Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Dilek ne güldüm Eki Görüntüle 556837

Aynen öyle oldu..
Şükür benimkinin hiç yemek seçimi yoktur..Kahvaltılık koy yada bi çeşit koy yer..Hatta çok çeşit olunca aşkım keşke az yapsaydın ziyan olacak der..

bence eşim unutmuş yaa sinemaya gidelim mi dio evim sensine gitcektik off.....

acaba numaramı yapıyoki akşam dün gece hatırlıyomuş napcan peki:26:

çok acıktım eşime dışarda yiyelim dedim sesini çıkarmadı of off, hastayım gözüm almıyo eve kadar aç gidip evde bişiler hazırlamayı

cnm söle halim yokde bilmiyomu zaten yaptığımıda yemiyon de

cnm söle halim yokde bilmiyomu zaten yaptığımıda yemiyon de

öle dedim ben de :)) ya markete gidip hazır bişiler al hemen fırında ısıt ya da dışarda yedir gözüm almıyo dedim tamam tamam diyo
neyse kızlar ben çıkıyorum ii akşamlar

bazen eşimin ailesi de öyle yapar ben sürekli bişiler anlatmak zorunda kalırım yoksa daha sıkıcı yani

öff yaa sinemayı tamamen unutmuştum.

çok acıktım eşime dışarda yiyelim dedim sesini çıkarmadı of off, hastayım gözüm almıyo eve kadar aç gidip evde bişiler hazırlamayı
çıkınca dersin bi daha. Hadi gel atıştırıpta gidelim die

neye güldün o kaa yaa:44:
benimki de kahvaltılığı sever bu ne demez yani

ya dün tlfdan takvime bakıp yarında 19uymuş dedi ama
belki ödemesi faturası dükkanla ilgili bişi vardı aklında bilemedim ki

görcez işte saat 10da herşey ortaya çıkacakkkkk.....

seda bunalma yaa zaten hergün gidiosun ama bugün eşin yarın kp öbür gün ameliyat nedeniyle gitceğin için sinirleniosun:26:

bende öyle boş boş oturdum yaa çıkmadım da kaldı yarım saat

Ne oluyo burda birisi anlatsın gibisinden yazmışsın ona güldüm
Unuttuysa da takılma cnm.Valla gördün evlilik yıldönümümüzü bile kutlamadık çoğumuz..Sizin maşallahınız var her özel gününüzü olu dolu geçiriyosunuz..Bu da nazarlık olur

seda bunalma yaa zaten hergün gidiosun ama bugün eşin yarın kp öbür gün ameliyat nedeniyle gitceğin için sinirleniosun:26:

bende öyle boş boş oturdum yaa çıkmadım da kaldı yarım saat

heralde kp çok sıkıcı görümcemlerde yine kv ondan ii ama onlar ayrılar yaa kp görümcemde kalıyor.

sen napcan peki bişe hazırlıcakmsn sinemayamı gideceksniz?

hıı anladım neyse öğrendim de rahatladım
hayır olmasın yaa unutmasın ağzını burnunu kırarım onun yaa

heralde kp çok sıkıcı görümcemlerde yine kv ondan ii ama onlar ayrılar yaa kp görümcemde kalıyor.

sen napcan peki bişe hazırlıcakmsn sinemayamı gideceksniz?
hıı bilmiodum kuzum :26: yada biliodum unuttum mu acaba:44:
neyse bunalarak gitme daha kötü geçer kızın orda koşa koşa git inşallah erkende çıkabilirsin

kocana da çok ayıp ediosun hiç yakışıo mu artık bi kızımız var baba oldun ne bu küslüklerin bana kıyabiliosun demekki die duygu sömürüsü yap
ama yüz ifadeni ve ses tonunu çok iyi ayarla

sinemaya gitmicez sonra gidelim dedim tamam dedi niye bile demio
zaten hediye falan beklemioum çünkü parası yok bilioum
ama unutmasın gelince öpüp koklayıp bişiler desin
3 gün konuşmam yaa

Son düzenleme:

kız hele dur daha gitmeden 3 gün konuşmam diyon delimisin telefonu olsa açıp dicem valla unutma diye
konuşacam akşam odun anlamıyorki odun gelmiş odun gider benim herifim

kız hele dur daha gitmeden 3 gün konuşmam diyon delimisin telefonu olsa açıp dicem valla unutma diye

Ona onun yöntemiyle cevap ver cnm.Nasıl olsa arkamı döner yatarım.İstediğim zaman barışırım anlayışında galiba eşin..O yüzden bi de böyle dene

ya mektup yazdım, yemek hazırlıcam, kendim süslencem, hediye de alcam oda unutcak
3 gün az bile

neyse bakalım hıı sedacım beni çaldırsana no yok çünkü
konuş sende sakin sakin valla hayatım nie böle yapıosun küçücük mevzularda bile de

