ay süper yaa valla ben beceremem böle konuşmayı sayende avizeve abajuru da almışsınız, adama bak üstüne gitmesen sölemicek, aferin enkim çok ii yapmışsın
unutmaz cnm dün demiş ya yarın 19u falan die, unutsa çoktaaan unuturdu
dilek19u'daki 19 burdan mı gelio yoksa bak şimdi dikkatimi çekti
ay dün çıldırttı beni, yemek yedik falan, aradan 10 dk. geçti başladı adam, "bu evde yicek bişi yok mu değişik bişiler istio canım...", susmadı allahımmmabur cubur bişiler yemek istiomuş ama yokmuş, e al da olsun
enkidu odayı çok merak eder oldum sen böyle bahsettikçe benim bile burdan içim gidiyor
aynen dileğim .geri kalanıda istediğim gibi halledebilirsem harika olacak.odaısnda yok yok.ben araştıyorum allah razı olsun eşimden benden daha hevesli aşırıya kaçmayalım diye uğraşıyorum ama o benim paraları kim yicek diyor herşey onun için diyor.biz seninle ortağız o tek sahibi diyor.adamı o halde görünce allahım sen nelere kadirsin diyorum senin hikmetinden sual olunmaz diyorum.işallah canım o günleri görsem bişe istemem.
ben bu hafta bi sürü yemeklik malzemeye sahibim
karnıbahar aldım fırında yapacam bir ara sizden tarifini almam lazım
kabak aldım geçen şu bahsettiğiniz beşamel soslu kaşarlı kabağı yapacam belki de mücver yaparım
annem patlıcan verdi onunla da karnıyarık yapabilirm
bu akşam için de spordan sonra eve geçince bezelye pişirecem dün geceden nohut için fazla kuşbaşı et çıkarmıştım onları soğan ve domatsle soteledim yanisi yarısı hazır gibi biraz da hangi günden olduğunu hatırmadığım kıymalı eriştem var
nekim gelmiş.hoş geldin canım nasılsın ağrın kanaman varmı.
kızlarNektar hoşgeldin nasıl oldun?
çok fenasınız yaabu arada kahvaltıdan sonra tartıldım 58 kiloyum...4 ayda 3 kilo almışım iyi di mi? dün akşam seşim sinir etti beni yaa...aşkıcım diyo,sen bizim kızın göbeğinde olduğundan emin misin?bana göğüslerindeymiş gibi geliyo,orası karnından daha çok büyüdü diyo deli midir nedir yaa...
ay bu fitil olayı sıktı beni haa, 3 tane daha var, her gece kendimi şaapıomuşum gibi
kızlar hürriyet seri ilanlarda bi ilan buldum
A-ATA Medikal bünyesinde yetiştirilmek üzere haftaiçi 5 gün 09:00- 17:00 arası 800 net maaş+ 140 yemek+ SSK prezantabl takım arkadaşları aranmaktadır
evime çok yakın bi yer burası 10 dk yani saatleri süper para aynı hesaba gelio sayılır birazcık az ama cmt pazar yok ve akşam çıkış 5
yetiştirilmek üzere dio ama bilemedim ki
böyle kafamı ağrıtmıcak bi iş istioum saatleri gerçekten iyiymiş yaa napsam ki:26:
kızlar
iyim ben, birazcık ağrım var dün geceden ama dayanılır bişe..
Ara ara okudum
özgimmm çok sevindim, senin yumoş bebiş olmuş, inşallah sağlıkla büyür canım
dilşadımdan da alırız güzel haberi inşallah..
Dileğimin 9. Yılı kutlu olsun, sirken spora başlıyo bugün galiba inş ortamı seversin, enkimin bebiş odası heyecanını ben de paylaşuyorum ve çokk merak ediyorum, zuzum erkekler için de ultrason varmış
inş bişi çıkmaz, bol küsmüş eşiyle :/ inş barışırlar, yarenimin mevludu güzel geçmişş süperr, ımm başka koras, viliş ve ayşamı öpüyorum
kızlar
iyim ben, birazcık ağrım var dün geceden ama dayanılır bişe..
Ara ara okudum
özgimmm çok sevindim, senin yumoş bebiş olmuş, inşallah sağlıkla büyür canım
dilşadımdan da alırız güzel haberi inşallah..
