ki bi sorun yokmuş, ben de tek yatmam eşim yazın hep geç geliyo ama ben o olmadan yatıp uyuyamıyorum

:) hoş buldum :) hay hay tanıtayım hemen :) öğretmenim,27 yaşındayım,samsundayım....başka?[/B]

samsun merkez mi hemşerim :) ben de amasyadayım

hgg nek sandım bi an
hayırlısı olsun her şeyin canım
aminnnnn

böle olacağından deil dedin yaa kesin ikiz olur

merhaba

yeni yerimiz burasi sanirim

naasilsiniz nevar ne yok ?

sinemcim vallahi kaç gündür aklımdasın epeydir yazdığına denk gelemedim diye, nasılsın elvin alimiz nasıll

valla amma çene çalmışlar ben de yeni bitirebildim.
ben cevap bile yazmıyorum söylicemi söyleyip geldim ordan da hala derdi ne anlamadım, kaprisli şeyin adından belli süperr
Allah kavuştrsun kocişin gelene kadar zaman su gibi akıp geçsin inşallah.

1- kutlaşmanıza şaşırmadım
2-yemeğinizin ii geçmesine sevindim kocişin de kafa dengi yani ekiple
3- speedy doğum günün kutlu mutlu olsun yeni güzellikler getirsin inşallah

alishiaa canım çok sevindim keseye
kist de rahim dışı bi yerdedir büyük ihtimalle benm miyom gibi.

maşallah
ayy sende gelseydin biz burda buluşurduk minnak sen ben gezerdik
canımmm 23 nisan da benm yeğenlerin sünnet var ankaraya gelecem 21-22 si gibi görüşelimm, hamileyken geldiğimde senin ank. olduğunu bilmiodum ben sirkende gelsinnn

Son düzenleme:
saol dilşadcım evet rahim dışındaymış ilk başta mesane zannettiler işte onu :26:

bu arada dünkü olaya şok oldum yaa birileri bastı dedin de işyerini sonuç nooldu var mı bi olay????

kızlar bu göğüs ucundaki yaralar için yanlış hatırlamıyorsam tahinin üstünde biriken yağı var ya onu sürünce hızla geçiriyor diye duymuştum

canım hamilelikte hepimiz yaşadık o utanmaları ama napalım elimizde olmuyor(du) işte, çok yorma kendini kıyamam

artık patlıcan kızartamıcan yani
zuzu gibi bak o akşama yine kızartıo

benm eşim de dün reglin bitti de miiii die yanaşıp duruyordu duş aldım die, bitmedi sanıyordum ama bitmiş, gece hiç bi lekelenme olmamış.
saol dilşadcım evet rahim dışındaymış ilk başta mesane zannettiler işte onu :26:

bu arada dünkü olaya şok oldum yaa birileri bastı dedin de işyerini sonuç nooldu var mı bi olay????

yok canım polis falan geldi dağıttı ama burda bırakmazlar o serseriler.hem senin imzannn ne tatlı olmuşş.
kızlar bu göğüs ucundaki yaralar için yanlış hatırlamıyorsam tahinin üstünde biriken yağı var ya onu sürünce hızla geçiriyor diye duymuştum
canım anne kendi sütünü sürünce de düzeliyor.

Son düzenleme:
geçmiş olsun elfi. göğüsten sırta vuran ağrı öksürdüğün zaman mı oluyor yoksa hamilelikte görülen reflü mü başladı ki?

Yok canım oksürük sonradan oldu. reflü olduğunu sanmıyorum üşütmekten kaynaklandı sanırım.

eşim bi güzel mesaj yaptı sırtıma. sıcak havlu yapıp tuttu dindi biraz.

dilşatcım evt medela al bende fiyat uygun diye kraft aldım ama çok kötüydü ayaklı tulumları evt boyları çabuk uzadığı için fazla giyemiyorlar ama kış bebeği olunca mecbur alıyosun sıcak tutsun diye..

elfim dikkat et kendine stres yapma herşey olacağına varır boşver..

sirken ya iyiymiş yediklerin ben hazırlayamam bunları aman yaa

ama benim ilk iyi akşamların tamm mı
yaşasın bütün kutlaşmalar napim kız sevioum işte adamı
Allah hiç birimizin mutlulugu ağzının tadını bozmasın

eşim kaynatır hemen ayak uydurur her ortama

onu hiç duymadım cnm ya bazılarınınki çok fena oluyo yarası kanıyo falan neyseki benim öle kötü olmadı ama dediğim krem ii geliyor..

onu hiç duymadım cnm ya bazılarınınki çok fena oluyo yarası kanıyo falan neyseki benim öle kötü olmadı ama dediğim krem ii geliyor..

bol bu aralar derslerim hafifledi; bir de bebek filan da olmayınca sana göre daha rahatım evde o yüzden üşenmeden hazırlayabilyorum bir de faceden bu diyeti yapanların öncesi sonrası fotograflarını gördüm beni çok daha hırslandırdı.

Nekkk Gece iyiki çamaşırlarını katla dedin

Hep kulağımda çınladı En sonunda kalktım 11de başladım katlamaya 12 ye kadar katlancaklar bitti sonra da mak.durdu, asılcakları astım yattım yarımda ,ütü kaldı bitek ...

kraft baza altı bekliyor şimdi, inşallah ikinci bebeğimi verirse Rabbim, zamanında gelir inşallah ve iisini alırım. bunu da ihtiyacı olan birine veririm napiim. sirkenle faceden uzuuun uzuun konuştuk da bu diyeti ben de yapamam heralde gözüm kesmiyor, acayip kilo aldım ve galiba hantallaştım gözüm almıyor listeli diyetleri.

aminnn aminn bizde birbirimizi seviyoruz amaaa bu başka bişe bu kadarı yanisiiii.
benm oda arkadaşım yoğun bakımda biliyorsunuz onun yerine geçici bri geldi başka birimden, benle yaşıt yeni gelen, eşim gelip gidip tersliyor çocuğu bişe giysem o geldi die mi daha dikkat ediosun falan dio aslında yok öle bişe. keşke benmki de uyum gösterse

dilek19u teşekkür ederim canım sağol

onu bende gördüm acayip fark ediyor ama bırakpta normal hayata döndüğünde yine alıyorsun yani bıraktıktan sonra da kendini ödüllendirmeden yemek lazım

foto deyince bende senin fotonu merak edioum yaa bakim bi vermeye çalıştığın kiloya
seni hiçte kilolu hatırlamıoum :44:

kızlaar biliyorum anlatınca dinleme diceksiniz ama benm yaram sanki daha da büyüyor her gün.
r. el roman senden sonra şarkısını dinleyip dinleyip duruyorum. gözümden sürekli yaş süzülüyor, sanki oğlumu anlatıyor bi de gökhan özen yaralı sevdam da diyo ya seni benden çalan günü hayatımdan silemez miydim? seni pamuklara sarıp ömür boyu sevemez miydim????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…