bence eşim unutmuş yaasinemaya gidelim mi dio evim sensine gitcektik off.....
çok acıktım eşime dışarda yiyelim dedim sesini çıkarmadı of off, hastayım gözüm almıyo eve kadar aç gidip evde bişiler hazırlamayı
acaba numaramı yapıyoki akşam dün gece hatırlıyomuş napcan peki:26:
cnm söle halim yokde bilmiyomu zaten yaptığımıda yemiyon de
bazen eşimin ailesi de öyle yapar ben sürekli bişiler anlatmak zorunda kalırım yoksa daha sıkıcı yaninie konuşmuyolarsa, soğuk olur ortam, ama napcan işte eşin de gel demiş yemeğini ye çık canım sıkma canını
belki o şekilde kutlamak istiyo kııı, sıkma canını sen de, eve gelince devam edersiniz
çıkınca dersin bi daha. Hadi gel atıştırıpta gidelim dieçok acıktım eşime dışarda yiyelim dedim sesini çıkarmadı of off, hastayım gözüm almıyo eve kadar aç gidip evde bişiler hazırlamayı
neye güldün o kaa yaa:44:Dilek ne güldüm Eki Görüntüle 556837
Aynen öyle oldu..
Şükür benimkinin hiç yemek seçimi yoktur..Kahvaltılık koy yada bi çeşit koy yer..Hatta çok çeşit olunca aşkım keşke az yapsaydın ziyan olacak der..
ya dün tlfdan takvime bakıp yarında 19uymuş dedi amaacaba numaramı yapıyoki akşam dün gece hatırlıyomuş napcan peki:26:
neye güldün o kaa yaa:44:
benimki de kahvaltılığı sever bu ne demez yani
ya dün tlfdan takvime bakıp yarında 19uymuş dedi ama
belki ödemesi faturası dükkanla ilgili bişi vardı aklında bilemedim ki
görcez işte saat 10da herşey ortaya çıkacakkkkk.....
seda bunalma yaa zaten hergün gidiosun ama bugün eşin yarın kp öbür gün ameliyat nedeniyle gitceğin için sinirleniosun:26:
bende öyle boş boş oturdum yaa çıkmadım da kaldı yarım saat
hıı anladım neyse öğrendim de rahatladımNe oluyo burda birisi anlatsın gibisinden yazmışsın ona güldüm
Unuttuysa da takılma cnm.Valla gördün evlilik yıldönümümüzü bile kutlamadık çoğumuz..Sizin maşallahınız var her özel gününüzü olu dolu geçiriyosunuz..Bu da nazarlık olur
hıı bilmiodum kuzum :26: yada biliodum unuttum mu acaba:44:heralde kp çok sıkıcı görümcemlerde yine kv ondan ii ama onlar ayrılar yaa kp görümcemde kalıyor.
sen napcan peki bişe hazırlıcakmsn sinemayamı gideceksniz?
hıı anladım neyse öğrendim de rahatladım
hayır olmasın yaa unutmasın ağzını burnunu kırarım onun yaa
hıı bilmiodum kuzum :26: yada biliodum unuttum mu acaba:44:
neyse bunalarak gitme daha kötü geçer kızın orda koşa koşa git inşallah erkende çıkabilirsin
kocana da çok ayıp ediosun hiç yakışıo mu artık bi kızımız var baba oldun ne bu küslüklerin bana kıyabiliosun demekki die duygu sömürüsü yap
ama yüz ifadeni ve ses tonunu çok iyi ayarla
sinemaya gitmicez sonra gidelim dedim tamam dedi niye bile demio
zaten hediye falan beklemioum çünkü parası yok bilioum
ama unutmasın gelince öpüp koklayıp bişiler desin
3 gün konuşmam yaa
kız hele dur daha gitmeden 3 gün konuşmam diyon delimisintelefonu olsa açıp dicem valla unutma diye
konuşacam akşam odun anlamıyorki odun gelmiş odun gider benim herifim
kız hele dur daha gitmeden 3 gün konuşmam diyon delimisintelefonu olsa açıp dicem valla unutma diye
konuşacam akşam odun anlamıyorki odun gelmiş odun gider benim herifim
Ona onun yöntemiyle cevap ver cnm.Nasıl olsa arkamı döner yatarım.İstediğim zaman barışırım anlayışında galiba eşin..O yüzden bi de böyle dene
valla kızlar bende meraklardayım :) yazarım zatii bi gidelim de ..
