kızlar hürriyet seri ilanlarda bi ilan buldum
A-ATA Medikal bünyesinde yetiştirilmek üzere haftaiçi 5 gün 09:00- 17:00 arası 800 net maaş+ 140 yemek+ SSK prezantabl takım arkadaşları aranmaktadır
evime çok yakın bi yer burası 10 dk yani saatleri süper para aynı hesaba gelio sayılır birazcık az ama cmt pazar yok ve akşam çıkış 5
yetiştirilmek üzere dio ama bilemedim ki
böyle kafamı ağrıtmıcak bi iş istioum saatleri gerçekten iyiymiş yaa napsam ki:26:
sadece göğüslerim büyüdü başka hiç belirtim yok, ne adet ne gebelikle ilgilireglim biter bitmez başladım cnm bitsin bi an önce die. valla aynen öle
ay inş. gitmezsinizzz
hayırlısı cnm, inş.olmazsın. bi belirtin var mı?
yok canım yapmıcam beklicemallahım hepinize biran önce nasip etsin inşallah..
diloşş yaa yap artık şu testi kız şurda 1 gün kalmış.
inşallah canım, hakkımızda hayırlı zamansaayşinim canım allah isteyen herkese versin bebiş inşallah,aratmasın canım...
kızlar gidiyorum ben...akşam okurum artık,çok yazmayın haa
dilşadım inşallah seninki de bu ay tutunmuştur sana canım...dualarım sizinle kızlar...
kızlar hürriyet seri ilanlarda bi ilan buldum
A-ATA Medikal bünyesinde yetiştirilmek üzere haftaiçi 5 gün 09:00- 17:00 arası 800 net maaş+ 140 yemek+ SSK prezantabl takım arkadaşları aranmaktadır
evime çok yakın bi yer burası 10 dk yani saatleri süper para aynı hesaba gelio sayılır birazcık az ama cmt pazar yok ve akşam çıkış 5
yetiştirilmek üzere dio ama bilemedim ki
böyle kafamı ağrıtmıcak bi iş istioum saatleri gerçekten iyiymiş yaa napsam ki:26:
ayyy valla sen diyince düşündüm de erkekleri nasıl muayene ediyolar gerçekten :18: dediğin gibi mi yoksabence önce testler falan yaparlar ama nasıl test bilmiyorum...sperm hareketliliğine bakmak için örnek de isteyebilirler :18: sana da çok geçmiş olsun canım...dikkat et kendine kuzum...
...
zuzum canım muayne etmedende direk tahlili verebilir cnm isterseniz sonuca göre gidebilirsinizde.
..
zuzum gülme adama yaa(bilioum takılıosun )
yaptığı çok güzel bişi düşündü etti bende gözüküyüm dedi
geçmiş olsun zuzum, eşin ne güzel sesini çıkarmadan gelio. benimki de öküz möküz ama eminim o da giderdi doktora bu durumdaher şey bebek için
zuzum geçmiş olsun canım. eşini nasıl muayene edecekler ben de merak ettim. sperm vermesi gerekirse
.
bugün ayın 17si sanıodum yaa
bugünmüş 9. yılımız eşimde gece yarın 19u falan dio beni panikletio sandım hıı mıı dedim geçiştirdim
şaka gibi yaa bende dioum ki bugün yada yarın gidiyim hediyesini alıyım yemek yapar hazırlanırım falan
resmen mal oldum yani kalakaldım şuanda
alemsiniz valla...
hafta sonu adetli olmayı ben de hiç sevmiyorumdün gece adam beni resmen uykudan uyandırdı 1 haftadır oyalıyodum gece pes etti resmen için uykudan uyanmış,uğraşa uğraşa beni de uyandırdı sonra kalk duş al falan derken uykum bölündü,sabah zor kalktım valla...bi de gece duş alıpta yatmıştım...valla dedim sen gidince uyuycam,yemek falan yapmicam mecbur kabul etti
anlaşıldı şimdi nie yemeksizliğe ikna olduğuuuuuuu
ben de diodum o adam nası sadece makarna salatayla idare edicek, belli ki karnını ii doyurmuşun
günaydın kızlar
dileğim 9.yılınız kutlu mutlu olsun .işallah dahada güzel yıllarınız geçer.akşamda hemen bişiler haırlarsın.sen halledersin.
