Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

nekim eğer hiç kanaman yoksa bence dra gidebilirsin canım...bizim kanamamız olduğu için belkide tam olarak temizlenelim diye geç çağırıyolardır kontrole...kanama sırasında kalan ufak parçalar da düşüyo yaa ondan yani...
ayrıca kızlara katılıyorum,kendini yorma canım

neden beklemiosun ki, merak ettiğin için mi? bence parça kalmış olsa sen bu halde böle ii olmazdın aklına takılıcaksa git ama tabi, erken diildir ki görülür bişi kalmış olsa

Evet cnm evde olmak güzel..Keşke yormasaydın kendini..Bence git cnm eğer kaldıysaki inş kalmamıştır görünür
ayşam evdeyken gidiyim diye.. Zaten kaç gün evde kalıcam tekrar izin almıyım diye :26:
inş kalmamıştır kızlar..

Vilişim, iyimm
kocişim yarım saate çıkacak ((
saçlarımı kokluyo şurda gece için stok yapıyomuş

üff daha yeni çıkmış yola kociş gece 1,30 da falan gelirim dedi ..ya sarımsaktanmıdır nedir bi başım ağrıdı tansiyonum mu düştü acaba yaa ..ağrıkesici içsem nolurkii

Tek mi kalacaksın cnm:26:

ayyy

git cnm için rahat etsin, evet hem dediğin gibi hazır evdeyken daha ii olur gitmen
üff daha yeni çıkmış yola kociş gece 1,30 da falan gelirim dedi ..ya sarımsaktanmıdır nedir bi başım ağrıdı tansiyonum mu düştü acaba yaa ..ağrıkesici içsem nolurkii

nolcak ki zuzum, iç bence rahatsızlık çekmektense

sarımsak tansiyonu düşürmez ki,dengeler niye ağrıdı ki başın öle :26: çok ağrımıyosa içme canım...

vilim, duramyorum kii
yarın da yazlık kışlık olayını hallediyim diyorum..
Sonra hep yorgun oluyorum

ay size yazıcam diye kocişi yarım dinliyorum
"çok uykum var yaa, ben napıcam bu gece. Dayanıklılık ve enerji verecek bi ilacın var mı aşkım" diyo
bendeki cevap "ağrı kesici var" kociş krize girdi tabi..

nolcak ki zuzum, iç bence rahatsızlık çekmektense

sarımsak tansiyonu düşürmez ki,dengeler niye ağrıdı ki başın öle :26: çok ağrımıyosa içme canım...

ay nebilim sersem oldum böle ,başım ağrıdı uyku modum açıldı yaa :)

evdeyken iyi olur tabii..çok yüklenme ama kendine

maalesef kuzum ://
gelmedi annemler, benim gelmem için ısrar etti..
Kimse evinden çıkmak istemiyo işte, rahatını arıyo..

ben gelirdim gerçekten,yakın olaydım ..

maalesef kuzum ://
gelmedi annemler, benim gelmem için ısrar etti..
Kimse evinden çıkmak istemiyo işte, rahatını arıyo..
öle deme cnm rahatını aramakla alakası yok ki, kendince işleri vardır onun da bırakamadığı, hem iisin ya, bunu bilio annecin
ay nebilim sersem oldum böle ,başım ağrıdı uyku modum açıldı yaa :)

evdeyken iyi olur tabii..çok yüklenme ama kendine

uyuyabilirsen uyu bari zuzum, geçer hem böylece ağrın da
yarın netten izlersin o ses'teki olayı, nası olsa verirler illa

Annen kardeşinle gelseymiş keşke ..Gerçi bişey olacağından değil ama yalız kalmazdın
korkuyo işte insan, öpüştük koklaştık ve kocişim gitti..
Bakalım nasıl geçecek bu hafta..
Geçen gececi olduğunda bebişim vardı benimle, huzur veriyodu yaa fasulye kadar olsa da..

yerim ben seniii
sade maden suyun varsa iç başının ağrısı hafifler dicem ama sen sevmezsin almazsın ki eve..

Bende dün evelsiki gün ve önceki gün tek yattım.Allahın izniyle bişey olmaz cnm..Tekrar olucak ve bu kez bizi bırakmıcaklar cnm Allahın izniyle

bütün kızlar toplanmışş

dilek naptı acaba

spora git eve gel yemek pişir ye mutfaktan çıktıgımda saat 9 du

bugün tartıldım salonda 56.5 çıktım yağ oranım da 24.7 çıktı aslında normalmiş 12 bölgemin de ölçüleri alındı 1 ay sonrasında nolmuşum tekrar kaydedilecek

korkuyo işte insan, öpüştük koklaştık ve kocişim gitti..
Bakalım nasıl geçecek bu hafta..
Geçen gececi olduğunda bebişim vardı benimle, huzur veriyodu yaa fasulye kadar olsa da..

nekim ben de kkoras'a katılıom inş. bizi bi daha bırakmıcaklar:106:

Bende dün evelsiki gün ve önceki gün tek yattım.Allahın izniyle bişey olmaz cnm..Tekrar olucak ve bu kez bizi bırakmıcaklar cnm Allahın izniyle
senin kv ler var kuzum aynı binada, benim 1 tanıdık olsa bile daha rahat olurdum
artık bir-kaç gece evde biraz annemlerde idare edicem..

İnş sağlıkla gelir artık hepimizin kuzusu...

ben spordan 9u geçiyodu geliyodum, sonra duş yemek tükeniyodumm
senin işten erken çıkman harika oldu spor olayıyla :))

nekim ben de kkoras'a katılıom inş. bizi bi daha bırakmıcaklar:106:
inşallah ayşamm

senin kv ler var kuzum aynı binada, benim 1 tanıdık olsa bile daha rahat olurdum
artık bir-kaç gece evde biraz annemlerde idare edicem..

İnş sağlıkla gelir artık hepimizin kuzusu...

Doğru diyosn cnm kv ler var.Eşinin iş durumu ne oldu ayrılacak mı?

uyuyabilirsen uyu bari zuzum, geçer hem böylece ağrın da
yarın netten izlersin o ses'teki olayı, nası olsa verirler illa

yokk uyursam gece uyanır sonra da uyuyamam
olmazz merak ettim çok :)

ama ilaç içtim bilem geçer brazdan çay demledim kendime bisküvi kek çerez de koydum bide dantelimi aldım battaniyemide örtttüm bacaklarıma oturuyom (kv dışarı örüyo yardım amaçlı uçlarındaki çemberleri yapıyom)

artık alış canım korkma

sade varmı bilmiyom dolapta var 1-2tane kaldı eşim her akşam içiyo soda ya limonlu ya sade (şuan hangisi var bilmiyom)... ama canm istemiyo geçer birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…