yarenim eşime dedim sperm örn.isterlerse bende gelebilirmiyimvuhuuu tabisi diyo manyak :)))
sirken ne olmuş eşinin iş yerinde :26:enkidu odayı çok merak eder oldum sen böyle bahsettikçe benim bile burdan içim gidiyor
işler birden yoğunlaştı size laf yetiştiremedim sabah eşim mesaj atmıştı okulda bir sıkıntısı olmuş odadaki kızlar sabah selam vermemiş mi ne tekrar görüşemedik o huzursuz olunca ben de oldum birdn umarım önemli bi şey değildir
bende seni öpüyorumkoras, viliş ve ayşamı öpüyorum
valla kuzum dikkat etmeye çalışıyorum...çok kilo almak istemiyorum...benim de öyle olmuştu göğüslerim ya. 5. ay bitine kadar göğüslerim göbeğimden büyüktü3 kilo gayet iyi canım. 6-7. aydan itibaren dikkat etmek gerekiyor. o zaman hızlanıyor genelde kilo alma olayı.
geçicek kuzumbiz eşimle çok çok üzgünüz..
Neden öldü bebeğimiz? Sorusu çıkyo her konuşmada..
Eşim bişi dese ağlamaya başlıyorum, ben hiç bukadar ağlayan biri değildim..
Ne zormuş ya.. Hemen bebek yapalım tekrar diyo eşim, 3 ay biter bitmez... Ben tedirginim..
Allahım nolur kimseye yaşatmasın artık, herkesin bebişi sağlıklı olsun..
O son kürtaja girmeden önceki son ultrasonda bile insan "aaa yanılmışız, kalbi atıyo" demelerini bekliyo...
Geçsinn bu günler çabucak.... İşe hiççç gitmek istemiyorum
ayyy orayı nasıl alıyosun öyle :18: çok acır kii :18:Ben hemen kurtardım ama kanadı biraz:18:
ben de locla siliyorum canım...hatta daha geçen hafta sildim...sandalyelerimde deri gibi bi şey,onları da onunla siliyorum...kızlar bişe sorucam kapılarınızı ve sandalyelerinizi neyse siliyorsunuz .benim kapılarım krem yağlı boya. sandalyelerimde beyaz deri gibi bişe.lekelr var çıkartamıyorum bir türlü.
yarenim maşallah ne güzel zayıflamışsın
okumayanlar napıcakOkumuşsunuzdur umarım kızlar sildim :)
ayyy hadi inşallah yaakızlar kendimi kaptırmak istemiyorum belki kendi kendime belirti arıyorumdur ama fark ettiğim bişeler daha var, göğüslerim büyüdü, hep regl öncesi cırcır olurdum şimdi taş gibiyim, canım bikaç gün önceden tatlı isterdi şimdi eşim tatlı alalım dedikçe hayır alma diyorum canım bol limonlu ıspanak kavurma istiyor, sol kasığıma arada batma oluyor yüzüm yanıyor ama karnım da hafiften ağrıyor, sivilcem çıktı
ayyy emri vakilere sinir olurum ben de...gelmek istiyo musun diye soran yok...GEL!gerizekalı görümcem iş çıkardı başıma yaa ben bunlara kupon topluyodum büyük görümcenin kızına oyuncak kuponlar bitti dağıtımda çarşamba songün yazıyo yarın kayınbabam gidip alacakmış çıkışta uğra bize getir diyor ohh valla ayaklarına kadar götüryom bide eşimde dediki annemlere gel yemek yiyip çıkarız öküz gibi oda zatenkp çarşamba ameliyat olacakmış ozman yine gidecez bide bugün çıkardı başıma aptal gidiyoz moloz gibi hepsi konuşan eden yok öle oturup geliyoz resmen ayy çok sinir oldm yaa
ayy böyle kocalar da varmış demekkiDilek ne güldüm Eki Görüntüle 556837
Aynen öyle oldu..
