dilşad bat yarın mıydı:26:
ya vilincimm özgimm hamilelerin duaları kabul olurmuş ya, bana dua edinnn bu ay bi mucize olsun hamile kalim beeeeeeeeeee
Inş Aysam allahım sanada isteyenlere de nasip etsin sağlıkla kucağına almayi.
Benim en son regl tarihim 3.10 kaç haftalık oluyo şimdi..
Bide kızlar ya hamilelikte saç boyanir mi ben rahatsız olurum dip boyasiz
Dilşadcım hadi hayırlısı inşallah hamişsindir
inşallah kızlar saolunoyy diloşş öldürcen sen beni kız bi test alıp gelsene niye işkence ediyon kendine
korass pişman olmuştur seninki gece yapmadığına
inşallah kızlar saolun
cumartesiye kadar beklicem olmazsam alırım bol um
canım 6+4 hesabın doğrudur
bence boyama saç derisinde gözenekler açık olduğu için bebeğe geçiyor, bebeğinden önemli değil ya boşver
hadi uçları boyatacak olsan neyse de bi de dip boya diyosun
Özgede hamileymiş hayırlı olsun özgim. inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün.
inşallah kızlar saolun
cumartesiye kadar beklicem olmazsam alırım bol um
canım 6+4 hesabın doğrudur
bence boyama saç derisinde gözenekler açık olduğu için bebeğe geçiyor, bebeğinden önemli değil ya boşver
hadi uçları boyatacak olsan neyse de bi de dip boya diyosun
bencede cnm 3 ay geçsin ondan sonra boyatabilirsin istersen benimki çok farkedilmediği için ben boyatmadım ama.
zorlama kızı bee ne zaman istiosa ozaman yapsın
canım belki de yarın olcam belli olmaz kiacabalarla yaşıcan yani cmtsiye kadar nediyim cnm..
ya söle bence artık ne buuuoff bu deve yok ama bebesi geldi oyun oynuo burda yırtıklar resmen yaa sanki b.k var burda hayret bişi
benm de bi tarafım yap dio, diğer tarafım her ay acaba deyip yapıyosun beklemeyi bil diyo, sonuçta geçmedi dahazorlama kızı bee ne zaman istiosa ozaman yapsın
bence dip boya olacağı için 8 ay bekle, diplere girilmeyecekse yaptırırsın 2 ay sonraYok 3ay beklenmesi gerekiyorsa beklerim zaten merak ettiğim hiç mi boyanmazdi. Sağlıklı olsunda çok o. Değil.
ya kendi kendini yiyor biliyorum ondan diyorum bende onu düşünüyom yani taammı
ya kendi kendini yiyor biliyorum ondan diyorum bende onu düşünüyom yani taammı
bilioum canım hepimiz birbirimizi düşünüouz ama iyice strese girio ikilemde kalıodur die dioum:101:
yapsa banada kalsa yarın sabah yapsınama :26:
zaten düşündükçe gelmiyo
yapıım mi
lann benim dememi mi bekliodun seda boğazlar seni haa kız dil döküo 2 saattir
seda umarım para iadesi yaparlar hem başka yere göre pahalı hemde kötü çıkmış şuna bak yaa
şimdi ben 2 hafta kadar önce bi pantolon aldım dar paça dün ilk kez giyecem giydim tam yukarı çekerken cartt pantol yırtıldı ortadan söküldü gitti sinir oldm zaten 55 tl vermiştim başka yerde 35 gördüm ondanda gıcık olmuştum götürdüm kız diyoki aa ilk defa böle bişe görüyorum bende ilk defa böle bişeyle karşılaşıyorum dedim ilk giymede böle şeymi olur kız dedi terziye gönderlm diker hayır istemiyorum dedim müştrei hizm aradım adam tamam bana gönderin dedi ama ben dbu dikilebilir falan deyip göndermeyin istemiyorum bu ürünü dedim tamam bakalım bi dedi çok sinir oldm yaa inşallah kabul ederlerde geri alırım paramı.
hee sorma yapmamam gerek sedoşuma ayıp olmasınlann benim dememi mi bekliodun seda boğazlar seni haa kız dil döküo 2 saattir
seda umarım para iadesi yaparlar hem başka yere göre pahalı hemde kötü çıkmış şuna bak yaa
bak yaa valla dahada bişecik demiyom işte
valla yaa hiç zannetmiyorum ama bakalım beklicem ben gittiğimde mağaza müd. yoktu sonra aramış bi terbiyesiz konuşuyoki benimle ist.adama dedm çok üslupları yanlış böle bi mağazadan tekrar alışveriş yapmak istemiyorum adamda bizim çalışanımızdan önce müşterimiz gelir onun yerine ben özür dilerim hbr vericem size bakalım cumaya kadar belli olur heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?