dilek akşama napmaya karar verdin canım?
ben artık evde normal tencere yemeği yapmıcam eşim yemiyor, hepsi bana kalıyor, yapsam da çok nadir yapcam haftada 1 gün mesela. dün tava yemeğim vardı etli, yemedi bulgur pilavı vardı onu da yemedi, gitti kaşarlı tost yaptı yedi, ben de aynı yemeği ye ye bıkıyorum
MAŞALLAH SİZE CANIM YAA,GERÇEKTEN ÇOK KISA ZAMANDA ESKİ HALİNE DÖNMÜŞSÜN NAZAR DĞMESİNteşekkür ederm kızlar. kilo durumum hamişlikten sonra çok iyi görünüyor bence de80'e dayanmıştım nerdeyse. şimdi 63 gibiyim. 62 ile hamile kalmıştım zaten. bebişim ek gıdaya geçince bi 5 kilo falan vercem inşallah. daha güzel olcak o zaman. şimdilik tombiş oğluma süt olsun diye annem önüme ne verirse yiyorum.
Okumuşsunuzdur umarım kızlar sildim :)
kızlar kendimi kaptırmak istemiyorum belki kendi kendime belirti arıyorumdur ama fark ettiğim bişeler daha var, göğüslerim büyüdü, hep regl öncesi cırcır olurdum şimdi taş gibiyim, canım bikaç gün önceden tatlı isterdi şimdi eşim tatlı alalım dedikçe hayır alma diyorum canım bol limonlu ıspanak kavurma istiyor, sol kasığıma arada batma oluyor yüzüm yanıyor ama karnım da hafiften ağrıyor, sivilcem çıktı
kızz cadı ben olsam ben yırttım derim götüremem, ama helal olsun valla hakkını aramışsın
hee sorma yapmamam gerek sedoşuma ayıp olmasın
inşallah verirler canım paranı
kızma arkadaşı kızmabak yaa valla dahada bişecik demiyom işte
valla yaa hiç zannetmiyorum ama bakalım beklicem ben gittiğimde mağaza müd. yoktu sonra aramış bi terbiyesiz konuşuyoki benimle ist.adama dedm çok üslupları yanlış böle bi mağazadan tekrar alışveriş yapmak istemiyorum adamda bizim çalışanımızdan önce müşterimiz gelir onun yerine ben özür dilerim hbr vericem size bakalım cumaya kadar belli olur heralde.
acaba şimdi bana mı ayıp oldu :44:hee sorma yapmamam gerek sedoşuma ayıp olmasın
kızma arkadaşı kızma
hangi mağazaymış burası yaa merak ettim yaktın müdürü de haa
acaba şimdi bana mı ayıp oldu :44:
yarında olmazsan çrş sbh yap anlaşalım bu üçümüzede uyar zannımca
BEN OKUMADIM MESAJ AT ÖZELDEN
BEN BUGÜN 7DE ÇIKICAM KV YEMEK SİPARİŞİ VERDİYDİM DÜN,BUGÜN YAPTIYSA YEMEĞİ ORDA YERİM ZATEN 7YE KADAR ÇALIŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM ..YEMEĞİN ADINI SORMAYIN BİLMİYOM :) BÖLE MANTI HAMURU GİBİ DÜŞÜNÜN YAPRAK YAPRAK KESİLMİŞ,AYNI MANTI GİBİ HAŞLIYO ,İÇİNE HAŞLANMIŞ YEŞİL MERCİMEK DE KATIYO ... YOĞURTLU SARIMLI ,ÜSTÜNEDE GENE HAMURU KÜP KÜP KESİP KURUTUP YAĞDA KAVURUYO KITIR KITIR OLUYO HAMUR SOS OLARAKDA ONU YAPIYO SALÇAYLA :44: BİLİYONUZMUDİLEK BELKİ BİLİRSİN ANKARAYA HAS BİŞEYSE :))
kız ama çok terbiyesiz konuşuyor ben diktiyorum sizde gelip alırsınız hayır diyorum ama ben bunu göndremem kargo parama yazık bilmem ne diyegethit cnm varmı ankarada?
he hadi çarşamba olsn madem
yaa o korasın geçen eşiyle yaşadığı olay değilmi çok eskiyemi gittin zuzum?
