Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

enkidu odayı çok merak eder oldum sen böyle bahsettikçe benim bile burdan içim gidiyor

ama ayşem nakit k.k kartı her zaman farklıdır.azbuçuk biliyorum o olayları.fatura kesicekmiş falan.başta büyük abisiyle görüşmüştük yardımcı oluruz demişti.2 seferdir küçüğü var .küçüğü fazla bişe yapamıyor.odaya o kadar para veriyomda biirkmişimden veriyorum sonuçta.100 -200 bişe kalsın diye bir eksiğini görürüz diye.allahtan abisi geldi.benimde vardır öle huyum.canım değişik bişe ister eşim sayar yok başka derim ne istiyosun der bilmiyorum ki derim.kızar bende tamam istemiyorum bişe derim.

dileğim unutmaz eşin.hı dilek19 bu 19 yani.

bide beni sor canım.hele eşimden dahada beter.hayırlısı cuma günü görücez işallah.

ben bu hafta bi sürü yemeklik malzemeye sahibim

karnıbahar aldım fırında yapacam bir ara sizden tarifini almam lazım

kabak aldım geçen şu bahsettiğiniz beşamel soslu kaşarlı kabağı yapacam belki de mücver yaparım

annem patlıcan verdi onunla da karnıyarık yapabilirm

bu akşam için de spordan sonra eve geçince bezelye pişirecem dün geceden nohut için fazla kuşbaşı et çıkarmıştım onları soğan ve domatsle soteledim yanisi yarısı hazır gibi biraz da hangi günden olduğunu hatırmadığım kıymalı eriştem var

inşallah göreceksin canım ne kaldı şunun şurasında 1,5 aycık

evet karnıbahar süper fikir, evet evet kabak da almalıyım

pazardan epey alınacak malzeme var bu sefer, bi liste yapiim ben şimdi, ama pazara ne zaman gidebilirim orası meçhul:26:

nekimm nasılsın?

ya ben sayfayı ters kullanıoum benim en yeni mesaj 1.sayfa en üstte yazıo onun için aşağıda kim aktif göremioum ve sizin gibi hemen hg yazamıoum :26:

nekim gelmiş.hoş geldin canım nasılsın ağrın kanaman varmı.

Nektar hoşgeldin nasıl oldun?
kızlar
iyim ben, birazcık ağrım var dün geceden ama dayanılır bişe..
Ara ara okudum
özgimmm çok sevindim, senin yumoş bebiş olmuş, inşallah sağlıkla büyür canım
dilşadımdan da alırız güzel haberi inşallah..
Dileğimin 9. Yılı kutlu olsun, sirken spora başlıyo bugün galiba inş ortamı seversin, enkimin bebiş odası heyecanını ben de paylaşuyorum ve çokk merak ediyorum, zuzum erkekler için de ultrason varmış
inş bişi çıkmaz, bol küsmüş eşiyle :/ inş barışırlar, yarenimin mevludu güzel geçmişş süperr, ımm başka koras, viliş ve ayşamı öpüyorum

benim de öyle olmuştu göğüslerim ya. 5. ay bitine kadar göğüslerim göbeğimden büyüktü 3 kilo gayet iyi canım. 6-7. aydan itibaren dikkat etmek gerekiyor. o zaman hızlanıyor genelde kilo alma olayı.

ay bu fitil olayı sıktı beni haa, 3 tane daha var, her gece kendimi şaapıomuşum gibi

kuzumm bence de bu tanıtım yani pazarlama işidir. sor bi telefonla ama bu tür işlerde genelde telde kıvırıyorlar, kaçırmamak için.

kpss tercih kılavuzunu indirdim, bakıyım bi benim bölüm var mı...

canım iyi olmana sevindim ağrın en kısa zamanda geçer inşallah kuzum.
rapor aldın mı kaç gün gitmiceksin işe
şimdi evde yalnız mısın?
annen işe gidio dimi akşama gelebilir
eşin bu hfta gececi mi?

şimdilik bu kaa:101:

ağrın olur canım adet sancısı gibi .ilaçlara devam ediyomusun.normaldede çok içmezsen alıştırma.kanamanı kesmez hem sende rahatlarsın.çok teşekkür ederim canım.allahım hayırlı zamanda sanada kısme edicek canım yeniden sende koşuşturacaksın işallah.

evdemiisn canım.işten rapor aldınmı ne zaman dönüceksin.

biz eşimle çok çok üzgünüz..
Neden öldü bebeğimiz? Sorusu çıkyo her konuşmada..
Eşim bişi dese ağlamaya başlıyorum, ben hiç bukadar ağlayan biri değildim..
Ne zormuş ya.. Hemen bebek yapalım tekrar diyo eşim, 3 ay biter bitmez... Ben tedirginim..
Allahım nolur kimseye yaşatmasın artık, herkesin bebişi sağlıklı olsun..
O son kürtaja girmeden önceki son ultrasonda bile insan "aaa yanılmışız, kalbi atıyo" demelerini bekliyo...
Geçsinn bu günler çabucak.... İşe hiççç gitmek istemiyorum

nektar ağrı kesici kullanıyor musun? bak havalar soğuk ayaklarını üşütme sakın güzelce dinlen istirahat et annen yanında mı evde tek misin?
ben spora cumartesi deneme seansıyla başladm ama resmi olarak bugün başlıyorum

