- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
merhaba
yeni yerimiz burasi sanirim
naasilsiniz nevar ne yok ?
merhaba
Speedy doğum gününmü bugün?? Kutlu mutlu olsun o zaman :))
:) hoş buldum :) hay hay tanıtayım hemen :) öğretmenim,27 yaşındayım,samsundayım....başka?[/B]
ay tam mevzuyu bilmiyorum ama mağazayı şöyle düzenle böyle yap demiş o da yapmamış ben kendi görselimi yaparım demiş diye mi ne, gelsin anlatacak..
ay du arıyım ben onu en iyisi bi
evet dukana başladım yine ama bu sefer kararlıyım tmamlamadan bırakmayacam dün başladım bu sabah tartıldım 900 gram vermişim
hg geldin canımkızlaaaaarr selam...2010'da evlenen biri olarak diğer topiğinizi bi kaç gündür takip ediyodum.ancak yazmaya cesaret edememiştim :) baktım herkes birbirini tanıyo kendimi yabancı gibi hissetmişim :) ama şimdi işte geldim burdayım :))
aman örtmenim naptın be yawwnoliyy yaaaaa 2 gün girmedik anam me muhabbetler ne değişimler olmuş kökten maşallah :!:
topicimiz hayırlı uğurlu bol mutluluklu olsun kızlarrrrrrrrrrr
o zamaaaan kimse sormamış ama...
ben haberimi vereyim, dün dayanamadık tıp'a gittik ultrason için, pratisyen bi doktor vardı önce bi tahlil daha yapalım ona göre bakalım dedi, biraz da ters konuştu canımı sıktı elimin tersine gelcekti de neyse...sinirlendim özel hastaneye gittim-ki zaten oraya da gidicektim. orda hemen baktılar ultrasonla, bebişimi değil ama keseyi gördüm daha çok küçükmiş çünkü. ve dış gebelik falan yokmuş rahimdeymiş kese
sonra rahmin önünde bişi gördü idrarın mı var mesane heralde falan dedi, neyse öle mutlu mutlu çıktık gittik evde eşimin ailesine söledik sevindiler falan
bugün tıp'a dünkü sonuçları almak için gittim sonuçları verdim ultrasona aldı önce karnımdan baktı kiste benzer bişi var acaba başka bişi mi mesane mi emin olamadım idrarını ap bi daha gel dedi.yaptım geldim yine çıktı, alttan da baktı yine görünüyor. meğersem kistmiş gerçekten, ve bayaaaa büyükmüş(( zararlı bişi diil dedi doktor.
bayaaaa bi test istedi yaptırdım çıktım yine o özele gittim sen bana böle dedin ama kist çıktı die.idrarını tut gel bakalım dedi.10 bardak su içtim patlamaya yakın girdim doktoraevet şimdi hem mesane hem kist görünüo dedi.ciddi bişi diil ama büyük olması belki problem olabilir dedi. belki bi ihtimal patlayabilirmiş ya da kangren mi ne bişi olabilirmiş o zaman çok fena sancı yaparmış zaten, o zaman almak zorunda kalabiliriz, ama eğer problem oluşturmazsa normal doğumdan sonra,sezaryenle doğurursan da o zaman alırız merak edilcek bişi yok dedi
neyse işte benden iki günlük özet bu kızlar. çok da yoruldum okulda da yoğundum dersten çık toplantıya koş doktora yetiş okula gel sınav yap tekrar git vs...o yüzden hiç giremedimmm
--
seviyesizleşmek istiyorum müsadenizle, bi yerimle gülüyorum bu sözlere
sinem sen nerelerdesin yaa!merhaba
aa ne çabuk verdin ne yaptın peki?
vilin bu arada sen de hoşgeldin
ayy sende gelseydin biz burda buluşurduk minnak sen ben gezerdik
çok hoş buldum canım vallanasılsın?
teşekkürler vilin ben iyiyim sen nasılsın?[/QUOTE
çok iyiyim :) bugün yemeğim var o yüzden öğlene kadar buralardayım :) ohh be ne güzelmiş bölee tembellik yapmak :)
aa ne tesadüf :)) belki de 2 gün önce gelir miniş belli mi olurGünaydın şekerler
Akşam ne kaynatmışsınız öyle. cevaplarınızada bayıldım :)))
Yeni gelen arkadaşlar varmış hoşgeldiniz.
Ada fotonu görmedik gün içinde eklersen seviniriz
Ayşam iyi düşünmene sevindim takılma kist olayına. bebişin sağlıkla gelir inşallah. bu arada muhtemel doğum tarihi 06 aralık çıkıyormuş eşimin doğum tarihi :)) bakalım benimde 3 ağustos gözüküyor 1 ağustos olursa evlilik yıl dönümümüze denk gelecek :)
hı evet onu sormuştum tamam kötü bişi diil yani ok.denetimi ben de anlamadım tam şimdi canım, eşim için mi sordun :26: onun içinse yok kötü bişi
Ayşamm sağlıklı olsun da varsın bitane olsunbenim de ikiz olucağından değil hani, ama olsa ne güzel olurduu
Günaydın herkese
ay bol harikasın sabah sabah :))günaydın kızlar:119:
gece amma yazmışsınız ancak bitti:))
evt cvplar cuk oturmuş gelsin okusun bakalım bunlar karı-koca lisede kalmışlar hala bence çocuktan farkları yok kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşırmışlar şimdi adı gözkümesin diye ziyaretçi olarak okur hadi oku bakalımbunu bende sevdim diloşş
ya kocişim ankaraya gidiyor bugün cmtsi geleceksinir oluyorum bu gitmelere ama işte..
ayşecim inşallah cnm için rahatsa senin sorun yok çoğu kisti doğum sonrasında alıyorlar zaten doktorun dediği gibi..
nekim nolmuş akşam eşinin işi sorun varmı cnm?
yeni gelen kızlar hoşgelmişler:))
günaydın kuzucuklar
akşam ne çok yazmışsınız ya bitiremedim
hg geldin canım
aman örtmenim naptın be yaww
canım bebişin durumu sağlıcakla devam eder inş ve doğumla birlikte bu kistlerde alınır geçer gider
sinem sen nerelerdesin yaa!
bebiş nası neler yapıosunuz
özlettin kendini
speedy mutlu yıllar
nek yeni isimle geldin sandım birden :26:
yeni gelen diğer arkadaşlarada hoşgeldiniz dioum
ben dilek ankaradayım grafikerim 25 yaşındayım
19,09,2010da evlendim
ve bu aralar kocişimi çok daha sevioum
kızlar akşamda yemeğe gittik iş yemeği işte nası olursa 8de gitmiştik 9da eşim geldisonra patronla kaynattı o biraz bizde çalışanlar güldük ettik 10,30 kalktık ark. bırakıp eve gittik
ve benim şahane büstiyerim ondan kurtuluşumu epey kutladım tabi eşimde bana eşlik etti
beraber kutlaştık
bize bi süre kutlama yasak doktor bi de öyle söyledi ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?