ay üzülürmüştee
ay ozamn kıskançlıktırmak gibi olmasın da, bizim buakşam randevümüz varrrrrrr
hemde akşama önce ablama gidicem ağdaya, günümüzü kaçırmayım yarın songün dimmi :26:
hemde akşama önce ablama gidicem ağdaya, günümüzü kaçırmayım yarın songün dimmi :26:
ehehehheeee üzüldüm tabi beeeeher ne kadar çok gönüllü olmasam da iiydik yani ara sıra yapardık nolcak :)) ama artık yoooook
ne güldüm sabah sabahelbet bu yasağın bi sonu vardır canım ben kürtaj olduğumda da doktor eşime demişki bi süre fanfini finfon yapmayın o zaman da çok gülmüştük eşimle doktorum biraz çatlaktı
dün yürüyüşten sonra anneme uğradık saat 10 civarı; annem söyledi yarın akşama bana çaya teyzemler gelebilirlermiş belki; bugün akşama tiyatroya gideceğiz; eve erken geçmeyi düşünüyordum arkadaşın çocuğuna hediye işini de halletmek istiyordum bugün;biyandan da lazere randevu mu alsam ki erkenden de geçsem kek çırpsam yarına hazır olurr ama ya bir de gelmezlerse ben de diyetteyim o kadar keki napacam evde tehlikeli olabilir.
inş.vardır cnm :))))) bize direkt dedi ilişkiye girmeyin die. bi de eltim vardı o da bizimleydi utandım ama çaktırmadım
bize bi süre kutlama yasak doktor bi de öyle söyledi ((
owww yooo:96:ehehehheeee üzüldüm tabi beeeeher ne kadar çok gönüllü olmasam da iiydik yani ara sıra yapardık nolcak :)) ama artık yoooook
elfiimm, size ba lardanmı bs lerdenmi gelebilir ceza ....
faturanız kdv siz olsaydı ,buzaman kadar düzeltmeye gerek olmazdı, ama sizde kdvsiz satış yok dimmi , ozamn kdv devrini etkilediğinden tüm kdvler düzeltilcek, gerekiyosa ggvler :26: ay yok artık doğrumu anlamışım elfiiii
Yok canım, sorun çıkmamış o problem çıkartan kız da özür dilemiş zaten.günaydın kızlar:119:
gece amma yazmışsınız ancak bitti:))
evt cvplar cuk oturmuş gelsin okusun bakalım bunlar karı-koca lisede kalmışlar hala bence çocuktan farkları yok kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşırmışlar şimdi adı gözkümesin diye ziyaretçi olarak okur hadi oku bakalımbunu bende sevdim diloşş
ya kocişim ankaraya gidiyor bugün cmtsi geleceksinir oluyorum bu gitmelere ama işte..
ayşecim inşallah cnm için rahatsa senin sorun yok çoğu kisti doğum sonrasında alıyorlar zaten doktorun dediği gibi..
nekim nolmuş akşam eşinin işi sorun varmı cnm?
yeni gelen kızlar hoşgelmişler:))
inş.vardır cnm :))))) bize direkt dedi ilişkiye girmeyin die. bi de eltim vardı o da bizimleydi utandım ama çaktırmadım
evet kuzum doğru anlamışsın kdv li bi faturada var ise tüm aylara düzeltme verilecek bi tanesini buldum şimdi vergi dairesinin yazısını beklicez.
dün eve gittim ağladım ağladım rahatladım eşimin kuzeni ile eşi geldi sinir oldum ilkin ama eşim sağolsun herşeyi yaptı ben sadece çayı yaptım ayakta duracak halimde yoktu gece göğüs sırt ağrılarım başladı havlu ısıtıp koydu eşim sancısı dindi biraz sırtımın. zencefil ile bal karıştırmış zorla içirdi 4 yudum içtim son bi yudum daha iç dedi son yudumu ağzıma atmamla lavaboya koşmam bir oldu tabi mahvoldum boğazım yırtıldı sandım. temizliyemedim bile eşim hemen beni yatırdı rahatlamıştım yattım zavallımda benim kusmuğumu temizledi çok utandım ya
cnm yaaiş zorlamaya başlıyor heralde artık seni çok fazla yük almamaya çalış işte eğer mümkünse zaten hamilelik yeteri kadar stresli bi de üstüne ekstralar gelince...
ya nette sorun var gidip geliyor alıntılayamadımda valla dilekcim,sirken süper olurdu keşke çalışmıyor olsam kesin gelirdimgezerdik:))
sirken ne yedin peki cnm?zaten yürüyüş çok etkili diyet yaparken..
ayşem bende sendenim merak etme hem reglyimde zaten bi yandan gitmesi ii oldu
nekk kız rüyamda seni gördüm ama o halini görsen gülmekten ölürdün boyun kısalmış ve kilo almışsın önde bi göbekk ayy bi harketler yapıyodun kamera varmış karşında yaa çok komiktikızz böle kilolu,göbekli gördüm hamilemi olacaksın yoksa:))
evet kuzum doğru anlamışsın kdv li bi faturada var ise tüm aylara düzeltme verilecek bi tanesini buldum şimdi vergi dairesinin yazısını beklicez.
dün eve gittim ağladım ağladım rahatladım eşimin kuzeni ile eşi geldi sinir oldum ilkin ama eşim sağolsun herşeyi yaptı ben sadece çayı yaptım ayakta duracak halimde yoktu gece göğüs sırt ağrılarım başladı havlu ısıtıp koydu eşim sancısı dindi biraz sırtımın. zencefil ile bal karıştırmış zorla içirdi 4 yudum içtim son bi yudum daha iç dedi son yudumu ağzıma atmamla lavaboya koşmam bir oldu tabi mahvoldum boğazım yırtıldı sandım. temizliyemedim bile eşim hemen beni yatırdı rahatlamıştım yattım zavallımda benim kusmuğumu temizledi çok utandım ya
artık patlıcan kızartamıcan yani
zuzu gibi bak o akşama yine kızartıo
Bu aralar iş stresi mahvetti beni. bide üzerine midemi göğüsümü üşüttüm nasıl öksürüyorum ya öyle. bu göğüsten sırta vuran ağrı çok feci. insanı uyutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?