bolum eşin kız evi gibi naz evi resme.nazı senin yapman gerekirken o yapıyor .zaten her hafta hemen hemen 2gün sizden ayrı.insan özler daha şımartır eşini.
yarenim mevlüdünüz güzel geçmiş canım allah kabul etsin.ilker ister istemez huysuzlanmıştır.darısı benim başıma bende yaparsam burda yapamıcam.yazın allah kısmet ederse memlekete gidince yapıcam.burda kimse yok .gelende olmaz.hem adak adamıştım bakalım.bu hamileliğimde allahım kızımı sağlıkla kucağıma alayım diye.onuda kestiricem.kur'anımıda okuturum.
valla kızlar bende meraklardayım :) yazarım zatii bi gidelim de ..
yarenim eşime dedim sperm örn.isterlerse bende gelebilirmiyimvuhuuu tabisi diyo manyak :)))
benmkide aradı şimdi bursaya gidiyomuş nezamn gelir belli değil, orda dükkan açıyolar patronları malzeme mi ne gelmiş çok bişey heralde burdan küçük patronu ve o gittiler yoldalar şuanakşam yalnızım yani
gibi dimi bende öyle düşündüm arayıp direkt sorcam :102: ne iş bu pazarlamacı mı diecnm bunlar pazarlamacı arıo bence, geziceksin yani büyük ihtimalistersen bi ara sor, ama senin aradığın gibiöle masa başı vasıfsız bi iş diil bu.
benimkide unutursaama gece gelicek yani dimi, akşam yalnızları oynıcaz desene ikimiz de
kızlar dün mobilyacıya gittik .biizm mobilyalar boyadaymış.yarın teslim edilecekmiş.olmazsa çarşamba.bende dedim cuma gelsin.çarşamba kontrolüm var.işallah bişe çıkmaz.perşembede kalp damara giidcem sol bacaktaki varis için .adamla pazarlık ediyorum nakit versem kalanı bişe yaparmasın diye abla fark etmiyor benim için diyor.ben her iki şekildede faturamı kesiyorum.paramıda alıyorum diyor.750tl kk tek çektirmiştik.ona hemen kesmek zorunda ya .sen nakitedemi kesiyosun dedim .benim bildiğim kesmiyolar ama dedm bişe diyemedi.olsa olsa 100 tl fark eder.senin için olursa 100 tl eksik ver diyor.tabi dedim .tamma odaya bu kadar para veriyoruz ama dedim 100tl 100tl edim bebeğin bir eksiğini alıırm dedim.sonra avize bulamıyodum.avize gördüm çok hoşumuza gitti.eşim dedi 100 ü almayayım avizeyi ver bize .adam stmıyoruz ama adresini verim dedi.eşim eşim çok aradı bulamadı diyor.hoşumuzada gitti dedi.arada veriyolarmı.şansımıza abisi geldi.ona söyledik.o sırada eşim avizeyi ve abajuru istyoruz dedi.100ü almayalaım farkı varsa farkınıda verelim dedi.amca sağolsun 2sine yetmez ama tamam dedi.yani odanın içinde avize ve abajurda var.nakite anlaştık kalanı.büyük bir yük kalktı üstümden.işallah cumaya gelecek.biizmkinin aynısını beyaz oda takımını getirmişler koymuşlar mağazaya çok güzel olmuş hoşuma gitti.ordan evmye uğradık.koştaşa gittik.odaya stickerlar aldık çerçeve aldık.
