Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

aman üff ne var yani bunda, konsantrasyonunu bozmuşun heralde
yok bee,süs dediğin bi ojem avr işte.geçen hafta doğdu dürüst sürememiştim ne paspal bu kız dicekler, bi de tırnaklarım uzadı ojesiz hoş durmuo

mmm menüyü sevdim bu arada

neden acaba bi araştırsana, öle uzun sürer miymiş:26:

yaren haklı cnm atlamışım orayı..
yok cnm farkındayım zaten bıktırdı işte buyüzden beni bu alınganlıkla uzatmalarıyla ne yani bu evcilikmi oynuyorz ona sorsan yüzdeyüz haklı yani döndürmeye çalıştım azcık sonra bende döndm yattım artık napcam böle gerçekten bilmiyorum.
nekk yatıyodur belki 12 gibi flan yazarım ben.

ayy bende buna benzer yorum yapcaktım atlamışım :13:
hepimiz öğrendik ki vilinin eşi bi makarnayla yetinmez ama tatlı onu epey iştahtan kesmiş demekki
çok fenasınız yaa bu arada kahvaltıdan sonra tartıldım 58 kiloyum...4 ayda 3 kilo almışım iyi di mi? dün akşam seşim sinir etti beni yaa...aşkıcım diyo,sen bizim kızın göbeğinde olduğundan emin misin?bana göğüslerindeymiş gibi geliyo,orası karnından daha çok büyüdü diyo deli midir nedir yaa...

valla bi ders vermek lazım eşine küsmek çözüm diil gibilerinden ama ne:44:

bende dün arayım dedim iki kere telefonu aldım yatıo mu eşimi yanında belki uyuodur falan deyip bıraktım akşama doğru girdim baktım yazmamıştı dinlenio herhalde dedim saat geçsinde biraz daha arayıp sorarız

koptum ki ne koptummmmmmm

bence 3 kilo gayet de ii yani

ay bu fitil olayı sıktı beni haa, 3 tane daha var, her gece kendimi şaapıomuşum gibi

ararsanız buraya da yazın nasılmış...eşinin çalışma saatleri nasıl ki acaba,insan eşi varsa diye aramaya çekiniyo :26:

o ders mers almaz cnm odun odunn

koptum ki ne koptummmmmmm

bence 3 kilo gayet de ii yani

ay bu fitil olayı sıktı beni haa, 3 tane daha var, her gece kendimi şaapıomuşum gibi

ayşamm alemsin yaa deli

vilin okadar oldumu kız gerçekten

vilin okadar oldumu kız gerçekten

size göbeğimin değil de onların fotosunu göndersem bi daha benden fotoğraf falan istemezsiniz o derece yani...ayşinim birazını istiyodu,o bile vazgeçer almaktan 3 kilonun 2 kilosunu onlar almış diyo eşim
ayy abuk sabuk konuştum bugün valla...

hadi bee o kadar diildir

ayy sıkıldımmmmm, bu hafta perş.cuma ara sınavlar var gece derslerim olmıcak yani çok mutluyumama sınavları bizim ofis hazırlıoz ve ortada hala bitmiş bişi yok nası yetişcek onu da bilmiomm:18:

Son düzenleme:
dilşad bat yarın mıydı:26:

ya vilincimm özgimm hamilelerin duaları kabul olurmuş ya, bana dua edinnn bu ay bi mucize olsun hamile kalim beeeeeeeeeee

ayşem hiç sölememiştin kullandığını ee gündüz gece şapa mı devam nası oluo

kızlar yaa karnım ağrıo benimde birde uykum var havada kapalı ki zaten off
birde bugün eski patronla bi editör kurulu toplantısına gitcez galiba hiç istemioum
başımın ağrısı gözüme vuruo zaten sağ gözüm iptal yani oyuluo resmen

reglim biter bitmez başladım cnm bitsin bi an önce die. valla aynen öle

ay inş. gitmezsinizzz
evet canım
:18:

hayırlısı cnm, inş.olmazsın. bi belirtin var mı?

allahım hepinize biran önce nasip etsin inşallah..

diloşş yaa yap artık şu testi kız şurda 1 gün kalmış.

ayşinim canım allah isteyen herkese versin bebiş inşallah,aratmasın canım...
kızlar gidiyorum ben...akşam okurum artık,çok yazmayın haa
dilşadım inşallah seninki de bu ay tutunmuştur sana canım...dualarım sizinle kızlar...

kızlar hürriyet seri ilanlarda bi ilan buldum
A-ATA Medikal bünyesinde yetiştirilmek üzere haftaiçi 5 gün 09:00- 17:00 arası 800 net maaş+ 140 yemek+ SSK prezantabl takım arkadaşları aranmaktadır

evime çok yakın bi yer burası 10 dk yani saatleri süper para aynı hesaba gelio sayılır birazcık az ama cmt pazar yok ve akşam çıkış 5
yetiştirilmek üzere dio ama bilemedim ki

böyle kafamı ağrıtmıcak bi iş istioum saatleri gerçekten iyiymiş yaa napsam ki:26:

günaydın kızlar

dileğim 9.yılınız kutlu mutlu olsun .işallah dahada güzel yıllarınız geçer.akşamda hemen bişiler haırlarsın.sen halledersin.

bolum eşin kız evi gibi naz evi resme.nazı senin yapman gerekirken o yapıyor .zaten her hafta hemen hemen 2gün sizden ayrı.insan özler daha şımartır eşini.

yarenim mevlüdünüz güzel geçmiş canım allah kabul etsin.ilker ister istemez huysuzlanmıştır.darısı benim başıma bende yaparsam burda yapamıcam.yazın allah kısmet ederse memlekete gidince yapıcam.burda kimse yok .gelende olmaz.hem adak adamıştım bakalım.bu hamileliğimde allahım kızımı sağlıkla kucağıma alayım diye.onuda kestiricem.kur'anımıda okuturum.

cnm bunlar pazarlamacı arıo bence, geziceksin yani büyük ihtimalistersen bi ara sor, ama senin aradığın gibiöle masa başı vasıfsız bi iş diil bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…