dilek hani uyuyordun?
ya zaten gözümü açamıoum ki işimde var
ama başım nası ağrıo reglden diodum oda bitti sabahları yıkanıp çıkıoum ondan galiba
gerçi uyandığımda da vardı votkadan die düşünmüştüm off bilmioum ama bi uyusam müthiş dalarım yani
yakalanırım ozamanda
evet ben çen yıl hep onu diyordum ben hafta içi çalışıyorum evde olmuyorum gündüzleri etkilenmiyorum ama yazık değil mi minicik bebeği olanlar yaşlı olanlar evde kalanlar napıyor diye valla çıkar mıkar bu fikir hoşuma gidiyor sonuçta herkes faydalanacak olmazsa o 3 günü ananede bile geçiririz onların sistemi farklıvilin bırak cnm ya istediği kadar kızsın umursama çocuk sizin çocuğunuz hiçbi hakkı yok isim koymaya anne baba ne isterse o olur sen takma hiç.
sirken anladm cnm tabiki yenidoğmuş bi bebek varken 5 ten sonra yanması çok saçma olur kendi çıkarları işte.
dilsad ben de bi haber duydum sözleşmeli personeller hep kadroya geçirilecekmiş
akşama misafirim gelicek nazlıyla nişanlısı, nişanlısı taze fasulyeyi çok seviyor o yüzden yaptım canım, sözümdeyim yine :)sabah sabah güldürdün beni sirken
ananeyede sinir oldum yaa...yaşlılar diye sesinizi çıkarmıyoruz ama ağızlarına geleni söylemede hakları yok yani...
dilşad hani artık tencere yemeği yapmicaktın kız
ayyy kızlar kv olayını hiç sormayın yaaa...ağzımızdan tamam n........ koyucaz diyene kadar,her biraraya gelişimizde bunu söyler durur...koymicamızı anlayınca kessin çok kızıcak ama umrumda değil yani...
ben sözleşmeli değilim ki
biliyorum canım ben sadece sözleşmeliler kadroya geçirilice yeni kontenjanlr açılmış olacak bu da yeni alım demek istemiştimben sözleşmeli değilim ki
sonra eklerim
enkinin fotoları facede canım...
günaydııııın...
kalktık,kahvaltımızı yaptık,ocağa yeşil fasülye koydum,mutfağımı topladım....buraya bi bakıyım dedim...
şimdi yatak odasını toplicam,yemeğim erken pişerse sağlık ocağına gitmem lazım bugün :18:
zuzum ne yiyosun kııııııız
deli yaa güldürdün beni sabah sabah
bir tane mont aldım çıktım
eve gittim
köfte pattis makarna yaptım rus salatası tabaklara hazırladım odaya mumları falan yaktım Eki Görüntüle 557099
neyse banyoya girdim saçlarımı yaptım fuşya kalpli çoraplarımı giydim siyah mini bi elbise vee hazırımtabii eşimi arayamıoum tlf çalışmadğı için aksilik işte
anneme gidip cheseecake falanda alamadım
öyle böyle hazırladım herşeyi kapı çaldı:18: vveee
eşim;
sen 19u die mi sinemaya gitmedik deyip sarıldı öptü falan
pasta ve votka almış
yemekten sonra hediyesini verdim ben şuanda çok utandım çünkü ben bişi almadım ama ne istiosan onu alıyım dedi önemli diil dedim
hediyene bakmıcak mısın dioum
yüzüme odaklanmış gözlerini ayırmıo zaten bakıoum hediyeme die
günaydın kızlar akşam amma döktürmüşsünüz..