Dileğimin 9. Yılı kutlu olsun, sirken spora başlıyo bugün galiba inş ortamı seversin, enkimin bebiş odası heyecanını ben de paylaşuyorum ve çokk merak ediyorum, zuzum erkekler için de ultrason varmış
inş bişi çıkmaz, bol küsmüş eşiyle :/ inş barışırlar, yarenimin mevludu güzel geçmişş süperr, ımm başka koras, viliş ve ayşamı öpüyorum
kızlar hürriyet seri ilanlarda bi ilan buldum
A-ATA Medikal bünyesinde yetiştirilmek üzere haftaiçi 5 gün 09:00- 17:00 arası 800 net maaş+ 140 yemek+ SSK prezantabl takım arkadaşları aranmaktadır
evime çok yakın bi yer burası 10 dk yani saatleri süper para aynı hesaba gelio sayılır birazcık az ama cmt pazar yok ve akşam çıkış 5
yetiştirilmek üzere dio ama bilemedim ki
böyle kafamı ağrıtmıcak bi iş istioum saatleri gerçekten iyiymiş yaa napsam ki:26:
ay başka türlü nası yapıcak yaaa olmazzz sen de git yanında içeriii
ama gece gelicek yani dimi, akşam yalnızları oynıcaz desene ikimiz de
kızlar dün mobilyacıya gittik .biizm mobilyalar boyadaymış.yarın teslim edilecekmiş.olmazsa çarşamba.bende dedim cuma gelsin.çarşamba kontrolüm var.işallah bişe çıkmaz.perşembede kalp damara giidcem sol bacaktaki varis için .adamla pazarlık ediyorum nakit versem kalanı bişe yaparmasın diye abla fark etmiyor benim için diyor.ben her iki şekildede faturamı kesiyorum.paramıda alıyorum diyor.750tl kk tek çektirmiştik.ona hemen kesmek zorunda ya .sen nakitedemi kesiyosun dedim .benim bildiğim kesmiyolar ama dedm bişe diyemedi.olsa olsa 100 tl fark eder.senin için olursa 100 tl eksik ver diyor.tabi dedim .tamma odaya bu kadar para veriyoruz ama dedim 100tl 100tl edim bebeğin bir eksiğini alıırm dedim.sonra avize bulamıyodum.avize gördüm çok hoşumuza gitti.eşim dedi 100 ü almayayım avizeyi ver bize .adam stmıyoruz ama adresini verim dedi.eşim eşim çok aradı bulamadı diyor.hoşumuzada gitti dedi.arada veriyolarmı.şansımıza abisi geldi.ona söyledik.o sırada eşim avizeyi ve abajuru istyoruz dedi.100ü almayalaım farkı varsa farkınıda verelim dedi.amca sağolsun 2sine yetmez ama tamam dedi.yani odanın içinde avize ve abajurda var.nakite anlaştık kalanı.büyük bir yük kalktı üstümden.işallah cumaya gelecek.biizmkinin aynısını beyaz oda takımını getirmişler koymuşlar mağazaya çok güzel olmuş hoşuma gitti.ordan evmye uğradık.koştaşa gittik.odaya stickerlar aldık çerçeve aldık.
zuzum şipşaka gerek yok ben köfte pattis kızartcam azcık pilav yapcam yoğurt çorbası ve salata
annemde chesecake yapmıştı iki dilim çalar mum dikerim
biz eşimle çok çok üzgünüz..
Neden öldü bebeğimiz? Sorusu çıkyo her konuşmada..
Eşim bişi dese ağlamaya başlıyorum, ben hiç bukadar ağlayan biri değildim..
Ne zormuş ya.. Hemen bebek yapalım tekrar diyo eşim, 3 ay biter bitmez... Ben tedirginim..
Allahım nolur kimseye yaşatmasın artık, herkesin bebişi sağlıklı olsun..
O son kürtaja girmeden önceki son ultrasonda bile insan "aaa yanılmışız, kalbi atıyo" demelerini bekliyo...
Geçsinn bu günler çabucak.... İşe hiççç gitmek istemiyorum
Ne zormuş ya.. Hemen bebek yapalım tekrar diyo eşim, 3 ay biter bitmez... Ben tedirginim..
O son kürtaja girmeden önceki son ultrasonda bile insan "aaa yanılmışız, kalbi atıyo" demelerini bekliyo...
Geçsinn bu günler çabucak.... Işe hiççç gitmek istemiyorum
kanama için ilaç vermediler bana, ama belki içeri koymulardır eriyen var ya hani.. Antibyotik ve ağrı kesici yazdı sadece..ağrın olur canım adet sancısı gibi .ilaçlara devam ediyomusun.normaldede çok içmezsen alıştırma.kanamanı kesmez hem sende rahatlarsın.çok teşekkür ederim canım.allahım hayırlı zamanda sanada kısme edicek canım yeniden sende koşuşturacaksın işallah.
evdemiisn canım.işten rapor aldınmı ne zaman dönüceksin.
kanama için ilaç vermediler bana, ama belki içeri koymulardır eriyen var ya hani.. Antibyotik ve ağrı kesici yazdı sadece..
Raporu o hengamede unutmuşuz biz, kontrole gittiğimizde yazdırıcaz.. Yada eşim gider alır yarın..
Bugün dişçiye gitcez, ordan market alışverişi yaparız azcık.. Sonra eşim gececi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?