Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

toplantı 11deymiş editörü aradım adam toplandık sizi bekledik bekledik gelmediniz dedi
yarım yamalak iş yapıolar patron biliomuş rezillik resmen yaa

hafta içi başka gün ayarlayalım dedi

canım eşin gündüz evde buda güzel akşamları da annen olur yalnız kalmazsın
rapor al bence bu hfta hiç gitme güzelce dinlen eşinde evdeyken bişiler yapın beraber

yaren kılavuzdan bişi de anlamadım yaa gözüm görmüo ağrıdan zaten

yok yarenim, iş yerinin bana iyi geleceğini sanmıyorum, son 3 gündür bana aşırı stres yaşatmışlardı, yüzlerini bile görmek istemiyorum...
Hepinize çok teşekkür ederim geçecek evet inşallah bu günler, bebiş çalışmalarını da bakalım ne yapıcaz..zamann
enkim, ayşam inş ben de zamanla siz gibi düşünürüm...
dileğe katılıyorum ayrıca, son zamanlardaki düşükler çok arttı, gıdalar pis hava
hele büyük şehirlerde daha da zor yaşam şartları..
Ben hazırlanıyımm, seviyorum sizi

bizde seni canım dikkat et kendine evde boş boş oturma bişiler ile uğraş tamam mı

baktım bölümümden hiç yok düz memurluk herhangi bi bölüm olarak var biraz uyan 3 tane var 2si taşra geriye 1 tane kalıo oda 2 kişi alıo benim puanla zaten bişi olmaz:101:

Bende tedirginim cnm ama bi yanımda hemen çalışmalara başlamak istiyoEnkidunun dediği gibi beterin beteri var.Benimde bebe düşmeden bi parça düşmüştü kanamamdan sonra bile umutlandım..Acaba yaşıyo mu diye..Dünde öyle aklıma geldi ağladım biraz...Ama geçicek cnmBüyük ihtimal beslenememiş diyebilirler

Tatlı heyecanlar bunlar Allah hepimize nasip etsin cnm

hafiften karnım ağrıyor sanki yaa, vücudu dinledim belirtim var mı diye :)

Benim adet ağrısı gibi ağrıyodu karnım , 4 gün önceden başlamıştı ağrılar..İnş hamilesindir cnm değilsen de üzme kendini

Vasıfsız eleman arıyolarmış cnm..Ki senin tecrüben var kaç senelik bankacısın

koptum ki ne koptummmmmmm

ay bu fitil olayı sıktı beni haa, 3 tane daha var, her gece kendimi şaapıomuşum gibi:37:
Eki Görüntüle 556592

o ders mers almaz cnm odun odunn

ayşamm alemsin yaa deli

vilin okadar oldumu kız gerçekten

Hepimizinkinde işte var bi kusur cnm..Küstüğü konuya bak yani

Şükür bunuda atlattın cnm..Allah sağlıcakla büyütmek nasip etsin inş

geçicek canım, biz de bebeklerimize kavuşucaz yakında
Sürekli olmuyo cnm dün bi anda geldiler işte

Dilek 9. yılınız kutlu olsun cnm..Nice yıllara

Eşimde gece 4 gibi geldi.O gelmeden epilasyıon yaptım..Epilatör malum bölgeyi tuttu baya acıdı10 buçuk gibi kalktık.İşleri yaptım pirinç çorbası koydum ocağa.Sabahta tava böreği yapmıştım.Dünden köfte kalmıştı onu yer artık..4-12 vardiyası..

Merhaba bu arada kızlar

Son düzenleme:
kkoras bankacı olan bol; dilek değil

oturdum saat hesaplıyorum kaçta spora kaçabilirim diye

cumartesi pek kalabalık değil hatta tenhaydı bile bakalım bugün nasıl

bi kız vardı spor çıkışı kursa gidecekti üniverstieye hazırlanıyrmuş salon sahibi azimli kızım benim diye seviyordu gelenler hep bizler gibi evli genç insanlar ortam güzel yani. bir de bu sporun büyük illerde şubeeleri varmış keşke vaktiniz olsa ayarlayabilseniz de sizler de gidebilseniz.

Yanlış okumuşum ismi

aa nekim gelmiş gitmiş yaa yemeğe gitmiştim bende cnm yaa geçicek bugünlerde inşallah bebiş olayınıda eminim zamnla fikrin değişecek kızlar gibi çünkü eşinde sende artık hazır hissediyorsunuz kendinizi bebişe allahm biran önce sağlıklı bebişler versin size.

ayy kızlar geçen demiştim yaa kotonda aldığım 60 tllik bluz 20 geldi diye meğerse indirimi varmış geçen sezonun ürünüymmüş
zaten bende şans olsa şaşardım yani

ben dicektim ama sirken demiş zaten
teşekkür ederim canım saol
off onu bilirim bir kere başıma geldi ve zor kurtardım yaa iğrenç: eşim de dio seslenseydin ayy nası diim yaa

bende yemeğe gittim geldim fırında kıymalı pattis varmış biraz didikledim pattisleri beğenmedim öyle kaldı
bir küçük kase yoğurt yiyip geldim limonlu su içioum

Afiyet olsun cnm..Ben hemen kurtardım ama kanadı biraz:18:

ayy kızlar geçen demiştim yaa kotonda aldığım 60 tllik bluz 20 geldi diye meğerse indirimi varmış geçen sezonun ürünüymmüş
zaten bende şans olsa şaşardım yani

şu yönünden düşün zaten fiyatı neyse ondan aldın hiç bir şekilde sana hakları geçmedi

arkadaşlar az önce farklı bir sitede gördüm gg da kampanya varmış %10 da indirimliymiş bonusa da 6 taksit yapıyorlarmış ve bu dediklerim altın için de geçerliymiş daha hesaplıya geliyormuş. Belki ilgilenirsiniz diye düşündüm

kızlar bişe sorucam kapılarınızı ve sandalyelerinizi neyse siliyorsunuz .benim kapılarım krem yağlı boya. sandalyelerimde beyaz deri gibi bişe.lekelr var çıkartamıyorum bir türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…