harbii yaa diebilirdim görmüon mu die bazen kafam duruo işte
neyse yaptım bişiler baksın
yaa varya satışa birini alıo tanıtıma bi öğrenci aldı hemde yardımcı olcakmış
hep diğer bölümlere çalışıo adam
işleri birine yaptırıodu dışardan oda yok piyasada
adanadaki dizgici benden daha vahim zaten
Allahım yaa bana bi çıkar yol göstersin
kalıyım mı gidiyim mi değişiyim mi
evdede oturamam hem parasız hem sıkılırım
sen söylemedinmi buraya birini düşünmüyomusnz diye desene kafayımı yedirecek sana yana yetişemiyorum olmuyor böyle de bence gideceksende iş bul öyle çık cnm sıkılırsın evde bütün gün evdeki eşyaların canını çıkarırsın valla
üff taktınız bana yaa elfi olsaydı destek çıkardı bana o da benim gibiydi
gece saat kaç olmuş bilmioum eşim hadi yatalım die üstümde tepinio
tamam evi toplayalım yatalım dedim adamın bütün şevki kaçtı
sabah toplarız dio
olmazbelki sabaha çıkmıcam ev böyle mi kalsın dedim içki masası ortada
tabii ki sonuçta topladık veee zafer benimEki Görüntüle 557507
yok kız şaka yapıyoruz benimde içim rahat etmezki hayatta bırakıp yatmam öle mutfakta bulaşık falan hiç bırakmam sabaha falan geçen sana uydum cuma akşamı eve gittim halı koltuk sildim kaç gündür boynum tutuk geziyom zaten
deli yaa alışırsın zamanla bunu 2 haftada bir 1 gün akşamları yapcaksın
bünye alışır ozaman
seda biz ikimiz maraba* mıyız?
*maraba; tek dal cigara ve bir tas yemeğe köle gibi çalışan insan/karın tokluğuna çalışan işçi, amele/"Merhaba" demeye çalışan turist. (bu diil tabii)
bu kış çabuk gelir geçer inşallah ya. havalar ısınsın oğluşumla gezeyim istiyorum. evde çooook sıkılıyorum. Allah'tan uyanık olduğu zamanlarda gülümseyen bir oğlum var da, neşem yerine geliyor. anneme atkı olayını da söylemeyi unuttum. onda ip varmı, yoksa alalım da biran önce başlayım. biz İzmir'in ta tepesinde oturuyoruz, yakında atkı lazım olur eşime. dilekk bizim çilemiz bitmez canım. bu sene rahatım ama seneye ben de dönüyorum ameleliğe...
valla yarenim iş görüşmesine gittiğindebu kış çabuk gelir geçer inşallah ya. havalar ısınsın oğluşumla gezeyim istiyorum. evde çooook sıkılıyorum. Allah'tan uyanık olduğu zamanlarda gülümseyen bir oğlum var da, neşem yerine geliyor. anneme atkı olayını da söylemeyi unuttum. onda ip varmı, yoksa alalım da biran önce başlayım. biz İzmir'in ta tepesinde oturuyoruz, yakında atkı lazım olur eşime. dilekk bizim çilemiz bitmez canım. bu sene rahatım ama seneye ben de dönüyorum ameleliğe...
hah ne olduğumuzuda anladık tam oldu ortaamm
geçen yıl bu zamanlar bende kuzucumla evdeydim hep ama hiç dışarı çıkıp gezemedik tam soğuklarda doğdu çünkü allahım hayırlı işler ve bol kazançlar versin eşlerimizede çalışmamıza gerek kalmasa ne ii olur.ilkere annenmi bakacak cnm?
valla yarenim iş görüşmesine gittiğinde
ne iş olsa yaparım moduna girmemek lazım
bi süre işsiz kalıp görüşmeye gidince ona tmm buna tmm diouz
bi sonrakilerde bende saatini parasını tatilini sigortasını hep didiklicem
baksana kızımm bizden başka çalışan yok ki
zuzuda 6 da çıkarsa biz tam ameleyiz yani
yaz başı bizim bu binada tadilat vardı
baktım ameleler 5te gittiler
dedim şuna bak yaa amele kadar olamadım hala burdayım
duydular ama ne fayda neler duyuruoum işlerine gelmio
öyle düşünüyoruz canım ama belli de olmaz. annem biraz fazla stresli sanki. şimdi bile ilkeri uyutmaya çalışırken 15 dk. da sabrı tükeniyor, sinirleniyor. istediği zaman istediğini yapmaya alışmış yıllardır. bakarım oğluma diyor ama bu özgürlüğünün kısıtlanması onda nasıl etki eder bilemiyorum. eşim de ben de emin olamıyoruz bakabileceğinden.
valla doğru sölüyosun cnm artık 7 bile bana erken geliyor yani düşün neyse bugünde yok benimki 6.45 te çıkarım korkuyorum çıkarkende arayıp bişe dicek diye erkenden çıkıyosun dicek diye valla insanı paranoyak ediyor böle bide
sen dünkü yeri aramadınmı?
benimki gibi heralde senin annende annemde rahat sürekli geziyo yürüyüşe falan gidiyo sıkılıyor sürekli evde olunca ee çocuk olunca mecbur allahtan kaynanamla ortaklaşa bakıyorlar yoksa annem mümkün değil bakmazdı tek.
şuna bak yaa 7ye seviniouz bazıları çıkalı 2,5-3 saat olmuş oluoburanında Allahtan işi uzatma olayı yok tam 7 deyince çıkıoum çok şükür :totosunu kaçıyan smile:[/QUOTE]
delii..
valla aynen öle cnm napalım hayat işte :26:
benimki naparki kızın bakar gezmio soğuk die yazın bakmaz gezmelerim var die
zor kızlar yaa dimi
insan zorlayamazda yani
benim annanem yoktu babanemde ayağım sağlam diil bakamam koşamam peşinden demiş -ki çok uslu bi çocukmuşum
annemde beni kreşe vermiş yani 2.yaşında ayağımı dışarı bi attıysam daha da evde duramıoum
gereçekten çok zor yaa helede benim gibi olan neyseki yok aranızda 2.5 aylık bıraktım geldm kızımı inanılmaz zordu benim için minicik yavrum.sen ondanmı bukadar gezginsin yanibenim kızım hiç eve girmez ozaman
evt yaa insanın aklı kalbi gözü evde kalır akşam olmaz valla
benim annemde dizgiciymiş babamda tabii.
babamın çalıştığı matbaada işe girmiş adama demiş ben 9da gelir 3te çıkarım kabul ediosun tmm demiş adam öyle çalışmış
orda 20 yıl sonra bende çalıştım hatta tonton bi adamdı sahibi
yani zamanında bu işi yapanlar havada kapılıomuş
babam ve amcam zamanın en hızlı 10 parmak dizgicileriymiş yani
babam dioki eskiden kendimiz çıkardık işlerden çünkü rekabet vardı
a'da çalışırken b'den haber gelirdi 3 daha fazla die sonra c arardı 5 fazla die
babam 35 iş değişmiş galiba
hiçte işsiz kalmamış
ama şuan ülkenin durumu da iş ahlakıda işverende çok çok kötü
evt cnm aynen öyle.
ee sen niye çıktın ordan adam iyiyse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?