Bİ GİT GÖR GÖRÜŞ İSTERSEN

ay başka türlü nası yapıcak yaaa olmazzz sen de git yanında içeriii

ama gece gelicek yani dimi, akşam yalnızları oynıcaz desene ikimiz de

VALLA BİLMEM ARTIK , TÜP BEBEK MERKEZLERİNDE ÖZEL ODALAR VARMIŞ .. BÖLE VİDEOLAR FALAN AYY AMA BEN KENDİ ELLERİMLE O ODALARA NASSI SOKARIM KOCAMI EŞİM DIŞARI ÇIKTIĞINDA BENM YÜZ İFADEM KESSİ YERLERE DÜŞMÜŞ OLURDU ÇOK SİNİRLİ BAKARDIM EŞİME :))) BİRDEN HAYAL ETTİMDE :)

GECE GELCEK İNŞ CANIM,AKŞAMDA KV ÇIKMAZSAM YALNIZIM :) ÇIKARSAMDA YEMEK YER İNERİM HEMEN BURALARDA OL

CANM YAA HERŞEY GÖNLÜNE GÖRE OLUYO BAK NE GÜZEL

zuzum şipşaka gerek yok ben köfte pattis kızartcam azcık pilav yapcam yoğurt çorbası ve salata
annemde chesecake yapmıştı iki dilim çalar mum dikerim

AMA YARIM SAATİM KALIYO GERİYE DEMEDİNMİ HEM YEMEK YAPMAK+SOFRA HAZIRLAMAK+KENDİNİ HAZIRLAMAK BU ÜÇÜNÜ YARIM SAATE NASIL HAZIR EDİCEN,KÖFTEN HAZIR BUZLUKTA VARMI ,BENM KÖFTE YOĞURUP PATTİS SOYMAM ZATEN 30DK :)))

canım benim aslında işe gitsen kafanı dağıtırdın daha iyi olurdu. evde durdukça aklından çıkmayacak bebeğin. doktor 3 ay dedi mi size? belki o kadar bile beklemenize gerek kalmaz canım. ben de çok beklememenizden yanayım aslında. eğer tekrar aynısını yaşarım diye korkuyorsan uzatmakla bu korkun geçmez. bol bol dua et canım, Allah sabrını verir inşallah. biz hep yanındayız unutma

geçicek canım geçicek bugünler ,enazından şiddeti böle olmucak Ve bence devam edin bebek yapmaya korkma canım

..

Kızlar arada atladığım olmuştur belkim yaa çok zor okuyom bide tam 3defa alıntılayıp cevap yazıp cevapolaya basamadan kapatmak zorunda kaldım Sinir oldum oyüzden yazasım yok :) çatkapı biri giriyo içeri

Ben gidim azdaha çalışayım gene gelcem

kanama için ilaç vermediler bana, ama belki içeri koymulardır eriyen var ya hani.. Antibyotik ve ağrı kesici yazdı sadece..
Raporu o hengamede unutmuşuz biz, kontrole gittiğimizde yazdırıcaz.. Yada eşim gider alır yarın..
Bugün dişçiye gitcez, ordan market alışverişi yaparız azcık.. Sonra eşim gececi

canımmm ben de öleydim hepimiz öleydik biliosun ya, acın daha çok taze, illa ki düşünüceksin böle sorgulayacaksın, yapma demiyorum asla, çünkü öyle yapmadan rahatlayamıo insan

geçicek emin ol geçicek bu günler de, ilerde ben gibi vilin gibi komik taraflarını aklına getiriceksin güleceksin.

allahım inş. bi bebek daha verecek sana

kuzum benim acınız geçecek.başlarda normal zaman her şeyin ilacıdır.seni çok iyi anlıyorum.o hep soru işareti zaten doktorlarda bir sebep söylemeyince genel şeyler söylüyorlar normal karşılıyorlar.insan o zaman dahada kötü oluyor.şuan aşırı derece duygusalsın.artık bir zaman sonra senin elinde olan bişe değil .bende istemem diyodum o acıyı tekrar yaşayamam diyodum ama büyük konuşmuşum yine yaşadım.ondada sevinmiştim kendim düşük yaptım hastaneye kürtaja gerek kalmadı diye.biri bilse deli derdi.beterin beteri var yani.sonra hastanelerde dolaş ne var hemen bebeğim olsun istedim.kendimi angelleyemedim eşimde öle.sen analtırken kendimi görüyorum .hepsi geçicek canım kendin bile şaşıracaksın.allahım insana öle bir sabır veriyorki yalnızda değilsin.eşin var ailen var.

antibiyoti ve ağrı kesicide kanamanı kesebilr canım..fazal alma canım raporu.kendnini iyi hissedersen işe git kafan dağılır.ben 10gün almıştım sonra hiç dönmemiştim.keşke dönseymişim diyorum aam ben ailemin yanına gitmiştim eşimde işe giidnce evd etek daha kötüydü.eşin gececiyse annen gelri heralde yada sen gidersin. ozaman ararım seni gündüz arıcaktım ama eşinle zaman geçir.kafanız dağılır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…