Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

super komik olan biz değil sensin evet sadece bu topik yok kendin açtığın için gelmek zorunda değilsin seni cezb etmemiştir gelmeyi bırakmışsındır çok normal.yazdığın kelimelere dikkat etmelisn teyyare falan ne demek.sen girmediğin için neler konuşulduğunu bilemezsin ama biz bu topikte A dan Z ye herşeyimi paylaşıyoruz.sana ne demeli damdan düşer gibi bi gün geliyosun saç rengi soruyosun bir gün eltinle tartışmaları eşinin söylediği lafları anlatıyosun.bizdende bunlara zorla cevap bekliyorsun.
sanada kk da iyi gezmeler

ayşem beni duyy bişe sorucam ya orda havalar nasıl.bizim tatil işi sarpa sardı temmuzdu ağustos oldu şimdide nisan .eşim bu hafta sonu yada diğer hafta sonu gideelim diyor 4ve ya 5 gece .gelsek havalr idare edermi

elfim çok geçmiş olsun canım .sıcak tut kendini zencefil balıda 1 bardak sıcak suyla karıştır iç miden falan bulanmaz direk içilmiyo ben içememişti

Sağol canım eşimde öyle hazırlamıştı sıcak su içine bal ve zencefil. ama işte midemi üşüttüğüm için ağır geldi

teşekkürler :) hoşgeldin topike

kızzz terbiyesiz kokişşş
önce selam denir

hoşbulduk arkadaşlar:))) önceki yazıların tümünü okuyamadım neler yapıosunz bilmiorum daldım brden içinize ama 2010 gelinleri cıvıl cıvıl valla:) bnde 2011de evlendim 10aylık evliyim çocuk falan yok uzunca bi süre düşünmüyorz:) ee sz neler yapıosunz

kızlar bu ayda tatil nasıl olur sizce .ağustostanda vazgeçtik ramazan hem sonuçlardan sonra tedavi aşaması yada hamilelik olursa eşim zor olur dedi çok sıcak olur dayanmazsın diyor.hemde fiyatlar çok yüksek güzel bir yer isityoruz ama fiyatlar tavan kötü olursada tatil rezil olur.denize falan girmeyeceğiz zaten.
bir taraftan da diyorum bu ay olsun eşimle olsunda ne zamn olursa olsun 4-5gün başbaşa tatil.hem kasımda yine gideriz dedi hava güzel olmuyoki dedim belli olmaz diyor .

bana akıl verin .artık sinirlendiğimi eşimebelli edicem ozaman hep vazgeeçicez üff

enkidu bana facebookta bir gruptan 23 nisan için otel fiyatları gelmişti senle paylaştım bir oraları araştır istersen

üzülme strese girme senin istegin eşinle başbaşa güzel bir tatil geçrimek bu dönemde olmasını daha güzel bir otel seçerek avantaj haline dönüştür. ağustos ta fiyatlar pik yapıyor ben bakıyorum öyle olunca da aklımı yurt dışı çeliyor yine

bebekti ama 2 aylık kürtaj olmak zorunda kaldım .sonra biraz dinleneyim dedim ama sonra tekrar düşük yaşadım.şimdi de bekliyorum test sonuçlarını

g.olsun bende bi düşük yaşadım acı gercektende
Rabbim hayırlısını versin

ayşem beni duyy bişe sorucam ya orda havalar nasıl.bizim tatil işi sarpa sardı temmuzdu ağustos oldu şimdide nisan .eşim bu hafta sonu yada diğer hafta sonu gideelim diyor 4ve ya 5 gece .gelsek havalr idare edermi
ben cevabımı verdim kiiiii
teşekkürler :) hoşgeldin topike

kızzz terbiyesiz kokişşş
önce selam denir

kızlar ben yavaştan çıkıom, eşim gelicek yemekhanede balık varmış bugün kaçırmıyım gidip yiyelim. sonra da tekrar buraya dönüp işim biterse eşimle doktora gidicez bu sefer onun için(tabi vazgeçmediyse ) bu aralar çok sık mide yanması yaşıyor ona bi baktıralım neymiş problem:26:

afiyet olsun yemeğe çıkanlaraaa

g.olsun bende bi düşük yaşadım acı gercektende
Rabbim hayırlısını versin

tamam canım sağol.bakıyorum şimdi onlara.evet öyle eşim bi otel buldu çok güzel muhteşem bir yer 4 gece taksit imkanıda var.bakalım tam araştıralımda nolacak.biizm yurt dışı olayı imkansız onun işlemlerin vereceğimi burda direk otele verirsin zaten

sağol canım evet hemde çok.amin işallah hayırlı zamanda sağlıkla bebişler versin isteyen herkese

dileeek sirkeeen yorum yapmadınız ankaraya gelcem dedim
adamın biri gibi zorla cevap istiyrum
ben görmedim ki canım ne zaman gelceksin!

bebekti ama 2 aylık kürtaj olmak zorunda kaldım .sonra biraz dinleneyim dedim ama sonra tekrar düşük yaşadım.şimdi de bekliyorum test sonuçlarını
canım evt noldu testler ne zaman sonuç alcaz :18:

alissha benim topike gel biii
bak bak bakk hiç mrh yok

eşimle doktora gidicez bu sefer onun için(tabi vazgeçmediyse ) bu aralar çok sık mide yanması yaşıyor ona bi baktıralım neymiş problem:26:

canım inş bişi çıkmaz eşinde geçmiş olsun

bende çorabım kaçtı sosyete pazarına gittim çorap aldım ev terliği aldım 3ü 10 tl öyle dolandım geldim mükemmel çantalar vardı ama hala maaş alamadık ki:26:

Selam millet :))

İyice unutuldum ( ama haklısınız çok uzun zamandır fırsat bulupta yazamıyorum.

neler neler olmuş , derinlemesine okuyup zaman kaybetmek istemedim. Belliki birşeyler olmuş.

Neyse iyi yapmışsınız inşallah tertemiz bir sayfa olur, hep güzellikleri paylaşırsınız.

çok sık olmasada arada mümkün olduğunca size laf atar, sohbete katılmaya çalışırım ( tabi eğer

benide alırsanız sohbete ( ) herkese selam

bugün biraz rahatım aranızda olmaya çalışıcam :))

hg sen cidden nerelerdesin yaww
sen gelince acomerti de hatırladım o nerelerde ki :44:

Konu içeriği nedeniyle "Geyik Sohbeti" başlığına taşınmıştır.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…