Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

mutfağımı topliyımm, ost bitsin azcık kitap okur uyurum..
Telimin şarjı bitiyo, öpüyorum hepinizi
bana da dua edin gece,
iyi geceler kızlar

kız sen dantel de mi bilirdinnnoh maşallah keyif yapıon haa

ben de bayram çikolarından atıştırdım 2-3-5 tane falan

ii geceler nekimm, rahat uykularr

Son düzenleme:
nekim erken çıktım ama trafik berbattı meclisin kaç ağır topu yollardaysa bir garipti
saat 4 buçukta çıktım 6 çeyrekte filan salondaydım

nekiim iyi geceler canım Allah'a emanet

kız sen dantel de mi bilirdinnnoh maşallah keyif yapıon haa

ben de bayram çikolarından atıştırdım 2-3-5 tane falan

he yaw biliyom valla aslında kalkıp oturma odasını toplasam çok çok iyi olcek adam kescek beni yaa, dün çok istedim diye götürdü beni dışarı halbuki o oda toplanmadan biyere gitmek yok demişti :)gelcek gene aynı görcek :18:

2-3-5 tanee afiyet olsun

Evet cnm beklemek daha mantıklı

Son düzenleme:
vilinnn biritdiğim yeleği eklesene onada bakalım 3.ye başlıyon dimmii..he bide enkinin fotolarından mı bahsediyodun sabah baktım diyee nerde fotolar facedemi

Topla cnmBen evliliğimizin ilk aylarnda dağınıktım baya bulaşıklar birikir,çamaşırlar yığılır..Zamanla düzene girdi.Bi yer dağınıksa toplamadan rahat etmiyo içim..

dimmi yaa valla hem kokoş hem titiz nassı bişey bu anlamadım insanmısın kızım sen süperwoman falan olmayasın he yaw kaynanamdan korkmuyom dilekten korktuğum kadar

yok mak.boşaltmada sıkıntı yok kuzum benm tek sıkıntım çamaşırlarr :/

Topla cnmBen evliliğimizin ilk aylarnda dağınıktım baya bulaşıklar birikir,çamaşırlar yığılır..Zamanla düzene girdi.Bi yer dağınıksa toplamadan rahat etmiyo içim..

yaa ne güzel ozamn canm benm bulaşığım kalmaz yaa şükür öle dağınık koyup oturmam tezgahımı ama çamaşır konusunda öle değilim çinkim katlamayı sevmiyorum bekarken de hep ablam düzenlerdi gardolabımızı ah ahhh

Şu andaki kız ne terbiyesiz iyi oldu gönderdi acun

onu bekliyodum yaa 4gözle

Eşinle katlayın cnm
Ayşa üj bej çikolata yedi kaçtı :)

Son düzenleme:
bu gidişle öle olcak korass

ayşamm kanıt var kıı izliyonmu gel buraaa bayramda bitmedi ama sen bitircen çikoları gel kızz

günaydın uykucular..kimse gelmemiş,ben bi karnımı doyurayım az iş ypayım gelcem

vilinnn biritdiğim yeleği eklesene onada bakalım 3.ye başlıyon dimmii..he bide enkinin fotolarından mı bahsediyodun sabah baktım diyee nerde fotolar facedemi

sonra eklerim
enkinin fotoları facede canım...
günaydııııın...
kalktık,kahvaltımızı yaptık,ocağa yeşil fasülye koydum,mutfağımı topladım....buraya bi bakıyım dedim...
şimdi yatak odasını toplicam,yemeğim erken pişerse sağlık ocağına gitmem lazım bugün :18:
zuzum ne yiyosun kııııııız

dimmi yaa valla hem kokoş hem titiz nassı bişey bu anlamadım insanmısın kızım sen süperwoman falan olmayasın he yaw kaynanamdan korkmuyom dilekten korktuğum kadar

onu bekliyodum yaa 4gözle

deli yaa güldürdün beni sabah sabah

alıntılarıma bişiler oldu kızlar yaa
vilin tebrikler 3. başladın yani
alishiam eşine kızıodum ama sende az pis boğaz diilsin yani
nekimi aradım ama tlf gitti ya kilitlendi arıoum onun teli çalıodur ama bana o ses gelmio ki
oda beni aradığında çalıo gibi ama bana o çağrı gelmio iphone kırcaktım sinir oldum
zaten tüm aksilikler beni buldu akşam anlatamma yani

ayakkabı dükkanına gittim aradığım yok başka bi tane beğendim demiştim ya netten baktım indirim yapmışlar 50 tl falan karlıyım dio
o internet alışverişinde geçerliymiş bende almadım ordan çıktım
gömlek beğenmişti ona bakmaya gittim beden yok hırka baktım o mağazda bende hırka beğenmiştim hiç kalmamış
gittim başka ayakkabı beğendiği yere hiç yok
en son bir tane mont aldım çıktım

eve gittim
köfte pattis makarna yaptım rus salatası tabaklara hazırladım odaya mumları falan yaktım
bu arada tabii mutfakta yağdanlık düştü yağ döküldü
fritözün açma tuşu takıldı falan her aksilik beni buldu yani

neyse banyoya girdim saçlarımı yaptım fuşya kalpli çoraplarımı giydim siyah mini bi elbise vee hazırım tabii eşimi arayamıoum tlf çalışmadğı için aksilik işte
anneme gidip cheseecake falanda alamadım
öyle böyle hazırladım herşeyi kapı çaldı:18: vveee

eşim;
sen 19u die mi sinemaya gitmedik deyip sarıldı öptü falan
pasta ve votka almış
yemekten sonra hediyesini verdim ben şuanda çok utandım çünkü ben bişi almadım ama ne istiosan onu alıyım dedi önemli diil dedim
hediyene bakmıcak mısın dioum
yüzüme odaklanmış gözlerini ayırmıo zaten bakıoum hediyeme die

öyle böyle yedik içtik kutladık işte.
ama başımın ağrısından ölüyorum şuanda

bol barıştınız mı?

dilekim yazmışsın zaten görmedim,bende nasıl geçti akşamınız diye sormuştum...çok güzel geçmiş zaten, tekrar tebrik ederim canım,hep böyle güzel geçsin günleriniz inşallah canım...

evet 3.'ye başladım...bi tane yeşil ipim vardı...kendime hırka örmüştüm,ondan artmıştı,minik bi hırka örücem becerebilirsem...

ayyy sağlık ocağına bugün gitmekten vazgeçtim...her işimi bitirdim,örgü örcem gidene kadar...yarın eşim götürür beni...

Son düzenleme:
gunaydın kızlar valla uykucu filan değilim 6 buçukta kalktım duşa girdim hazırlandım 7 buçukta evden çıktım ve ofise daha yeni girebildim
servis arıza yapmış 45 dakika başka araç gelmesini bekledik. Hava da çok soguktu beremi yanıma almadığıma pişman oldum

rüyamda kuşlar (güvercindi sanırım)bir tabaktan yoğurt yiyorlardı bir de ben içinde açık çay dolu olan büyük bir havuzda yüzüyordm eşimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…