Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

kızlar bişe sorucam kapılarınızı ve sandalyelerinizi neyse siliyorsunuz .benim kapılarım krem yağlı boya. sandalyelerimde beyaz deri gibi bişe.lekelr var çıkartamıyorum bir türlü.
benim kapılarım amerikan panel ben locla hazırladığım suyla siliyorum sandalyelerin deriyse deri için özel temizleyiciler var mı bilmiyorum ama suni deri vinleks dedikleri malzemedense benim oturma odasındaki köşemin kol dayama yerleri beyaz suni deri oraları da yine loc lu suyla siliyorum

kızlar bişe sorucam kapılarınızı ve sandalyelerinizi neyse siliyorsunuz .benim kapılarım krem yağlı boya. sandalyelerimde beyaz deri gibi bişe.lekelr var çıkartamıyorum bir türlü.

bnm kapılar amerikan, kapılarımı da sandalyelerimi de sarı sprey cifle siliyorum

bnm kapılar amerikan, kapılarımı da sandalyelerimi de sarı sprey cifle siliyorum

benimde kapılar yağlı boya valla bazen cifle silioum bazen cam sille canımı silerken sağını solunu da silioum ama leke var diosun bilemedim ki:26:
sandalyeleri mi de beyaz ve siyah salondakiler nemli bezle silioum
sen sanırım bişi var onu çıkarmaya çalışıosun yani boş bezle olmaz benim dediğim gibi nası bi deterjan kullansan bilmioum
ne çok uzattım yaa kafam yerinde diil ki toparlayıp yazamıoum

regl sancım başladı
canım hemen regl sancısı deme yani
benim bile normal günde ağrıo ağrıo 3-4 gün gelmio
belki öyle gelmicek yani ama günü olduğu için ağrısını yapıo. olamaz mı yani

dilek akşama napmaya karar verdin canım?
ben artık evde normal tencere yemeği yapmıcam eşim yemiyor, hepsi bana kalıyor, yapsam da çok nadir yapcam haftada 1 gün mesela. dün tava yemeğim vardı etli, yemedi bulgur pilavı vardı onu da yemedi, gitti kaşarlı tost yaptı yedi, ben de aynı yemeği ye ye bıkıyorum

canım hemen regl sancısı deme yani
benim bile normal günde ağrıo ağrıo 3-4 gün gelmio
belki öyle gelmicek yani ama günü olduğu için ağrısını yapıo. olamaz mı yani

bilmiyorum valla canım olcak gibiyim, ama çok üşürdüm regl olacağım günlerde, ayaklarım buz keserdi, şimdi üşüme yok

aranan kriterler 3253 dio mesela nası yapcam nası oluo:26:

canım çözdün sanırım ama yine de söyleyim. en arka sayfalarda özel şartlarda açıklıyor o maddenin ne olduğunu.

baktım bölümümden hiç yok düz memurluk herhangi bi bölüm olarak var biraz uyan 3 tane var 2si taşra geriye 1 tane kalıo oda 2 kişi alıo benim puanla zaten bişi olmaz:101:

senin bölüm neydi ki? ben kendi bölümümü isteyeni buldum Batman'da. onda da bilgisayar işletmenlik sertifikası istiyo ki bende yok. herkes bilgisayar kursuna gitmiş olmak zorunda mı ki yani? okulda öğretiyorlar bilgisayarı. niye bi daha kursa gideyim ya...

o bölgeye makinayı nasıl tutuyorsunuz ya hayatta cesaret edemem yani:18::18:

enkim kapıları çamaşır sodasını ılık suya karıştırarak ya da aspirinle siliyorum. deri yok evimde onunla ilgili birşey söyleyemicem. ama ılık sodalı su tertemiz yapıyor. evinde çamaşır sodası varsa dene mutlaka.

regl sancım başladı

canım ben hamileyken ilk aylar regl döneminde sancı çekmiştim. öyle olabilir seninki de. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

bilmiyorum valla canım olcak gibiyim, ama çok üşürdüm regl olacağım günlerde, ayaklarım buz keserdi, şimdi üşüme yok

ben şuan öleyim yarına falan olurum lekede geliyo çünkü.
sen kötü düşünme hemen regl sancısı gebeliktede oluyo bi test yapmadın hee boşa strese sokuyon kendini.

enkim bende loclu suyla siliyorum mutfaktaki koltuklarım deri aspirinde iyiymiş locum biterse ondan alacam bende.

canım ben hamileyken ilk aylar regl döneminde sancı çekmiştim. öyle olabilir seninki de. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

ben de hamileliğim boyunca her ay adet sancımı çekmiştim ama hamişlik belirtilerimden sadece günüm geçtikten sonra ateş bastığını hatırlıyorum

maşallah size, annesi oğlun çok yakışıklı, çok kız koşturacak peşinden :)

benimkilerde amerikan kapı ilk normal suyla siliyodum yeni boyattık diye sonrada cifle silmiştim.evde cif ve aspirin var onlrla sileyim bari.sandalyelerde tam derimi onu bilmiyorum bi kaç yerinde leke var onları çıkaramıyorum.onuda cif ve çamaşır suyuyla deneyeyim.
yarenim çamaşır sodam yok.sonra alır denerim.

maşallah ilker paşaya

teşekkür ederm kızlar. kilo durumum hamişlikten sonra çok iyi görünüyor bence de 80'e dayanmıştım nerdeyse. şimdi 63 gibiyim. 62 ile hamile kalmıştım zaten. bebişim ek gıdaya geçince bi 5 kilo falan vercem inşallah. daha güzel olcak o zaman. şimdilik tombiş oğluma süt olsun diye annem önüme ne verirse yiyorum.

yarenay maşallah ikiniz de çok güzel görünüyorsunuz İlker de tam bir beyefendi olmuş duruşuyla ayrıca sen de hiç öyle yeni doğum yapmış gibi durmuyorsun

aa neden yemio peki mannak o kadar yapıosun ayıp ama benimki gibi tek düze beslenmeye bayılıo tavuk köfte yumurta pattis
canım 3. kez yazıoum gerilerekten...
köftte pattis kızartması pilav yoğurt çorbası salata oldu mu annemdende cheesecake çalcam işte

işte bana bunlarla gel kuzum yaa

evet çözdüm çıktı aldım evde bakarım benim matbaa kuzum
bilgisayar sertifikam var benim MEBTEN ama umut yok yaa ne olursa olsun
sanki bilerek tutturuouz onu oraya sıkışıo işte

buyrun kızlarrrr :)))
kuzum yaa göz mü kırpıo o bize sanki var bişiler inceden kur yapıo gibi
sende asla kilolu gözükmüosun valla maşallah ikinize de

ayy kkoras geçmiş olsun çok acımıştır yaaa

yarenim maşallah ikinize de süper görünüosunuzzz

enkim benim kapılarım eski ahşap kapılardan, eski yani, sevmiorum ben, o yüzden hiç özenerek silmiom, ne bulursam onunla siliom

dileğim okunmuo buuu böcük gibi yazılar büyütüp eklesene bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…