Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Ama etli çiğ köfte yemee cnm artık ve ete çiğ elleme

özgimmmmm çok sevindim cnm yaaaaaa, oh beeeeeee
geçmiş olsun yaaa, üşüttün mü ki acaba bu ay, o yüzden mi ağrın çok oldu:26:
Soğuk cnm.Kpds'ye neden girdin?

İnanmıyorum cnm süper bi haber bu ve test o kadar belirgin ki bence 6-7 haftalık..Gözünüz/müz aydın

Alkolün etkisiyle kanaman artmış olabilir
dil tazminatı için cnm

cafenin oralarda gençler kavga mı ne ediomuş polisler gelmiş de onun için gitmiş apar topar

oh gözün aydın, ben de dün hallettim bacaklarımı, yımışacık oldular

biz de güzeeeeeel bi banyo yaptıkşimdi meyve yioz

enkim maşallah ne kadar büyümüş karnın...benim de epey büyüdü şimdiden...son aylarda nasıl olur bilmiyorum valla :18:

evet canım baya büyüdü bide aşağıda merdiven falan çıkarken tutuyorum karnımı.artık yürümek bile zorluyor.son aylar seninde baya büyük olur.

bende giricektim kpds ye ama hep kasım aydaki yapılan sınavın sorularnın zor olduğunu söylüyorlardı.mayıstakinide para yatırmıştım ama gidememiştim.işallah yinede iyi bir puan alırsın.
çok teşekkür ederim canım .çok güzel resimler vardı hepsini gezemdik bile geç gittik biz.ablanın oğlunun resimleri azmış zaten.ünl ressamlar vardı .isteyen satın alabiliyordu. ama ne kadar isterler bilemiyorum.

özgem çok sevindim canım yaaaa hadi gözün aydın gözümüz aydın.testin çok net çıkmış 6-7 haftaık vardır.işallah allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip eder canım.

günaydın kızlar...
çok uykum var bugün yaa...evi toparlayıp geri yatarım belki...kocişi kandırdım,yemek yapmicam,akşam makarna-salata idare ederiz artık

tekrar geçmiş olsun canım kanaman falan yokmuş olmaz da inşş
eşinede ayrı bi üzüldüm yaa :/

enkim maşallah ne kadar büyümüş karnın...benim de epey büyüdü şimdiden...son aylarda nasıl olur bilmiyorum valla :18:

fotonu eklesene bakalım karnına :)

özgeeeeeee hayırlı olsun canım Allah'ım sonunuda göstersin çok çok sevindim

günaydın kızlar , ayın 28 inde dra gdiyoruz bizde , ben çok öksürüyorum diye gidicem gıcıkım var galiba :) eşimde bi görüncek :) çok komik geliyo bana hey allam ama nassı olcak yaa sperm örneğimi veriliyo ilkin hemen hadi bizim ultrasondan faln bakılıyo da onlarda nasıl oluyo :44:

bi ara eklerim canım

ayyy valla sen diyince düşündüm de erkekleri nasıl muayene ediyolar gerçekten :18: dediğin gibi mi yoksa bence önce testler falan yaparlar ama nasıl test bilmiyorum...sperm hareketliliğine bakmak için örnek de isteyebilirler :18: sana da çok geçmiş olsun canım...dikkat et kendine kuzum...

bende kocişe mantar aldırdım...okulda sobanın üzerinde pişiririz diye...bu ara maşallahı var aman nazar değmesin ne desem yapıyo bakalım ay başısı ne zaman tutacak

dilek gelmedi mi daha?nasıl oldu acaba?nek işe gitmicek di mi bugün
yaren ilkerin mevlüt fotolarını eklese de baksak tosuncuğa...

Son düzenleme:
günaydınn...

özgecim çok güzel bi haber çok sevindim devamını bekliyoruz inşallah ayağını sürtte git.

nekim dün rahatsız etmek istemedim zaten girmeye fırsatımda olmadı umarım iyisindir canım.

bizde eşimle atıştık canım sıkkın çocuktan farkı yok bu adamın küsmelerini napcam böle bilmiyorum yaa

zuzum canım muayne etmedende direk tahlili verebilir cnm isterseniz sonuca göre gidebilirsinizde.

vilin resim eklsene merak ediyorum seni..

sahi yarenayların mevlüdü nasıl geçti acaba?

