Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

vilin dün eşimin işinde olanı sormuştun eşimdeki klavyeye alışık olmadığımdan yazamadım

onlarda şimdi 2 hafta sınav haftası sınavlarda görevli oluyorlar görevleri dağılıyorlar aralarında ama bu işe kıdem sokuyorlar hepsi de daha doktorasını bitirmemiş asistan ama ben senden 1 ay önce geldim sen benden 2 yıl sonra kadroya geçtin gibi şeyler döndüğünden biri alıyor 27 görev diğeri alıyor 9 görev aslında böyle olmasını bölüm başkanları istemiş 3-5 fazla olabilir demiş ama bu 3-5 le değil 2 katı hatta 3 misliyle oranlanıyor. Eşim göre bölümde bi iş varsa o bu değil kim uygunsa yapmalı fzla sınavı oldugunda gocunmuyor yeri geldiğinde arkadaşlarını idare edip hocalara çaktırmıyor da ama bu sınav dağılımına derin anlamlar yüklemeleri de sinirlerini bozuyor

bu sefer eşimin ders saatine sınav görevi yazmışlar eşimin niyeti de hiç söylemeyip olayı direk bölüm başkanının duymasını sağlmaktı ki bu kadar farkı görsün birebir; onunla derse gelen bir kıza söylemişti o da gitmiş diğer sınav hazırlayana söylemiş dün sabah odaya bi girmiş bu iki kıdemli asistanın yüzü iki karış biz neden x den duyduk senden duymadık insanlık hali gözümüzden kaçmış olabilir demişler eşim de söyleyecektim fırsat olmadı sonra benim de aklımdan çıkmış insanlık halii siz de beni anlayın demiş renk vermemiş ama o söyleyen X e de gıcık olmuş sonra ona da demiş senin amacın ne ne yapıyorsun filan diye kız tabi hemen farketmiş özür dilemiş filan ama canı sıkılmış

bol bu 2 saat yanma olayı neden gündeme geldi biraz kestirebiliyorum bu mayısta yöneticinin oğlu evlendi ve bebek bekliyorlarmış kışa doğacak bilmem anlatabildim mi biz iki yıldır az dil dökmedik yeni mi akılları başlarına geldi

dilşad yapma test ben de seni bu konuda destekliyorum

dilek hani uyuyordun?

vilin k validen vermek istedigi isim konusunda direttiğinde hıımm olur diyin kesin bebek olunca son dakika golü atarsınız ters köşe olur o bunu hak ediyor çünkü

dilek hani uyuyordun?

ya zaten gözümü açamıoum ki işimde var
ama başım nası ağrıo reglden diodum oda bitti sabahları yıkanıp çıkıoum ondan galiba
gerçi uyandığımda da vardı votkadan die düşünmüştüm off bilmioum ama bi uyusam müthiş dalarım yani
yakalanırım ozamanda

vilin bırak cnm ya istediği kadar kızsın umursama çocuk sizin çocuğunuz hiçbi hakkı yok isim koymaya anne baba ne isterse o olur sen takma hiç.

sirken anladm cnm tabiki yenidoğmuş bi bebek varken 5 ten sonra yanması çok saçma olur kendi çıkarları işte.

sirken dediğin gibi yapabilirim valla zaten şunu koyucaz diye isim söylesek,kesin hiç güzel değil falan gibi laflar söyleyip beni sinirlendirir...en güzeli son ana kadar susumak...eşime dedim zaten(dilşad söylemişti) soyadını siz verdiniz,adınıda ben vericem

cnm bence içkinin etkisi vardır mutlaka geçte yattın bide artık ıslak kafayla çıkma dışarı kurut mutlaka ağrı kesici alsana bitane.

evet ben çen yıl hep onu diyordum ben hafta içi çalışıyorum evde olmuyorum gündüzleri etkilenmiyorum ama yazık değil mi minicik bebeği olanlar yaşlı olanlar evde kalanlar napıyor diye valla çıkar mıkar bu fikir hoşuma gidiyor sonuçta herkes faydalanacak olmazsa o 3 günü ananede bile geçiririz onların sistemi farklı

vilin susarsan karlı çıkan sen olursun hem polemiğe girmezsin şu isim kötü bu isim çirkin dediği için gerilmezsin hem de k validenin çenesi durur ilgisi başka şeylere dağılır

dilsad ben de bi haber duydum sözleşmeli personeller hep kadroya geçirilecekmiş

ben sözleşmeli değilim ki

akşama misafirim gelicek nazlıyla nişanlısı, nişanlısı taze fasulyeyi çok seviyor o yüzden yaptım canım, sözümdeyim yine :)

ben sözleşmeli değilim ki
biliyorum canım ben sadece sözleşmeliler kadroya geçirilice yeni kontenjanlr açılmış olacak bu da yeni alım demek istemiştim

yemek demişken dün nihayet makarnamız bitti bu akşama biraz bezelye var yanına karnıbahar yapayım diyorum ama fırında nasıl yapıyordunuz bir tarif verebilir misiniz?

