Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

:) hoş buldum :) hay hay tanıtayım hemen :) öğretmenim,27 yaşındayım,samsundayım....başka?[/B]

şimdilik yok :)

ay tam mevzuyu bilmiyorum ama mağazayı şöyle düzenle böyle yap demiş o da yapmamış ben kendi görselimi yaparım demiş diye mi ne, gelsin anlatacak..
ay du arıyım ben onu en iyisi bi

canım kötü bişey yokmuş galiba,sevindim

günaydın kızlarrr

ayşammmm maşallah bebeğine

spaydii doğum günün kutlu olsun,nice yaşlara

günaydın kızlar:119:
gece amma yazmışsınız ancak bitti:))
evt cvplar cuk oturmuş gelsin okusun bakalım bunlar karı-koca lisede kalmışlar hala bence çocuktan farkları yok kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşırmışlar şimdi adı gözkümesin diye ziyaretçi olarak okur hadi oku bakalım bunu bende sevdim diloşş
ya kocişim ankaraya gidiyor bugün cmtsi gelecek sinir oluyorum bu gitmelere ama işte..
ayşecim inşallah cnm için rahatsa senin sorun yok çoğu kisti doğum sonrasında alıyorlar zaten doktorun dediği gibi..
nekim nolmuş akşam eşinin işi sorun varmı cnm?
yeni gelen kızlar hoşgelmişler:))

günaydın kuzucuklar
akşam ne çok yazmışsınız ya bitiremedim
hg geldin canım

aman örtmenim naptın be yaww
canım bebişin durumu sağlıcakla devam eder inş ve doğumla birlikte bu kistlerde alınır geçer gider

merhaba
yeni yerimiz burasi sanirim
naasilsiniz nevar ne yok ?
sinem sen nerelerdesin yaa!
bebiş nası neler yapıosunuz
özlettin kendini

speedy mutlu yıllar

nek yeni isimle geldin sandım birden :26:

yeni gelen diğer arkadaşlarada hoşgeldiniz dioum
ben dilek ankaradayım grafikerim 25 yaşındayım
19,09,2010da evlendim
ve bu aralar kocişimi çok daha sevioum

kızlar akşamda yemeğe gittik iş yemeği işte nası olursa 8de gitmiştik 9da eşim geldi sonra patronla kaynattı o biraz bizde çalışanlar güldük ettik 10,30 kalktık ark. bırakıp eve gittik
ve benim şahane büstiyerim ondan kurtuluşumu epey kutladım tabi eşimde bana eşlik etti
beraber kutlaştık

aa ne çabuk verdin ne yaptın peki?

Bu diyette böyle canım ilk zamanlar çok hızlı verdirdiği için insanı gazlıyor. saf protein aldım gün boyu; vücudum karbonhidrat ve yağdan eser miktarda alınca afalladı tabi; diyetimin en ağır günü olmasına rağmen 5 km yürüyüşümü de yaptım.

bol geç oldu ama akşam görmedim kuzum msj çıkmıştım
boşver iyi yapmışsın hemde en iyisini

günaydın herkeseeeeee
aa ne tesadüf :)) belki de 2 gün önce gelir miniş belli mi olur
hı evet onu sormuştum tamam kötü bişi diil yani ok.
dimmiii :))
ay bol harikasın sabah sabah :))
allah kavuştursun diyeyim o zaman
inş. problem çıkmaz işte bakalım takip edicekler...

ama hakettiler artık dayanamadım :))))

bize bi süre kutlama yasak doktor bi de öyle söyledi ((

elfiimm, size ba lardanmı bs lerdenmi gelebilir ceza ....

faturanız kdv siz olsaydı ,buzaman kadar düzeltmeye gerek olmazdı, ama sizde kdvsiz satış yok dimmi , ozamn kdv devrini etkilediğinden tüm kdvler düzeltilcek, gerekiyosa ggvler :26: ay yok artık doğrumu anlamışım elfiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…