Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ama çok küçük okunmuyorki

büyük oluncada yüklemio ki burası o zaman yazıyı ayrı yapim bari

Dişleri fırçalanmış, pırıl pırıl ütülü giysili, misler gibi parfüm kokulu, saçları taralı adamı sevmek kolaydır. Aslında aşk, aynı insanı, sabahın körü uykudan uyandırdığındaki en sinirli hali ile de kabul edebilmek, aynı tuvaleti bir dakika arayla kullanabilmek, diz yapmış pijamalarla kanepede yastıklara sarılıp sızmışken bile şefkatle okşayabilmektir.
Buna katlanamayanlar zaten âşık değillerdir. Bu durumda evlilik hoşlandığın insana karşı olan duygularını öldürüyor diyebiliriz.
Zira âşıksan, aynı havayı solumak bile zevk verir. Hep beraber olmak istersin.
Banyodan gelen su sesi bile onun evde olduğunun işaretidir ve huzur verir. Ütülediğin gömleğin ona ne kadar çok yakışacağını düşünürsün. Pişirdiğin yemeği ne çok seveceğini hayal edersin.
Bin tane ayakkabısı varken bin birinciye sahip olmaktan mutlu olacak diye, istediğin çantayı satın almaktan vazgeçersin. Zamanla almaktan çok, bir şeyler vermekten mutluluk duyduğunu keşfedersin.
Eğer kadın evlilikte ikinize yemek pişirecek, dolabı düzenleyip ütüyü yapacak bir anne olacak görülüyorsa, o kadının saçlarının hiç yağlanmadığı ve adamın geceleri terlemediği düşünülüyorsa, asla kavga edilmeyecek ve lavabo tamir edilirken dahi gülüşüp öpüşülecek zannediliyorsa zaten beklenti bir evlilik değil, bir Amerikan filmini yaşamaktır.
Bu hayallerle yola çıkıldığında, damat ilk gece gelinin saçlarından on bin firkete sökmeye çalıştığında, gelin ise damat firketeleri çıkaramayıp “s....m böyle kuaförü” diye söylendiğinde zaten evlilik sandıkları şey çatırdamaya başlayacaktır.
Evlilik; sadece aşk değildir.
Evlilik; ev arkadaşlığı, kankalık, sırdaşlık, ortak hesaba sahip mudilik, ayrı kökenlerin birleşmesi, başı hatırlanmayan bir akrabalık ilişkisidir. Aşk bu ilişkide tutkuyu sağlar ama zaten tek başına ayakta tutamaz.
Âşıksanız ateşli sevişmeler yaşarsınız ama kış akşamları evde konyak içip geyik yapamayabilirsiniz. Hala canınız sıkıldığında onu değil de annenizi arıyorsanız, yalan olmuştur o evlilik.
Aşk evlilikte gider gelir. Halıya kola döktüğünde aşk biter, ama o, halıyı temizleyebilirse gene aşık olunur. O aradaki sinir evresini aşabilenler onuncu yıla kadeh kaldıranlardır.
Zafer, direnenlerin olur.

ayy kkoras geçmiş olsun çok acımıştır yaaa

yarenim maşallah ikinize de süper görünüosunuzzz

enkim benim kapılarım eski ahşap kapılardan, eski yani, sevmiorum ben, o yüzden hiç özenerek silmiom, ne bulursam onunla siliom

dileğim okunmuo buuu böcük gibi yazılar büyütüp eklesene bi daha

ama çok küçük okunmuyorki

büyük oluncada yüklemio ki burası o zaman yazıyı ayrı yapim bari

Dişleri fırçalanmış, pırıl pırıl ütülü giysili, misler gibi parfüm kokulu, saçları taralı adamı sevmek kolaydır. Aslında aşk, aynı insanı, sabahın körü uykudan uyandırdığındaki en sinirli hali ile de kabul edebilmek, aynı tuvaleti bir dakika arayla kullanabilmek, diz yapmış pijamalarla kanepede yastıklara sarılıp sızmışken bile şefkatle okşayabilmektir.
Buna katlanamayanlar zaten âşık değillerdir. Bu durumda evlilik hoşlandığın insana karşı olan duygularını öldürüyor diyebiliriz.
Zira âşıksan, aynı havayı solumak bile zevk verir. Hep beraber olmak istersin.
Banyodan gelen su sesi bile onun evde olduğunun işaretidir ve huzur verir. Ütülediğin gömleğin ona ne kadar çok yakışacağını düşünürsün. Pişirdiğin yemeği ne çok seveceğini hayal edersin.
Bin tane ayakkabısı varken bin birinciye sahip olmaktan mutlu olacak diye, istediğin çantayı satın almaktan vazgeçersin. Zamanla almaktan çok, bir şeyler vermekten mutluluk duyduğunu keşfedersin.
Eğer kadın evlilikte ikinize yemek pişirecek, dolabı düzenleyip ütüyü yapacak bir anne olacak görülüyorsa, o kadının saçlarının hiç yağlanmadığı ve adamın geceleri terlemediği düşünülüyorsa, asla kavga edilmeyecek ve lavabo tamir edilirken dahi gülüşüp öpüşülecek zannediliyorsa zaten beklenti bir evlilik değil, bir Amerikan filmini yaşamaktır.
Bu hayallerle yola çıkıldığında, damat ilk gece gelinin saçlarından on bin firkete sökmeye çalıştığında, gelin ise damat firketeleri çıkaramayıp “s....m böyle kuaförü” diye söylendiğinde zaten evlilik sandıkları şey çatırdamaya başlayacaktır.
Evlilik; sadece aşk değildir.
Evlilik; ev arkadaşlığı, kankalık, sırdaşlık, ortak hesaba sahip mudilik, ayrı kökenlerin birleşmesi, başı hatırlanmayan bir akrabalık ilişkisidir. Aşk bu ilişkide tutkuyu sağlar ama zaten tek başına ayakta tutamaz.
Âşıksanız ateşli sevişmeler yaşarsınız ama kış akşamları evde konyak içip geyik yapamayabilirsiniz. Hala canınız sıkıldığında onu değil de annenizi arıyorsanız, yalan olmuştur o evlilik.
Aşk evlilikte gider gelir. Halıya kola döktüğünde aşk biter, ama o, halıyı temizleyebilirse gene aşık olunur. O aradaki sinir evresini aşabilenler onuncu yıla kadeh kaldıranlardır.
Zafer, direnenlerin olur.

