matbaa kapandı:101:
ee nedir durum çıkıo musun 15 dk sonra? mağazadan haber geldi mi noldu:26:
benimde son yarım saatim
akşam maç varmış 21,45te eşim onu izlicekmiş
ne kaa sıkıcı gececekzaten tüm gün bunalmıştım
benimki gibi heralde senin annende annemde rahat sürekli geziyo yürüyüşe falan gidiyo sıkılıyor sürekli evde olunca ee çocuk olunca mecbur allahtan kaynanamla ortaklaşa bakıyorlar yoksa annem mümkün değil bakmazdı tek.
benim o şansım da yok. şimdilik sadece dua ediyorum annem idare etsin diye. 3 yaşına girinceye kadar baksa bile yeter yani, olmadı kreşe veririm ondan sonra. ama 1 yaşındayken veremem kreşe. e çocuğum stresle de büyüsün istemem yani. annem en ufak şeyden stres yapar, siniri bozulur. evlendiği zamanlar babamdan çok çekmiş, çok yokluk görmüş. biraz onların etkisi var, psikolojisi bozuldu. fazlasıyla da rahatlığa alıştı. bakalım Allah sonumuzu hayır etsin. ev almak için benim çalışmam şart. tek maaşla mümkün değil yapamayız.
dileğim sorma valla iş şartlarını. izmirde bir sürü grafik tasarım kursu açıldı. ordan çıkanlar grafikerim diye ortada geziniyorlar. ben 1000 istiyorsam onlar, 600 e ok diyo. işverenler de az isteyeni tercih ediyor. sonradan dilleri yansa da ucuza çalışan salaklar yüzünden piyasa düşmüş oluyor. ama eşimin işyerine grafiker ararlarken çözdüm ben olayı. çalışmaya başlayınca çıtayı yüksek tutcam maaş konusunda, çünkü piyasa ağlamaya başladı beceriksiz grafikerlerden. olmadı sekreterlik yaparım aynı maaşı veriyorlar sekreterlere de nasıl olsa. başım ağrımaz en azından bir harfi yanlış yazcam da laf yicem diye...
En vahiminiz benim desenize guya 8de çıkışımız 9u buluyor hep :105:
Kızlar ya benim karnim ağrıyor sanki adet olacakmış gibi ilk haftalarda normal mi
evt işte maalesef durum burda da öyle kuzum aza tamah ediolar sonra bizler kalakalıouzbenim o şansım da yok. şimdilik sadece dua ediyorum annem idare etsin diye. 3 yaşına girinceye kadar baksa bile yeter yani, olmadı kreşe veririm ondan sonra. ama 1 yaşındayken veremem kreşe. e çocuğum stresle de büyüsün istemem yani. annem en ufak şeyden stres yapar, siniri bozulur. evlendiği zamanlar babamdan çok çekmiş, çok yokluk görmüş. biraz onların etkisi var, psikolojisi bozuldu. fazlasıyla da rahatlığa alıştı. bakalım Allah sonumuzu hayır etsin. ev almak için benim çalışmam şart. tek maaşla mümkün değil yapamayız.
dileğim sorma valla iş şartlarını. izmirde bir sürü grafik tasarım kursu açıldı. ordan çıkanlar grafikerim diye ortada geziniyorlar. ben 1000 istiyorsam onlar, 600 e ok diyo. işverenler de az isteyeni tercih ediyor. sonradan dilleri yansa da ucuza çalışan salaklar yüzünden piyasa düşmüş oluyor. ama eşimin işyerine grafiker ararlarken çözdüm ben olayı. çalışmaya başlayınca çıtayı yüksek tutcam maaş konusunda, çünkü piyasa ağlamaya başladı beceriksiz grafikerlerden. olmadı sekreterlik yaparım aynı maaşı veriyorlar sekreterlere de nasıl olsa. başım ağrımaz en azından bir harfi yanlış yazcam da laf yicem diye...
neyse canım bekle azcık daha çıkarsın 7devalla kararsız kaldım bi durum oldu o yüzden 7 ye kadar beklicem müdürü aramam gerekdaha müşterideler.
yok cnm kargo adama daha yarın ulaşır yarın falan ararlar belki cuma yada en geç pztsiye size hbr veririz dedi adam çünkü.
neyski benimkinin maça düşkünlüğü yok.
aynen öyle cnm tek başına olmaz yani.bende zaten 3 yaşında artık mecbur veririm kreşe çocuk ev ortamndan çıkıp bişeler öğrenmeli.
cnm valla ben hatırlamıyorm ama kızlarda ağrı oluyodu adet sancısı gibi normalmiş yani.sen devam edecekmisn işe?
Kızlar ya benim karnim ağrıyor sanki adet olacakmış gibi ilk haftalarda normal mi
evt işte maalesef durum burda da öyle kuzum aza tamah ediolar sonra bizler kalakalıouz
bende aynen senin gibi düşünüoum işte başımız çok ağrıo bu işteama sekreterle nerdeyse aynı parayı alıouz adaletsiz bi durum bence
tercihleri naptın kuzum
ben bişi yapmıcam çünkü olmaz zaten o puanla:101:
umarım annen bunalmadan severek bakar zamanı geldiğinde yoksa dediğin gibi ev almak imkansız tek maaşla
canım normal o ağrılar. ben ilk 3 ay her adet dönemimde çekmiştim onları. işten de geç çıkıyormuşsunuz. eşinle aynı yerde olman da bu konuda dezavantaj oluyor, nasılsa karı koca gelip gidiyorlar diye rahat oluyorlar.
bi tane kameramanlık var ankarada onu yazcam. bi de düz memurlukları yazcam ama ona eşimle bakıp karar vermemiz hangi illeri yazacağıma. bunlarda il değiştirme oluyor mu ilerde onu da bilmiyorum. yani 3-5 yıl kalıp da sonra farklı ile gideceksem yazabilirim heryeri. belki şansıma bir yer tutar. olmazsa zaten adliye sınavlarını takip etcem.
kkoras midene noldu acaba sabah ne yedin akşam farklı bi şey mi yedin çok acı baharatlı vs?
biraz süt içsene iyi gelir.aslında işim var da erken bitirmeye çalıaşcam yine 4 gibi kaçarım en kötü ihtimal ama önce arkadaşımı arayıp ondan onay almam lazım bakalım kız uygun mu
dilek karnıbaharı fırında yapmak istiyorum annem kızartmasını yapar ama o ağır olur bi de meşakkatli anane de kıymayla oturtma gibi yemeğini yapıyor fırındaki sanki daha pratik gibi hem de değişik
ayna grubunun üyelerinden kel olan vefat etmiş kızlar. uzun zamandır yoklardı ortalıklarda, nedeni buymuş demek ki
Ins öyledir yarenim cuma dr a gideriz büyük ihtimal zaten. Sağlık ocağına da kaydolmam lazım
Evet iş aynen öyle. Nede olsa beraber gidiyorlar diyorlar stresi çok bide satış kotası koydular hiç istemiyorum gelmek ama mecbur ışte katlaniyrm nappim
Folik asidi kullanıyomusun cnm..
Kızlar ii bir hbrm var diloşum hamilymiş allahm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsn.şimdilik böle çıkmam gerek.
Kızlar ii bir hbrm var diloşum hamilymiş allahm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsn.şimdilik böle çıkmam gerek.
özgcim folik asitini mutlka içmelisin amaBi ara içtim 2 hafta kadar sonra içmedim bulIyim de iciyim bari
Biz haaala çıkmadık iş üstüne iş veriyor uyuz kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?