ya mektup yazdım, yemek hazırlıcam, kendim süslencem, hediye de alcam oda unutcak
3 gün az bile
neyse bakalım hıı sedacım beni çaldırsana no yok çünkü
konuş sende sakin sakin valla hayatım nie böle yapıosun küçücük mevzularda bile de
yok yaa o zmaan 10 gün küs kalır bunlar konuşmaya çalış git kucağına otur tvyi de kapat gözlerine içine baka baka konuş ben seni sevioum üzme böyle şeylerle beni de
biraz odun olabilir ama kalpsizde diil yaa
çok ilginç baktın mı ne anlama geliomuş çaylı havuz ve yoğurt yiyen kuş hadi bakta yaz merak ettimgunaydın kızlar valla uykucu filan değilim 6 buçukta kalktım duşa girdim hazırlandım 7 buçukta evden çıktım ve ofise daha yeni girebildim
servis arıza yapmış 45 dakika başka araç gelmesini bekledik. Hava da çok soguktu beremi yanıma almadığıma pişman oldum
rüyamda kuşlar (güvercindi sanırım)bir tabaktan yoğurt yiyorlardı bir de ben içinde açık çay dolu olan büyük bir havuzda yüzüyordm eşimle
iyi etmişsin canım çık tabii hiç oyalanma bile.günaydın kızlar akşam amma döktürmüşsünüz..
dileğim sana yazıp çıktım aniden erken çıkma fırsatlarını kaçırmıyorum yazdıklarınızı şimdi okudum görümcemlerden sonra eve geçtik ben biraz atkıyı işledim tv ye baktık dedim böyle devammı edeceksin uzatınca mutlumu oluyosun gülerek falan cvp veriyo sonra oses türkiyeye bakıyoduk baktım konuşmaya başladı çıkanlarla ilgili yorum falan yapıyo neyse yatmaya kalktım ben arkamdan geldi yattık ama hiç yanaşma falan yok sinir oldm tabi gene bi süre öel yattı düz sonra döndü tabi arkasını sürekli düz yatamaz çünkü bende gıcık dedim arkasından sarıldm elimi tuttu öle yattık tık yok yani zaten regl oldum sabahta kendi istesede olmıcak kaç gün sinir şey.karnımda ağrıyo yaa üşüttüm heralde dün ayaklarım açıktı buz tuttu resmen.
Dilek cnm seni çaldırıyorum kaydet beni ve hemen anlat artık merak ettik seni.
caymadım ama koşturmaktan mahvoldum yaadilek hiç bir aksilik seni caydıramaz yapacağından alıkoyamaz
gecenizin güzel geçmesine sevindim
sirken inşallah hasta olmazsın canım...duş alıp o soğukta beklemek zorunda kalman hiç iyi olmamış...rüyanda çok ilginç...hayır olsun inşallah....
bol,ne inat adammış kız kocan...o kadar sarılmışsın ama arkasını dönüp yatmış
işte seni de inatlaşmaya mecbur bırakıo napcan ki nereye kadar onun oluruna gitcenamann nediyim yaa sabahta öpüyor giderken o beklediki ben yanaşim bende yanaşmadım gıcık oldum napim..
dilekk çok sevndm cnm geceniz güzel geçmiş.telfonun olmadımı aradım kapalı diyor.
kaç kere aç kapa yaptım kuzum yaa olmuo hattımda mı problem var acabadilek telefonunu kapatıp yeniden açsana...eşiminki de öyle olmuştu...bu telefonlar arada bi takılıyomuş öyle...aç-kapa yap,düzelir...yani eşiminki düzelmişti...
bol valla aranız epey yumuşamış...yakında o yaklaşır sana ama hasta olduğunu öğrenince hayal kırıklığına uğrarohh olsun ona
işte seni de inatlaşmaya mecbur bırakıo napcan ki nereye kadar onun oluruna gitcen
ama akşam daha çok konuşmalıydın yada yatakta ben olsam uyutmazdım yani burnundan getirirdim:99: ama eşimde beni rahat bırakmaz dır dır dır tepemden inmez yani
bi daha arar mısın kuzum?
kaç kere aç kapa yaptım kuzum yaa olmuo hattımda mı problem var acaba
çizilince falanda sıkıntı yaratıo yaa anlamadım valla dün kapanması beni deli etti ama
eşime nerdesin kaç dk gelirsin falan die soramadım kala kaldım
nekin yüzüne kapattım bi daha arayamadım ayıp oldu zaten
sedam çalmadı böyle oluo işteçaldı cnm
valla ben konuştummu dırdır yapıyon diyor bende konuşmadım napim kendi bilir.
