kraft baza altı bekliyor şimdi, inşallah ikinci bebeğimi verirse Rabbim, zamanında gelir inşallah ve iisini alırım. bunu da ihtiyacı olan birine veririm napiim. sirkenle faceden uzuuun uzuun konuştuk da bu diyeti ben de yapamam heralde gözüm kesmiyor, acayip kilo aldım ve galiba hantallaştım gözüm almıyor listeli diyetleri.
aminnn aminn bizde birbirimizi seviyoruz amaaa bu başka bişebu kadarı yanisiiii.
benm oda arkadaşım yoğun bakımda biliyorsunuz onun yerine geçici bri geldi başka birimden, benle yaşıt yeni gelen, eşim gelip gidip tersliyor çocuğu bişe giysem o geldi die mi daha dikkat ediosun falan dio aslında yok öle bişe. keşke benmki de uyum gösterse
aminnn aminn bizde birbirimizi seviyoruz amaaa bu başka bişebu kadarı yanisiiii.
benm oda arkadaşım yoğun bakımda biliyorsunuz onun yerine geçici bri geldi başka birimden, benle yaşıt yeni gelen, eşim gelip gidip tersliyor çocuğu bişe giysem o geldi die mi daha dikkat ediosun falan dio aslında yok öle bişe. keşke benmki de uyum gösterse
foto deyince bende senin fotonu merak edioum yaa bakim bi vermeye çalıştığın kiloya
seni hiçte kilolu hatırlamıoum :44:
kızlaar biliyorum anlatınca dinleme diceksiniz ama benm yaram sanki daha da büyüyor her gün.
r. el roman senden sonra şarkısını dinleyip dinleyip duruyorum. gözümden sürekli yaş süzülüyor, sanki oğlumu anlatıyor bi de gökhan özen yaralı sevdam da diyo ya seni benden çalan günü hayatımdan silemez miydim? seni pamuklara sarıp ömür boyu sevemez miydim????
aaa kıskanç mannak
öyle denir mi canım hayır hayatım sana güzel gözükmek için de cilve yap hemen düzelir
ama canım niye böyle yapıyorsun bak benide ağlattınCennette şefaatçin oldu keremin.
ben yaralı sevdam şarkısını bilmiodum ve dinledim
bu dinlenip durulur mu yaa
bak elfi ne güzel söylemiş
hayırlısı buydu dilşad çok acılar çekti oda küçücük bedeninde ve biliosun engelli olma riski vardı bölesi daha kötü olacaktı
inş yine anne baba olacaksın sağlıkla daha mutlulukla üzmemeye çalış artık kendini
aslında öyle çok kilolu değilim ama bir hantallık başladı ve bu duruma sinir oluyorum son zamanlardan olan hiç bir resmim yok malesef
Bİizim de var
ay ozamn kıskançlıktırmak gibi olmasın da, bizim buakşam randevümüz varrrrrrr
hemde akşama önce ablama gidicem ağdaya, günümüzü kaçırmayım yarın songün dimmi :26:
çok fenasın zuzuuuuuuşimdi kesin diğer kızların da vardır randevusu çatlatın beni hepiniz e mi :)))))
elfim çok geçmiş olsun :26: Bugün nasılsın?evet kuzum doğru anlamışsın kdv li bi faturada var ise tüm aylara düzeltme verilecek bi tanesini buldum şimdi vergi dairesinin yazısını beklicez.
dün eve gittim ağladım ağladım rahatladım eşimin kuzeni ile eşi geldi sinir oldum ilkin ama eşim sağolsun herşeyi yaptı ben sadece çayı yaptım ayakta duracak halimde yoktu gece göğüs sırt ağrılarım başladı havlu ısıtıp koydu eşim sancısı dindi biraz sırtımın. zencefil ile bal karıştırmış zorla içirdi 4 yudum içtim son bi yudum daha iç dedi son yudumu ağzıma atmamla lavaboya koşmam bir oldu tabi mahvoldum boğazım yırtıldı sandım. temizliyemedim bile eşim hemen beni yatırdı rahatlamıştım yattım zavallımda benim kusmuğumu temizledi çok utandım ya
ay çok kötüsün bol yaa, taam şiko felan neyse de kısaya nette sorun var gidip geliyor alıntılayamadımda valla dilekcim,sirken süper olurdu keşke çalışmıyor olsam kesin gelirdimgezerdik:))
sirken ne yedin peki cnm?zaten yürüyüş çok etkili diyet yaparken..
ayşem bende sendenim merak etme hem reglyimde zaten bi yandan gitmesi ii oldu
nekk kız rüyamda seni gördüm ama o halini görsen gülmekten ölürdün boyun kısalmış ve kilo almışsın önde bi göbekk ayy bi harketler yapıyodun kamera varmış karşında yaa çok komiktikızz böle kilolu,göbekli gördüm hamilemi olacaksın yoksa:))
NekkkGece iyiki çamaşırlarını katla dedin
Hep kulağımda çınladıEn sonunda kalktım 11de başladım katlamaya 12 ye kadar katlancaklar bitti sonra da mak.durdu, asılcakları astım yattım yarımda ,ütü kaldı bitek ...
kızlaar biliyorum anlatınca dinleme diceksiniz ama benm yaram sanki daha da büyüyor her gün.
r. el roman senden sonra şarkısını dinleyip dinleyip duruyorum. gözümden sürekli yaş süzülüyor, sanki oğlumu anlatıyor bi de gökhan özen yaralı sevdam da diyo ya seni benden çalan günü hayatımdan silemez miydim? seni pamuklara sarıp ömür boyu sevemez miydim????
hoşgeldinnnslm kızlay ben de 2010 geliniyim yeni topic hayırlı olsun
sen de hoşgeldin orlic, ne güzel nickSLM kızlar bende 2010 geliniyim nasılsınız
ah aynı bizya bende aslında azcuk zayıflamak istioum ama olmuo
mesela akşam eşim geldi orda yemek yedi epeyde yedi yani
eve gittik işte ben banyodan çıktım ki kuruyemişi kutusuyla koymuş kucağına sen yeni yemedin mi dioum
o beni hiç kesmedi dedi
koca tabaklarla yedik oysa
yani hep böle işte boğazımız hiç durmuo maalesef ee geç saatte gelince eşim de böyle oluo
yoruluoum evde işte oluo pilates topumda koltukta oturuo yapamıoum
çok su tüketip ekmeği azaltıoum şekeri azaltıoum ama çikolatalar cipsler gırla gidio
hoşbulduk :) çok sıcak bi topik maşallah :))yeni gelenler hoşgeldiniz hepinizzzkendinizi tanıtır mısınız yaş memleket varsa iş bebiş.... :)))
sen de hoşgeldin orlic, ne güzel nick
ah aynı biz
ama plates topuna 10 dk ayır kuzu akşamları
ya geliyo sıkılaşmak laızm, bikini giycez
hoşbulduk :) çok sıcak bi topik maşallah :))
26 yaşındayım kayseriliyim çalışıyorum bebiş düşünüyorum yarışmacılara başarılar
teşekkür ederim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?