Dileğim sağol canım ınş..
Kkoras canım bende şaşırdım çok net çıktı ve 2sn de netleşti. En son adet tarihim 3.10.2012 ona göre 6+4 diyo 6. Haftanın belirtileri var zaten uyku, göğüslerde hassasiyet falan.
özgimmmmmNekim ya okuduklarıma inanamadım. Çok üzüldüm canım yaNe kadar üzülme desem de biliyorum engel olamıcam.. Canım benim..
..
Kızlar size bi foto ekliyorum :)
Eki Görüntüle 555972
Bugün dr'a gittim eşimle test yaptırdım pozitif çıktı.. Ben şok tabii.. Suratımdaki şaşkın ifadeyi anlatamam zaten.. Eşimi görsenizzzzBana sarıldı ağladı kuzum yaa çok sevinmiş bide heyecanlanmış öyle diyo ben gülüyorum tabii Eve gelince ben kendim yaptım testi vee emin oldum gayet net çıktı bide akşam yapmama rağmen...
1 hafta sonra gidicem dra bakalım ne dicek ne kadarlık bizim yumoş :)
Demek ki o yüzdenmiş uykularım, yorgunluğum, bazen bulantılarım, canımın aşırı çiğköfte istemesiHala şaşkınım inanamıyorum görmeden kızlar yaa
geçmiş olsun yaaa, üşüttün mü ki acaba bu ay, o yüzden mi ağrın çok oldu:26:özgecim çok sevindim artık böyle iyi hbrlere çok daha fazla ihtiyacımız var inşallah sen açılışı yapmış olursun peşinden tüm bekleyen kızlardan iyi haberler alırız.
nekim eşim sapsarı olmuş deyince nası üzüldüm ya kıyamam napsın adam çok üzücü tabi eşi için nası endişeye kapılmıştır Allahım size ve hiç kimseye böyle bişi bi daha yaşatmasın
yaren naptı acaba hiç yazmamış
bizde annem yemeye çağırdı gelip yedik çay içiouz karnım çok ağrıo ve aşırı kanamam var anlamadım ki bugün hiç bişi yapmadım dün akşam temizliğimi yaptım bugün eşimle tüm gün yatıp film izledik belki dışarı çıkar her an satışa gelebilirim :)
özgem inşaallah sorunsuzca sonuna kadar gidip kucağına alırsın
dil tazminatı için cnmSoğuk cnm.Kpds'ye neden girdin?
İnanmıyorum cnm süper bi haber buve test o kadar belirgin ki bence 6-7 haftalık..Gözünüz/müz aydın
Alkolün etkisiyle kanaman artmış olabilir
canıminşallah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin allahım...çok ama çok sevindim....
naaptın da kaçırdın adamı kızne iyi yapmışsınız kahvaltıyı dışarda yapmakla...bunlar son güneşli günler,değerlendirmek lazım
ayyy bende sonunda o çok korktuğum işi hallettim...güzeeeel bi duş aldım,kendime geldim valla...eşimde az önce işe gitti...1 saatten önce gelmez...meyve tabağı hazırlayıp keyif yapıcam azcık...
nek, benim eşim de o kadar çok korkmuştu ki kendi korkumu bile yaşayamadım onun yüzünden...ben ameliyathaneye girince kpde eşimi dışarı çıkarmış...bacakları titriyomuş,sararmış senin eşin gibi...kürtajdan sonra uzuuuun bi süre ''bebek falan istemiyorum,seni kaybedicem diye öldüm,bana sen lazımsın'' deyip durdu ama sonra unuttu gitti tabi...şimdide diyo ki 2. çocuk yok...mide bulantım çok oldu yaa o yüzden diyo...zamanla onu da unutur
kuzum nolduuuu:26:
enkim maşallah ne kadar büyümüş karnın...benim de epey büyüdü şimdiden...son aylarda nasıl olur bilmiyorum valla :18:
sabah kpds sınavım vardı öğrenci olarak girdim bu sefer ama, gözetmen olarak diilaman pek bi zormuş sorular
kocişe hava süper hadi kahvaltı edelim deniz kenarına gittik harika bi kahvaltı ettik geldik. saat 3 gibi falan geldik eve, uyukladık salonda, ben koltuğa sığamadım yatak odasına geçtim.şimdi uyandım adam yok evde
enkimm maşallah ne tatlı olmuşsuno resimler de ne güzelmiş ayrıca, bi tanesini hediye veseydiler ya sana
Eki Görüntüle 555972
Bugün dr'a gittim eşimle test yaptırdım pozitif çıktı.. Ben şok tabii.. Suratımdaki şaşkın ifadeyi anlatamam zaten.. Eşimi görsenizzzzBana sarıldı ağladı kuzum yaa çok sevinmiş bide heyecanlanmış öyle diyo ben gülüyorum tabii Eve gelince ben kendim yaptım testi vee emin oldum gayet net çıktı bide akşam yapmama rağmen...
