cnm saol ii sayılır işte, ilaçlarla idare edio ama eskisi gibi yataktan kalkamıcak durumda falan diil çok şükür, konuşuoz 2 günde bi falan, iiyim dioayşe baban nasıl cnm,uzun süredir bahsetmediğine göre iyidir inşallah
korassmesajını yeni gördüm canım...ohhh ne iyi yapmışsın kız afferin sana
kızlar benim miniğe bi yelek daha ördüm,dün bitirdim...bugün yeni bi şeyler başlicam örmeye
korassmesajını yeni gördüm canım...ohhh ne iyi yapmışsın kız afferin sana
kızlar benim miniğe bi yelek daha ördüm,dün bitirdim...bugün yeni bi şeyler başlicam örmeye
cnm saol ii sayılır işte, ilaçlarla idare edio ama eskisi gibi yataktan kalkamıcak durumda falan diil çok şükür, konuşuoz 2 günde bi falan, iiyim dio
vay arkadaş bu ne hız maşallah
jile örsene
yarama tuz basıosunnnnö mesaj attım cnm detaylı
Evet bende oturcam malesef.115 m2 eve bu kadar mı kullanışsız yapılır
yarama tuz basıosunnnn
aynen yaa eşimin ailesi eşimin teyzesinin ailesi beraber yaptırmış bu apartmanı, yarısı onların yarısı eşimlerin yani.
neyse burası teferruat, asıl önemli kısmı uzuuuuuuuuuun bi koridora bütün odaları yanyana dizmişler, bu ne yaaa, salondan wc'ye gidicem 15 dk.mı alıokapılar camlı wc banyo bile camlı, böle saçmalık mı olur
anca gelebildim kardeşim aradı tlf.almıştı ya askerde, onunla aramış gizlice. makarnamı yaparken bi taraftan da onunla konuştum. şimdi yemeye başlıyorum.
o ses de başladı
Ya ne biliyim evimiz var şükür ama benimde giriş var orada yüklük ve portmanto var oradan giriyosun salona salondan oturma odasına gidiyosun.Sonra salondan yatak odasına tuvalete banyoya mutfağa gidebilirsin.Ayriyetten oturma odasından da mutfağa gidebilirsin labirent gibi ilginç bi ev iste :)İnşallah gün gelir gönlümüze göre bi evde otururuz cnm..
Hadiseyle murat çıkıyomuş galiba
şaka yapıosuuuuuunmuratın başka bi sevgilisi yok mu yaaa:26:yalnız murat'ın sevgilisi olsam var ya şu davranışlarına aslaa dayanamam çatlarım kıskançlığımdan gider orda boğazlarım onu
ay kkoras acayip güldüm evin anlatış tarzına, dediğin gibi çok şükür kendi evimiz
Öyle okudum nette bendeoldum ama zaten programdada tatlı tatlı atışıyolar..Önceki sevgilisinden ayrılmış galiba:44:
eliz miydi neydi garip isimli bi sevgilisi vardı dimi:44:
adam sevimli ama yaa
Adam sevimlide çıktıkları öyle değilSoyadı daha garip sakuçoğlu :)
ah ulennnnnnnnnn, bulamadık şöle romantik bi koca
Benimkinin romantikliği nişanlılığımızda kaldı.Evlenirken gömdüm resmen..Ruhuna fatihaAdam seni seviyorum diye bağırıyodu,ağlıyodu..Sarma sarmıştım gönderdim eşime de nişanlıyız o zaman.Mideniz bulanmasın ama saç telim çıktı içinden .. Ağzından çıkardı öptü koydu bi kenara ağladı (msn deydik ordan gördüm )Bunları anlattım çevreme nazar değdi resmen
Ama arada şaşırtmıyo değil..Eki Görüntüle 556928
Bende merak ettim dileği..Neki de merak ettim nasıl acaba.
dilek erişte değil canım bilmiyomuşun :) dilşad heh ondan benimde çok hoşuma gitti 2-3dür yiyorum ... çok canım çekmiş 2 dolu tabak yedim ama ekmeksiz
biraz başım ağrıyo gibi azcık uzancam ama oses de fragmanda bikızla tartışmalarını gösteriyo ya merak ettim onu takiplicem,gözümü kapasam uyucak gibiyim
dilek yolda aradı beni ama sonra telefonu kapandı konuşamadık.. Ayakkabı bakıyodu kocişine..
dilek napıo acaba yaaa,arayamıom da
iyim ayşammreklamlarda kaçtım bulaşık makinemi boşalttım geldim.nek gelmiş bu arada, nasılsın cnmm
dilek yolda aradı beni ama sonra telefonu kapandı konuşamadık.. Ayakkabı bakıyodu kocişine..
Çekmedi mi naptı teli 4-5 defa aradı ses gelmiyo, ben aradım aynı şekilde. Pes ettik sonra.. İnş hatırlamıştır kocişi bugünü..
iyim ayşamm
yemek yedik kocişle cumartesinden annemin yaptığı yemekleri, börekleri, tatlılatı bitirmeye çalışıyoruz hala.. Şükür bu akşam bitti.
Perdemi yıkayıp ütüledim, nevresim değiştim..
Evde olmak süperr, aşkım da şu borçlar bitsin çalıştırmicam seni diyo.. Yarın kontrole gitsem çok mu erken olur ya? Parça kalmış mı kontrolüne..?
Çekmedi mi naptı teli 4-5 defa aradı ses gelmiyo, ben aradım aynı şekilde. Pes ettik sonra.. İnş hatırlamıştır kocişi bugünü..
iyim ayşamm
yemek yedik kocişle cumartesinden annemin yaptığı yemekleri, börekleri, tatlılatı bitirmeye çalışıyoruz hala.. Şükür bu akşam bitti.
Perdemi yıkayıp ütüledim, nevresim değiştim..
Evde olmak süperr, aşkım da şu borçlar bitsin çalıştırmicam seni diyo.. Yarın kontrole gitsem çok mu erken olur ya? Parça kalmış mı kontrolüne..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?