geçicek canım, biz de bebeklerimize kavuşucaz yakındaGeçmiş sayfalara bakmıştım,bebeğim aklıma geldide
geçmiş olsun zuzum, eşin ne güzel sesini çıkarmadan gelio. benimki de öküz möküz ama eminim o da giderdi doktora bu durumdagünaydın kızlar , ayın 28 inde dra gdiyoruz bizde , ben çok öksürüyorum diye gidicem gıcıkım var galiba :) eşimde bi görüncek :) çok komik geliyo bana hey allam ama nassı olcak yaa sperm örneğimi veriliyo ilkin hemenhadi bizim ultrasondan faln bakılıyo da onlarda nasıl oluyo :44:
ama nieeeebizde eşimle atıştık canım sıkkın çocuktan farkı yok bu adamın küsmelerini napcam böle bilmiyorum yaa
..
noldu ki kuzum:26: evde 1-2 gün uzun saatler birlikte olunca tartışma daha fazla oluo
bizde tartıştık yani ben kendi çapımda tartışıoum eşim dio ki ben küs kalamam. çünkü sana küs dışarı çıkıosam bile işim gücüm yolunda gitmio
gergin oluoum herkesle kavga edioum. bunun için hemen konuşuosun yani dedim işim yolunda gitsin die :)
ya size güzel gelio ama düşünsene adama sayıoum sayıoum oda tamam bee uzaTTmaaaAA falan die bağırıo
5 dk sonra
kıvırcık kafa bi kahve yapta içelim dio
o an çıldırıoum anladınız mı yani duvarlara mı konuştum ben
ohh afiyet ile yiyin mantarlarını bakalım bunlarda eşineumarım ay başısı gelmez uzun bi süre menopozlu kadın gibi kesilsin o seni üzen halleri
nek düzelene kadar gitmem dio du çrş prş falan demişti rapor al falan dedim ama belki bugün alabilirler :26:
bende merak edioum yarenlerin fotolarını varsa tabii
benim bugün 3.gün bitio zaten gelmez bile
ama galiba mevsim değişikliği üşütmeler falan derken bu ayı çok kötü geçirdim dün full yattık yani annemlerde 2 saat oturmanın dışında
öyle boş oturmakta çok sıkıcıhafta sonu eşimle evdeyken hasta olmaktan nefret edioum
oysa uzun saatler
kızlar bişi daha sigortaları alınan maaş üzerinden yatırmaları zorunluluğu kesinleşti mi?
asgari ücretten yatıramayacaklar yani
noldu ki kuzum:26: evde 1-2 gün uzun saatler birlikte olunca tartışma daha fazla oluo
bizde tartıştık yani ben kendi çapımda tartışıoum eşim dio ki ben küs kalamam. çünkü sana küs dışarı çıkıosam bile işim gücüm yolunda gitmio
gergin oluoum herkesle kavga edioum. bunun için hemen konuşuosun yani dedim işim yolunda gitsin die :)
ya size güzel gelio ama düşünsene adama sayıoum sayıoum oda tamam bee uzaTTmaaaAA falan die bağırıo
5 dk sonra
kıvırcık kafa bi kahve yapta içelim dio
o an çıldırıoum anladınız mı yani duvarlara mı konuştum ben
ohh afiyet ile yiyin mantarlarını bakalım bunlarda eşineumarım ay başısı gelmez uzun bi süre menopozlu kadın gibi kesilsin o seni üzen halleri
nek düzelene kadar gitmem dio du çrş prş falan demişti rapor al falan dedim ama belki bugün alabilirler :26:
bende merak edioum yarenlerin fotolarını varsa tabii
benim bugün 3.gün bitio zaten gelmez bile
ama galiba mevsim değişikliği üşütmeler falan derken bu ayı çok kötü geçirdim dün full yattık yani annemlerde 2 saat oturmanın dışında
öyle boş oturmakta çok sıkıcıhafta sonu eşimle evdeyken hasta olmaktan nefret edioum
oysa uzun saatler
kızlar bişi daha sigortaları alınan maaş üzerinden yatırmaları zorunluluğu kesinleşti mi?