ben okuyabiliyorum yaşasınnn gözlerim sağlammm demekki

cidden miiiii

aa ama benimki netbook minnak yani ekranım, ondan okuyamıom ben, yoksa sağlam ki gözüm

cnm erkeklerin geneli öle heralde, sulu yemek sevmio pek adamlar

dileeeeeeek çok güzelmiş beee

Son düzenleme:

yemiyo işte dediğin gibi köfte patates kızartması, yumurta, kaşarlı tost, sucuk. bunlarla beslense her gün.
balık ve tavuk yemez
menün süper ama ne kızıyon beee
gelicem gelicem deee inşallah kırmızılar gelmez

ben okuyabiliyorum yaşasınnn gözlerim sağlammm demekki

cidden miiiii

aa ama benimki netbook minnak yani ekranım, ondan okuyamıom ben, yoksa sağlam ki gözüm
dileeeeeeek çok güzelmiş beee

aslında çift tıklayıp açınca zoom tool ile büyütüp okununuo

beğendiniz mi bunu çıktı alıyım ayakkabı kutusunun içine koyarım ordaki binbirinci ayakkabıyı alma cümlesine de uyar hem
harika mıyım neyim

Bence ollmuş dilek ..Ama s..m kuaförü lafına da öldüm gülmektenEki Görüntüle 556737
ayy kkoras geçmiş olsun çok acımıştır yaaa

enkim benim kapılarım eski ahşap kapılardan, eski yani, sevmiorum ben, o yüzden hiç özenerek silmiom, ne bulursam onunla siliom

Ay ayşe sende çok güldürdün beniBenimde kapım eski kapı,yağlı boyalı ,camlı 27 yaşında benle yaşıtBende özellikle bişey almıyorum onlar için..Çamaşır suyu cif ,arap sabunuyla siliyorum

Sağol cnm bu arada.Acıdı ama geçti..

Son düzenleme:
dilek çok sevimli olmuş bu süper bir jest

ayrıca yazılanları ben de rahat okuyabildim
beğenmene sevindim benim eşim ona mektup yazmama bayılır
A4 kağıtların kutusu var ya içine 5 top kağıt sığıo o kutu full mektup yıllardır biriktirdi yazdıklarımı ahh ahh eskiler:106:

aynen yaa çok sağlıksızlar valla

sabah ayşeye yazdım sonra zuzu geldi ne yapcan dedi ona yazdım
sonra sen ne yapcan deyince az buçuk gerildim tabisi :101:

gelmez inşallah canım yaa günü olduğu için ağrıodur ama gelmicektir inşallah

allahım kendini beğenmiş seni güzel olmuş ama beğendm ben affin sana

sizin eşlerinize zor şartlar lazımmış o zaman; güzelim yemek varken hiç fast food mu yenir yani bu bir olur iki olur her zaman olmamalı. Bence bu huyları bıraktırın ilerde çocuklarımız büyüdüğünde beslenme tarzı olarak da onlara örnek olmalıyız çocuk evde anne-babadan ne görürse onu huy edinir. Eskiden eşim de yemek seçermiş ne zaman üniversiteyi farklı bir ülkede farklı kültürlerin olduğu bir yerde okumuş o zaman gelince burdaki her yemeğe saldırır hiç yemek ayırt etmez olmuş.Bizde de mücadele şu şekildedir dolabın derinliklerinde artan bir yemek vardır ama üzerinden 1 hafta filan geçmiştir ben bozulmuştur bu yemeyelim artık derim o yooo asla olmaz yiyelim yazık der.

benimkiler de öle işte, 20-30 yıllık kapı, değiştiricem inş. bi ara, pencerelerim de öle eski ahşap, hiç sevmiom

vay anasınııııçok romantikk

kızlar kendimi kaptırmak istemiyorum belki kendi kendime belirti arıyorumdur ama fark ettiğim bişeler daha var, göğüslerim büyüdü, hep regl öncesi cırcır olurdum şimdi taş gibiyim, canım bikaç gün önceden tatlı isterdi şimdi eşim tatlı alalım dedikçe hayır alma diyorum canım bol limonlu ıspanak kavurma istiyor, sol kasığıma arada batma oluyor yüzüm yanıyor ama karnım da hafiften ağrıyor, sivilcem çıktı

dilek maşallah ya nazar değmesin size sen bu beceriyle erkenden kaçar eşin gelene kadar bi sürü şey de hazırlarsın ne güzel yazmışsın bu mektubu

oyy diloşş öldürcen sen beni kız bi test alıp gelsene niye işkence ediyon kendine

korass pişman olmuştur seninki gece yapmadığına

benimkiler de öle işte, 20-30 yıllık kapı, değiştiricem inş. bi ara, pencerelerim de öle eski ahşap, hiç sevmiom

vay anasınııııçok romantikk

Benim camlar pimapen kapılar eski diğer yerleri yaptırdık hepAslına baksan ben hiç bişeyini değiştirmek istemiyorum evin kendisini değiştirmek istiyorum

Dilşadcım hadi hayırlısı inşallah hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…