iyim ayşamm
yemek yedik kocişle cumartesinden annemin yaptığı yemekleri, börekleri, tatlılatı bitirmeye çalışıyoruz hala.. Şükür bu akşam bitti.
Perdemi yıkayıp ütüledim, nevresim değiştim..
Evde olmak süperr, aşkım da şu borçlar bitsin çalıştırmicam seni diyo.. Yarın kontrole gitsem çok mu erken olur ya? Parça kalmış mı kontrolüne..?
neden beklemiosun ki, merak ettiğin için mi? bence parça kalmış olsa sen bu halde böle ii olmazdınaklına takılıcaksa git ama tabi, erken diildir ki görülür bişi kalmış olsa
ayşam evdeyken gidiyim diye.. Zaten kaç gün evde kalıcam tekrar izin almıyım diye :26:Evet cnm evde olmak güzel..Keşke yormasaydın kendini..Bence git cnm eğer kaldıysaki inş kalmamıştır görünür
ayşam evdeyken gidiyim diye.. Zaten kaç gün evde kalıcam tekrar izin almıyım diye :26:
inş kalmamıştır kızlar..
Vilişim, iyimm
kocişim yarım saate çıkacak((
saçlarımı kokluyo şurda gece için stok yapıyomuş
ayyyayşam evdeyken gidiyim diye.. Zaten kaç gün evde kalıcam tekrar izin almıyım diye :26:
inş kalmamıştır kızlar..
Vilişim, iyimm
kocişim yarım saate çıkacak((
saçlarımı kokluyo şurda gece için stok yapıyomuş
üff daha yeni çıkmış yola kociş gece 1,30 da falan gelirim dedi ..ya sarımsaktanmıdır nedir bi başım ağrıdı tansiyonum mu düştü acaba yaa ..ağrıkesici içsem nolurkii
üff daha yeni çıkmış yola kociş gece 1,30 da falan gelirim dedi ..ya sarımsaktanmıdır nedir bi başım ağrıdı tansiyonum mu düştü acaba yaa ..ağrıkesici içsem nolurkii
maalesef kuzum ://Tek mi kalacaksın cnm:26:
maalesef kuzum ://
gelmedi annemler, benim gelmem için ısrar etti..
Kimse evinden çıkmak istemiyo işte, rahatını arıyo..
nolcak ki zuzum, iç bence rahatsızlık çekmektense
sarımsak tansiyonu düşürmez ki,dengelerniye ağrıdı ki başın öle :26: çok ağrımıyosa içme canım...
vilim, duramyorum kii
yarın da yazlık kışlık olayını hallediyim diyorum..
Sonra hep yorgun oluyorum
ay size yazıcam diye kocişi yarım dinliyorum
"çok uykum var yaa, ben napıcam bu gece. Dayanıklılık ve enerji verecek bi ilacın var mı aşkım" diyo
bendeki cevap "ağrı kesici var" kociş krize girdi tabi..
maalesef kuzum ://
öle deme cnm rahatını aramakla alakası yok ki, kendince işleri vardır onun da bırakamadığı, hem iisin ya, bunu bilio annecinmaalesef kuzum ://
ay nebilim sersem oldum böle ,başım ağrıdı uyku modum açıldı yaa :)
evdeyken iyi olur tabii..çok yüklenme ama kendine
ben gelirdim gerçekten,yakın olaydım ..
korkuyo işte insan, öpüştük koklaştık ve kocişim gitti..Annen kardeşinle gelseymiş keşke ..Gerçi bişey olacağından değil ama yalız kalmazdın
yerim ben seniiiben gelirdim gerçekten,yakın olaydım ..
korkuyo işte insan, öpüştük koklaştık ve kocişim gitti..
Bakalım nasıl geçecek bu hafta..
Geçen gececi olduğunda bebişim vardı benimle, huzur veriyodu yaa fasulye kadar olsa da..
yerim ben seniii
sade maden suyun varsa iç başının ağrısı hafifler dicem ama sen sevmezsin almazsın ki eve..
Geçen gececi olduğunda bebişim vardı benimle, huzur veriyodu yaa fasulye kadar olsa da..
senin kv ler var kuzum aynı binada, benim 1 tanıdık olsa bile daha rahat olurdumBende dün evelsiki gün ve önceki gün tek yattım.Allahın izniyle bişey olmaz cnm..Tekrar olucak ve bu kez bizi bırakmıcaklar cnm Allahın izniyle
ben spordan 9u geçiyodu geliyodum, sonra duş yemek tükeniyodummbütün kızlar toplanmışş
dilek naptı acaba
spora git eve gel yemek pişir ye mutfaktan çıktıgımda saat 9 du
bugün tartıldım salonda 56.5 çıktım yağ oranım da 24.7 çıktı aslında normalmiş 12 bölgemin de ölçüleri alındı 1 ay sonrasında nolmuşum tekrar kaydedilecek
inşallah ayşammnekim ben de kkoras'a katılıom inş. bizi bi daha bırakmıcaklar:106:
senin kv ler var kuzum aynı binada, benim 1 tanıdık olsa bile daha rahat olurdum
artık bir-kaç gece evde biraz annemlerde idare edicem..
İnş sağlıkla gelir artık hepimizin kuzusu...
uyuyabilirsen uyu bari zuzum, geçer hem böylece ağrın da
yarın netten izlersin o ses'teki olayı, nası olsa verirler illa
yerim ben seniii
sade maden suyun varsa iç başının ağrısı hafifler dicem ama sen sevmezsin almazsın ki eve..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?