aman üff ne var yani bunda, konsantrasyonunu bozmuşun heraldeyarenim zaten kalabalıkta öyle oluyor bebişler.iyi geçmiş ama çok sevindm cnm
ya dün avmye gittik bizimki arabasında durmuyor indirdik aman allahım nereye koşacağını şaşırdı kucağımıza almaya çalıştığımız anda kendini yerlere atıyor ortalığı yıktı valla bizim bu cadıyla çok işimiz var valla.
yaa zaten geçen hafta 2 gün yoktu cuma akşam geldi yemek yedi apartman toplantısı vardı hemen indi 11 de geldi bende yattım yatakta bekliyorum geldi yattı elleri buz gibi dokunmaya çalıştı ısıt azcık çok soğuk dedim önce ona bozuldu sonra konuştuk ettikdaha yeni başlamışken öperken komik bişe oldu bende güldüm neymiş neden gülmüşüm yüzüne doğru buna bozulmuş döndü yattı resmen ben şok oldum tabi cumadan beri doğru dürüst konuşmuyoruz anlıcağınız.
yok bee,süs dediğin bi ojem avr işte.geçen hafta doğdu dürüst sürememiştim ne paspal bu kız dicekler, bi de tırnaklarım uzadı ojesiz hoş durmuoinşallah canım
evt adım kıvırcık kaldı yaa kıvırcık buzağı
gerçekten 5 dk dioum ki sen hemen atlatıosun ama ben 2-3 gün düşünüp sana sinirlenmeye devam edioum
amann ne gereği var dioşaka gibi yani
ohh süslenmesi de eksik kalmaz 2-3 hftadır oje sürmüoum galiba herşeye bi hevessizim ki kış böle yapıo işte
evet ortaları yok ya hep ya hiç gibi bizimkiler :)
saol canım evt yaa nedense aklımda hep çrş vardı bu 2 günü de hazırlık ile geçircektim sözde
neyse sizde yırttınız bunaltırdım 3 gün boyunca ama şimdi sadece bugün bunaltırım
araba sana şart oldu yaa atla spora atla işe hopp ordan eve hem kıyafetlerde bagajında durur ofis ev spor salonu taşımazsın
galiba bi yanlış anlaşılma oldu:26:
anladım canım saol
yaa sende mi brütüs
o zaman köfte pattis azcık pilav salata yapim
birde çorba ama ne :44. yoğurt çorbası istiodu aslında canım
birde bunları ne zaman yapcam ki 7de çıkıp bişiler almaya gitcem
eve gitmen 9u bulur gibi yarım saatte yemeği sofrayı kendimihazırlamalıyım
amin canım inşallah hepimizin
napsın kuzucuk kalabalıktan rahatsız oluo tabii
benimde oturduğum eve 9. yaşında taşınmıştık zaten o mahallede doğdum
bazen eve bakıoum eskiler gelio aklıma benimde kardeşim küçüktü babamın şurda koltuğu vardı falan die :106:
teşekkür ederim canım
seduşum bebişler yürümeye başlayınca öyle oluyorlar maalesef. biz de büyük yeğenimden çok çekmiştik. rezil ediyorlar insanı çığlık çığlığaay seninki bi alemmiş ya. ne var yani güldüysen, iş görüşmesi yapmıyorsunuz ya dönüp yatması ilginç. benimki başladıysa hiç birşey yolundan döndüremez bu arada benim kanamam hala bitmedi ya. valla adam kaçacak tırsmaya başladım. 3 ayı geçti yani olmayalı
ayy bende buna benzer yorum yapcaktım atlamışım :13:
hepimiz öğrendik ki vilinin eşi bi makarnayla yetinmez ama tatlıonu epey iştahtan kesmiş demekki
diosun:26:
hadi bakalım umarım kafamda tasarladıklarımı mağazalarda bulup hemen alabilirim:18:
yaren iş görüşmesi mi bu deyince nası güldüm mannak yaa
sedacım seni üzmek istemem ama eşin çok alıngan ve hemen küsüo ama hemen barışmıo
napabilirsin acaba bu huyunu azda olsa değiştirmek için
mesela o arkasına dönünce ne bilim sen onu bunaltsaydın gel hadi çocuk musun falan deseydin ne bilim yani gerçi inat ediodur die düşünüoum
owww3 ay mı çok fena
peki ne zaman bitecek bu kanamam yaa
çok fenasınız yaaayy bende buna benzer yorum yapcaktım atlamışım :13:
hepimiz öğrendik ki vilinin eşi bi makarnayla yetinmez ama tatlıonu epey iştahtan kesmiş demekki
yaren haklı cnm atlamışım orayı..