vilin onun geldiği ve hayal kırıklığına uğradığı anı heyecanla bekliyorum cnm
arsızlık etmesin beedilşad ne alemdesin kuzum?
kızlar dün akşam ne oldu,anlatıcaktım akşam unutmuşum...okul çıkışı eşim beni yolda bekliyodu...kvlerle karşılaşmışlar...beni yolda gördükleinde aralarında şu konuşma geçmiş.aynen aktarıyorum:
eşim:biriciğim geliyo,kızımın adını biricik koyucam ben.
kvnun adı n............ olacak,biricik de neymiş...
ben geldikten sonra
kv: bak b..... adınını ben koydum...nasıl akıllı bi çocuk...isimlerin çocukların kişiliği üzerinde etkisi çok olur...
ben tabi olayın öncesini bilmediğim için niye isim konusu konuşuluyo diye şaşırmıştım...kv o kadar sert bi dille ismii n........ olacak demiş ki eşim bileolmuş...akşam eve gelince anlattı...bende kızdım,kızımızın adını biz koyucaz anne niye demedin diye...o anki şokla aklıma gelmedi dedi...tabiki biz istediğimiz ismi koyucaz falan dedi...ama sinir oldum yaa...ben size dedim bu kadın bizi uğraştıracak diye...
ellerine sağlık hamarat hatun, güzel günlerde giydir inşallahkorassmesajını yeni gördüm canım...ohhh ne iyi yapmışsın kız afferin sana
kızlar benim miniğe bi yelek daha ördüm,dün bitirdim...bugün yeni bi şeyler başlicam örmeye
yapmıcam, beklicem, ama reglim geliyorDilşad test yaptı mı acaba:44:
ayşam evdeyken gidiyim diye.. Zaten kaç gün evde kalıcam tekrar izin almıyım diye :26:
inş kalmamıştır kızlar..
Vilişim, iyimm
kocişim yarım saate çıkacak((
saçlarımı kokluyo şurda gece için stok yapıyomuş
ben de sabah kalktım akşam için yeşil fasulye pişirdimsonra eklerim
enkinin fotoları facede canım...
günaydııııın...
kalktık,kahvaltımızı yaptık,ocağa yeşil fasülye koydum,mutfağımı topladım....buraya bi bakıyım dedim...
şimdi yatak odasını toplicam,yemeğim erken pişerse sağlık ocağına gitmem lazım bugün :18:
zuzum ne yiyosun kııııııız
aşkınızadeli yaa güldürdün beni sabah sabah
alıntılarıma bişiler oldu kızlar yaa
vilin tebrikler 3. başladın yani
alishiam eşine kızıodum ama sende az pis boğaz diilsin yani
nekimi aradım ama tlf gitti ya kilitlendi arıoum onun teli çalıodur ama bana o ses gelmio ki
oda beni aradığında çalıo gibi ama bana o çağrı gelmio iphone kırcaktım sinir oldum
zaten tüm aksilikler beni buldu akşam anlatamma yani
ayakkabı dükkanına gittim aradığım yok başka bi tane beğendim demiştim ya netten baktım indirim yapmışlar 50 tl falan karlıyım dio
o internet alışverişinde geçerliymiş bende almadım ordan çıktım
gömlek beğenmişti ona bakmaya gittim beden yok hırka baktım o mağazda bende hırka beğenmiştim hiç kalmamış
gittim başka ayakkabı beğendiği yere hiç yok
en son bir tane mont aldım çıktım
eve gittim
köfte pattis makarna yaptım rus salatası tabaklara hazırladım odaya mumları falan yaktım Eki Görüntüle 557099
bu arada tabii mutfakta yağdanlık düştü yağ döküldü
fritözün açma tuşu takıldı falan her aksilik beni buldu yani
neyse banyoya girdim saçlarımı yaptım fuşya kalpli çoraplarımı giydim siyah mini bi elbise vee hazırımtabii eşimi arayamıoum tlf çalışmadğı için aksilik işte
anneme gidip cheseecake falanda alamadım
öyle böyle hazırladım herşeyi kapı çaldı:18: vveee
eşim;
sen 19u die mi sinemaya gitmedik deyip sarıldı öptü falan
pasta ve votka almış
yemekten sonra hediyesini verdim ben şuanda çok utandım çünkü ben bişi almadım ama ne istiosan onu alıyım dedi önemli diil dedim
hediyene bakmıcak mısın dioum
yüzüme odaklanmış gözlerini ayırmıo zaten bakıoum hediyeme die
öyle böyle yedik içtik kutladık işte.
