ben çalışmıyorum canım çalışıyordum ama mecburi ayrılık oldu.
ay çok komiksiniz yaa
kk da sadece o topikmi var sanıyorsunuz siz acaba
dediğiniz gibi ben sadece 5 günde bir geliyorum topiğe ,hatta ugrayıp çıkıyorumoda sırf kendi açmış oldugum topik oldugu için
arkamdan da konuşupta dedikodu yapmayın bir zahmet
ben size yazmadıgımın bilincindeyim zaten arada ugrayıp bakıyorum diyede yazmıştım bugün..
ben bir topikle kalmıyorum ,yemek, kıyafet anca bunları konuşuyorsunuz sıkıcı geliyor banahergün aynı teyyaresiniz .ne yemek yapsam diyorsunuz benim ilgi alanım değil..buna cevabım yok..şunumu alıyım bunumu alıyım bunada cevabım yok..banane ne alırsan al .lalal saçma. böyle şeylere ne yazmamı bekliyorsunuz...
ben kk da geziyorum neler var neler .geniş geniş takılıyorum..
size yeni topiğinizde iyi sohbetler diliyorum.
bebekmi evlılıkmı ?
bende bi zorunda kalsam çıkmak için
teşekkürler :) hoşgeldin topike2010 gelini değilim 2011de evlendim ama çok renkli gördüm sizi bi uğrim dedim :)))))
kızzz terbiyesiz kokişşşalissha benim topike gel biii
elfim çok geçmiş olsun canım .sıcak tut kendini zencefil balıda 1 bardak sıcak suyla karıştır iç miden falan bulanmaz direk içilmiyo ben içememişti
teşekkürler :) hoşgeldin topike
kızzz terbiyesiz kokişşş
önce selam denir
bebekti ama 2 aylık kürtaj olmak zorunda kaldım .sonra biraz dinleneyim dedim ama sonra tekrar düşük yaşadım.şimdi de bekliyorum test sonuçlarını
ben cevabımı verdim kiiiiiayşem beni duyy bişe sorucam ya orda havalar nasıl.bizim tatil işi sarpa sardı temmuzdu ağustos oldu şimdide nisan .eşim bu hafta sonu yada diğer hafta sonu gideelim diyor 4ve ya 5 gece .gelsek havalr idare edermi
teşekkürler :) hoşgeldin topike
kızzz terbiyesiz kokişşş
önce selam denir
enkidu bana facebookta bir gruptan 23 nisan için otel fiyatları gelmişti senle paylaştım bir oraları araştır istersen
üzülme strese girme senin istegin eşinle başbaşa güzel bir tatil geçrimek bu dönemde olmasını daha güzel bir otel seçerek avantaj haline dönüştür. ağustos ta fiyatlar pik yapıyor ben bakıyorum öyle olunca da aklımı yurt dışı çeliyor yine
g.olsun bende bi düşük yaşadım acı gercektende
Rabbim hayırlısını versin
ben görmedim ki canım ne zaman gelceksin!dileeek sirkeeen yorum yapmadınız ankaraya gelcem dedim
adamın biri gibi zorla cevap istiyrum
canım evt noldu testler ne zaman sonuç alcaz :18:bebekti ama 2 aylık kürtaj olmak zorunda kaldım .sonra biraz dinleneyim dedim ama sonra tekrar düşük yaşadım.şimdi de bekliyorum test sonuçlarını
bak bak bakk hiç mrh yokalissha benim topike gel biii
eşimle doktora gidicez bu sefer onun için(tabi vazgeçmediyse) bu aralar çok sık mide yanması yaşıyor ona bi baktıralım neymiş problem:26:
Selam millet :))
İyice unutuldum( ama haklısınız çok uzun zamandır fırsat bulupta yazamıyorum.
neler neler olmuş , derinlemesine okuyup zaman kaybetmek istemedim. Belliki birşeyler olmuş.
Neyse iyi yapmışsınız inşallah tertemiz bir sayfa olur, hep güzellikleri paylaşırsınız.
çok sık olmasada arada mümkün olduğunca size laf atar, sohbete katılmaya çalışırım ( tabi eğer
benide alırsanız sohbete( ) herkese selam
bugün biraz rahatım aranızda olmaya çalışıcam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?