dileğim sana yazıp çıktım aniden erken çıkma fırsatlarını kaçırmıyorum yazdıklarınızı şimdi okudum görümcemlerden sonra eve geçtik ben biraz atkıyı işledim tv ye baktık dedim böyle devammı edeceksin uzatınca mutlumu oluyosun gülerek falan cvp veriyo sonra oses türkiyeye bakıyoduk baktım konuşmaya başladı çıkanlarla ilgili yorum falan yapıyo neyse yatmaya kalktım ben arkamdan geldi yattık ama hiç yanaşma falan yok sinir oldm tabi gene bi süre öel yattı düz sonra döndü tabi arkasını sürekli düz yatamaz çünkü bende gıcık dedim arkasından sarıldm elimi tuttu öle yattık tık yok yani zaten regl oldum sabahta kendi istesede olmıcak kaç gün sinir şey.karnımda ağrıyo yaa üşüttüm heralde dün ayaklarım açıktı buz tuttu resmen..
vilin onun geldiği ve hayal kırıklığına uğradığı anı heyecanla bekliyorum cnm
kızlar dün akşam ne oldu,anlatıcaktım akşam unutmuşum...okul çıkışı eşim beni yolda bekliyodu...kvlerle karşılaşmışlar...beni yolda gördükleinde aralarında şu konuşma geçmiş.aynen aktarıyorum:
eşim:biriciğim geliyo,kızımın adını biricik koyucam ben.
kvnun adı n............ olacak,biricik de neymiş...
ben geldikten sonra
kv: bak b..... adınını ben koydum...nasıl akıllı bi çocuk...isimlerin çocukların kişiliği üzerinde etkisi çok olur...
ben tabi olayın öncesini bilmediğim için niye isim konusu konuşuluyo diye şaşırmıştım...kv o kadar sert bi dille ismii n........ olacak demiş ki eşim bileolmuş...akşam eve gelince anlattı...bende kızdım,kızımızın adını biz koyucaz anne niye demedin diye...o anki şokla aklıma gelmedi dedi...tabiki biz istediğimiz ismi koyucaz falan dedi...ama sinir oldum yaa...ben size dedim bu kadın bizi uğraştıracak diye...
vilin k validen naparsa yapsın sen daha doğumdan yeni çıkmışken nüfusa gidip ismini neslişah olarak yazdırıp gelecek değil ya
sadece kendi çapında neslişah illah neslişah diye tutturur arada deli deli konuşur
ay bizim ananeye hiç sormayın eşim bi geldi eve elinde kocaman bi bal kabağıbu ne böyle 12 den sonra bi şeye mi dönüşecek bu dedim meğerse bize yollamamış anneme götüreyim diye vermiş haa iyi o zaman dedim
bizim bağda da bal kabakları olmuş annem verdi, ben de nazlının annesine verdim onu soymaya uğraşamam hazırlar soyulmuş parçalanmış satılıyor canım isterse alır yaparım dedim
hazırlandım...ayy hiç okula gidesim yok bugün...salı günleri bazı sevmediğim arkadaşlar,öğleden sonra gitmeyip etüde kalıyolar
onları görmeyi hiç istemiyorum...daha 10 dk var evden çıkmama,azcık daha örgü örüyüm
kendinize iyi bakın kızlar,grş
korascım hem tetanoz aşısı olucam,hem de kan tahlili yapıcaklar :18:
aaaa koras sen yazınca rüyam aklıma geldi...dün gece rüyamda seninle telefonla konuşuyoduk...epey uzzuuuun bi konuşmaydı,sen beni aramışsın,ama ne ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum canım...
kkoras herhalükarda k validesinin istediği isim olmayacak ve bunun tepkisini alacaklar hiç değilse şu dönemi biraz huzurlu geçsin diye diyorum
herkes nereye kayboldu?
aa ben seni sözleşmeli biliodum
taşeron firma bağlantısı ne alaka orayı anlamadım ben?
yani senin maaşın mı 1800 falan olabilir:44:
yok yeni eleman alınmaz çünkü belediyelerde ihtiyaç fazlası zaten eleman, sadece çalışanın durumu iyileşmiş olacakbiliyorum canım ben sadece sözleşmeliler kadroya geçirilice yeni kontenjanlr açılmış olacak bu da yeni alım demek istemiştim
yemek demişken dün nihayet makarnamız bitti bu akşama biraz bezelye var yanına karnıbahar yapayım diyorum ama fırında nasıl yapıyordunuz bir tarif verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?