Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

valla kararsız kaldım bi durum oldu o yüzden 7 ye kadar beklicem müdürü aramam gerekdaha müşterideler.
yok cnm kargo adama daha yarın ulaşır yarın falan ararlar belki cuma yada en geç pztsiye size hbr veririz dedi adam çünkü.
neyski benimkinin maça düşkünlüğü yok.

ayy özge gelmiş yazmadım sana cnm çok dikkat et kendine bol bol portakal suyu falan iç dikkatli olman gerekiyor çünkü.

Son düzenleme:

benim o şansım da yok. şimdilik sadece dua ediyorum annem idare etsin diye. 3 yaşına girinceye kadar baksa bile yeter yani, olmadı kreşe veririm ondan sonra. ama 1 yaşındayken veremem kreşe. e çocuğum stresle de büyüsün istemem yani. annem en ufak şeyden stres yapar, siniri bozulur. evlendiği zamanlar babamdan çok çekmiş, çok yokluk görmüş. biraz onların etkisi var, psikolojisi bozuldu. fazlasıyla da rahatlığa alıştı. bakalım Allah sonumuzu hayır etsin. ev almak için benim çalışmam şart. tek maaşla mümkün değil yapamayız.

dileğim sorma valla iş şartlarını. izmirde bir sürü grafik tasarım kursu açıldı. ordan çıkanlar grafikerim diye ortada geziniyorlar. ben 1000 istiyorsam onlar, 600 e ok diyo. işverenler de az isteyeni tercih ediyor. sonradan dilleri yansa da ucuza çalışan salaklar yüzünden piyasa düşmüş oluyor. ama eşimin işyerine grafiker ararlarken çözdüm ben olayı. çalışmaya başlayınca çıtayı yüksek tutcam maaş konusunda, çünkü piyasa ağlamaya başladı beceriksiz grafikerlerden. olmadı sekreterlik yaparım aynı maaşı veriyorlar sekreterlere de nasıl olsa. başım ağrımaz en azından bir harfi yanlış yazcam da laf yicem diye...

En vahiminiz benim desenize guya 8de çıkışımız 9u buluyor hep :105:
Kızlar ya benim karnim ağrıyor sanki adet olacakmış gibi ilk haftalarda normal mi

aynen öyle cnm tek başına olmaz yani.bende zaten 3 yaşında artık mecbur veririm kreşe çocuk ev ortamndan çıkıp bişeler öğrenmeli.

Kızlar ya benim karnim ağrıyor sanki adet olacakmış gibi ilk haftalarda normal mi

cnm valla ben hatırlamıyorm ama kızlarda ağrı oluyodu adet sancısı gibi normalmiş yani.sen devam edecekmisn işe?

evt işte maalesef durum burda da öyle kuzum aza tamah ediolar sonra bizler kalakalıouz
bende aynen senin gibi düşünüoum işte başımız çok ağrıo bu işte ama sekreterle nerdeyse aynı parayı alıouz adaletsiz bi durum bence
tercihleri naptın kuzum
ben bişi yapmıcam çünkü olmaz zaten o puanla:101:

umarım annen bunalmadan severek bakar zamanı geldiğinde yoksa dediğin gibi ev almak imkansız tek maaşla

neyse canım bekle azcık daha çıkarsın 7de
umarım adamlardan da iyi bi haber gelir para iadesi yapmayı kabul ederler.
benimkide ölüp bitmez ama denk gelince yada maç önemliyse bakar

ama babam maçı izler o biter yorumları izler o kanal biter diğer kanalda yorumları izler
annemde onunla oturur çoğu zaman futbolcuları teknikdirektörleri falan bilir kim napmış annemin haberi vardır
azcıkta quaresma hayranıdır

Bazen şişkinlik gibi batma oluyor bazen adet sancısı ara ara oluyor. Daha soylemedik isyerine ssk girişi olmadı diye ama ben istemiyorum çok stresli bi iş saatleri de geç bilmiyorum napicam. Bugün iş erkrn biterse eşimin annesigile gidicez haberi vermeye..

canım normal o ağrılar. ben ilk 3 ay her adet dönemimde çekmiştim onları. işten de geç çıkıyormuşsunuz. eşinle aynı yerde olman da bu konuda dezavantaj oluyor, nasılsa karı koca gelip gidiyorlar diye rahat oluyorlar.

bi tane kameramanlık var ankarada onu yazcam. bi de düz memurlukları yazcam ama ona eşimle bakıp karar vermemiz hangi illeri yazacağıma. bunlarda il değiştirme oluyor mu ilerde onu da bilmiyorum. yani 3-5 yıl kalıp da sonra farklı ile gideceksem yazabilirim heryeri. belki şansıma bir yer tutar. olmazsa zaten adliye sınavlarını takip etcem.

