Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

kıskanmııııııııış

aaa kıskanç mannak
öyle denir mi canım hayır hayatım sana güzel gözükmek için de cilve yap hemen düzelir

foto deyince bende senin fotonu merak edioum yaa bakim bi vermeye çalıştığın kiloya
seni hiçte kilolu hatırlamıoum :44:

aslında öyle çok kilolu değilim ama bir hantallık başladı ve bu duruma sinir oluyorum son zamanlardan olan hiç bir resmim yok malesef

ama canım niye böyle yapıyorsun bak benide ağlattın Cennette şefaatçin oldu keremin.

ada bu arada bende foto falan göremedim
yeni arkadaşlara yarenim olsaydı foto nerde nerdesin ne iş sorularını yöneltirdi

özgeyle konuşan oldu mu bende nosu yok yaa :102:

aaa kıskanç mannak
öyle denir mi canım hayır hayatım sana güzel gözükmek için de cilve yap hemen düzelir

demiyorum işte, çatlasın. bana güvenmeyi bilsin. ne demek onun için mi yapıosun falan hee onun için diorum ben de

ama canım niye böyle yapıyorsun bak benide ağlattın Cennette şefaatçin oldu keremin.

inşallah canım inşallah

ben yaralı sevdam şarkısını bilmiodum ve dinledim
bu dinlenip durulur mu yaa
bak elfi ne güzel söylemiş
hayırlısı buydu dilşad çok acılar çekti oda küçücük bedeninde ve biliosun engelli olma riski vardı bölesi daha kötü olacaktı
inş yine anne baba olacaksın sağlıkla daha mutlulukla üzmemeye çalış artık kendini

dilşad arkadaşım lütfen güzel şeyler düşün böyle düşündükçe bizi de üzüyorsun bak. Hepimiz öbür dünyada sorgu geçireceğiz ama Kerem öyle olmayacak bu dünyaya günahsız geldi günahsız gitti.

elfi alıntı yapmasa ben kaçırmışım dilşadın yazığını

canım bence de dinleme yaa, kendini daha da üzüosun (( inş. yine anne olacaksın bütün acılarını unutacaksın cnm dualarım seninle hep

yeni gelenler hoşgeldiniz hepinizzz kendinizi tanıtır mısınız yaş memleket varsa iş bebiş.... :)))

aslında öyle çok kilolu değilim ama bir hantallık başladı ve bu duruma sinir oluyorum son zamanlardan olan hiç bir resmim yok malesef

ya bende aslında azcuk zayıflamak istioum ama olmuo
mesela akşam eşim geldi orda yemek yedi epeyde yedi yani
eve gittik işte ben banyodan çıktım ki kuruyemişi kutusuyla koymuş kucağına sen yeni yemedin mi dioum
o beni hiç kesmedi dedi
koca tabaklarla yedik oysa

yani hep böle işte boğazımız hiç durmuo maalesef ee geç saatte gelince eşim de böyle oluo
yoruluoum evde işte oluo pilates topumda koltukta oturuo yapamıoum
çok su tüketip ekmeği azaltıoum şekeri azaltıoum ama çikolatalar cipsler gırla gidio

ay ozamn kıskançlıktırmak gibi olmasın da, bizim buakşam randevümüz varrrrrrr
hemde akşama önce ablama gidicem ağdaya, günümüzü kaçırmayım yarın songün dimmi :26:
Bİizim de var

çok fenasın zuzuuuuuuşimdi kesin diğer kızların da vardır randevusu çatlatın beni hepiniz e mi :)))))

elfim çok geçmiş olsun :26: Bugün nasılsın?

ay çok kötüsün bol yaa, taam şiko felan neyse de kısa komik hareketler demek
tipsizdim yaniii hayır olsun canımm

ben de katladımm
bu akşam da 2 makine yıkiycam..

dinleme diycem evet, üzme kendini.. Allahım tekrar anne baba olmayı nasip edecek inş, daha çok gençsiniz..

slm kızlay ben de 2010 geliniyim yeni topic hayırlı olsun
hoşgeldinnn

SLM kızlar bende 2010 geliniyim nasılsınız
sen de hoşgeldin orlic, ne güzel nick

ah aynı biz
ama plates topuna 10 dk ayır kuzu akşamları
ya geliyo sıkılaşmak laızm, bikini giycez

yeni gelenler hoşgeldiniz hepinizzz kendinizi tanıtır mısınız yaş memleket varsa iş bebiş.... :)))
hoşbulduk :) çok sıcak bi topik maşallah :))
26 yaşındayım kayseriliyim çalışıyorum bebiş düşünüyorum yarışmacılara başarılar
sen de hoşgeldin orlic, ne güzel nick

ah aynı biz
ama plates topuna 10 dk ayır kuzu akşamları
ya geliyo sıkılaşmak laızm, bikini giycez

teşekkür ederim :)))

var bizim üstümüzde bi uğursuzluk yaaa.
önce ben doğum yaptım bebeğimi kaybettim 2 hafta sonra oda arkadaşıma araba çarptı hala yoğun bakımda
geçen hafta ketılımız patladı durduk yere çok şükr onu hasarsız atlattık
ve 2 dk önce de bel. baş. yardımcımız odasında kalp krizi geçirmiş ambulans geldi götürdüler, bel. çatısından tuz çevirip verecem

insanlar bazen kendi kendine acı çektirmeyi çok seviyor o şarkıları dinleyince acı çekeceğini biliyosun ama yinede dinliyosun yapma cnm sende zarar verme kendine melek oğlun allah sağlık versin size inşallah sağlıklı bir bebişiniz olur.

hoşbulduk :) çok sıcak bi topik maşallah :))
26 yaşındayım kayseriliyim çalışıyorum bebiş düşünüyorum yarışmacılara başarılar

teşekkür ederim :)))

"sıcak"ızdır evet
memnun oldum aynı yaştayız, inş. hayırlı zamanda olur bebişinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…