Şükür benimkinin hiç yemek seçimi yoktur..Kahvaltılık koy yada bi çeşit koy yer..Hatta çok çeşit olunca aşkım keşke az yapsaydın ziyan olacak der..
tam ben çıkmışım sen yazmışın yaaa, neyse ki bol özet geçmiş çatlardım kiOkumuşsunuzdur umarım kızlar sildim :)
ben de ben de, ama bu mümkün diil eşim yapışmış buraya, ayrılamaz, o yüzden mecbur aynı evde değişiklikler yapıcazBenim camlar pimapen kapılar eski diğer yerleri yaptırdık hepAslına baksan ben hiç bişeyini değiştirmek istemiyorum evin kendisini değiştirmek istiyorum
inş. özgimmmInş Aysam allahım sanada isteyenlere de nasip etsin sağlıkla kucağına almayi.
Benim en son regl tarihim 3.10 kaç haftalık oluyo şimdi..
Bide kızlar ya hamilelikte saç boyanir mi ben rahatsız olurum dip boyasiz
ay sinire bakkacabalarla yaşıcan yani cmtsiye kadar nediyim cnm..
"bakalım bi" de neymişşimdi ben 2 hafta kadar önce bi pantolon aldım dar paça dün ilk kez giyecem giydim tam yukarı çekerken cartt pantol yırtıldı ortadan söküldü gitti sinir oldm zaten 55 tl vermiştim başka yerde 35 gördüm ondanda gıcık olmuştum götürdüm kız diyoki aa ilk defa böle bişe görüyorum bende ilk defa böle bişeyle karşılaşıyorum dedim ilk giymede böle şeymi olur kız dedi terziye gönderlm diker hayır istemiyorum dedim müştrei hizm aradım adam tamam bana gönderin dedi ama ben dbu dikilebilir falan deyip göndermeyin istemiyorum bu ürünü dedim tamam bakalım bi dedi çok sinir oldm yaa inşallah kabul ederlerde geri alırım paramı.
ayy taş bana geldi heralde, totem motemNE TUHAFLAR YAA GÜZELİM YEMEKLER VARKEN KURU KURU ŞEYLER YİYOLAR :)) BENMKİ ASLA VE ASLA YEMEKSİZ YAPAMAZ Bİ SULU Bİ KURU ŞART
İNŞŞ AKİDİŞİM İNŞŞŞ
AMA BEKLE C.ERTESİYİ VE OZAMAN KADAR REGL OLUCAKMIŞIN GİBİ DÜŞÜN , ÖLE TOTEM MOTEM YAPMA
BEN BUGÜN 7DE ÇIKICAM KV YEMEK SİPARİŞİ VERDİYDİM DÜN,BUGÜN YAPTIYSA YEMEĞİ ORDA YERİM ZATEN 7YE KADAR ÇALIŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM ..YEMEĞİN ADINI SORMAYIN BİLMİYOM :) BÖLE MANTI HAMURU GİBİ DÜŞÜNÜN YAPRAK YAPRAK KESİLMİŞ,AYNI MANTI GİBİ HAŞLIYO ,İÇİNE HAŞLANMIŞ YEŞİL MERCİMEK DE KATIYO ... YOĞURTLU SARIMLI ,ÜSTÜNEDE GENE HAMURU KÜP KÜP KESİP KURUTUP YAĞDA KAVURUYO KITIR KITIR OLUYO HAMUR SOS OLARAKDA ONU YAPIYO SALÇAYLA :44: BİLİYONUZMUDİLEK BELKİ BİLİRSİN ANKARAYA HAS BİŞEYSE :))
hayır olmasın yaa unutmasın ağzını burnunu kırarım onun yaa
zaten hediye falan beklemioum çünkü parası yok bilioum
ama unutmasın gelince öpüp koklayıp bişiler desin
3 gün konuşmam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?