dün hiç temizlik filan yapmadım sabah kalktım eşim de sınavda olacaktı gün boyu; doğru annemlere geçtim birlikte kahvaltı yaptık sonrasında anneme masa ve sehpa almak için sitelere gittik güzel şeyler vardı aslında ama almadı iyice kafasında kabullenmesi gerekiyormuş masanın yerini dönüşte de pazara uğradık bir sürü sebze meyve aldım 10 liram gitmiş pazarı çok sevdim akşama da eşim annemlere geldi birlikte yemek yedik evimize öyle geçtik.

günaydın kızlar

kış hemen bitsin yaa herşeyi sıkıntı
bu haftayı inşallah güzel geçiririz hepimiz :106:

dün kardeşimin laptoptan bakarken sayfanın altından üstüne doğru ilerliodum
ögenin yazısını dilşad sandım umarım ondanda böyle bi haber alırız

ayşe ve arzudan da tabii

zuzum gülme adama yaa (bilioum takılıosun )
yaptığı çok güzel bişi düşündü etti bende gözüküyüm dedi

bunu eşinden duyup ona saldıran adamlar var yani
inşallah hiç bişi çıkmaz kuzum yaa

ama ayşeyle konuşmuştuk tlfda da gerçekten çok arttı yaa düşükler, kalp durması, büyümeme
yani artık hayat tam bir stres besinler zerre kadar yararlı diil bünyeler zayıf
insan korkuo gerçekten:18:

dünde haberlerde izledim iç organları dışarda doğmuş bebek ameliyat etmişler bir daha etcekler falan
birisi doğmuş 7 şer parmağı var

Allahım sen koru sağ salim doğsunlar hepsi

canım ilaçlardan kaynaklanan bişedir kanamanın az olması.
ama kanama durdurucu içiosan bırak içme, atsın vücudun o kanı, yoksa göbecik kalıyor.
zamanla azalacak canım acın, hiç kolay değil ama vardır bunda da bi hayır.
seviyoruz seni.

özgeeemmmm çoook sevindim, klomen işe yaradı desene, Allahım hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin. vallahi çok çok çokkk sevindim yaaa, çok şükür.

Günaydın kızlaarrr
Hepinize teşekkür ediyorum hala tuhafım bazen unutuyorum bazen aklıma geliyor sabah bulantım oluyo yaa çok kötü geçicek sanırım:26: Allahım isteyuen herkese nasip etsin inşallaahhhhh

bizde eşimle atıştık canım sıkkın çocuktan farkı yok bu adamın küsmelerini napcam böle bilmiyorum yaa
noldu ki kuzum:26: evde 1-2 gün uzun saatler birlikte olunca tartışma daha fazla oluo
bizde tartıştık yani ben kendi çapımda tartışıoum eşim dio ki ben küs kalamam. çünkü sana küs dışarı çıkıosam bile işim gücüm yolunda gitmio
gergin oluoum herkesle kavga edioum. bunun için hemen konuşuosun yani dedim işim yolunda gitsin die :)
ya size güzel gelio ama düşünsene adama sayıoum sayıoum oda tamam bee uzaTTmaaaAA falan die bağırıo
5 dk sonra
kıvırcık kafa bi kahve yapta içelim dio
o an çıldırıoum anladınız mı yani duvarlara mı konuştum ben

ohh afiyet ile yiyin mantarlarını bakalım bunlarda eşine umarım ay başısı gelmez uzun bi süre menopozlu kadın gibi kesilsin o seni üzen halleri
nek düzelene kadar gitmem dio du çrş prş falan demişti rapor al falan dedim ama belki bugün alabilirler :26:

bende merak edioum yarenlerin fotolarını varsa tabii

benim bugün 3.gün bitio zaten gelmez bile
ama galiba mevsim değişikliği üşütmeler falan derken bu ayı çok kötü geçirdim dün full yattık yani annemlerde 2 saat oturmanın dışında
öyle boş oturmakta çok sıkıcı hafta sonu eşimle evdeyken hasta olmaktan nefret edioum
oysa uzun saatler

kızlar bişi daha sigortaları alınan maaş üzerinden yatırmaları zorunluluğu kesinleşti mi?
asgari ücretten yatıramayacaklar yani

bugün ayın 17si sanıodum yaa

bugünmüş 9. yılımız eşimde gece yarın 19u falan dio beni panikletio sandım hıı mıı dedim geçiştirdim
şaka gibi yaa bende dioum ki bugün yada yarın gidiyim hediyesini alıyım yemek yapar hazırlanırım falan
resmen mal oldum yani kalakaldım şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…