Okumuşsunuzdur umarım kızlar sildim :)
korass pişman olmuştur seninki gece yapmadığına
NE TUHAFLAR YAA GÜZELİM YEMEKLER VARKEN KURU KURU ŞEYLER YİYOLAR :)) BENMKİ ASLA VE ASLA YEMEKSİZ YAPAMAZ Bİ SULU Bİ KURU ŞART
İNŞŞ AKİDİŞİM İNŞŞŞ
AMA BEKLE C.ERTESİYİ VE OZAMAN KADAR REGL OLUCAKMIŞIN GİBİ DÜŞÜN , ÖLE TOTEM MOTEM YAPMA
BEN BUGÜN 7DE ÇIKICAM KV YEMEK SİPARİŞİ VERDİYDİM DÜN,BUGÜN YAPTIYSA YEMEĞİ ORDA YERİM ZATEN 7YE KADAR ÇALIŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM ..YEMEĞİN ADINI SORMAYIN BİLMİYOM :) BÖLE MANTI HAMURU GİBİ DÜŞÜNÜN YAPRAK YAPRAK KESİLMİŞ,AYNI MANTI GİBİ HAŞLIYO ,İÇİNE HAŞLANMIŞ YEŞİL MERCİMEK DE KATIYO ... YOĞURTLU SARIMLI ,ÜSTÜNEDE GENE HAMURU KÜP KÜP KESİP KURUTUP YAĞDA KAVURUYO KITIR KITIR OLUYO HAMUR SOS OLARAKDA ONU YAPIYO SALÇAYLA :44: BİLİYONUZMUDİLEK BELKİ BİLİRSİN ANKARAYA HAS BİŞEYSE :))
kızma arkadaşı kızma
hangi mağazaymış burası yaa merak ettim yaktın müdürü de haa
acaba şimdi bana mı ayıp oldu :44:
yarında olmazsan çrş sbh yap anlaşalım bu üçümüzede uyar zannımca
cnm erkeklerin geneli öle heralde, sulu yemek sevmio pek adamlar
Bide kızlar ya hamilelikte saç boyanir mi ben rahatsız olurum dip boyasiz
şimdi ben 2 hafta kadar önce bi pantolon aldım dar paça dün ilk kez giyecem giydim tam yukarı çekerken cartt pantol yırtıldı ortadan söküldü gitti sinir oldm zaten 55 tl vermiştim başka yerde 35 gördüm ondanda gıcık olmuştum götürdüm kız diyoki aa ilk defa böle bişe görüyorum bende ilk defa böle bişeyle karşılaşıyorum dedim ilk giymede böle şeymi olur kız dedi terziye gönderlm diker hayır istemiyorum dedim müştrei hizm aradım adam tamam bana gönderin dedi ama ben dbu dikilebilir falan deyip göndermeyin istemiyorum bu ürünü dedim tamam bakalım bi dedi çok sinir oldm yaa inşallah kabul ederlerde geri alırım paramı.
mesaj gidişatı böyle hemen bilen birisi duruma açıklık getirsin
dilek mektup güzel olmuş canım. benim kociş hiçççç anlamaz okuma yazma işlerinden. daha çıkarken bana bi mektup yazsana demiştim hala yok ortalarda. hangi posta yoluyla gönderdiyse gelmek bilmedi
yaa valla öyle okudum nası sinirlenmiş dioumdilekkk koptum burda yaaagethitt
hım hatırladım gece gelmiş ya eşi odaolur sanmış adam uyumuş sabahta eşi yanaşmış korasda ben orucum demiş eşide bozulmuş sonra
bende bana şarkı yaz dedim
yıllardır dioum
2 hft önce pazar günü geziouz bu bişiler mırıldanmaya başladı ben sanıoum var olan bi şarkıyı sölüo
sonra bu neymiş dedim yazdım işte dedi bi daha söyle dedim yokbende dinlememiştim bilindik bişi mırıldanıo die
o an yazmış uyuz bi kağıda yazsana beste yapsana
yaa valla öyle okudum nası sinirlenmiş dioum
ohh iyi olmuş eşine de kadına göre ayarlıcaklar arkadaşım
yalnız kız silmişti sen bi daha yazdın sil olmazsa bende alıntıdan siliyim mi
gerizekalı görümcem iş çıkardı başıma yaa ben bunlara kupon topluyodum büyük görümcenin kızına oyuncak kuponlar bitti dağıtımda çarşamba songün yazıyo yarın kayınbabam gidip alacakmış çıkışta uğra bize getir diyor ohh valla ayaklarına kadar götüryom bide eşimde dediki annemlere gel yemek yiyip çıkarız öküz gibi oda zatenkp çarşamba ameliyat olacakmış ozman yine gidecez bide bugün çıkardı başıma aptal gidiyoz moloz gibi hepsi konuşan eden yok öle oturup geliyoz resmen ayy çok sinir oldm yaa
belki o şekilde kutlamak istiyo kııı, sıkma canını sen de, eve gelince devam edersinizbence eşim unutmuş yaasinemaya gidelim mi dio evim sensine gitcektik off.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?