hazırlandım...ayy hiç okula gidesim yok bugün...salı günleri bazı sevmediğim arkadaşlar,öğleden sonra gitmeyip etüde kalıyolar
onları görmeyi hiç istemiyorum...daha 10 dk var evden çıkmama,azcık daha örgü örüyüm
kendinize iyi bakın kızlar,grş

Tetanoz aşısı mı olacaksın cnm

Süper geçmişBende teselli ediyorum unutmuştur diyeBunlar size

vilin onun geldiği ve hayal kırıklığına uğradığı anı heyecanla bekliyorum cnm

Sinir olurum böyle durumlara..Bence güzel hazırlan cicilerini giy yatarken yanaşacaktır artık o zamanda regl oldum de süper olur..Eşine

Kimseyi ilglendirmez çocuğunuza koyacağınız isim valla çok seviyoduysa kız doğursaymış da koyaymışSen bence bi isime karar ver bunu koycam de..Bu kv ne

Ben önermem bu dediğini.3. dünya savaşı çıkabilirBana koycam dediniz de koymadınız der sürdürür de sürdürür

bizim bağda da bal kabakları olmuş annem verdi, ben de nazlının annesine verdim onu soymaya uğraşamam hazırlar soyulmuş parçalanmış satılıyor canım isterse alır yaparım dedim

Evlenmedn önce nefret ederdim kabaktanşimdi bayılıyorum.Pazara gidersem alıyım gitmezsem de kv alsın bari..

Merhaba kızlar

ohh vaktin var örüyon örgünü ben her akşam 3-4 sıra örüyorum uykum geliyo valla bölede bitmiyor işte eşimde yaza biter heralde diyor geçen

korascım hem tetanoz aşısı olucam,hem de kan tahlili yapıcaklar :18:
aaaa koras sen yazınca rüyam aklıma geldi...dün gece rüyamda seninle telefonla konuşuyoduk...epey uzzuuuun bi konuşmaydı,sen beni aramışsın,ama ne ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum canım...

Son düzenleme:
kkoras herhalükarda k validesinin istediği isim olmayacak ve bunun tepkisini alacaklar hiç değilse şu dönemi biraz huzurlu geçsin diye diyorum

herkes nereye kayboldu?

Hayır olsun cnm..Rüyada telefonla konuşmak bi haber alınacağına işaretmiş.Eki Görüntüle 557244 Bak ben bile alıştım iğneye(kan alınırken olana)..Korkma hiç

off duramıoum yaa daha 7 saat var hadi şimdi kimse yok akşama doğru yine kalabalıklaşır burası kafamı nası tutcam yahuu

off tlfnu şirketten arıoum çalıo çalıo ama benim tlf çalmıo delircem yaa:95:

kkoras herhalükarda k validesinin istediği isim olmayacak ve bunun tepkisini alacaklar hiç değilse şu dönemi biraz huzurlu geçsin diye diyorum

herkes nereye kayboldu?

Tamam derlerse de koymazlarsa o zaman burnundan getirebilir kv si..Şimdi derse o zamana kadar kabullebilir cnm..Yine tabi vilin bilir..Huyunu suyunu vereceği tepkileri öğrenmiştirVilin ve eşi tamam koyalım demediler niye bu ısrar anlayamadım.İnş bu karışma huyundan vazgeçer bi an önce kv si..

Midem kötü gibi benim ya..Ağrımıyo,yanmıyo ama bi tuhaf

kkoras midene noldu acaba sabah ne yedin akşam farklı bi şey mi yedin çok acı baharatlı vs?

biraz süt içsene iyi gelir.

aa ben seni sözleşmeli biliodum
taşeron firma bağlantısı ne alaka orayı anlamadım ben?
yani senin maaşın mı 1800 falan olabilir:44:

sözleşmeli değilim taşeron firmalar da hepimiz ortalama 800 lira maaş alıyoruz ama bizle aynı işi yapanlar 1800-2000 civarı maaş alıyor, onlarla eşit verilecekmiş bize de ve haklarımız aynı olacakmış, mesela bizim yıllık iznimiz tatiller dahil 16 gün onların 1 ay bizim de öle olacak gibi gibi gibi...

yok yeni eleman alınmaz çünkü belediyelerde ihtiyaç fazlası zaten eleman, sadece çalışanın durumu iyileşmiş olacak

annem karnabaharı çiçek çiçek ayırıp o buharda hşlama aparatıyla haşlayıpborcama yayıyor üstüne kızartılmış iri küp patates, havuç, koserve bezelye koyuyor ara ara, tuz, üstüne başemal sos döküp fırına veriyor,pişince kaşar rendesi serpip tekrar fırına bu kadar yanlış hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…