Ona onun yöntemiyle cevap ver cnm.Nasıl olsa arkamı döner yatarım.İstediğim zaman barışırım anlayışında galiba eşin..O yüzden bi de böyle dene

yok yaa o zmaan 10 gün küs kalır bunlar konuşmaya çalış git kucağına otur tvyi de kapat gözlerine içine baka baka konuş ben seni sevioum üzme böyle şeylerle beni de
biraz odun olabilir ama kalpsizde diil yaa

kızlar gidioum yaa kendinize çok çok iyi bakın
umarım yarın iyi haberlerle gelirim :106:

umarım hepiniz güzel bi akşam geçirirsiniz haftanın ilk akşamı vee ben hasretle cmtsi akşamını beklioum

dilekcim eşin seni sınıyor bence. unutmamıştır o. sen unuttun mu diye yoklamıştır. ya da sinemaya giderken dışarda başbaşa güzel bir yemek yedirmeyi düşünmüştür sana. hiçççç sanmıyorum unuttuğunu, rahat ol sen.

bolcum dileğin söylediği güzel fikir bence. kızın erken uyuyor ya, kapat tvyi, otur kucağına. yiyosa barışmasın. yarın öbür gün işi çıkar, şehirdışına gider. küs kalmayın bence de.

valla kızlar bende meraklardayım :) yazarım zatii bi gidelim de ..
yarenim eşime dedim sperm örn.isterlerse bende gelebilirmiyim vuhuuu tabisi diyo manyak :)))

sirken ne olmuş eşinin iş yerinde :26:

koras, viliş ve ayşamı öpüyorum
bende seni öpüyorum bi de çok seviyorum kıss

benim de öyle olmuştu göğüslerim ya. 5. ay bitine kadar göğüslerim göbeğimden büyüktü 3 kilo gayet iyi canım. 6-7. aydan itibaren dikkat etmek gerekiyor. o zaman hızlanıyor genelde kilo alma olayı.
valla kuzum dikkat etmeye çalışıyorum...çok kilo almak istemiyorum...

geçicek kuzum

Ben hemen kurtardım ama kanadı biraz:18:
ayyy orayı nasıl alıyosun öyle :18: çok acır kii :18:

kızlar bişe sorucam kapılarınızı ve sandalyelerinizi neyse siliyorsunuz .benim kapılarım krem yağlı boya. sandalyelerimde beyaz deri gibi bişe.lekelr var çıkartamıyorum bir türlü.
ben de locla siliyorum canım...hatta daha geçen hafta sildim...sandalyelerimde deri gibi bi şey,onları da onunla siliyorum...
ayyy enkii odayı ben de çok merak ediyorum...gelse de fotolarını görsek....

yarenim maşallah ne güzel zayıflamışsın ayy ilkerde çok tatlı ama yaa maşallah tosuncuğuma

Okumuşsunuzdur umarım kızlar sildim :)
okumayanlar napıcak

ayyy hadi inşallah yaa bi test yapmadın yaa,çatlicam meraktan

ayyy emri vakilere sinir olurum ben de...gelmek istiyo musun diye soran yok...GEL!

ayy böyle kocalar da varmış demekki

okuldan geldim...amma çok yazmışsınız yaa...oku oku bitiremedim...
okulda mantarları yedik...tenekede tavuk pişirdik,patlıcan falan közleyip salata yapıp yedik...eşim de tokmuş,yemek yapmadım...çay yapıcam şimdi...meyve falan yeriz...
dilek o yazıyı eşime okuttum,çok beğendi,ben de çok beğendim...

üff sonunda çıkabilcem çok acıktımm :/ kv gidiyom direk yemekten sonra incem okurum ozamn byss

korass mesajını yeni gördüm canım...ohhh ne iyi yapmışsın kız afferin sana

kızlar benim miniğe bi yelek daha ördüm,dün bitirdim...bugün yeni bi şeyler başlicam örmeye

Okumuşsunuzdur umarım kızlar sildim :)
tam ben çıkmışım sen yazmışın yaaa, neyse ki bol özet geçmiş çatlardım ki
Benim camlar pimapen kapılar eski diğer yerleri yaptırdık hepAslına baksan ben hiç bişeyini değiştirmek istemiyorum evin kendisini değiştirmek istiyorum
ben de ben de, ama bu mümkün diil eşim yapışmış buraya, ayrılamaz, o yüzden mecbur aynı evde değişiklikler yapıcaz
Inş Aysam allahım sanada isteyenlere de nasip etsin sağlıkla kucağına almayi.

Benim en son regl tarihim 3.10 kaç haftalık oluyo şimdi..
Bide kızlar ya hamilelikte saç boyanir mi ben rahatsız olurum dip boyasiz
inş. özgimmm

bence boyama cnm ilk 3 ay, kızlar da demiş.sonra da organik boyalar var onlarla boya
acabalarla yaşıcan yani cmtsiye kadar nediyim cnm..
ay sinire bakkyanında olsan zorla götürmüştün şimdi kızı wc'ye
"bakalım bi" de neymişbakmasın alsın gerii!!ben de öle çok acırım aynı şeyi daha ucuza gördüğümde, ayyy nası pişman olurum var yaaaa
ayy taş bana geldi heralde, totem motem

afiyet olsun zuzum ben eve geldim bekliom kızlar hadi akşam muhabbetine
hayır olmasın yaa unutmasın ağzını burnunu kırarım onun yaa
zaten hediye falan beklemioum çünkü parası yok bilioum
ama unutmasın gelince öpüp koklayıp bişiler desin
3 gün konuşmam yaa

kıyamam yaaaa ay kusura bakma çok güldüm dileğim nası da üzülmüş, bence boşa üzülüosun unutmamıştır ki ooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…