yokk uyursam gece uyanır sonra da uyuyamam
olmazz merak ettim çok :)
ama ilaç içtim bilem geçer brazdan çay demledim kendime bisküvi kek çerez de koydum bide dantelimi aldımbattaniyemide örtttüm bacaklarıma oturuyom (kv dışarı örüyo yardım amaçlı uçlarındaki çemberleri yapıyom)
artık alış canım korkma
sade varmı bilmiyom dolapta var 1-2tane kaldı eşim her akşam içiyo soda ya limonlu ya sade (şuan hangisi var bilmiyom)... ama canm istemiyogeçer birazdan
Doğru diyosn cnm kv ler var.Eşinin iş durumu ne oldu ayrılacak mı?[ı/QUOTE]
yılbaşında maaşına çok güzel zam yapıcaz (ilte 400 tl felan) dediler ya onu bekle diyorum.. O da eski iş yerinden haber bekliyo.. Kararsız çok.. Yılbaşını beklicek galiba canım.
Hayırlısı hakkımızda..
kız sen dantel de mi bilirdinnnoh maşallah keyif yapıon haa
ben de bayram çikolarından atıştırdım 2-3-5 tane falan
yılbaşında maaşına çok güzel zam yapıcaz (ilte 400 tl felan) dediler ya onu bekle diyorum.. O da eski iş yerinden haber bekliyo.. Kararsız çok.. Yılbaşını beklicek galiba canım.
Hayırlısı hakkımızda..
hayırlısı olssun nekimDoğru diyosn cnm kv ler var.Eşinin iş durumu ne oldu ayrılacak mı?[ı/QUOTE]
Hayırlısı hakkımızda..
nekiim iyi geceler canım Allah'a emanet
he yaw biliyomvalla aslında kalkıp oturma odasını toplasam çok çok iyi olcek adam kescek beni yaa, dün çok istedim diye götürdü beni dışarı halbuki o oda toplanmadan biyere gitmek yok demişti :)gelcek gene aynı görcek :18:
2-3-5 taneeafiyet olsun
hiç bi zaman dilek gibi tertipli olamıcaz biliosun dimihem gelip görmez de merak etme, ay korkudan rüyalarına girmiş bi de yaaaa
o yüzden sal gitsin yaaaaa
ben de binbir zorlukla makineyi boşalttım işte, ama içine dolacaklar var, gitsem yapsambi de iki sepet çamaşırım var bi yerleştirebilsemm
nekiim iyi geceler canım Allah'a emanet
he yaw biliyomvalla aslında kalkıp oturma odasını toplasam çok çok iyi olcek adam kescek beni yaa, dün çok istedim diye götürdü beni dışarı halbuki o oda toplanmadan biyere gitmek yok demişti :)gelcek gene aynı görcek :18:
2-3-5 taneeafiyet olsun
o ses türkiyeye takıldım kaldım bitse de yatsam
hiç bi zaman dilek gibi tertipli olamıcaz biliosun dimihem gelip görmez de merak etme, ay korkudan rüyalarına girmiş bi de yaaaa
o yüzden sal gitsin yaaaaa
ben de binbir zorlukla makineyi boşalttım işte, ama içine dolacaklar var, gitsem yapsambi de iki sepet çamaşırım var bi yerleştirebilsemm
Topla cnmBen evliliğimizin ilk aylarnda dağınıktım baya bulaşıklar birikir,çamaşırlar yığılır..Zamanla düzene girdi.Bi yer dağınıksa toplamadan rahat etmiyo içim..
Şu andaki kız ne terbiyesiz iyi oldu gönderdi acun
dimmi yaa valla hem kokoş hem titiz nassı bişey bu anlamadım insanmısın kızım sen süperwoman falan olmayasın he yaw kaynanamdan korkmuyom dilekten korktuğum kadar
yok mak.boşaltmada sıkıntı yok kuzum benm tek sıkıntım çamaşırlarr :/
yaa ne güzel ozamncanm benm bulaşığım kalmaz yaa şükür öle dağınık koyup oturmam tezgahımı ama çamaşır konusunda öle değilim çinkim katlamayı sevmiyorum bekarken de hep ablam düzenlerdi gardolabımızı ah ahhh
onu bekliyodum yaa 4gözle
vilinnn biritdiğim yeleği eklesene onada bakalım 3.ye başlıyon dimmii..he bide enkinin fotolarından mı bahsediyodun sabah baktım diyee nerde fotolar facedemi
dimmi yaa valla hem kokoş hem titiz nassı bişey bu anlamadım insanmısın kızım sen süperwoman falan olmayasın he yaw kaynanamdan korkmuyom dilekten korktuğum kadar
onu bekliyodum yaa 4gözle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?