Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

görüşsene cnm yaa memur gibi saatleri süpermiş gerçekten..

ahh enkim ahhh ne diyim..

reglim biter bitmez başladım cnm bitsin bi an önce die. valla aynen öle

ay inş. gitmezsinizzz

hayırlısı cnm, inş.olmazsın. bi belirtin var mı?
sadece göğüslerim büyüdü başka hiç belirtim yok, ne adet ne gebelikle ilgili

allahım hepinize biran önce nasip etsin inşallah..

diloşş yaa yap artık şu testi kız şurda 1 gün kalmış.
yok canım yapmıcam beklicem

inşallah canım, hakkımızda hayırlı zamansa

canım yeni bi ortam bi de yetiştirilmek üzere diyo ya bilemedim ki, ama saatler ve evine yakınlığı süper
alan olarak san açok uzak bi alan
hayırlısıysa sıcak bakar başvurursun inşallah

kızlar biz annemle bi kuför yapcaz sonra da yemek yeriz, öğleden sonra gelirim görüşürüz

zuzum canım muayne etmedende direk tahlili verebilir cnm isterseniz sonuca göre gidebilirsinizde.

..

zuzum gülme adama yaa (bilioum takılıosun )
yaptığı çok güzel bişi düşündü etti bende gözüküyüm dedi

geçmiş olsun zuzum, eşin ne güzel sesini çıkarmadan gelio. benimki de öküz möküz ama eminim o da giderdi doktora bu durumdaher şey bebek için

zuzum geçmiş olsun canım. eşini nasıl muayene edecekler ben de merak ettim. sperm vermesi gerekirse

.

valla kızlar bende meraklardayım :) yazarım zatii bi gidelim de ..
yarenim eşime dedim sperm örn.isterlerse bende gelebilirmiyim vuhuuu tabisi diyo manyak :)))

(buarada çok şükür atlatmışınız da mevlüdünüzü)

kutlu mutlu olsun canımm
ne hazırlıcan akşama şipşak düşünelim

anlaşıldı şimdi nie yemeksizliğe ikna olduğuuuuuuu
ben de diodum o adam nası sadece makarna salatayla idare edicek, belli ki karnını ii doyurmuşun

benmkide aradı şimdi bursaya gidiyomuş nezamn gelir belli değil, orda dükkan açıyolar patronları malzeme mi ne gelmiş çok bişey heralde burdan küçük patronu ve o gittiler yoldalar şuan akşam yalnızım yani

ayşem dilşadım zuzum işallah özgeden sonra sizdende güzel haberler alırız.sürekli aklımdasınız içimden hep dua ediyorum .

canım inşallah hep dioum zeynepte sağlıcakla kucağına alsın die çok şükür sorunsuz gidio sonuna kadar öyle olsun inşallah canım
memlekette yaparsın ozaman canım akrabalar orda nasılsa bi kuran okutursunuz dedesinin evinde

ay başka türlü nası yapıcak yaaa olmazzz sen de git yanında içeriii

ama gece gelicek yani dimi, akşam yalnızları oynıcaz desene ikimiz de

kızlar dün mobilyacıya gittik .biizm mobilyalar boyadaymış.yarın teslim edilecekmiş.olmazsa çarşamba.bende dedim cuma gelsin.çarşamba kontrolüm var.işallah bişe çıkmaz.perşembede kalp damara giidcem sol bacaktaki varis için .adamla pazarlık ediyorum nakit versem kalanı bişe yaparmasın diye abla fark etmiyor benim için diyor.ben her iki şekildede faturamı kesiyorum.paramıda alıyorum diyor.750tl kk tek çektirmiştik.ona hemen kesmek zorunda ya .sen nakitedemi kesiyosun dedim .benim bildiğim kesmiyolar ama dedm bişe diyemedi.olsa olsa 100 tl fark eder.senin için olursa 100 tl eksik ver diyor.tabi dedim .tamma odaya bu kadar para veriyoruz ama dedim 100tl 100tl edim bebeğin bir eksiğini alıırm dedim.sonra avize bulamıyodum.avize gördüm çok hoşumuza gitti.eşim dedi 100 ü almayayım avizeyi ver bize .adam stmıyoruz ama adresini verim dedi.eşim eşim çok aradı bulamadı diyor.hoşumuzada gitti dedi.arada veriyolarmı.şansımıza abisi geldi.ona söyledik.o sırada eşim avizeyi ve abajuru istyoruz dedi.100ü almayalaım farkı varsa farkınıda verelim dedi.amca sağolsun 2sine yetmez ama tamam dedi.yani odanın içinde avize ve abajurda var.nakite anlaştık kalanı.büyük bir yük kalktı üstümden.işallah cumaya gelecek.biizmkinin aynısını beyaz oda takımını getirmişler koymuşlar mağazaya çok güzel olmuş hoşuma gitti.ordan evmye uğradık.koştaşa gittik.odaya stickerlar aldık çerçeve aldık.

cnm bunlar pazarlamacı arıo bence, geziceksin yani büyük ihtimalistersen bi ara sor, ama senin aradığın gibiöle masa başı vasıfsız bi iş diil bu.
gibi dimi bende öyle düşündüm arayıp direkt sorcam :102: ne iş bu pazarlamacı mı die
sonra evet derse kapatırım tlfnu

ama gece gelicek yani dimi, akşam yalnızları oynıcaz desene ikimiz de
benimkide unutursa ya geç gelirse tek başıma oynar ve oynatırım

zuzum şipşaka gerek yok ben köfte pattis kızartcam azcık pilav yapcam yoğurt çorbası ve salata
annemde chesecake yapmıştı iki dilim çalar mum dikerim

minnoşun odası harika olacak valla anneciği herşeye özenio
oda sağlıcakla uyuyup büyüsün odasında inşallah

enkiimm çok merak ediyorum odanız nasıl olacal bakalım eklersin resimleride önceden gelmesi ii olacak kokusuda gider ecenaz hanım kalıyor bi eksiği sağlıkla gelsin yavrum inşallah..

