tlfnun var ya taa .....
bilseydim diğer tlfnumu alırdım hattı da kesiosun iphone takmak için diğer telefonlara zor oluo ondan sonra
açık operatör falan yazıo şirketten arıoum kendimi çalıo öyle boş boş çalıo gerizekalı
ama iphone bak bi halt yok ekrandaEki Görüntüle 557373
evet bundan sonra ofiste de bir takım bulundurmam gerekecek yada dolap kiralayacam her zaman salonda hazır bulunduracam aylık 20 lira diyorlardı ona yönelsem çokdaha rahat olur benim içinyarenim maşallah ne güzel uyumuş oğluşun sende dinlenmişsin
sirkenofiste bulundur sürekli eşyalrını bence işin olmadımı gidersin hemen.
kimsecikler yok bugn:26:
ayna grubunun üyelerinden kel olan vefat etmiş kızlar. uzun zamandır yoklardı ortalıklarda, nedeni buymuş demek ki
eşim beni keser Eki Görüntüle 557423 başka tlfcuya nası götürüyümyakında yokmu telefoncu bi gösterseydn?
gerçekten mi?ayna grubunun üyelerinden kel olan vefat etmiş kızlar. uzun zamandır yoklardı ortalıklarda, nedeni buymuş demek ki
geçmiş olsun canımSlm kızlar nasılsınız.. ben grip oldum burnum akıyor oksuruyorum eve gitmek istiyorum:2:
Nek de gelmiyor dimi :105:
seda nereye kayboldun
burdayım cnm sen yazmıyon
aaa tlfnum kendine geldi galiba bi baktım kardeşimin cvpsızı ekrandaaradım çalışıo
ama vercem eşime yaa bi daha yapar yani naletttt
kuzum çaldırdın galiba dimi
çaldırdm seni bencede baktır bi nolur nolmaz olmadık yerde başına gelmesn niye cnm.
görmüyonmu işleri deseydn bide liste istiyon
valla aynen benimde ruhum daraldı çok sıkıcı bigün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?