Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Sevgilim saçlarını tarayıp
Gerdanını okşayıp
Ninniler söyleyip
Dizlerimde uyutsam seni

Sevgilim kadere aldanmayıp
Kağıt olup kalem olup
Mutlulukla bir son bulup
En sonuma yazsam seni

Hiç bir şeye değişmem
Aşkla bakan gözlerini
En son anımda bile
Söylemeliyim sevdiğimi

Hiç bir şeye değişmem
Senle geçen günlerimi
En son anımda bile
Tutmalıyım ellerini

bi okutup üfletin binayı komple

enkiii beni çağırdın sen yoksun topicte uyan da gel artıkk :)))

Son düzenleme:
orlic hoşgeldin

dilek şu anki durumuma en yakın iki foto ekliyorum profilime bakınca haber ver de yok edeyim.

dileeek sirkeeen yorum yapmadınız ankaraya gelcem dedim
adamın biri gibi zorla cevap istiyrum

bi okutup üfletin binayı komple

enkiii beni çağırdın sen yoksun topicte uyan da gel artıkk :)))

ayşem geldim burdayım dün akşamdan beri giriyorum yazamadna çıkıyorum akşamda kızlar baya kaynatmış ama eşim bir türlü yazdırmadı.kardeşim vardı sohbet ediyolar bi taraftanda bana karışıyor.otel buldunmu naptın gel otel bakalım.sabhta aynı az önce gönderdim işe .9.30dan beri uyandırmaya çalışıyorum 11 de kalktı yataktan

tünaydın herkese

ayşem çok sevindim keseyi görmüşsünüz sağlıcakla alırsın bebişini kucağın işallah.kistte bir problem çıkarmazda doğumdan sonra alırlar işallah sen olumsuz kötü düşünme.

elfim çok geçmiş olsun canım .sıcak tut kendini zencefil balıda 1 bardak sıcak suyla karıştır iç miden falan bulanmaz direk içilmiyo ben içememiştim.

dilşadcığım dinleme canım öle müzikleri kendi kendini üzme işallah tekrar anne olacaksın .keremde bir melek artık sen ağladıkça üzüldükçe keremi üzersin.

bolum allah kabvuştursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…