sözleşmeli değilim taşeron firmalar da hepimiz ortalama 800 lira maaş alıyoruz ama bizle aynı işi yapanlar 1800-2000 civarı maaş alıyor, onlarla eşit verilecekmiş bize de ve haklarımız aynı olacakmış, mesela bizim yıllık iznimiz tatiller dahil 16 gün onların 1 ay bizim de öle olacak gibi gibi gibi...
yok yeni eleman alınmaz çünkü belediyelerde ihtiyaç fazlası zaten eleman, sadece çalışanın durumu iyileşmiş olacak
annem karnabaharı çiçek çiçek ayırıp o buharda hşlama aparatıyla haşlayıpborcama yayıyor üstüne kızartılmış iri küp patates, havuç, koserve bezelye koyuyor ara ara, tuz, üstüne başemal sos döküp fırına veriyor,pişince kaşar rendesi serpip tekrar fırına bu kadar yanlış hatırlamıyorsam
yanına da mısır unlu patlıcan kızartıyım
mercimek pilavı cacık harika oldu işte
ütüm var, çamaşırlar toplanacak
3 gün oldu kurumuşlardır umarım
yarın akşamda kv mi gidiyim dioum
prş de sinemaya
cuma iş yaparım ve cmt tamam işte hafta programın böyle olsun
tünaydın kızlar
dün gece hiç uyuyamadım 2de yattım .bizim pıtırcık hiç durmadı benide uyutmadı.gözlerimden uyku akıyor napıyrsa arada nefesim daralıyor kalkıyorum.7ye kadar 3kere kalktım.eşimde akşam burnunu çekiyodu sabah berbat halde kalktı oda hasta oldu.gece kalkıyorum hemen noldu diyor.7de kalktım salona geldim.9a kadar uyumuşum sonra yatağa geçtim .eşimle dışarı çıkıcaktık adam yataktan kalkamadı.bende 11e kadar uyudum.kalktım dudağım uçuklamış.bend eburnumu çekmeye başladm genzim tıkalı.
dileğim maşallah geceniz aksilikere rağmen güzel geçmiş.işallah her gününüz birbirinden güzel geçer.bizede 61 tl fatura gelmiş.kasımın başındna beri akşamları 2de 3de duruyor.gündüz 1 e alıyorum.bnada çok geldi.kışın naparız bilmiyorum
hem menüyü hem haftayı doldurdun bakıyom hadi bakalım.
sen fellah köftesinimi diyosun yoksa sarımsaklı?
diloşş o fırında beşamelli güzel oluyomu yaa ben hiç yapmadım sadece kızartırım ben geçende aldım ama yapamadım daha güzel oluyo yarına deneyim bende.
aslında işim var da erken bitirmeye çalıaşcam yine 4 gibi kaçarım en kötü ihtimal ama önce arkadaşımı arayıp ondan onay almam lazım bakalım kız uygun musirken işin yoksa görüş tabii arkadaşınla vakit geçirmiş olursun
owww çok fena keşke ayrı yatsaydınızgrip falan olma hemen önlem al dikkatli ol
saol canım hepimizin inşallah
kuzum sadece 1 kere 2 saat 2 derecede yaptım o 20 tl artış göstermiş
ee 30 gün 2 saat 2 derece desek 600 tl mi etcek geçen yıl zaten 300dü
o kadar zam yapıldı 2 katı olmuş oluo işte
yani benimkine göre seninki iyi canım 20 gündür yakmışsın hiç kapatmadan
ben ufo mu alsam acaba :44:
enkidu ben onu eczanelerden alıyorum normalde tek kutusu 18-17-15 kaça denk getirirlerse satılıyor ama bazı eczanelerde de kampanya diye ikili kutularda satılıyor ona 19 lira diyorlar yani kutusu 10 liraya geliyor kampanya olan ikili kutunun biri normal(10tane var içinde) diğeri mentollü (8 tane var)
enkidu dikkat et hasta olma sakın
ayrıda yatmadık o kadar fena değildi akşam .sabah kalktığında kötüydü ama iyileşene kadar ben çekyatta yatıcam.yatak yüksek geliyor .yatarken kalkerken zor oluyor.çekyat alçak iyi oluyor.bizim sıcak su kazanı delikti ya nu yaptırdım.adam hem su faturanda hem doğalgazda fark eder demişti.benimki sana göre iyi gelmiş evet.ufoda çok elektrik yakıyor oada zam geldi.ay bilmiyorum herşeye zam geldi valla napcaz.
evt yaa bi anda hallettim kafamda ama bakalım uygulayabilcem mi
evt evt fellahtı ama biz harput köftesi diouz yengem muşlu o yapıodu ve öyle diolardı
ister kızart ister haşla yoğurt ve sos yap
fırında beşamelli karnıbaharmı yapmadın çok şey kaybetmişsin
harika bişi o yaa
annem kare borcama yapıo biz oturup ikimiz yiouz onu
ama kızartmasını da çok severim ben. o daha zahmetli ve yağlı olduğu için ağır bu fırında o kadar hafif oluo ki
mutlaka dene
bol öğlen pizza yedin dimi
arkadaşımı aradım ulaşamadım telefonu kapalı yanımda malzemelerimi de getirmedim bilseydim spora geçerdim
annemle konuştum bugün karnıbahar yapacam dedi sizin fırında karnıbahar tarifinizi verdim onu deneyecek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?