Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

günaydın kızlar akşam amma döktürmüşsünüz..
dileğim sana yazıp çıktım aniden erken çıkma fırsatlarını kaçırmıyorum yazdıklarınızı şimdi okudum görümcemlerden sonra eve geçtik ben biraz atkıyı işledim tv ye baktık dedim böyle devammı edeceksin uzatınca mutlumu oluyosun gülerek falan cvp veriyo sonra oses türkiyeye bakıyoduk baktım konuşmaya başladı çıkanlarla ilgili yorum falan yapıyo neyse yatmaya kalktım ben arkamdan geldi yattık ama hiç yanaşma falan yok sinir oldm tabi gene bi süre öel yattı düz sonra döndü tabi arkasını sürekli düz yatamaz çünkü bende gıcık dedim arkasından sarıldm elimi tuttu öle yattık tık yok yani zaten regl oldum sabahta kendi istesede olmıcak kaç gün sinir şey.karnımda ağrıyo yaa üşüttüm heralde dün ayaklarım açıktı buz tuttu resmen.

Dilek cnm seni çaldırıyorum kaydet beni ve hemen anlat artık merak ettik seni.

sirken inşallah hasta olmazsın canım...duş alıp o soğukta beklemek zorunda kalman hiç iyi olmamış...rüyanda çok ilginç...hayır olsun inşallah....
bol,ne inat adammış kız kocan...o kadar sarılmışsın ama arkasını dönüp yatmış

çok ilginç baktın mı ne anlama geliomuş çaylı havuz ve yoğurt yiyen kuş hadi bakta yaz merak ettim

iyi etmişsin canım çık tabii hiç oyalanma bile.
canım tlf hala çalışmıo galiba çaldırdın mı:26:
iyi etmişsin ama sen adım atınca iyi uzatmamışta devamda ettirmemiş iyiye gitmesi için nötr bi adam yani yastıkla tepesine çökseydin

dilek hiç bir aksilik seni caydıramaz yapacağından alıkoyamaz

gecenizin güzel geçmesine sevindim
caymadım ama koşturmaktan mahvoldum yaa
izmir caddesi, necatibey, kızılay avm, kolej derken eve geldim sırtım buz gibi olmuş

sabah doğalgaz faturam gelmiş 16 tl falan gelirdi
cmt akşamı 2-3 saat yaktım faturam 36 tl gelmiş
demek ki he akşam bu kadar yaksam 30 günde 600 tl falan faturam gelcek:26:
artık ne kadar zam yaptılarsa

dilşad naptı acaba bugünde olmazsa yarın test günü

amann nediyim yaa sabahta öpüyor giderken o beklediki ben yanaşim bende yanaşmadım gıcık oldum napim..

dilekk çok sevndm cnm geceniz güzel geçmiş.telfonun olmadımı aradım kapalı diyor.

dilek telefonunu kapatıp yeniden açsana...eşiminki de öyle olmuştu...bu telefonlar arada bi takılıyomuş öyle...aç-kapa yap,düzelir...yani eşiminki düzelmişti...
bol valla aranız epey yumuşamış...yakında o yaklaşır sana ama hasta olduğunu öğrenince hayal kırıklığına uğrar ohh olsun ona

amann nediyim yaa sabahta öpüyor giderken o beklediki ben yanaşim bende yanaşmadım gıcık oldum napim..

dilekk çok sevndm cnm geceniz güzel geçmiş.telfonun olmadımı aradım kapalı diyor.
işte seni de inatlaşmaya mecbur bırakıo napcan ki nereye kadar onun oluruna gitcen
ama akşam daha çok konuşmalıydın yada yatakta ben olsam uyutmazdım yani burnundan getirirdim:99: ama eşimde beni rahat bırakmaz dır dır dır tepemden inmez yani
bi daha arar mısın kuzum?

kaç kere aç kapa yaptım kuzum yaa olmuo hattımda mı problem var acaba
çizilince falanda sıkıntı yaratıo yaa anlamadım valla dün kapanması beni deli etti ama
eşime nerdesin kaç dk gelirsin falan die soramadım kala kaldım
nekin yüzüne kapattım bi daha arayamadım ayıp oldu zaten

kızlar patron geldi bugün adanadan ama şimdilik bi kaç saatliğine dışarı çıktı azcık kafamı koycam masaya başım çok ağrıo yani akşamı zor ederim böyle

