Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ay ozamn kıskançlıktırmak gibi olmasın da, bizim buakşam randevümüz varrrrrrr
hemde akşama önce ablama gidicem ağdaya, günümüzü kaçırmayım yarın songün dimmi :26:

hemde akşama önce ablama gidicem ağdaya, günümüzü kaçırmayım yarın songün dimmi :26:

çok fenasın zuzuuuuuuşimdi kesin diğer kızların da vardır randevusu çatlatın beni hepiniz e mi :)))))

Ben bunları tamamen unutmuşum bıyık için lazer epilasyona bu dönemde gitsem bir faydası olur mu ki???

ehehehheeee üzüldüm tabi beeee her ne kadar çok gönüllü olmasam da iiydik yani ara sıra yapardık nolcak :)) ama artık yoooook

ne güldüm sabah sabah elbet bu yasağın bi sonu vardır canım ben kürtaj olduğumda da doktor eşime demişki bi süre fanfini finfon yapmayın o zaman da çok gülmüştük eşimle doktorum biraz çatlaktı

inş.vardır cnm :))))) bize direkt dedi ilişkiye girmeyin die. bi de eltim vardı o da bizimleydi utandım ama çaktırmadım

dün yürüyüşten sonra anneme uğradık saat 10 civarı; annem söyledi yarın akşama bana çaya teyzemler gelebilirlermiş belki; bugün akşama tiyatroya gideceğiz; eve erken geçmeyi düşünüyordum arkadaşın çocuğuna hediye işini de halletmek istiyordum bugün;biyandan da lazere randevu mu alsam ki erkenden de geçsem kek çırpsam yarına hazır olurr ama ya bir de gelmezlerse ben de diyetteyim o kadar keki napacam evde tehlikeli olabilir.

o zaman geldiklerinde eşin bi koşu gider alır bişiler pastaneden börek kek vs. uğraşma bence boşver

inş.vardır cnm :))))) bize direkt dedi ilişkiye girmeyin die. bi de eltim vardı o da bizimleydi utandım ama çaktırmadım

cnm doktorların böyle konularda pek utanması yok maalesef
eşim de çok utandığını söylemişti allahtan ben yoktum

bize bi süre kutlama yasak doktor bi de öyle söyledi ((

ehehehheeee üzüldüm tabi beeee her ne kadar çok gönüllü olmasam da iiydik yani ara sıra yapardık nolcak :)) ama artık yoooook
owww yooo:96:

bende randevudan çıktım geldim bu akşam son
yarın 12ye kadar ee zaten yarını değerlendiremeyiz
bu akşam kalıo geriye ben drye gitcem die paket ve koltuk altını aldım zaten salı akşamı
bugüne bacaklar kaldı oda az zatii

evet kuzum doğru anlamışsın kdv li bi faturada var ise tüm aylara düzeltme verilecek bi tanesini buldum şimdi vergi dairesinin yazısını beklicez.

dün eve gittim ağladım ağladım rahatladım eşimin kuzeni ile eşi geldi sinir oldum ilkin ama eşim sağolsun herşeyi yaptı ben sadece çayı yaptım ayakta duracak halimde yoktu gece göğüs sırt ağrılarım başladı havlu ısıtıp koydu eşim sancısı dindi biraz sırtımın. zencefil ile bal karıştırmış zorla içirdi 4 yudum içtim son bi yudum daha iç dedi son yudumu ağzıma atmamla lavaboya koşmam bir oldu tabi mahvoldum boğazım yırtıldı sandım. temizliyemedim bile eşim hemen beni yatırdı rahatlamıştım yattım zavallımda benim kusmuğumu temizledi çok utandım ya

Yok canım, sorun çıkmamış o problem çıkartan kız da özür dilemiş zaten.
çok geç olmadan geldi dün gece iyi ki annemlere gitmemişim yatmak için..

eşinle Allah kavuştursun, sıkma canını
ayrılıklar böyle kısa süreli oslun da çekilir onlar

kızlar yazamıyorum, çook işim var bu adam da beni dikizliyo

ya nette sorun var gidip geliyor alıntılayamadımda valla dilekcim,sirken süper olurdu keşke çalışmıyor olsam kesin gelirdimgezerdik:))
sirken ne yedin peki cnm?zaten yürüyüş çok etkili diyet yaparken..

ayşem bende sendenim merak etme hem reglyimde zaten bi yandan gitmesi ii oldu

nekk kız rüyamda seni gördüm ama o halini görsen gülmekten ölürdün boyun kısalmış ve kilo almışsın önde bi göbekk ayy bi harketler yapıyodun kamera varmış karşında yaa çok komiktikızz böle kilolu,göbekli gördüm hamilemi olacaksın yoksa:))

cnm yaa iş zorlamaya başlıyor heralde artık seni çok fazla yük almamaya çalış işte eğer mümkünse zaten hamilelik yeteri kadar stresli bi de üstüne ekstralar gelince...

cnm yaa iş zorlamaya başlıyor heralde artık seni çok fazla yük almamaya çalış işte eğer mümkünse zaten hamilelik yeteri kadar stresli bi de üstüne ekstralar gelince...

Bu aralar iş stresi mahvetti beni. bide üzerine midemi göğüsümü üşüttüm nasıl öksürüyorum ya öyle. bu göğüsten sırta vuran ağrı çok feci. insanı uyutmuyor

dün sabah kahvaltıda 2 yumurta peynir ve çay vardı; çğle yemeğimde ızgara tavuk vardı cola zero satmadıkları için içeceksiz kaldım ofisteki dolabımda yoğurt vardı onu yedim baya bi ama yoğurdum light değildi; akşama da tavuk haşladım yanında kornişon biraz süzme yoğurt; bir de yulaf kepeğiyle yaptığım krebim vardı onu yedim.

inş. farketmezler dicem ama :26:

canımm kaçgündür mafoldun stresten işlerden ( sıkma artık kendini

artık patlıcan kızartamıcan yani
zuzu gibi bak o akşama yine kızartıo

evet kızartcam

perşembeleri kaçınılmaz zaten kuzu, eşim diyo," cumaya hazırlamıcakmısın beni / hadi cumalayalım" oyüzden kaçarım yok

Bu aralar iş stresi mahvetti beni. bide üzerine midemi göğüsümü üşüttüm nasıl öksürüyorum ya öyle. bu göğüsten sırta vuran ağrı çok feci. insanı uyutmuyor

ya o gerçekten çok feci bişi insan kolunu zor oynatıo o sızı çok fena
yorma kendini ve sıcak tut eşine masaj yaptır akşamları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…