ama çok küçük okunmuyorki
ben okuyabiliyorum yaşasınnn gözlerim sağlammm demekki
aa neden yemio peki mannak o kadar yapıosun ayıp ama benimki gibi tek düze beslenmeye bayılıo tavuk köfte yumurta pattis
canım 3. kez yazıoum gerilerekten...
köftte pattis kızartması pilav yoğurt çorbası salata oldu mu annemdende cheesecake çalcam işte
işte bana bunlarla gel kuzum yaa
ben okuyabiliyorum yaşasınnn gözlerim sağlammm demekki
cidden miiiii
aa ama benimki netbook minnak yani ekranım, ondan okuyamıom ben, yoksa sağlam ki gözüm
dileeeeeeek çok güzelmiş beee
kızlar olmuş mu?
Eki Görüntüle 556680
ayy kkoras geçmiş olsun çok acımıştır yaaa
enkim benim kapılarım eski ahşap kapılardan, eski yani, sevmiorum ben, o yüzden hiç özenerek silmiom, ne bulursam onunla siliom
beğenmene sevindim benim eşim ona mektup yazmama bayılırdilek çok sevimli olmuş bu süper bir jest
ayrıca yazılanları ben de rahat okuyabildim
yemiyo işte dediğin gibi köfte patates kızartması, yumurta, kaşarlı tost, sucuk. bunlarla beslense her gün.
balık ve tavuk yemez
menün süper ama ne kızıyon beee
gelicem gelicem deee inşallah kırmızılar gelmez
aslında çift tıklayıp açınca zoom tool ile büyütüp okununuo
beğendiniz mi bunu çıktı alıyım ayakkabı kutusunun içine koyarım ordaki binbirinci ayakkabıyı alma cümlesine de uyar hem
harika mıyım neyim
benimkiler de öle işte, 20-30 yıllık kapı, değiştiricem inş. bi ara, pencerelerim de öle eski ahşap, hiç sevmiomBence ollmuş dilek ..Ama s..m kuaförü lafına da öldüm gülmektenEki Görüntüle 556737
Ay ayşe sende çok güldürdün beniBenimde kapım eski kapı,yağlı boyalı ,camlı 27 yaşında benle yaşıt Bende özellikle bişey almıyorum onlar için..Çamaşır suyu cif ,arap sabunuyla siliyorum
Sağol cnm bu arada.Acıdı ama geçti..
beğenmene sevindim benim eşim ona mektup yazmama bayılır
A4 kağıtların kutusu var ya içine 5 top kağıt sığıo o kutu full mektup yıllardır biriktirdi yazdıklarımı ahh ahh eskiler:106:
aynen yaa çok sağlıksızlar valla
sabah ayşeye yazdım sonra zuzu geldi ne yapcan dedi ona yazdım
sonra sen ne yapcan deyince az buçuk gerildim tabisi :101:
gelmez inşallah canım yaa günü olduğu için ağrıodur ama gelmicektir inşallah
kızlar kendimi kaptırmak istemiyorum belki kendi kendime belirti arıyorumdur ama fark ettiğim bişeler daha var, göğüslerim büyüdü, hep regl öncesi cırcır olurdum şimdi taş gibiyim, canım bikaç gün önceden tatlı isterdi şimdi eşim tatlı alalım dedikçe hayır alma diyorum canım bol limonlu ıspanak kavurma istiyor, sol kasığıma arada batma oluyor yüzüm yanıyor ama karnım da hafiften ağrıyor, sivilcem çıktı
benimkiler de öle işte, 20-30 yıllık kapı, değiştiricem inş. bi ara, pencerelerim de öle eski ahşap, hiç sevmiom
vay anasınııııçok romantikk
kızlar kendimi kaptırmak istemiyorum belki kendi kendime belirti arıyorumdur ama fark ettiğim bişeler daha var, göğüslerim büyüdü, hep regl öncesi cırcır olurdum şimdi taş gibiyim, canım bikaç gün önceden tatlı isterdi şimdi eşim tatlı alalım dedikçe hayır alma diyorum canım bol limonlu ıspanak kavurma istiyor, sol kasığıma arada batma oluyor yüzüm yanıyor ama karnım da hafiften ağrıyor, sivilcem çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?