Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Özgede hamileymiş hayırlı olsun özgim. inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün.

dilşad bat yarın mıydı:26:

ya vilincimm özgimm hamilelerin duaları kabul olurmuş ya, bana dua edinnn bu ay bi mucize olsun hamile kalim beeeeeeeeeee

Inş Aysam allahım sanada isteyenlere de nasip etsin sağlıkla kucağına almayi.

Benim en son regl tarihim 3.10 kaç haftalık oluyo şimdi..
Bide kızlar ya hamilelikte saç boyanir mi ben rahatsız olurum dip boyasiz

İlk 3 ay oyanmaz sanırım cnm, bişey olmuyosa da yine riskine değmez..Katlanıcaksın artık bebiş için
6 yada 7 haftalıksın..

Son düzenleme:
son bir saattir ne stres yaşadım gerekli olan örneklerimden ikisini atmışım bulamadım bir türlü her yeri talan ettim sonra bismillah diyip hocamla konuşrken işin rengi ortaya çıktı meğer bana gelen örneklerden birini ben farklı kodladığım için aslında atmamışım derin bi ohh çekmekteyim

kkoras eşine çok güldüm

bencede cnm 3 ay geçsin ondan sonra boyatabilirsin istersen benimki çok farkedilmediği için ben boyatmadım ama.

Dilşadcım hadi hayırlısı inşallah hamişsindir

oyy diloşş öldürcen sen beni kız bi test alıp gelsene niye işkence ediyon kendine

korass pişman olmuştur seninki gece yapmadığına
inşallah kızlar saolun
cumartesiye kadar beklicem olmazsam alırım bol um

canım 6+4 hesabın doğrudur
bence boyama saç derisinde gözenekler açık olduğu için bebeğe geçiyor, bebeğinden önemli değil ya boşver
hadi uçları boyatacak olsan neyse de bi de dip boya diyosun

Son düzenleme:

acabalarla yaşıcan yani cmtsiye kadar nediyim cnm..

off bu deve yok ama bebesi geldi oyun oynuo burda yırtıklar resmen yaa sanki b.k var burda hayret bişi

Özgede hamileymiş hayırlı olsun özgim. inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün.

bencede cnm 3 ay geçsin ondan sonra boyatabilirsin istersen benimki çok farkedilmediği için ben boyatmadım ama.

Yok 3ay beklenmesi gerekiyorsa beklerim zaten merak ettiğim hiç mi boyanmazdi. Sağlıklı olsunda çok o. Değil.

acabalarla yaşıcan yani cmtsiye kadar nediyim cnm..
canım belki de yarın olcam belli olmaz ki
off bu deve yok ama bebesi geldi oyun oynuo burda yırtıklar resmen yaa sanki b.k var burda hayret bişi
ya söle bence artık ne buuu
zorlama kızı bee ne zaman istiosa ozaman yapsın
benm de bi tarafım yap dio, diğer tarafım her ay acaba deyip yapıyosun beklemeyi bil diyo, sonuçta geçmedi daha

Yok 3ay beklenmesi gerekiyorsa beklerim zaten merak ettiğim hiç mi boyanmazdi. Sağlıklı olsunda çok o. Değil.
bence dip boya olacağı için 8 ay bekle, diplere girilmeyecekse yaptırırsın 2 ay sonra

ya kendi kendini yiyor biliyorum ondan diyorum bende onu düşünüyom yani taammı

bilioum canım hepimiz birbirimizi düşünüouz ama iyice strese girio ikilemde kalıodur die dioum:101:

yapsa banada kalsa yarın sabah yapsın ama :26:

şimdi ben 2 hafta kadar önce bi pantolon aldım dar paça dün ilk kez giyecem giydim tam yukarı çekerken cartt pantol yırtıldı ortadan söküldü gitti sinir oldm zaten 55 tl vermiştim başka yerde 35 gördüm ondanda gıcık olmuştum götürdüm kız diyoki aa ilk defa böle bişe görüyorum bende ilk defa böle bişeyle karşılaşıyorum dedim ilk giymede böle şeymi olur kız dedi terziye gönderlm diker hayır istemiyorum dedim müştrei hizm aradım adam tamam bana gönderin dedi ama ben dbu dikilebilir falan deyip göndermeyin istemiyorum bu ürünü dedim tamam bakalım bi dedi çok sinir oldm yaa inşallah kabul ederlerde geri alırım paramı.

lann benim dememi mi bekliodun seda boğazlar seni haa kız dil döküo 2 saattir

seda umarım para iadesi yaparlar hem başka yere göre pahalı hemde kötü çıkmış şuna bak yaa

bak yaa valla dahada bişecik demiyom işte

valla yaa hiç zannetmiyorum ama bakalım beklicem ben gittiğimde mağaza müd. yoktu sonra aramış bi terbiyesiz konuşuyoki benimle ist.adama dedm çok üslupları yanlış böle bi mağazadan tekrar alışveriş yapmak istemiyorum adamda bizim çalışanımızdan önce müşterimiz gelir onun yerine ben özür dilerim hbr vericem size bakalım cumaya kadar belli olur heralde.

kızz cadı ben olsam ben yırttım derim götüremem, ama helal olsun valla hakkını aramışsın

lann benim dememi mi bekliodun seda boğazlar seni haa kız dil döküo 2 saattir

seda umarım para iadesi yaparlar hem başka yere göre pahalı hemde kötü çıkmış şuna bak yaa
hee sorma yapmamam gerek sedoşuma ayıp olmasın

inşallah verirler canım paranı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…