Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yakında yokmu telefoncu bi gösterseydn?

selam kızlar. bugün sabah 9 gibi uyandı oğlum, emzirip geri uyuduk. 11 de annem geldi kahvaltı için uyandırdı uzunn zamandır ilk defa bu kadar uyumuşuz. hava da acayip kasvetli, kapalı. az önce bi yağmur attı geçti. hiç birşey yapasım yok. oysa 2 makina ütü beni bekliyor. bebişimin giyisileri de içinde.

dilekcimmm eşin unutmamış, güzel de bir gece geçirmişsiniz canım, çok sevindim. şu 19 kasım hikayesini istiyorum ama. anlat bakalım o günü.

arkadaşı aradım telefonu kapalıydı fa..e den mesaj attım yarın görüşelim diyorlar yarına da saat 1-2 gibi dedim ben o saatte mümkün değil gelemem çalışıyorum şunu 4-5 yapın erken kaçayım geleyim bu arkadaşlar müsaitler neyse olmazsa zorlamayalım hher zaman görüşemiyoruz diye demiştim dedim bakalım yanıt bekliyorum bilseydim yanımda spor malzemelerimi getirir spora geçerdim off yaaa

yarenim maşallah ne güzel uyumuş oğluşun sende dinlenmişsin

sirkenofiste bulundur sürekli eşyalrını bence işin olmadımı gidersin hemen.

kimsecikler yok bugn:26:

yarenim maşallah ne güzel uyumuş oğluşun sende dinlenmişsin

sirkenofiste bulundur sürekli eşyalrını bence işin olmadımı gidersin hemen.

kimsecikler yok bugn:26:
evet bundan sonra ofiste de bir takım bulundurmam gerekecek yada dolap kiralayacam her zaman salonda hazır bulunduracam aylık 20 lira diyorlardı ona yönelsem çokdaha rahat olur benim için

sahi herkes nerde :44:

hava kapalı ya çok canım sıkılıyor. oğlum uyansın diye bekliyorum. onu yeniden uyutup ütüye başlayım. şimdi başlarsam yine yarım kalcak. bugün hava kapalı diye oğlum bile uykudan kalkmak istemiyor resmen ya

ayna grubunun üyelerinden kel olan vefat etmiş kızlar. uzun zamandır yoklardı ortalıklarda, nedeni buymuş demek ki

yakında yokmu telefoncu bi gösterseydn?
eşim beni keser Eki Görüntüle 557423 başka tlfcuya nası götürüyüm

ayna grubunun üyelerinden kel olan vefat etmiş kızlar. uzun zamandır yoklardı ortalıklarda, nedeni buymuş demek ki
gerçekten mi?
üzüldüm yaa gençti tabii bi rahatsızlığımı varmış acaba:26:
allah rahmet eylesin

Slm kızlar nasılsınız.. ben grip oldum burnum akıyor oksuruyorum eve gitmek istiyorum:2:
Nek de gelmiyor dimi :105:
geçmiş olsun canım dikkat et artık 2 katı dikkat etmelisin.
Nek işe gitmio evdede net yok arada tlfdan girio

dilşad yine nereye kayboldu

sirken naptın ne ettin ayarladın buluşmayı

aaa tlfnum kendine geldi galiba bi baktım kardeşimin cvpsızı ekranda aradım çalışıo
ama vercem eşime yaa bi daha yapar yani naletttt

aaa tlfnum kendine geldi galiba bi baktım kardeşimin cvpsızı ekranda aradım çalışıo
ama vercem eşime yaa bi daha yapar yani naletttt

çaldırdm seni bencede baktır bi nolur nolmaz olmadık yerde başına gelmesn niye cnm.

görmüyonmu işleri deseydn bide liste istiyon

valla aynen benimde ruhum daraldı çok sıkıcı bigün.

çaldırdm seni bencede baktır bi nolur nolmaz olmadık yerde başına gelmesn niye cnm.

görmüyonmu işleri deseydn bide liste istiyon

valla aynen benimde ruhum daraldı çok sıkıcı bigün.

harbii yaa diebilirdim görmüon mu die bazen kafam duruo işte
neyse yaptım bişiler baksın

yaa varya satışa birini alıo tanıtıma bi öğrenci aldı hemde yardımcı olcakmış
hep diğer bölümlere çalışıo adam
işleri birine yaptırıodu dışardan oda yok piyasada
adanadaki dizgici benden daha vahim zaten

Allahım yaa bana bi çıkar yol göstersin
kalıyım mı gidiyim mi değişiyim mi
evdede oturamam hem parasız hem sıkılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…