Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

anladım canım hadi hayırlısı bakalım

benim annemde öyle yapıo ama pattis havuç bezelye falan koymuo sadece karnıbahar haşlanmasının üzerine bolca beşamel sosu döküp fırınlıo almadan öncede kaşar döküo basit yani
beşamel sos kısmını iyi ayarlarsan

ben akşama ne yemek yapcam yaa
evde sebze zaten yok
tavuk istemioum köfte ve eti çok sık yedik
pilav makarna da öyle
acaba bulgur pilavı cacık mı yapsam
harput köftesi mi nek ona başka bişi diodu yaa bulgurlu köfte varya :44:

böyle tek bişi yapıyım mercimekli bulgur pilavı harika olur annem yapsa off mükemmel olur tlfda yok arayıp sölesem
ne b.ktan bi gün yahuu
alishia hiç gelmedi mi?

akşam eşimin sınavı varmış eve gelmem 8 i bulur diyor benim de şehir dışından gelen bir arkadaşım vardı onunla mı görüşsem ne yoksa ben o saate kadar evde yalnız patlarım

yanına da mısır unlu patlıcan kızartıyım
mercimek pilavı cacık harika oldu işte
ütüm var, çamaşırlar toplanacak
3 gün oldu kurumuşlardır umarım

yarın akşamda kv mi gidiyim dioum
prş de sinemaya
cuma iş yaparım ve cmt tamam işte hafta programın böyle olsun

tünaydın kızlar

dün gece hiç uyuyamadım 2de yattım .bizim pıtırcık hiç durmadı benide uyutmadı.gözlerimden uyku akıyor napıyrsa arada nefesim daralıyor kalkıyorum.7ye kadar 3kere kalktım.eşimde akşam burnunu çekiyodu sabah berbat halde kalktı oda hasta oldu.gece kalkıyorum hemen noldu diyor.7de kalktım salona geldim.9a kadar uyumuşum sonra yatağa geçtim .eşimle dışarı çıkıcaktık adam yataktan kalkamadı.bende 11e kadar uyudum.kalktım dudağım uçuklamış.bend eburnumu çekmeye başladm genzim tıkalı.

sirken sen burun bantlarını nerden alıyosun canım .eşimede lazım banada.

dileğim maşallah geceniz aksilikere rağmen güzel geçmiş.işallah her gününüz birbirinden güzel geçer.bizede 61 tl fatura gelmiş.kasımın başındna beri akşamları 2de 3de duruyor.gündüz 1 e alıyorum.bnada çok geldi.kışın naparız bilmiyorum.

vilinciğim maşallah 3. örgüne başlamışsın.k.v sinir oldum.sanki 9 ay karnında taşıyan o.sanane fikrini söyle çekil herkes istediğini koysun.ben dayanamz söylerdim k.vme .önce eşime söylerdim sen sustur anneni yoksa ben sustururum diye.k.vyede sen çocuklarının ismini koymuşsun.müsade etde bende kendi çocuğumun ismini koyayaım onu taşıyan benim derdim şakayla karışık.

hem menüyü hem haftayı doldurdun bakıyom hadi bakalım.
sen fellah köftesinimi diyosun yoksa sarımsaklı?

diloşş o fırında beşamelli güzel oluyomu yaa ben hiç yapmadım sadece kızartırım ben geçende aldım ama yapamadım daha güzel oluyo yarına deneyim bende.

Son düzenleme:

owww çok fena keşke ayrı yatsaydınız grip falan olma hemen önlem al dikkatli ol

saol canım hepimizin inşallah
kuzum sadece 1 kere 2 saat 2 derecede yaptım o 20 tl artış göstermiş
ee 30 gün 2 saat 2 derece desek 600 tl mi etcek geçen yıl zaten 300dü
o kadar zam yapıldı 2 katı olmuş oluo işte

yani benimkine göre seninki iyi canım 20 gündür yakmışsın hiç kapatmadan
ben ufo mu alsam acaba :44:

enkidu ben onu eczanelerden alıyorum normalde tek kutusu 18-17-15 kaça denk getirirlerse satılıyor ama bazı eczanelerde de kampanya diye ikili kutularda satılıyor ona 19 lira diyorlar yani kutusu 10 liraya geliyor kampanya olan ikili kutunun biri normal(10tane var içinde) diğeri mentollü (8 tane var)