asgari ücretten yatıramayacaklar yani
bugün ayın 17si sanıodum yaa
bugünmüş 9. yılımız eşimde gece yarın 19u falan dio beni panikletio sandım hıı mıı dedim geçiştirdim
şaka gibi yaa bende dioum ki bugün yada yarın gidiyim hediyesini alıyım yemek yapar hazırlanırım falan
resmen mal oldum yani kalakaldım şuanda
bugünmüş 9. yılımız eşimde gece yarın 19u falan dio beni panikletio sandım hıı mıı dedim geçiştirdim
şaka gibi yaa bende dioum ki bugün yada yarın gidiyim hediyesini alıyım yemek yapar hazırlanırım falan
5 dk sonra
kıvırcık kafa bi kahve yapta içelim dioo an çıldırıoum anladınız mı yani duvarlara mı konuştum ben
çok sevindim cnm fotoları paylaştıkları zaman haber ver olur mu, daha önce de demiştim ya senin paylaşımların vs. nie bilmiom benim sayfamda görünmüoselam kızlar. hafta sonu yoğunluktan girdim okudum ama yazamadım. dün mevlütümüz güzel geçti çok şükür. oğlum kalabalıktan sesten uyuyamadığı için biraz huysuzlandı ama yine de bağırarak ağlamadıkendim süslenemesem de oğluşuma mevlütlük takımlardan almıştım, damat gibi oldu. çok tatlıydı o karmaşadan ben foto çekemedim ama halası ve yengesi çektiler. bugün yarın atarlar face. ordan alırım artık ben de akşam babasıyla giydirdik tekrar takımı, foto çekelim diye ama sürekli ağladı durmadı hiç. biz şimdi benim çocukluğumun geçtiği apartmanda oturuyoruz ya, bebişim için mevlüt okuturken, komşuları gördükçe güldüm kendi kendime, yaşlandık artık diye 15 sene olmuş buraya taşınalı, 13 yaşından bugünlere... insan büyüdüğünü fark ediyor.
alemsiniz valla...
hafta sonu adetli olmayı ben de hiç sevmiyorumdün gece adam beni resmen uykudan uyandırdı 1 haftadır oyalıyodum gece pes etti resmen için uykudan uyanmış,uğraşa uğraşa beni de uyandırdı sonra kalk duş al falan derken uykum bölündü,sabah zor kalktım valla...bi de gece duş alıpta yatmıştım...valla dedim sen gidince uyuycam,yemek falan yapmicam mecbur kabul etti
maşallah yaa 9 yıl mı oldunice uzun,mutlu,beraber yıllar yaşayın canım
bol size ne oldu yaa :26:
anlaşıldı şimdi nie yemeksizliğe ikna olduğuuuuuuu
ben de diodum o adam nası sadece makarna salatayla idare edicek, belli ki karnını ii doyurmuşun
inşallah canımgeçicek canım, biz de bebeklerimize kavuşucaz yakında
kıvırcık mııııçok tatlı yaaaaaaaa
valla çok sinir dimi, 5 dk.sonra sanki hiçbişi olmamış gibiler, nası bu kadar çabuk sakinleişr insan yaaa, bi sinirini yaşa doya doya, bi küs bişi yap
okuldayım yarım kalan ojelerimi tamamlıom
evet ortaları yok ya hep ya hiç gibi bizimkiler :)işte benimkide tam tersi kendi küsüyor saçma sapan sebeplerle uzatıyoda uzatıyor nefret ediyorum bunu ortası yok heralde
9. yılınız kutlu olsn cnm ozman akşama çok işin var desene hastalığında bitmiş olur.valla sigorta olayını hiç duymadım cnm yaa.
araba sana şart oldu yaa atla spora atla işe hopp ordan eve hem kıyafetlerde bagajında durur ofis ev spor salonu taşımazsınyanımda spor malzemelerimi getirdim işten erken kaçabilirsem doğru spora geçecem
dilek sen günlerden bahsettin ya dilşad adetle ilgili sandı sanırım
dilek maaşını ne kadardan alıyorsan o kadar üzerinden primlerin yatmalı bu zorunlu
yaa sende mi brütüshaydeeeeeeehemen bugün hediyeyi alıp akşama güzel bi masa hazırlaman lazım halledersin sen kıvırcığım
amin canım inşallah hepimizincanımm 9. yılınız kutlu olsun bir ömür mutluluk huzur sizin olsun
napsın kuzucuk kalabalıktan rahatsız oluo tabiiselam kızlar. hafta sonu yoğunluktan girdim okudum ama yazamadım. dün mevlütümüz güzel geçti çok şükür. oğlum kalabalıktan sesten uyuyamadığı için biraz huysuzlandı ama yine de bağırarak ağlamadıkendim süslenemesem de oğluşuma mevlütlük takımlardan almıştım, damat gibi oldu. çok tatlıydı o karmaşadan ben foto çekemedim ama halası ve yengesi çektiler. bugün yarın atarlar face. ordan alırım artık ben de akşam babasıyla giydirdik tekrar takımı, foto çekelim diye ama sürekli ağladı durmadı hiç. biz şimdi benim çocukluğumun geçtiği apartmanda oturuyoruz ya, bebişim için mevlüt okuturken, komşuları gördükçe güldüm kendi kendime, yaşlandık artık diye 15 sene olmuş buraya taşınalı, 13 yaşından bugünlere... insan büyüdüğünü fark ediyor.