Ins öyledir yarenim cuma dr a gideriz büyük ihtimal zaten. Sağlık ocağına da kaydolmam lazım
Evet iş aynen öyle. Nede olsa beraber gidiyorlar diyorlar stresi çok bide satış kotası koydular hiç istemiyorum gelmek ama mecbur ışte katlaniyrm nappim

Baharatlı yiyorum ama öyle yanma yada ağrı değil tuhaf bişey Eki Görüntüle 557612 Bende bugün karnıbahar kızartması yaptım salak gibi yedim..Kendime bi dur demem lazım

ayna grubunun üyelerinden kel olan vefat etmiş kızlar. uzun zamandır yoklardı ortalıklarda, nedeni buymuş demek ki

Allah rahmet eylesn..

Oluyo cnm adet ağrısı gibi değil ara ara ve hafif..

Enkidu geçmiş olsun cnm.Bu arada nickinin anlamı ne:44:

Bugün evi sildim süpürdüm.2 makine çamaşır yıkadım.2 makine katlanılacak vardı onlar katladım yerlerine koydum..Eşime yemek hazırladım kpeder geldi ekmek almış yazık ekmeğiniz varmı kızım diyoSeverim kendisini çok düşünür beni ..Gerçi kv de düşünür ama samimi bulmuyorum kendisini onda beni iten bişey var)..Var dedim eşimde geldi o sırada gelsne baba dedi bene gel y.... la yemk yersniz dedimGeldi yediler..Yeekleri ıspanaklı keki çok beğendi..Yaparım bi ara ona.. kv aradı baban ordamı diye burda dedim.Hiç sen de gel falan demedimGeldi o da 5 dk sonra..Kahve içti kpeder gittiler..İçimden de geçiyodu onları çağırmak ama dedim 1 yemek daha yapamam başka zaman çağırırım diye..Bide boynumda iz vardı Kp gözleri bulanık görüyo katarak var o görmemiştirde..Kv görmüştür onu

Eşimin çeketinin kolun iç kısmında ve sırtındaki astarı yırtılmış ..Dik Allah dik bitmedi sinir oldum..Bi de şekilsiz hale gelmiş astar milim oynasam daralacak kolu gerçi bi beden daraltmışımdır tam 1 buçuk saat dikiş yaptım..Eşime sinir oldum nasıl bu hale getirdi diyeİğneyi de kaybettim İnşallah batmaz bi yerimize.Eşime batsa hıncımı almış olurum belkiAy yok batmasınEvi o kadar temizledim bu kadar yorulmadım

Nek de gelmedi

Folik asidi kullanıyomusun cnm..

Kızlar ii bir hbrm var diloşum hamilymiş allahm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsn.şimdilik böle çıkmam gerek.

Kızlar ii bir hbrm var diloşum hamilymiş allahm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsn.şimdilik böle çıkmam gerek.

Şok oldum ve çok sevindimTelefonda konuşuyodum duraksadımkonuşamadım yiğenimle
Şu kaç günde topikte şok üstüne şok
Ayşe vilin zuzu akşamcı grubu nerdesiniz

Son düzenleme:
Bi ara içtim 2 hafta kadar sonra içmedim bulIyim de iciyim bari
Biz haaala çıkmadık iş üstüne iş veriyor uyuz kadın
özgcim folik asitini mutlka içmelisin ama sen ilacını bul,bulamzsan da yenisini alıp mutlaka iç annesi,bebeğin için çok gerekli

ayyyyy nassıl sevindim anlatamam...allahım inşallah bu kez sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder yaa...ayy çok duygulandım yaa yüzü gülsün artık diloşumun da yaa darısı inşallah diğer kızların başına(en kısa zamanda)

nek hiç gelmemiş bugün...acaba doktora mı gitti :26:
koraaaaas burdayım ben canım çalışıyorum kızlar yaa sırtım çok fena tutulmuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…