Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

zuzum karnıbahaın üstüne döktüğün yumurta un yağ karışımı ne işe yarıo, yani kıvam mı verdi nası bişi oldu:26:ya ben yumurta çok sevmiom da, o yüzden sordum
o karışım çıtırlık veriyo.. Onsuz kızarmış karnabahar hayal edemedim ben şimdi, bence öyle dene ayşam çok güzel oluyo (1 yumurtayla bir kaç tanesini yap sarımsaklı yoğurda batır tadına bak)

yok kızartma diil fırında yemeğini yapmış zuzu, kıymalı falan:26:

yoksa kızartmayı yumurtayla yapıom ben de evet

Kızlar geçen gün totem yapmıştım kendi kendime,dün olabilir.Çıktı sayılır..Durdum düşünüyorum.Alfabe sırasının tersine göre gidiyo hamilelik. Enkidu (Z) ve vilin (V) hamişler ,sonra sıraya göre nek(N) le bendim(K) ki biz sıramızı savdık Araya Özge girdi.Ondan sonra Sirken (F) dileği şöyle bi kenara alırsak.Sırada dilşad oluyo. ki olduSırada Ayşam ve Zuzu(A) var.Ama ayşe biraz önce gibi..Karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir.

gayet açık oldu cnm, hadi ayırlısı bakalım

Merak ettik cnm seni..Doktora gidebilirim demiştin ya.Acaba gittin mi gitmedin mi nasılsın diyeYarında dinlenseymişsin keşke
gitmedim kuzum, cuma gitcem galiba.. Geçmişe de bakamadım yarın okurum çok işim birikmemişse..
Keşke yarın da evde olsaydım evet ((((

İyiyim kuzummm sen nasılsın iyi oldun mu toparlandın mı Özledim çok yaaa çok çalıştırıyorlar
daha iyim özgim, diloş ve senin haberin de çok mutlu etti
ne çok dua etmiştim size :))))))

ıhlamur ve kabuklu limonu kaynat, kapanmasına 5 dk kala az zencefil at. İçerken kocaman 1 kaşık bal
boğaz felan diil az kırıklığa bile etkili, sabah uyanıyosun ve yeni gibisinn

hayır yani öle diil şey demek istemiştim böle beşamel sos falan gibi bişi mi oluo yani

heralde galiba sanırsam :44:

üff yaa ben küçüküm diyemi en sona kaydım ..ayşamm hadinn sırada bekleyen var görmüyon muu

nek alıntılayp yazmıştım net gitti o ara yormuşun kendini hemde çokk ,dr da salakmış yaa h.sonuna rapormu yazılır hiçç

dilşadın değeri 49.43 çıkmış 4hafta diyo ay dayanamadım yazdım valla :))

denicem şimdi.zencefilim yok ama olsun...

yok kızartma diil fırında yemeğini yapmış zuzu, kıymalı falan:26:

yoksa kızartmayı yumurtayla yapıom ben de evet
a kafam karıştı.. Kıymalı yemeğine yumurta? :44:

koras inş totemin çıkar herkes alır bebeğini kucağına, sirken de hamiş olmalı o zaman

Son düzenleme:
aneeemmm ne dicektim size .. ben öss ye gircem busene :) yani eski öss şimdi ygs miydi neydi valla önce sistemi iice anlamam lazım ya kamu ynt.mi okuyumda bari mesleğimle ilgili bi diplomam olsun cebimde dimmi...aslında geçen seneki fırsatı kaçırdım hani üni.den ilişiği kesilenleri tekrar sınavsız kayıt şansı verilmişti yaa heh işte bende 1.sınf terktim başvuru da yapmadım salaklığıma yanayım tekrar gircem şimdi eşim çok istiyo

aldım kardeşimin kitaplarından bide defter kalem aldım kendime buhaftadan sonra başlıcam çalışmaya işlerim hafiflesin

üfff ya net gidip geliyo sinir oldum kalkcam yatcam şimdi hee

Mutfak Önlüğü

tarif bu, ama ben sos malzemelerini yarı kullandım yumurtadan emin olamadığımdan 1tane kırdım (gene gitmezse yazmıcam)

zuzum adam önce cumartesi ve pazara yazmış ve sistit yazmş şok oldum.. Cum. Paz. Rapor mu yazılır? İnsanlar zaten hafta sonu izinli olur.. Tekrar yolladım eşimi yoksa ben gidip cırlayacaktım.. Sonra dört gün yapmış.
Sinirlerimi zıplattıı..

Okul şeysine çook sevindimm, çok doğru bi karar..
Belki ben de gaza gelir şu kalan son senemi devirip alırım diplomamı..

tamam zuzum sırf senin için acele edicemmm

açıköğretim için mi:44:hadi bakalım inş. kazanırsın

Kürtaj olduğunu gizleyecekmisin cnm..Sistik raporluk bi durum değil sorun çıkarabilirler belki:26:

nekimmm çok güzel bişi oldu bu, zencefil olmayınca acılık da yok içindesaolasın içioz şimdi eşimle,yarım limonu doğradım baya da ekşi olmuş bal da tatlı yapmış böle deişik bişi oldu

zuzum ben yumurtasız denicem bu tarifi bi ara, fotoda pişmiş yumurtalar görünüo sanki sarı sarı, ama o tabi 2 tane kırmış

Öyle deme cnm yarın ikiside çanta manyağı yaparlar bizi(bkz ) Dilekle onu çıkarttım aradan..
evett

tarife yarın bakcam telden olmuyo,meyvelerimi yiyip azcık kitap okuyup uyucam..
650 sayfa okumuşum pazardan beri, nasıll özlemişim..

İyi geceler kızlar

hasbinallah yaa

sağol canım

tamam zuzum sırf senin için acele edicemmm

açıköğretim için mi:44:hadi bakalım inş. kazanırsın

he şöyle

evet canm açıköğrtm,başka nolurki artık busaatten sonra :)

neyse çok sıkıntı bastı beni gidip yatağa atmak istiyorum kendimi ii gecelerr

Kızlar ii bir hbrm var diloşum hamilymiş allahm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsn.şimdilik böle çıkmam gerek.

Yaşasınnn çok güzel bir haber bu.dilşadcığım işallah allahım sağlıkla kucağına almaya nasip etsin canım.daha yeniymiş .değerinde yükselir günler geçtikçe.korkma dua ediyoruz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…