Demek ki o yüzdenmiş uykularım, yorgunluğum, bazen bulantılarım, canımın aşırı çiğköfte istemesiHala şaşkınım inanamıyorum görmeden kızlar yaa
enkiye de, herkese karından bakılmış inş bende de öyle olur..
O önlükten bahsetmişsiniz, benimki laci kağıt türü bi kumaştandı, yeni açtılar.. Altımdaki taytı ve çamaşırımı çıkardım sadece, üstümde uzun gömleğim,herşeyim kaldı..
Beni uyandırmaya çalışırken "N... Hanım " diye kaç defa bağırmışlarsa eşim en çok dışarıda ona gerilmiş..
Geldi yanıma yüzü sapsarı.. Bana bişi oldu sanmış..
Artık çocuğun adını ne koyarsan koy aslaaa karışmam diyo, hep isim tartışmalarına giriyoduk ya.. Anne çekiyomuş herşeyi diyo...
enkim maşallah ne kadar büyümüş karnın...benim de epey büyüdü şimdiden...son aylarda nasıl olur bilmiyorum valla :18:
Nekim ya okuduklarıma inanamadım. Çok üzüldüm canım yaNe kadar üzülme desem de biliyorum engel olamıcam.. Canım benim..
..
Eki Görüntüle 555972
fotonu eklesene bakalım karnına :)
günaydın kızlar , ayın 28 inde dra gdiyoruz bizde , ben çok öksürüyorum diye gidicem gıcıkım var galiba :) eşimde bi görüncek :) çok komik geliyo bana hey allam ama nassı olcak yaa sperm örneğimi veriliyo ilkin hemenhadi bizim ultrasondan faln bakılıyo da onlarda nasıl oluyo :44:
birde benim kanamam yok, normalmi acaba
dün çok az oldu.. Gece hiç.. Bugün de olmicak herhalde..
Ağrım da yok, çok şükür..
Ama dünden daha üzgünüm.. Yeni yeni farkına varıyorum galiba..
12 saat uyumuşum, kahvaltı yapalım kocişle..
Çayı koymuş, ben hala yataktayım..
Bir sürü yemek kaldı dünden.. Bugün yemeğim de var kshvaltıya börek de...
Ev de temiz.. Kitap okurum muhtemelen.. Netim yok
Nekim ya okuduklarıma inanamadım. Çok üzüldüm canım yaNe kadar üzülme desem de biliyorum engel olamıcam.. Canım benim..
..
Eki Görüntüle 555972
Dileğim sağol canım ınş..
Kkoras canım bende şaşırdım çok net çıktı ve 2sn de netleşti. En son adet tarihim 3.10.2012 ona göre 6+4 diyo 6. Haftanın belirtileri var zaten uyku, göğüslerde hassasiyet falan.
noldu ki kuzum:26: evde 1-2 gün uzun saatler birlikte olunca tartışma daha fazla oluobizde eşimle atıştık canım sıkkın çocuktan farkı yok bu adamın küsmelerini napcam böle bilmiyorum yaa
bende kocişe mantar aldırdım...okulda sobanın üzerinde pişiririz diye...bu ara maşallahı varaman nazar değmesin ne desem yapıyo bakalım ay başısı ne zaman tutacak
dilek gelmedi mi daha?nasıl oldu acaba?nek işe gitmicek di mi bugün
yaren ilkerin mevlüt fotolarını eklese de baksak tosuncuğa...
canım darısı sana olsun inşallah hemenceciközgeeemmmm çoook sevindim, klomen işe yaradı desene, Allahım hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin. vallahi çok çok çokkk sevindim yaaa, çok şükür.
dileeek senin reglin mi geçtiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?