çaldı cnm
valla ben konuştummu dırdır yapıyon diyor bende konuşmadım napim kendi bilir.

vilin onun geldiği ve hayal kırıklığına uğradığı anı heyecanla bekliyorum cnm

vilin beslenmeme dikkat ediyorum bu aralar çok fazla meyve tüketmeye başladım gündüzleri
akşamları ise annem narları ayıklayıp koca bir saklama kabına koyup bana veriyor tabaklara çıkarıp yiyoruz
ama bademciklerimde iltihaplar vardı h sonundan bugün eser kalmamış eeşim de bana sürpriz yapıp iki paket burun bandı almış çok mutlu oldum onunla uyuyunca da dinlenmiş kalkıyorum

dilek güvercin yoğurt bunlar güzel şeylermiş yüzdüğüm havuz aslında normal ılık bir havuzdu ama çıkmaya yakın ama bunda çay olacaktı diyorum sanırım dünden bilinçaltımda olan şeyler ananeyle k validem köye gitmişler süt çok güzelmiş süt almışlar akşam kaç kere aramış tencere getirin size yoğurt yapayım diye spordan gelmişm evde yemek yapıyorum eşim de tamam yemekten sonra getiririm dedi tencereyi ayarlarken bi aradı ben ayakta duamıyorum çok yorulldum ne göndermiyon tencereyi diye dedim daha mutfakta çıkamadım eve anca geldim yolluyorum ama sen de yorgunsan yat yani bizde yoğurt var. Hiç dinlemeden kapatıverdi yüzüme ananenin huyu ama dün gıcık oldum eşime de dedim sanki mecburiyetten gidiyorlar yoruluyorlar totolarını gezdiriyorlar neyse gece gece eşim mutfak yerine nar dökmüş biraz derzlerde lekesi kalmış diş fırçasıyla derzleri cifledik

bize de dün yazı bırakmışlar kapıya yönetimden 24 saat yanmasından dolayı çok olumlu tepkiler aldık bizi mutlu ettiniz teşekkürler amaaaaa (burası tabi anket kısmı) bu şekilde yanması için ufak bir tadilat yapılmalı ve bu tadilat süresince 3 gün kaloriferler yanamaz eğer evet derseniz bundan sonra hep 24 saat yanacak direk otomatik olarak havaya göre sıcaklık kendini ayarlayacak yok hayır derseniz bu tadilata haziranda başlayacağız ve bu kış sabah akşam vardiyalı yanacak eskisi gibi diye. Ay ne garipler gecen yaz akılları nerdeyse neyse biz evet tadilat hemen yapılsını işaretleyip verecez yönetime. O süreç hafta içine denk gelirse daha kolay olur bizim için ailelere geçeriz gece de evimize yatmaya geliriz

dilşad ne alemdesin kuzum?

kızlar dün akşam ne oldu,anlatıcaktım akşam unutmuşum...okul çıkışı eşim beni yolda bekliyodu...kvlerle karşılaşmışlar...beni yolda gördükleinde aralarında şu konuşma geçmiş.aynen aktarıyorum:
eşim:biriciğim geliyo,kızımın adını biricik koyucam ben.
kvnun adı n............ olacak,biricik de neymiş...
ben geldikten sonra
kv: bak b..... adınını ben koydum...nasıl akıllı bi çocuk...isimlerin çocukların kişiliği üzerinde etkisi çok olur...
ben tabi olayın öncesini bilmediğim için niye isim konusu konuşuluyo diye şaşırmıştım...kv o kadar sert bi dille ismii n........ olacak demiş ki eşim bile olmuş...akşam eve gelince anlattı...bende kızdım,kızımızın adını biz koyucaz anne niye demedin diye...o anki şokla aklıma gelmedi dedi...tabiki biz istediğimiz ismi koyucaz falan dedi...ama sinir oldum yaa...ben size dedim bu kadın bizi uğraştıracak diye...

