benim kapılarım amerikan panel ben locla hazırladığım suyla siliyorum sandalyelerin deriyse deri için özel temizleyiciler var mı bilmiyorum ama suni deri vinleks dedikleri malzemedense benim oturma odasındaki köşemin kol dayama yerleri beyaz suni deri oraları da yine loc lu suyla siliyorumkızlar bişe sorucam kapılarınızı ve sandalyelerinizi neyse siliyorsunuz .benim kapılarım krem yağlı boya. sandalyelerimde beyaz deri gibi bişe.lekelr var çıkartamıyorum bir türlü.
kızlar bişe sorucam kapılarınızı ve sandalyelerinizi neyse siliyorsunuz .benim kapılarım krem yağlı boya. sandalyelerimde beyaz deri gibi bişe.lekelr var çıkartamıyorum bir türlü.
bnm kapılar amerikan, kapılarımı da sandalyelerimi de sarı sprey cifle siliyorum
benimde kapılar yağlı boya valla bazen cifle silioum bazen cam sille canımı silerken sağını solunu da silioum ama leke var diosun bilemedim ki:26:kızlar bişe sorucam kapılarınızı ve sandalyelerinizi neyse siliyorsunuz .benim kapılarım krem yağlı boya. sandalyelerimde beyaz deri gibi bişe.lekelr var çıkartamıyorum bir türlü.
canım hemen regl sancısı deme yaniregl sancım başladı
canım hemen regl sancısı deme yani
benim bile normal günde ağrıo ağrıo 3-4 gün gelmio
belki öyle gelmicek yani ama günü olduğu için ağrısını yapıo. olamaz mı yani
aranan kriterler 3253 dio mesela nası yapcam nası oluo:26:
baktım bölümümden hiç yok düz memurluk herhangi bi bölüm olarak var biraz uyan 3 tane var 2si taşra geriye 1 tane kalıo oda 2 kişi alıo benim puanla zaten bişi olmaz:101:
Eşimde gece 4 gibi geldi.O gelmeden epilasyıon yaptım..Epilatör malum bölgeyi tuttubaya acıdı 10 buçuk gibi kalktık.İşleri yaptım pirinç çorbası koydum ocağa.Sabahta tava böreği yapmıştım.Dünden köfte kalmıştı onu yer artık..4-12 vardiyası..
Merhaba bu arada kızlarEki Görüntüle 556603 Eki Görüntüle 556603 Eki Görüntüle 556603 Eki Görüntüle 556603
kızlar bişe sorucam kapılarınızı ve sandalyelerinizi neyse siliyorsunuz .benim kapılarım krem yağlı boya. sandalyelerimde beyaz deri gibi bişe.lekelr var çıkartamıyorum bir türlü.
regl sancım başladı
bilmiyorum valla canım olcak gibiyim, ama çok üşürdüm regl olacağım günlerde, ayaklarım buz keserdi, şimdi üşüme yok
canım ben hamileyken ilk aylar regl döneminde sancı çekmiştim. öyle olabilir seninki de. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
benim kapılarım amerikan panel ben locla hazırladığım suyla siliyorum sandalyelerin deriyse deri için özel temizleyiciler var mı bilmiyorum ama suni deri vinleks dedikleri malzemedense benim oturma odasındaki köşemin kol dayama yerleri beyaz suni deri oraları da yine loc lu suyla siliyorum
bnm kapılar amerikan, kapılarımı da sandalyelerimi de sarı sprey cifle siliyorum
benimde kapılar yağlı boya valla bazen cifle silioum bazen cam sille canımı silerken sağını solunu da silioum ama leke var diosun bilemedim ki:26:
sandalyeleri mi de beyaz ve siyah salondakiler nemli bezle silioum
sen sanırım bişi var onu çıkarmaya çalışıosun yani boş bezle olmaz benim dediğim gibi nası bi deterjan kullansan bilmioum
ne çok uzattım yaa kafam yerinde diil ki toparlayıp yazamıoum
enkim kapıları çamaşır sodasını ılık suya karıştırarak ya da aspirinle siliyorum. deri yok evimde onunla ilgili birşey söyleyemicem. ama ılık sodalı su tertemiz yapıyor. evinde çamaşır sodası varsa dene mutlaka..
o bölgeye makinayı nasıl tutuyorsunuz ya hayatta cesaret edemem yani:18::18:
aa neden yemio peki mannak o kadar yapıosun ayıp ama benimki gibi tek düze beslenmeye bayılıo tavuk köfte yumurta pattisdilek akşama napmaya karar verdin canım?
ben artık evde normal tencere yemeği yapmıcam eşim yemiyor, hepsi bana kalıyor, yapsam da çok nadir yapcam haftada 1 gün mesela. dün tava yemeğim vardı etli, yemedi bulgur pilavı vardı onu da yemedi, gitti kaşarlı tost yaptı yedi, ben de aynı yemeği ye ye bıkıyorum
işte bana bunlarla gel kuzum yaabilmiyorum valla canım olcak gibiyim, ama çok üşürdüm regl olacağım günlerde, ayaklarım buz keserdi, şimdi üşüme yok
canım çözdün sanırım ama yine de söyleyim. en arka sayfalarda özel şartlarda açıklıyor o maddenin ne olduğunu.
senin bölüm neydi ki? ben kendi bölümümü isteyeni buldum Batman'da. onda da bilgisayar işletmenlik sertifikası istiyo ki bende yok. herkes bilgisayar kursuna gitmiş olmak zorunda mı ki yani? okulda öğretiyorlar bilgisayarı. niye bi daha kursa gideyim ya...
o bölgeye makinayı nasıl tutuyorsunuz ya hayatta cesaret edemem yani:18::18:
kuzum yaa göz mü kırpıo o bize sanki var bişiler inceden kur yapıo gibibuyrun kızlarrrr :)))
ama çok küçük okunmuyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?