Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

günaydın kızlarrrr

Geçmiş sayfalara bakmıştım,bebeğim aklıma geldide
geçicek canım, biz de bebeklerimize kavuşucaz yakında
geçmiş olsun zuzum, eşin ne güzel sesini çıkarmadan gelio. benimki de öküz möküz ama eminim o da giderdi doktora bu durumdaher şey bebek için
bizde eşimle atıştık canım sıkkın çocuktan farkı yok bu adamın küsmelerini napcam böle bilmiyorum yaa

..
ama nieeee

kıvırcık mııııçok tatlı yaaaaaaaa

valla çok sinir dimi, 5 dk.sonra sanki hiçbişi olmamış gibiler, nası bu kadar çabuk sakinleişr insan yaaa, bi sinirini yaşa doya doya, bi küs bişi yap

okuldayım yarım kalan ojelerimi tamamlıom

işte benimkide tam tersi kendi küsüyor saçma sapan sebeplerle uzatıyoda uzatıyor nefret ediyorum bunu ortası yok heralde

9. yılınız kutlu olsn cnm ozman akşama çok işin var desene hastalığında bitmiş olur.valla sigorta olayını hiç duymadım cnm yaa.

yanımda spor malzemelerimi getirdim işten erken kaçabilirsem doğru spora geçecem

dilek sen günlerden bahsettin ya dilşad adetle ilgili sandı sanırım

dilek maaşını ne kadardan alıyorsan o kadar üzerinden primlerin yatmalı bu zorunlu

haydeeeeeee hemen bugün hediyeyi alıp akşama güzel bi masa hazırlaman lazımhalledersin sen kıvırcığım

canımm 9. yılınız kutlu olsun bir ömür mutluluk huzur sizin olsun

selam kızlar. hafta sonu yoğunluktan girdim okudum ama yazamadım. dün mevlütümüz güzel geçti çok şükür. oğlum kalabalıktan sesten uyuyamadığı için biraz huysuzlandı ama yine de bağırarak ağlamadı kendim süslenemesem de oğluşuma mevlütlük takımlardan almıştım, damat gibi oldu. çok tatlıydı o karmaşadan ben foto çekemedim ama halası ve yengesi çektiler. bugün yarın atarlar face. ordan alırım artık ben de akşam babasıyla giydirdik tekrar takımı, foto çekelim diye ama sürekli ağladı durmadı hiç. biz şimdi benim çocukluğumun geçtiği apartmanda oturuyoruz ya, bebişim için mevlüt okuturken, komşuları gördükçe güldüm kendi kendime, yaşlandık artık diye15 sene olmuş buraya taşınalı, 13 yaşından bugünlere... insan büyüdüğünü fark ediyor.

nekim inşallah daha iyidir bugün. yalnız kalmasa iyi olur aslında evde falan. daha çok aklına gelir, üzülür. annesiyle gezseler, kafasını dağıtsa. hatta ağrısı yoksa işe dönmesi bence en iyisi olur.

özgemmmm çok sevindim canım, Allah kucağına aldığın günleri göstersin inşallah. sen yeni hamişsin, bebiş isteyen herkese dua et canım. bu güzel haber, topiğimize arka arkaya güzel haberler getirsin inşallah.

zuzum geçmiş olsun canım. eşini nasıl muayene edecekler ben de merak ettim. sperm vermesi gerekirse

dilekcim 9. yılınız kutlu olsun. nice nice mutlu seneleriniz olsun inşallah.

bolum hafta sonu yaramadı mı size ya? inşallah çok uzatmaz küslüğünü canım.

alemsiniz valla...
hafta sonu adetli olmayı ben de hiç sevmiyorum dün gece adam beni resmen uykudan uyandırdı 1 haftadır oyalıyodum gece pes etti resmen için uykudan uyanmış,uğraşa uğraşa beni de uyandırdı sonra kalk duş al falan derken uykum bölündü,sabah zor kalktım valla...bi de gece duş alıpta yatmıştım...valla dedim sen gidince uyuycam,yemek falan yapmicam mecbur kabul etti

maşallah yaa 9 yıl mı oldu nice uzun,mutlu,beraber yıllar yaşayın canım

bol size ne oldu yaa :26:

çok sevindim cnm fotoları paylaştıkları zaman haber ver olur mu, daha önce de demiştim ya senin paylaşımların vs. nie bilmiom benim sayfamda görünmüo

ya o ne süper bişimiş yıllardır aynı apartman aynı çevreeşim de öle, doğduğundan beri aynı yerde oturuo, şanslı velet

anlaşıldı şimdi nie yemeksizliğe ikna olduğuuuuuuu
ben de diodum o adam nası sadece makarna salatayla idare edicek, belli ki karnını ii doyurmuşun

dilek nice yıllara diyelim tanışma yıldönümünüz kutlu olsun. kızlar ben var ya ne zaman tanıştık tarihiyle tam hatırlamıyorm eşim de hatırlamıyordur sanırım

bol siz neden kavga ettiniz?

yarenay mevlütte her şey yolunda gitmiş ne güzel ilker tabi huzursuz olmuştur o kadar kalabalıkta büyükler bile sıkılır el kadar bebek mi sıkılmayacak

kızlar bu arada kpss tercihleri bugün başlıyormuş. ay inşallah şanslı oluruz hepimiz ya. şöyle devlete kapağı bi atsak, rahatlasak. ben bölümden kadro yoktur yine ama neyse olumsuz düşünmeyim ben.

adaşım haber veririm canım. burdan da eklerim. zaten 2-3 tane falan olur sanırım. görümcelerim, eltilerim çocuklarıyla beraber erken geldikleri için curcuna oldu. 5 çocukla geldiler ama 4'ü erkek olduğundan orduya bedeller gürültü konusunda kalabalık olmanın iyi yanlarının yanında, böyle dezavantajları da var işte. özellikle kalabalığa alışık olmayınca insan afallıyor. o karmaşada arada oğlumu bile kaybettim o kadar yani :) arada ilker nerdeee diye bağırıyordum, giydirir giydirmez çekebildiğimiz kadarıyla kaldı fotolar.

yarenim zaten kalabalıkta öyle oluyor bebişler.iyi geçmiş ama çok sevindm cnm

ya dün avmye gittik bizimki arabasında durmuyor indirdik aman allahım nereye koşacağını şaşırdı kucağımıza almaya çalıştığımız anda kendini yerlere atıyor ortalığı yıktı valla bizim bu cadıyla çok işimiz var valla.

yaa zaten geçen hafta 2 gün yoktu cuma akşam geldi yemek yedi apartman toplantısı vardı hemen indi 11 de geldi bende yattım yatakta bekliyorum geldi yattı elleri buz gibi dokunmaya çalıştı ısıt azcık çok soğuk dedim önce ona bozuldu sonra konuştuk ettik daha yeni başlamışken öperken komik bişe oldu bende güldüm neymiş neden gülmüşüm yüzüne doğru buna bozulmuş döndü yattı resmen ben şok oldum tabi cumadan beri doğru dürüst konuşmuyoruz anlıcağınız.

inşallah canım
evt adım kıvırcık kaldı yaa kıvırcık buzağı
gerçekten 5 dk dioum ki sen hemen atlatıosun ama ben 2-3 gün düşünüp sana sinirlenmeye devam edioum
amann ne gereği var dio şaka gibi yani
ohh süslenmesi de eksik kalmaz 2-3 hftadır oje sürmüoum galiba herşeye bi hevessizim ki kış böle yapıo işte

evet ortaları yok ya hep ya hiç gibi bizimkiler :)
saol canım evt yaa nedense aklımda hep çrş vardı bu 2 günü de hazırlık ile geçircektim sözde
neyse sizde yırttınız bunaltırdım 3 gün boyunca ama şimdi sadece bugün bunaltırım

araba sana şart oldu yaa atla spora atla işe hopp ordan eve hem kıyafetlerde bagajında durur ofis ev spor salonu taşımazsın
galiba bi yanlış anlaşılma oldu:26:
anladım canım saol