ama başımın ağrısından ölüyorum şuanda
:18:çok ilginç baktın mı ne anlama geliomuş çaylı havuz ve yoğurt yiyen kuş hadi bakta yaz merak ettim
iyi etmişsin canım çık tabii hiç oyalanma bile.
canım tlf hala çalışmıo galiba çaldırdın mı:26:
iyi etmişsin ama sen adım atınca iyi uzatmamışta devamda ettirmemiş iyiye gitmesi için nötr bi adam yani yastıkla tepesine çökseydin
caymadım ama koşturmaktan mahvoldum yaa
izmir caddesi, necatibey, kızılay avm, kolej derken eve geldim sırtım buz gibi olmuş
sabah doğalgaz faturam gelmiş 16 tl falan gelirdi
cmt akşamı 2-3 saat yaktım faturam 36 tl gelmiş
demek ki he akşam bu kadar yaksam 30 günde 600 tl falan faturam gelcek:26:
artık ne kadar zam yaptılarsa
dilşad naptı acaba bugünde olmazsa yarın test günü
dinlen canım geçmiş olsunkızlar patron geldi bugün adanadan ama şimdilik bi kaç saatliğine dışarı çıktı azcık kafamı koycam masaya başım çok ağrıo yani akşamı zor ederim böyle
dilşad ne alemdesin kuzum?
kızlar dün akşam ne oldu,anlatıcaktım akşam unutmuşum...okul çıkışı eşim beni yolda bekliyodu...kvlerle karşılaşmışlar...beni yolda gördükleinde aralarında şu konuşma geçmiş.aynen aktarıyorum:
ben geldikten sonra
kv: bak b..... adınını ben koydum...nasıl akıllı bi çocuk...isimlerin çocukların kişiliği üzerinde etkisi çok olur...
ben tabi olayın öncesini bilmediğim için niye isim konusu konuşuluyo diye şaşırmıştım...kv o kadar sert bi dille ismii n........ olacak demiş ki eşim bileolmuş...akşam eve gelince anlattı...bende kızdım,kızımızın adını biz koyucaz anne niye demedin diye...o anki şokla aklıma gelmedi dedi...tabiki biz istediğimiz ismi koyucaz falan dedi...ama sinir oldum yaa...ben size dedim bu kadın bizi uğraştıracak diye...
günaydın kızlar
akşam dükkandan çıktık yemeğimizi yedik, annemlerle ablamlar bi kitap kafede buluşacaklardı onların yanına gittik, çay içtik, eve geçtik ben hemen uyuklamaya başladım çok yorgundum ama karadayının da güzel bölümüydü
sabah haberlerde söyledi taşeron firmalarda çalışanlar diğer bel. çalışanlarıyla aynı maaşı alacaklar dedi, Türkiye de 1 buçuk milyon taşeron çalışanı varmış, seçimden önce artacakmış maaşlar inşallah 1yıl içinde 1800ü geçecek. eşim dio ki artık seni hiç üzmicem git başımdan para içinse bu sevgi ilgi istemiyorum dedim
dilşad ne alemdesin kuzum?
ben geldikten sonra
günaydın kızlar
akşam dükkandan çıktık yemeğimizi yedik, annemlerle ablamlar bi kitap kafede buluşacaklardı onların yanına gittik, çay içtik, eve geçtik ben hemen uyuklamaya başladım çok yorgundum ama karadayının da güzel bölümüydü
sabah haberlerde söyledi taşeron firmalarda çalışanlar diğer bel. çalışanlarıyla aynı maaşı alacaklar dedi, Türkiye de 1 buçuk milyon taşeron çalışanı varmış, seçimden önce artacakmış maaşlar inşallah 1yıl içinde 1800ü geçecek. eşim dio ki artık seni hiç üzmicem git başımdan para içinse bu sevgi ilgi istemiyorum dedim
vilin k validen naparsa yapsın sen daha doğumdan yeni çıkmışken nüfusa gidip ismini neslişah olarak yazdırıp gelecek değil ya
sadece kendi çapında neslişah illah neslişah diye tutturur arada deli deli konuşur
ay bizim ananeye hiç sormayın eşim bi geldi eve elinde kocaman bi bal kabağıbu ne böyle 12 den sonra bi şeye mi dönüşecek bu dedim meğerse bize yollamamış anneme götüreyim diye vermiş haa iyi o zaman dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?