canım benim aslında işe gitsen kafanı dağıtırdın daha iyi olurdu. evde durdukça aklından çıkmayacak bebeğin. doktor 3 ay dedi mi size? belki o kadar bile beklemenize gerek kalmaz canım. ben de çok beklememenizden yanayım aslında. eğer tekrar aynısını yaşarım diye korkuyorsan uzatmakla bu korkun geçmez. bol bol dua et canım, Allah sabrını verir inşallah. biz hep yanındayız unutma
yok yarenim, iş yerinin bana iyi geleceğini sanmıyorum, son 3 gündür bana aşırı stres yaşatmışlardı, yüzlerini bile görmek istemiyorum...
Hepinize çok teşekkür ederim geçecek evet inşallah bu günler, bebiş çalışmalarını da bakalım ne yapıcaz..zamann
enkim, ayşam inş ben de zamanla siz gibi düşünürüm...
dileğe katılıyorum ayrıca, son zamanlardaki düşükler çok arttı, gıdalar pis hava
hele büyük şehirlerde daha da zor yaşam şartları..
Ben hazırlanıyımm, seviyorum sizi
biz eşimle çok çok üzgünüz..
Neden öldü bebeğimiz? Sorusu çıkyo her konuşmada..
Eşim bişi dese ağlamaya başlıyorum, ben hiç bukadar ağlayan biri değildim..
Ne zormuş ya.. Hemen bebek yapalım tekrar diyo eşim, 3 ay biter bitmez... Ben tedirginim..
Allahım nolur kimseye yaşatmasın artık, herkesin bebişi sağlıklı olsun..
O son kürtaja girmeden önceki son ultrasonda bile insan "aaa yanılmışız, kalbi atıyo" demelerini bekliyo...
Geçsinn bu günler çabucak.... İşe hiççç gitmek istemiyorum
aynen dileğim .geri kalanıda istediğim gibi halledebilirsem harika olacak.odaısnda yok yok.ben araştıyorum allah razı olsun eşimden benden daha hevesli aşırıya kaçmayalım diye uğraşıyorum ama o benim paraları kim yicek diyor herşey onun için diyor.biz seninle ortağız o tek sahibi diyor.adamı o halde görünce allahım sen nelere kadirsin diyorum senin hikmetinden sual olunmaz diyorum.işallah canım o günleri görsem bişe istemem.
bende çok merak ediyorum bolum merak içerisndeyim.gelsin çekicem fotoları .evet en az 1 hafta havalanması lazımmış.dün akşam odasını boşalttık eşyalar kaldı bide halılarım kaldı.onuda annem gelince serer.fazla bişe almadık diyoduk ama bir sürü şey almışız sığamı diye düşünmeye başladık.bolum ben bugün çamaşıları atmya başlıcam ama beyazlıları ayrı atarım dedim .beyazlıçıtçıtlı var diğerleri açık renkli bikaç tanede renkli var .evet bi ecenaz geliyor işallah oda sağlıkla gelirde tam olur.
hafiften karnım ağrıyor sanki yaa, vücudu dinledim belirtim var mı diye :)
kızlar hürriyet seri ilanlarda bi ilan buldum
A-ATA Medikal bünyesinde yetiştirilmek üzere haftaiçi 5 gün 09:00- 17:00 arası 800 net maaş+ 140 yemek+ SSK prezantabl takım arkadaşları aranmaktadır
evime çok yakın bi yer burası 10 dk yani saatleri süper para aynı hesaba gelio sayılır birazcık az ama cmt pazar yok ve akşam çıkış 5
yetiştirilmek üzere dio ama bilemedim ki
böyle kafamı ağrıtmıcak bi iş istioum saatleri gerçekten iyiymiş yaa napsam ki:26:
Eki Görüntüle 556592koptum ki ne koptummmmmmm
ay bu fitil olayı sıktı beni haa, 3 tane daha var, her gece kendimi şaapıomuşum gibi:37:
o ders mers almaz cnm odun odunn
ayşammalemsin yaa deli
vilin okadar oldumu kız gerçekten
yarenim zaten kalabalıkta öyle oluyor bebişler.iyi geçmiş ama çok sevindm cnm
ya dün avmye gittik bizimki arabasında durmuyor indirdik aman allahım nereye koşacağını şaşırdı kucağımıza almaya çalıştığımız anda kendini yerlere atıyor ortalığı yıktı valla bizim bu cadıyla çok işimiz var valla.