dilekcim 9. yılınız kutlu olsun. nice nice mutlu seneleriniz olsun inşallah.
alemsiniz valla...
hafta sonu adetli olmayı ben de hiç sevmiyorumdün gece adam beni resmen uykudan uyandırdı 1 haftadır oyalıyodum gece pes etti resmen için uykudan uyanmış,uğraşa uğraşa beni de uyandırdı sonra kalk duş al falan derken uykum bölündü,sabah zor kalktım valla...bi de gece duş alıpta yatmıştım...valla dedim sen gidince uyuycam,yemek falan yapmicam mecbur kabul etti
maşallah yaa 9 yıl mı oldunice uzun,mutlu,beraber yıllar yaşayın canım
yarenim zaten kalabalıkta öyle oluyor bebişler.iyi geçmiş ama çok sevindm cnm
ya dün avmye gittik bizimki arabasında durmuyor indirdik aman allahım nereye koşacağını şaşırdı kucağımıza almaya çalıştığımız anda kendini yerlere atıyor ortalığı yıktı valla bizim bu cadıyla çok işimiz var valla.
yaa zaten geçen hafta 2 gün yoktu cuma akşam geldi yemek yedi apartman toplantısı vardı hemen indi 11 de geldi bende yattım yatakta bekliyorum geldi yattı elleri buz gibi dokunmaya çalıştı ısıt azcık çok soğuk dedim önce ona bozuldu sonra konuştuk ettikdaha yeni başlamışken öperken komik bişe oldu bende güldüm neymiş neden gülmüşüm yüzüne doğru buna bozulmuş döndü yattı resmen ben şok oldum tabi cumadan beri doğru dürüst konuşmuyoruz anlıcağınız.
ya dün avmye gittik bizimki arabasında durmuyor indirdik aman allahım nereye koşacağını şaşırdı kucağımıza almaya çalıştığımız anda kendini yerlere atıyor ortalığı yıktı valla bizim bu cadıyla çok işimiz var valla.
yaa zaten geçen hafta 2 gün yoktu cuma akşam geldi yemek yedi apartman toplantısı vardı hemen indi 11 de geldi bende yattım yatakta bekliyorum geldi yattı elleri buz gibi dokunmaya çalıştı ısıt azcık çok soğuk dedim önce ona bozuldu sonra konuştuk ettikdaha yeni başlamışken öperken komik bişe oldu bende güldüm neymiş neden gülmüşüm yüzüne doğru buna bozulmuş döndü yattı resmen ben şok oldum tabi cumadan beri doğru dürüst konuşmuyoruz anlıcağınız.
seduşum bebişler yürümeye başlayınca öyle oluyorlar maalesef. biz de büyük yeğenimden çok çekmiştik. rezil ediyorlar insanı çığlık çığlığaay seninki bi alemmiş ya. ne var yani güldüysen, iş görüşmesi yapmıyorsunuz ya dönüp yatması ilginç. benimki başladıysa hiç birşey yolundan döndüremez bu arada benim kanamam hala bitmedi ya. valla adam kaçacak tırsmaya başladım. 3 ayı geçti yani olmayalı
ayy bende buna benzer yorum yapcaktım atlamışım :13:anlaşıldı şimdi nie yemeksizliğe ikna olduğuuuuuuu
ben de diodum o adam nası sadece makarna salatayla idare edicek, belli ki karnını ii doyurmuşun
diosun:26:deli...
dilek sen şipşak hatunsun halledersin her şeyi
yaren iş görüşmesi mi bu deyince nası güldüm mannak yaaya dün avmye gittik bizimki arabasında durmuyor indirdik aman allahım nereye koşacağını şaşırdı kucağımıza almaya çalıştığımız anda kendini yerlere atıyor ortalığı yıktı valla bizim bu cadıyla çok işimiz var valla.
owwwseduşum bebişler yürümeye başlayınca öyle oluyorlar maalesef. biz de büyük yeğenimden çok çekmiştik. rezil ediyorlar insanı çığlık çığlığaay seninki bi alemmiş ya. ne var yani güldüysen, iş görüşmesi yapmıyorsunuz ya dönüp yatması ilginç. benimki başladıysa hiç birşey yolundan döndüremez bu arada benim kanamam hala bitmedi ya. valla adam kaçacak tırsmaya başladım. 3 ayı geçti yani olmayalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?