çaldı cnm
valla ben konuştummu dırdır yapıyon diyor bende konuşmadım napim kendi bilir.

vilin onun geldiği ve hayal kırıklığına uğradığı anı heyecanla bekliyorum cnm
sedam çalmadı böyle oluo işte
sonra bana diolar ki aradık aradık açmadın
bende çağrı ses hiç bi halt yok ki
arsızlık etmesin bee
hiçte uğraşma gireceğin mod şu

sirken evt bilinç altındakileri görmüşsün rüyanda
ananede bazen delirtir adamı yani

Son düzenleme:
korass mesajını yeni gördüm canım...ohhh ne iyi yapmışsın kız afferin sana

kızlar benim miniğe bi yelek daha ördüm,dün bitirdim...bugün yeni bi şeyler başlicam örmeye
ellerine sağlık hamarat hatun, güzel günlerde giydir inşallah

Dilşad test yaptı mı acaba:44:
yapmıcam, beklicem, ama reglim geliyor

ben de sabah kalktım akşam için yeşil fasulye pişirdim
aşkınıza
her aksiliğe rağmen güzel geçen gecenize

:18:
kızlar patron geldi bugün adanadan ama şimdilik bi kaç saatliğine dışarı çıktı azcık kafamı koycam masaya başım çok ağrıo yani akşamı zor ederim böyle
dinlen canım geçmiş olsun

aynı bekleme modundayım canım
kv dayak istiyo anası sensin ona ne

günaydın kızlar
akşam dükkandan çıktık yemeğimizi yedik, annemlerle ablamlar bi kitap kafede buluşacaklardı onların yanına gittik, çay içtik, eve geçtik ben hemen uyuklamaya başladım çok yorgundum ama karadayının da güzel bölümüydü
sabah haberlerde söyledi taşeron firmalarda çalışanlar diğer bel. çalışanlarıyla aynı maaşı alacaklar dedi, Türkiye de 1 buçuk milyon taşeron çalışanı varmış, seçimden önce artacakmış maaşlar inşallah 1yıl içinde 1800ü geçecek. eşim dio ki artık seni hiç üzmicem git başımdan para içinse bu sevgi ilgi istemiyorum dedim

vilin k validen naparsa yapsın sen daha doğumdan yeni çıkmışken nüfusa gidip ismini neslişah olarak yazdırıp gelecek değil ya

sadece kendi çapında neslişah illah neslişah diye tutturur arada deli deli konuşur

ay bizim ananeye hiç sormayın eşim bi geldi eve elinde kocaman bi bal kabağı bu ne böyle 12 den sonra bi şeye mi dönüşecek bu dedim meğerse bize yollamamış anneme götüreyim diye vermiş haa iyi o zaman dedim

anlamadım ki belediye de sözleşmeli çalışanlar mı 1800 alacakmış yani

ayy bi susunda uyuyum yaaEki Görüntüle 557196

Son düzenleme:

ayy ne gıcık bi kadın yaa sanki kendi çocuğu valla çok ayıp yaptığı 1 kere dese tamam sürekli sürekli insanı bezdiriyo böle

alem kız eşin çok güldüm valla.

ayy sirken negüzel kalariferler sürekli yanacak hep öle sıcak bir evim olmasını isterdim inşallah bigün bizimde öle olur.nedense böle çalışmalar hep kışın geliyor akıllarına yollar yapılacaığı zaman bile yağmurda çamurda yaparlar yazın öle dururlar sinir olurum.

Son düzenleme:
bizim bağda da bal kabakları olmuş annem verdi, ben de nazlının annesine verdim onu soymaya uğraşamam hazırlar soyulmuş parçalanmış satılıyor canım isterse alır yaparım dedim

sabah sabah güldürdün beni sirken
ananeyede sinir oldum yaa...yaşlılar diye sesinizi çıkarmıyoruz ama ağızlarına geleni söylemede hakları yok yani...
dilşad hani artık tencere yemeği yapmicaktın kız
ayyy kızlar kv olayını hiç sormayın yaaa...ağzımızdan tamam n........ koyucaz diyene kadar,her biraraya gelişimizde bunu söyler durur...koymicamızı anlayınca kessin çok kızıcak ama umrumda değil yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…