haydeeeeeee hemen bugün hediyeyi alıp akşama güzel bi masa hazırlaman lazımhalledersin sen kıvırcığım
yaa sende mi brütüs
o zaman köfte pattis azcık pilav salata yapim
birde çorba ama ne :44. yoğurt çorbası istiodu aslında canım
birde bunları ne zaman yapcam ki 7de çıkıp bişiler almaya gitcem
eve gitmen 9u bulur gibi yarım saatte yemeği sofrayı kendimi hazırlamalıyım

canımm 9. yılınız kutlu olsun bir ömür mutluluk huzur sizin olsun
amin canım inşallah hepimizin

napsın kuzucuk kalabalıktan rahatsız oluo tabii
benimde oturduğum eve 9. yaşında taşınmıştık zaten o mahallede doğdum
bazen eve bakıoum eskiler gelio aklıma benimde kardeşim küçüktü babamın şurda koltuğu vardı falan die :106:

teşekkür ederim canım

bu mu yani kaç gündür konuşmamasına sebep seninki yine abartmış ayy ne nazlı adam yaa...

seduşum bebişler yürümeye başlayınca öyle oluyorlar maalesef. biz de büyük yeğenimden çok çekmiştik. rezil ediyorlar insanı çığlık çığlığa ay seninki bi alemmiş ya. ne var yani güldüysen, iş görüşmesi yapmıyorsunuz ya dönüp yatması ilginç. benimki başladıysa hiç birşey yolundan döndüremez bu arada benim kanamam hala bitmedi ya. valla adam kaçacak tırsmaya başladım. 3 ayı geçti yani olmayalı

valla işte artık sıkıldm bu nazından niyazından yaa çok bunaldım kızlar ben küseceğime kendi dönüp yatıyor ya böle nefret ediyorum o an ondan hayat böle geçermi bilmiyorum açıkcası

dilek bende doğayı kıvırcık diye seviyorumhazırlanırsın cnm eşin geç gelmiyomu zaten köfte pattiste hemen pişer zaten nolcak.
yarenim çok sürmüş yaa doktora bi sorsana cnm..

Son düzenleme:

ayy yazık yaa adama iyi dayanmış valla...benimki 3 gün geçse huysuzlanıyo,senin zamanın gelmiş diyorum
yaren bu zamana kadar diye geçmedi ki kanaman acaba :26: çok oldu yaa...dikiş yerin nasıl oldu canım?

bol,sen anlattıkça gözümün önünde canlandırıyorum doğayı ayyyy çok tatlı yaaa,yerim o fındığı ben...bizimki de öyle olur mu ki acaba bu arada hala isim bulamadık...eşim nazlı kızım diye seviyo...

seninki de çok nazlı be bolum kız gibi küsüyo ya

nek nasıl acaba, girmedi uyuyordur heralde dün akşam önce sedoşu aradım açmadı, sonra neki aradım 19:43 de meşguldu, sonra sedoş beni geri aradı, neki tekrar aramaya çekindim sürekli arayan olur yorulur diye :26:

anlaşıldı şimdi nie yemeksizliğe ikna olduğuuuuuuu
ben de diodum o adam nası sadece makarna salatayla idare edicek, belli ki karnını ii doyurmuşun
ayy bende buna benzer yorum yapcaktım atlamışım :13:
hepimiz öğrendik ki vilinin eşi bi makarnayla yetinmez ama tatlı onu epey iştahtan kesmiş demekki

deli...

dilek sen şipşak hatunsun halledersin her şeyi
diosun:26:
hadi bakalım umarım kafamda tasarladıklarımı mağazalarda bulup hemen alabilirim:18:

yaren iş görüşmesi mi bu deyince nası güldüm mannak yaa
sedacım seni üzmek istemem ama eşin çok alıngan ve hemen küsüo ama hemen barışmıo
napabilirsin acaba bu huyunu azda olsa değiştirmek için
mesela o arkasına dönünce ne bilim sen onu bunaltsaydın gel hadi çocuk musun falan deseydin ne bilim yani gerçi inat ediodur die düşünüoum

owww 3 ay mı çok fena
peki ne zaman bitecek bu kanamam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…