yaa zaten geçen hafta 2 gün yoktu cuma akşam geldi yemek yedi apartman toplantısı vardı hemen indi 11 de geldi bende yattım yatakta bekliyorum geldi yattı elleri buz gibi dokunmaya çalıştı ısıt azcık çok soğuk dedim önce ona bozuldu sonra konuştuk ettikdaha yeni başlamışken öperken komik bişe oldu bende güldüm neymiş neden gülmüşüm yüzüne doğru buna bozulmuş döndü yattı resmen ben şok oldum tabi cumadan beri doğru dürüst konuşmuyoruz anlıcağınız.
kızlar bu arada kpss tercihleri bugün başlıyormuş. ay inşallah şanslı oluruz hepimiz ya. şöyle devlete kapağı bi atsak, rahatlasak. ben bölümden kadro yoktur yine ama neyse olumsuz düşünmeyim ben.
adaşım haber veririm canım. burdan da eklerim. zaten 2-3 tane falan olur sanırım. görümcelerim, eltilerim çocuklarıyla beraber erken geldikleri için curcuna oldu. 5 çocukla geldiler ama 4'ü erkek olduğundan orduya bedeller gürültü konusundakalabalık olmanın iyi yanlarının yanında, böyle dezavantajları da var işte. özellikle kalabalığa alışık olmayınca insan afallıyor. o karmaşada arada oğlumu bile kaybettim o kadar yani :) arada ilker nerdeee diye bağırıyordum, giydirir giydirmez çekebildiğimiz kadarıyla kaldı fotolar.
Sürekli olmuyo cnm dün bi anda geldiler iştegeçicek canım, biz de bebeklerimize kavuşucaz yakında
kkoras bankacı olan bol; dilek değil
oturdum saat hesaplıyorum kaçta spora kaçabilirim diye
cumartesi pek kalabalık değil hatta tenhaydı bile bakalım bugün nasıl
bi kız vardı spor çıkışı kursa gidecekti üniverstieye hazırlanıyrmuş salon sahibi azimli kızım benim diye seviyordugelenler hep bizler gibi evli genç insanlar ortam güzel yani. bir de bu sporun büyük illerde şubeeleri varmış keşke vaktiniz olsa ayarlayabilseniz de sizler de gidebilseniz.
Vasıfsız eleman arıyolarmış cnm..Ki senin tecrüben var kaç senelik bankacısın
Dilek 9. yılınız kutlu olsun cnm..Nice yıllaraEki Görüntüle 556596
Eşimde gece 4 gibi geldi.O gelmeden epilasyıon yaptım..Epilatör malum bölgeyi tuttubaya acıdı 10 buçuk gibi kalktık.İşleri yaptım pirinç çorbası koydum ocağa.Sabahta tava böreği yapmıştım.Dünden köfte kalmıştı onu yer artık..4-12 vardiyası..
Merhaba bu arada kızlarEki Görüntüle 556603 Eki Görüntüle 556603 Eki Görüntüle 556603 Eki Görüntüle 556603
ben dicektim ama sirken demiş zaten
teşekkür ederim canım saol
off onu bilirim bir kere başıma geldi ve zor kurtardım yaa iğrenç:eşim de dio seslenseydin ayy nası diim yaa
bende yemeğe gittim geldim fırında kıymalı pattis varmış biraz didikledim pattisleri beğenmedim öyle kaldı
bir küçük kase yoğurt yiyip geldim limonlu su içioum
ayy kızlar geçen demiştim yaa kotonda aldığım 60 tllik bluz 20 geldi diye meğerse indirimi varmış geçen sezonun ürünüymmüş
zaten bende şans olsa şaşardım yani
nereye kayboldunuz yine
ben erken mi kaçsam acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?