sağol canım işallah.evet şuan şükürler olsun sorunsuz gidiyor amin canım .şu kontrolüde kazasız belasız atlatırsak içim rahatlıcak.öyle olucak artık dedesinin evine nasip olur işallah.bir taraftanda doğum korkusu sardı ama bir taraftanda o akdar uğraştım allahım bu kadarını nasip etti sonunada katlanırım .yeterki sağlıkla kavuşatım bebeğime.

68 gün sonra greve son vermişler öcalan bitirin demiş
su şeker yiye yiye yaptılar 3-5 tanesi gebermedi ki pislikler
adam çıkmış atma erdoğan falan die konuşuo rezalete bak yaa
tamam erdoğanı sevmem ama bu kadarı da nedir arkadaş yaa

adam meclisin içini yönetio imralıdan biz besleyelim onlar askerimizi şehit etsin gitti yine 5 tane asker
bunların hesabını soramayan bu devletin bi ferdi olduğum için utanıoum

ay süper yaa valla ben beceremem böle konuşmayı sayende avizeve abajuru da almışsınız, adama bak üstüne gitmesen sölemicek, aferin enkim çok ii yapmışsın

unutmaz cnm dün demiş ya yarın 19u falan die, unutsa çoktaaan unuturdu

dilek19u'daki 19 burdan mı gelio yoksa bak şimdi dikkatimi çekti

beniim eşim de günlerdir sulu yemek istio, ne yapıcam ki evde sebze yok bakliyat yok...alsın da yapıyım banane.
ay dün çıldırttı beni, yemek yedik falan, aradan 10 dk. geçti başladı adam, "bu evde yicek bişi yok mu değişik bişiler istio canım...", susmadı allahımmm abur cubur bişiler yemek istiomuş ama yokmuş, e al da olsun

kesinlikle haklısın cnm. eşim de dio sabah nie bıraktılar ki grevi devam etselerdi die

geçenlerde de yapmıcam çocuk mocuk ben böle bi ülkede falan die sinirleniodu

sonumuz hayır olsun ne diyeyim...

enkidu odayı çok merak eder oldum sen böyle bahsettikçe benim bile burdan içim gidiyor

işler birden yoğunlaştı size laf yetiştiremedim sabah eşim mesaj atmıştı okulda bir sıkıntısı olmuş odadaki kızlar sabah selam vermemiş mi ne tekrar görüşemedik o huzursuz olunca ben de oldum birdn umarım önemli bi şey değildir

ne bilim yaa iş yüzünden kafası çok dalgın
evt canım o 19 bu 19
bizim şifrelerimiz parolalarımız ikimizinde hep böyle 19ludur

canım bi konserve haşlanmış barbunya al içine bi havuç bi pattis yap küp küp
yanına da pilav tamam işte sulu yemek hazır

pis boğazlar yaa erkekler
habire bişiler tepiştirelim diolar

minnoşun odası harika olacak valla anneciği herşeye özenio
oda sağlıcakla uyuyup büyüsün odasında inşallah

enkiimm çok merak ediyorum odanız nasıl olacal bakalım eklersin resimleride önceden gelmesi ii olacak kokusuda gider ecenaz hanım kalıyor bi eksiği sağlıkla gelsin yavrum inşallah..

aynen dileğim .geri kalanıda istediğim gibi halledebilirsem harika olacak.odaısnda yok yok.ben araştıyorum allah razı olsun eşimden benden daha hevesli aşırıya kaçmayalım diye uğraşıyorum ama o benim paraları kim yicek diyor herşey onun için diyor.biz seninle ortağız o tek sahibi diyor.adamı o halde görünce allahım sen nelere kadirsin diyorum senin hikmetinden sual olunmaz diyorum.işallah canım o günleri görsem bişe istemem.

bende çok merak ediyorum bolum merak içerisndeyim.gelsin çekicem fotoları .evet en az 1 hafta havalanması lazımmış.dün akşam odasını boşalttık eşyalar kaldı bide halılarım kaldı.onuda annem gelince serer.fazla bişe almadık diyoduk ama bir sürü şey almışız sığamı diye düşünmeye başladık.bolum ben bugün çamaşıları atmya başlıcam ama beyazlıları ayrı atarım dedim .beyazlıçıtçıtlı var diğerleri açık renkli bikaç tanede renkli var .evet bi ecenaz geliyor işallah oda sağlıkla gelirde tam olur.

Son düzenleme:

yok yok bu kadar pisboğaz olamaz bi insan. 10 dk.da bir yiyecek bişi istio, isyan ettim artık dün

allahtan bugün geç gelicek, dünden kalan çorba vardı gelince onu yesin. ben de eve gidince bi makarna yapıveririm kendime bi de salata, yeter...

ben bu bıktım artık bu ileri demokrasi anlayışından. bunları destekleyenlerden...

eğer bir yerleri yiyorsa ölüm orucuna girselerdi nasıl açlık greviymiş o öyle.

Her millet layık olduğu şekilde yönetilir derler çok doğru bir söz ama bu kadarı da olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…