evt yaa bi anda hallettim kafamda ama bakalım uygulayabilcem mi

evt evt fellahtı ama biz harput köftesi diouz yengem muşlu o yapıodu ve öyle diolardı
ister kızart ister haşla yoğurt ve sos yap

fırında beşamelli karnıbaharmı yapmadın çok şey kaybetmişsin
harika bişi o yaa
annem kare borcama yapıo biz oturup ikimiz yiouz onu

ama kızartmasını da çok severim ben. o daha zahmetli ve yağlı olduğu için ağır bu fırında o kadar hafif oluo ki
mutlaka dene

sirken işin yoksa görüş tabii arkadaşınla vakit geçirmiş olursun
aslında işim var da erken bitirmeye çalıaşcam yine 4 gibi kaçarım en kötü ihtimal ama önce arkadaşımı arayıp ondan onay almam lazım bakalım kız uygun mu

enkidu dikkat et hasta olma sakın

dilek karnıbaharı fırında yapmak istiyorum annem kızartmasını yapar ama o ağır olur bi de meşakkatli anane de kıymayla oturtma gibi yemeğini yapıyor fırındaki sanki daha pratik gibi hem de değişik

kızlar yemeğe gidioum midem çok kötü bişiler yersem ya geçer yada daha çok iptal olur

enkidu dikkat et hasta olma sakın

ayrıda yatmadık o kadar fena değildi akşam .sabah kalktığında kötüydü ama iyileşene kadar ben çekyatta yatıcam.yatak yüksek geliyor .yatarken kalkerken zor oluyor.çekyat alçak iyi oluyor.bizim sıcak su kazanı delikti ya nu yaptırdım.adam hem su faturanda hem doğalgazda fark eder demişti.benimki sana göre iyi gelmiş evet.ufoda çok elektrik yakıyor oada zam geldi.ay bilmiyorum herşeye zam geldi valla napcaz.

markası ne canım seninkinin .bende bakayım.eşimin horlamasından uyuyamıyrum artık.kampanya bulursam iyi olur ama tek kuutsunda normali daha iyi olur heralde biizmki mentollüyü takarmı acaba.takmaz.
dikkat ediyorum bol bol c vitamini tüketiyorum.

bende biraz ütü yapayım.

sirken sende işini ayarlayabilrsen arkadaşınla görüşebilrsin.evd einsanın canı sıkılıyor.

öyle valla her şeye zam gelio giderlerin hepsine ama gelire zam yok

kampanyalı kutuda bir kutusu normal diğeri mentollü stılıyor mecburen o şekilde alıyoruz mentollüde aman aman bi mentol yok hatta hiç yok beni rahatsız etmedi uykumu dağıtmadı yani. Markası breathright

bim de ucuza aldığımın markası da Rituel de Beauté imiş geçen h sonu öğrendim ama nerde satılıyor bilmiyorum şimdi mesaj yazdım

bize ona sarımsaklı köfte deriz herkes farklı bi ad takmışş
ya eşim yemez diye yapmıyorum aslında deniyim ama almışken kızartması çok uğraştıryor gerçekten hemde yağlı oluyo ama tadı güzel

enkim dikkat et cnm kendine.

bizde bakalım klimaya başladık haftasonu yandı dün açmadık iyiydi yavaş yavaş açıcaz artık nasıl gelecek artık fatura bende ufo istiyorum aslında ii ısıtıyor klimadan ii enazından.

nekim gelmemiş daha naptı acaba gittimi doktora:26:

bol öğlen pizza yedin dimi

arkadaşımı aradım ulaşamadım telefonu kapalı yanımda malzemelerimi de getirmedim bilseydim spora geçerdim

annemle konuştum bugün karnıbahar yapacam dedi sizin fırında karnıbahar tarifinizi verdim onu deneyecek bakalım

yedim cnm.
yapsın bakalım sizde beğenecekmisiniz.

üff yaa hiç zaman geçmiyor eve gitmek istiyorum.

dilek tlf olmadımı cnm?

Son düzenleme:
dilek tlf olmadımı cnm?

tlfnun var ya taa .....
bilseydim diğer tlfnumu alırdım hattı da kesiosun iphone takmak için diğer telefonlara zor oluo ondan sonra
açık operatör falan yazıo şirketten arıoum kendimi çalıo öyle boş boş çalıo gerizekalı

ama iphone bak bi halt yok ekranda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…