yok cnm farkındayım zaten bıktırdı işte buyüzden beni bu alınganlıkla uzatmalarıyla ne yani bu evcilikmi oynuyorz ona sorsan yüzdeyüz haklı yani döndürmeye çalıştım azcık sonra bende döndm yattım artık napcam böle gerçekten bilmiyorum.
nekk yatıyodur belki 12 gibi flan yazarım ben.
çok fenasınız yaabu arada kahvaltıdan sonra tartıldım 58 kiloyum...4 ayda 3 kilo almışım iyi di mi? dün akşam seşim sinir etti beni yaa...aşkıcım diyo,sen bizim kızın göbeğinde olduğundan emin misin?bana göğüslerindeymiş gibi geliyo,orası karnından daha çok büyüdü diyo deli midir nedir yaa...
valla bi ders vermek lazım eşine küsmek çözüm diil gibilerinden ama ne:44:
bende dün arayım dedim iki kere telefonu aldım yatıo mu eşimi yanında belki uyuodur falan deyip bıraktım akşama doğru girdim baktım yazmamıştı dinlenio herhalde dedim saat geçsinde biraz daha arayıp sorarız
koptum ki ne koptummmmmmm
bence 3 kilo gayet de ii yani
ay bu fitil olayı sıktı beni haa, 3 tane daha var, her gece kendimi şaapıomuşum gibi
valla bi ders vermek lazım eşine küsmek çözüm diil gibilerinden ama ne:44:
bende dün arayım dedim iki kere telefonu aldım yatıo mu eşimi yanında belki uyuodur falan deyip bıraktım akşama doğru girdim baktım yazmamıştı dinlenio herhalde dedim saat geçsinde biraz daha arayıp sorarız
koptum ki ne koptummmmmmm
bence 3 kilo gayet de ii yani
ay bu fitil olayı sıktı beni haa, 3 tane daha var, her gece kendimi şaapıomuşum gibi
vilin okadar oldumu kız gerçekten
size göbeğimin değil de onların fotosunu göndersem bi daha benden fotoğraf falan istemezsinizo derece yani...ayşinim birazını istiyodu,o bile vazgeçer almaktan 3 kilonun 2 kilosunu onlar almış diyo eşim
ayy abuk sabuk konuştum bugün valla...
dilşad bat yarın mıydı:26:
ya vilincimm özgimm hamilelerin duaları kabul olurmuş ya, bana dua edinnn bu ay bi mucize olsun hamile kalim beeeeeeeeeee
dilşad bat yarın mıydı:26:
Ya vilincimm özgimm hamilelerin duaları kabul olurmuş ya, bana dua edinnn bu ay bi mucize olsun hamile kalim beeeeeeeeeee
reglim biter bitmez başladım cnm bitsin bi an önce die. valla aynen öleayşem hiç sölememiştin kullandığını ee gündüzgece şapa mı devam nası oluo
kızlar yaa karnım ağrıo benimde birde uykum var havada kapalı ki zaten off
birde bugün eski patronla bi editör kurulu toplantısına gitcez galiba hiç istemioum
başımın ağrısı gözüme vuruo zaten sağ gözüm iptal yani oyuluo resmen
evet canım
:18:
kızlar hürriyet seri ilanlarda bi ilan buldum
A-ATA Medikal bünyesinde yetiştirilmek üzere haftaiçi 5 gün 09:00- 17:00 arası 800 net maaş+ 140 yemek+ SSK prezantabl takım arkadaşları aranmaktadır
evime çok yakın bi yer burası 10 dk yani saatleri süper para aynı hesaba gelio sayılır birazcık az ama cmt pazar yok ve akşam çıkış 5
yetiştirilmek üzere dio ama bilemedim ki
böyle kafamı ağrıtmıcak bi iş istioum saatleri gerçekten iyiymiş yaa napsam ki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?