canım inşallah hep dioum zeynepte sağlıcakla kucağına alsın die çok şükürsorunsuz gidio sonuna kadar öyle olsun inşallah canım
memlekette yaparsın ozaman canım akrabalar orda nasılsa bi kuran okutursunuz dedesinin evinde
ay süper yaa valla ben beceremem böle konuşmayı sayende avizeve abajuru da almışsınız, adama bak üstüne gitmesen sölemicek, aferin enkim çok ii yapmışsınkızlar dün mobilyacıya gittik .biizm mobilyalar boyadaymış.yarın teslim edilecekmiş.olmazsa çarşamba.bende dedim cuma gelsin.çarşamba kontrolüm var.işallah bişe çıkmaz.perşembede kalp damara giidcem sol bacaktaki varis için .adamla pazarlık ediyorum nakit versem kalanı bişe yaparmasın diye abla fark etmiyor benim için diyor.ben her iki şekildede faturamı kesiyorum.paramıda alıyorum diyor.750tl kk tek çektirmiştik.ona hemen kesmek zorunda ya .sen nakitedemi kesiyosun dedim .benim bildiğim kesmiyolar ama dedm bişe diyemedi.olsa olsa 100 tl fark eder.senin için olursa 100 tl eksik ver diyor.tabi dedim .tamma odaya bu kadar para veriyoruz ama dedim 100tl 100tl edim bebeğin bir eksiğini alıırm dedim.sonra avize bulamıyodum.avize gördüm çok hoşumuza gitti.eşim dedi 100 ü almayayım avizeyi ver bize .adam stmıyoruz ama adresini verim dedi.eşim eşim çok aradı bulamadı diyor.hoşumuzada gitti dedi.arada veriyolarmı.şansımıza abisi geldi.ona söyledik.o sırada eşim avizeyi ve abajuru istyoruz dedi.100ü almayalaım farkı varsa farkınıda verelim dedi.amca sağolsun 2sine yetmez ama tamam dedi.yani odanın içinde avize ve abajurda var.nakite anlaştık kalanı.büyük bir yük kalktı üstümden.işallah cumaya gelecek.biizmkinin aynısını beyaz oda takımını getirmişler koymuşlar mağazaya çok güzel olmuş hoşuma gitti.ordan evmye uğradık.koştaşa gittik.odaya stickerlar aldık çerçeve aldık.
gibi dimi bende öyle düşündüm arayıp direkt sorcam :102: ne iş bu pazarlamacı mı die
sonra evet derse kapatırım tlfnu
benimkide unutursaya geç gelirse tek başıma oynar ve oynatırım
zuzum şipşaka gerek yok ben köfte pattis kızartcam azcık pilav yapcam yoğurt çorbası ve salata
annemde chesecake yapmıştı iki dilim çalar mum dikerim
68 gün sonra greve son vermişler öcalan bitirin demiş
su şeker yiye yiye yaptılar 3-5 tanesi gebermedi ki pislikler
adam çıkmış atma erdoğan falan die konuşuo rezalete bak yaa
tamam erdoğanı sevmem ama bu kadarı da nedir arkadaş yaa
adam meclisin içini yönetio imralıdan biz besleyelim onlar askerimizi şehit etsin gitti yine 5 tane asker
bunların hesabını soramayan bu devletin bi ferdi olduğum için utanıoum
unutmaz cnm dün demiş ya yarın 19u falan die, unutsa çoktaaan unuturdu
dilek19u'daki 19 burdan mı gelio yoksa bak şimdi dikkatimi çekti
beniim eşim de günlerdir sulu yemek istio, ne yapıcam ki evde sebze yok bakliyat yok...alsın da yapıyım banane.
ay dün çıldırttı beni, yemek yedik falan, aradan 10 dk. geçti başladı adam, "bu evde yicek bişi yok mu değişik bişiler istio canım...", susmadı allahımmmabur cubur bişiler yemek istiomuş ama yokmuş, e al da olsun
minnoşun odası harika olacak vallaanneciği herşeye özenio
oda sağlıcakla uyuyup büyüsün odasında inşallah
enkiimm çok merak ediyorum odanız nasıl olacal bakalım eklersin resimleride önceden gelmesi ii olacak kokusuda gider ecenaz hanım kalıyor bi eksiği sağlıkla gelsin yavrum inşallah..
ne bilim yaa iş yüzünden kafası çok dalgın
evt canım o 19 bu 19
bizim şifrelerimiz parolalarımız ikimizinde hep böyle 19ludur
canım bi konserve haşlanmış barbunya al içine bi havuç bi pattis yap küp küp
yanına da pilav tamam işte sulu yemek hazır
pis boğazlar yaa erkekler
habire bişiler tepiştirelim diolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?