özgcim folik asitini mutlka içmelisin amasen ilacını bul,bulamzsan da yenisini alıp mutlaka iç annesi,bebeğin için çok gerekli
ayyyyynassıl sevindim anlatamam...allahım inşallah bu kez sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder yaa...ayy çok duygulandım yaa yüzü gülsün artık diloşumun da yaa darısı inşallah diğer kızların başına(en kısa zamanda)
nek hiç gelmemiş bugün...acaba doktora mı gitti :26:
koraaaaas burdayım ben canım çalışıyorumkızlar yaa sırtım çok fena tutulmuş
özgcim folik asitini mutlka içmelisin amasen ilacını bul,bulamzsan da yenisini alıp mutlaka iç annesi,bebeğin için çok gerekli
ayyyyynassıl sevindim anlatamam...allahım inşallah bu kez sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder yaa...ayy çok duygulandım yaa yüzü gülsün artık diloşumun da yaa darısı inşallah diğer kızların başına(en kısa zamanda)
nek hiç gelmemiş bugün...acaba doktora mı gitti :26:
koraaaaas burdayım ben canım çalışıyorumkızlar yaa sırtım çok fena tutulmuş
evet canım buluştum yarın buluşacaklardı benden dolayı bugün görüştük iyi de oldu gerçi bi 45 dk ağaç oldum ama napayımkoras örgüden değil de gece tutuldu sanırım...çok açık yatıyorum...kolum,bacağım,oram buram açık hep
sirken arkadaşınla buluştun mu?
evet canım buluştum yarın buluşacaklardı benden dolayı bugün görüştük iyi de oldu gerçi bi 45 dk ağaç oldum ama napayım
dilsada hemşire bakmış doktor yokmuş 4 haftalıkmış o yüzden bikaç gün geçsin b-hcg değerinin katlanması lazım demiş. Genelde 5 haftayken çok katlanıyomuş hcg.
dilsad korkuyorum diyordu dua edelim inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşar ve bebeğini sağlıkla kucağına alır
zuzum ne yiyosun kııııııız
deli yaa güldürdün beni sabah sabah
alıntılarıma bişiler oldu kızlar yaa
vilin tebrikler 3. başladın yani
alishiam eşine kızıodum ama sende az pis boğaz diilsin yani
nekimi aradım ama tlf gitti ya kilitlendi arıoum onun teli çalıodur ama bana o ses gelmio ki
oda beni aradığında çalıo gibi ama bana o çağrı gelmio iphone kırcaktım sinir oldum
zaten tüm aksilikler beni buldu akşam anlatamma yani
ayakkabı dükkanına gittim aradığım yok başka bi tane beğendim demiştim ya netten baktım indirim yapmışlar 50 tl falan karlıyım dio
o internet alışverişinde geçerliymiş bende almadım ordan çıktım
gömlek beğenmişti ona bakmaya gittim beden yok hırka baktım o mağazda bende hırka beğenmiştim hiç kalmamış
gittim başka ayakkabı beğendiği yere hiç yok
en son bir tane mont aldım çıktım
eve gittim
köfte pattis makarna yaptım rus salatası tabaklara hazırladım odaya mumları falan yaktım Eki Görüntüle 557099
bu arada tabii mutfakta yağdanlık düştü yağ döküldü
fritözün açma tuşu takıldı falan her aksilik beni buldu yani
neyse banyoya girdim saçlarımı yaptım fuşya kalpli çoraplarımı giydim siyah mini bi elbise vee hazırımtabii eşimi arayamıoum tlf çalışmadğı için aksilik işte
anneme gidip cheseecake falanda alamadım
öyle böyle hazırladım herşeyi kapı çaldı:18: vveee
eşim;
sen 19u die mi sinemaya gitmedik deyip sarıldı öptü falan
pasta ve votka almış
yemekten sonra hediyesini verdim ben şuanda çok utandım çünkü ben bişi almadım ama ne istiosan onu alıyım dedi önemli diil dedim
hediyene bakmıcak mısın dioum
yüzüme odaklanmış gözlerini ayırmıo zaten bakıoum hediyeme die
öyle böyle yedik içtik kutladık işte.
ama başımın ağrısından ölüyorum şuanda
annem karnabaharı çiçek çiçek ayırıp o buharda hşlama aparatıyla haşlayıpborcama yayıyor üstüne kızartılmış iri küp patates, havuç, koserve bezelye koyuyor ara ara, tuz, üstüne başemal sos döküp fırına veriyor,pişince kaşar rendesi serpip tekrar fırına bu kadar yanlış hatırlamıyorsam
zuzuda 6 da çıkarsa biz tam ameleyiz yani
Kızlar ii bir hbrm var diloşum hamilymiş allahm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsn.şimdilik böle çıkmam gerek.
Kızlar ii bir hbrm var diloşum hamilymiş allahm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsn.şimdilik böle çıkmam gerek.
çooook sevindim, inş sağlıkla alır bebeğini kucağına :)))))Kızlar ii bir hbrm var diloşum hamilymiş allahm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsn.şimdilik böle çıkmam gerek.
zuzum karnıbahaın üstüne döktüğün yumurta un yağ karışımı ne işe yarıo, yani kıvam mı verdi nası bişi oldu:26:ya ben yumurta çok sevmiom da, o yüzden sordum
kuzummmmNekim gelmişş
çooook sevindim, inş sağlıkla alır bebeğini kucağına :)))))
kkoras, viliş gelemedim bugün.. Acaip yorgunum 2 dk önce koydum totomu koltuğa. Evi süpürdüm, yerleri daha temiz olsun diye elle sildim. Banyo ciflendi, etrafın tzunu aldm, tencereleri cifledim, kışlıklar çıkıp yazlıklar toplandı.. 2 mak. çamaşır, bulaşık mak. derken üstüne kocişe tavuklu şehriye pilavı yaptım, banyo yaptım( belim ağrıyo
yarın işteyim yaa( bu uyuz dr 4 gün rapor yazmış cumartesi-pazar-pazrt-salı ( hiççç gitmek istemiyorumm
kuzummmmnasılsınn?
Ayşam geçmiş olsun((( mucize iksirimden yap çok etkili o
yormuşsun cnm kendini yaaa, ama ii gelio insana evle oyalanmak biliomçooook sevindim, inş sağlıkla alır bebeğini kucağına :)))))
kkoras, viliş gelemedim bugün.. Acaip yorgunum 2 dk önce koydum totomu koltuğa. Evi süpürdüm, yerleri daha temiz olsun diye elle sildim. Banyo ciflendi, etrafın tzunu aldm, tencereleri cifledim, kışlıklar çıkıp yazlıklar toplandı.. 2 mak. çamaşır, bulaşık mak. derken üstüne kocişe tavuklu şehriye pilavı yaptım, banyo yaptım( belim ağrıyo
yarın işteyim yaa( bu uyuz dr 4 gün rapor yazmış cumartesi-pazar-pazrt-salı ( hiççç gitmek istemiyorumm
hayır yani öle diil şey demek istemiştim böle beşamel sos falan gibi bişi mi oluo yaninebilim kııı ne kıvamı vercek zaten karnıbahar sıvı bişey değilki,cıvık değilki kıvam versin :) böyle sorularla gelme bana
ama bak şimdi dedin de bidakine o karışımsız yapıcam ozamn neişe yaradığını anlarım,netten bakmştım tarifi
kuzummmmnasılsınn?
Ayşam geçmiş olsun((( mucize iksirimden yap çok etkili o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?