Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Çok örgü örüyosun cnm ondan tutulmuş olabilir mi:44:

cuma dr a gidicem o zaman yazdırrım içmeye başlıyim. Yarın söylicem patrona cumaya dr a gidicem diye. Gireli 3 hafta olmuş 1haftasını saymıyormuş deneme süresi diye Maraba gibi çalıştık o ilk hafta saat 10lara kadar. Başka iş bulurum bu şartlarda çalışacaksam.
Hıı bide işyerineki çocuk bizi bırakıyordu arabayla dün benzin koyduk bizi akşamları evinin ordan bize kadar bıraksın diye 1gün getirdi bugün oldu kendi evlerinin orda durdu benzin bitti dedi Sanki dün koymadık, akşam 0 dı km sabah 55km yapmış

selam kızlar arkadaşlarla görüştüm yemek yedim eşim metro çıkışı aldı karnını doyurdum onun da size bakayım dedim

bol un dilsad hamile yazısını okuyunca aaa dedim eşim de maç izliyordu adam düşmüş ona dedim sanmış
çok heyecanlandım hemen dilşadı aradım onun ağzından da duydum inşallah her şey yolunda gidecek topağımız giderek kalabalıklaşıyooooo

koras örgüden değil de gece tutuldu sanırım...çok açık yatıyorum...kolum,bacağım,oram buram açık hep

ayyy ben de msj mı atsam dilşad'a...

Son düzenleme:
koras örgüden değil de gece tutuldu sanırım...çok açık yatıyorum...kolum,bacağım,oram buram açık hep

sirken arkadaşınla buluştun mu?
evet canım buluştum yarın buluşacaklardı benden dolayı bugün görüştük iyi de oldu gerçi bi 45 dk ağaç oldum ama napayım

dilsada hemşire bakmış doktor yokmuş 4 haftalıkmış o yüzden bikaç gün geçsin b-hcg değerinin katlanması lazım demiş. Genelde 5 haftayken çok katlanıyomuş hcg.
dilsad korkuyorum diyordu dua edelim inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşar ve bebeğini sağlıkla kucağına alır

İnşallah hcg değeri yükselir.Sorunsuz hamilelik geçirip , yavrucağını kucağına alır

Son düzenleme:
ii akşamlarrrr

geçmişi okuom bi taraftan ancak açabildim yaaa saat kaç oldu

nassınız bakalım dilekten azcık havadisleri aldım ama yine de şöle bi bakıcam geçmişe

dün uyuyakaldım yaaa, kanıt falan yalan oldu
sabah da (öğlen yani) 12ye geliodu uyandık kahvaltı ettik ordan okula geldim ben sınav hazırlamamız gerekio ya onunla uğraştım bilgisayarımı hiç açamadım.
ordan markete gittik.eve geldik yemek yedik eltimler geldi, şimdi gittiler ben de bilg.açtım hemen

zuzum ne yiyosun kııııııız

:) busabhki menüm simit peynir zeytin çaydı canım :)

alkışşşşş :)))

canm bende geçenlerde yaptım ilkdefa (yazdım mı bilmem) eşim bayıldı anneminkinden daha güzel diyip yedi valla ..aynen haşladım bi 10-15 dk,sonra borcama dizdim üzerine kıymayla salça kavurmuştum onu döktüm en üstüne 1yumurta 1kaşık un yarım çay brd.yağ katıştırıp gezdirdim..attım fırına bi 20dk pişti sonra kaşar rendesi serpipi 5dkcık da öle bekledi,kendimde beğndm şahsen

Kızlar ii bir hbrm var diloşum hamilymiş allahm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsn.şimdilik böle çıkmam gerek.

heyyy günün haberi dilşaddan gelmiş çok sevindim cnm allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhh

ya ben grip oluommsabahtan beri burnum çeşme mübarek, su gibi akıosadece bununla kalırsa ii, inş. daha da kötülemem

zuzum karnıbahaın üstüne döktüğün yumurta un yağ karışımı ne işe yarıo, yani kıvam mı verdi nası bişi oldu:26:ya ben yumurta çok sevmiom da, o yüzden sordum

Kızlar ii bir hbrm var diloşum hamilymiş allahm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsn.şimdilik böle çıkmam gerek.
çooook sevindim, inş sağlıkla alır bebeğini kucağına :)))))
kkoras, viliş gelemedim bugün.. Acaip yorgunum 2 dk önce koydum totomu koltuğa. Evi süpürdüm, yerleri daha temiz olsun diye elle sildim. Banyo ciflendi, etrafın tzunu aldm, tencereleri cifledim, kışlıklar çıkıp yazlıklar toplandı.. 2 mak. çamaşır, bulaşık mak. derken üstüne kocişe tavuklu şehriye pilavı yaptım, banyo yaptım ( belim ağrıyo
yarın işteyim yaa ( bu uyuz dr 4 gün rapor yazmış cumartesi-pazar-pazrt-salı ( hiççç gitmek istemiyorumm

zuzum karnıbahaın üstüne döktüğün yumurta un yağ karışımı ne işe yarıo, yani kıvam mı verdi nası bişi oldu:26:ya ben yumurta çok sevmiom da, o yüzden sordum

nebilim kııı ne kıvamı vercek zaten karnıbahar sıvı bişey değilki,cıvık değilki kıvam versin :) böyle sorularla gelme bana
ama bak şimdi dedin de bidakine o karışımsız yapıcam ozamn neişe yaradığını anlarım,netten bakmştım tarifi

Merak ettik cnm seni..Doktora gidebilirim demiştin ya.Acaba gittin mi gitmedin mi nasılsın diyeYarında dinlenseymişsin keşke

yormuşsun cnm kendini yaaa, ama ii gelio insana evle oyalanmak biliomo yüzden ii yapmışsın dicem. bi rahatsızlığın yoksa başla işe cnm bence zaten
hayır yani öle diil şey demek istemiştim böle beşamel sos falan gibi bişi mi oluo yani
kuzummmm nasılsınn?

Ayşam geçmiş olsun ((( mucize iksirimden yap çok etkili o

saol nekim, ama öle boğazım falan ağrımıo sadece burnum akıo, bi de içten bi ağırlık var burnumda

zencefil ıhlamur bi de neydi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…