Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Kürtaj olduğunu gizleyecekmisin cnm..Sistik raporluk bi durum değil sorun çıkarabilirler belki:26:
sorun çıkartmaları umrumda değil de değiştirdiler canım raporumu.. Eşim 2. kez gitmişti ya..

Ayşam, zencefille de çok acı olmuyo.. Afiyet olsun..

Ben daha foruma gelemem.. İnternetleri kapatmışlar..
Tüm muhasebenin.. Ne oldu ne bitti bilmiyorum da, böyle bi saçmalık olamaz..
Bundan sonra sadece iş için kullanılacakmış bilgisayar..
Artık giremem yani.. Öpüyorum sizi

herkese günaydın güne çok güzel başladım
yeni montumu çıkardım onu giydim beremi ve atkımı da çıkardım dün çok üşümüştüm spor malzemelerimi de yanıma aldım
sabahtan geldi servisim bindim ofise de erken gelmiş oldum
annem dün karnıbaharlı yemeği yapmış (beşamel soslu olanı) babam ve kardeşim beğenmemişler kesin annem becerememiştir bu akşama balık yapıyormuş spor çıkışı yemeğe oraya geçecez

kpeder yurt dışına çıkıyormuş; eşim de gece gece tutturdu babamı havaalanına ben bırakacam diye uçağı sabah 5 teymiş kvalidem bırakacaktı; valla dedim gözün kesiyorsa sabah erken kalkmayı git gitmemiş

kkoras totemini beğendim buna göre en son ben olacam bebek bekkleyen dimi

dün dilşaddan etkilendim sanırım rüyamda 3 haftalık hamileydim ama bunu annemden duyuyordum allah allah ya ben test vermedim ki annem nasıl yaptırdı benim testimi diyorum acaba dna örneği alır gibi b-hcg saçtan tıranktan terden de belli olabiliyor mu ki hani annem bana çaktırmadan bir tel saçımdan mı aldı ki filan diyorum

nektar bu kötü bir haber oldu yaa

neden kapatırlar ki netini :26:

raporlara cumartesi pazarlar dahildir
hatta alakasız bir şey ama memurların izinlerine de cumartesi pazarlar dahildir.

günaydın kızlaaaar...
dilşaaaaaad nasılsın? dn msj çekicektim sana,eşim sürekli bi şeyler isteyip durdu,bi baktım saat çok geç olmuş,o saatten sonra çekindim,rahatsız etmek istemedim....
nek,niye böyle saçma bi şey yapmışlar yaa
biz bugün geç kalkmışız....eşim kahvaltı yapmadan hemen çıktı...bende evi toparladım,süt-ceviz atıştırdım,duş alıp sağlık ocağına gidicem şimdi...inşallah kimsecikler yoktur da beklemem....

kızlar çok tşk ederim Allah razı olsun gece telden okudum msjlarınızı ama cevap yazmaya fırsatım olmadı eşim teli alıp halı sahaya gitti
kkoras totemin mantıklıymış canım, hadi darısı A larımıza
Nekim sen giremezsen olmaz kii
daha iisin çok sevindim, ama çok yoruyorsun kendini
kızlar ben sevinemiyorum çok korkuyorum

iyiyim canım çok şükür
gece 12 ye kadar msjlaştık arkadaşlarla, hamileler grubumdakilerle, sonra benm şarj bitti tel kapandı, nazlı bendeydi 1 buçuğa kadar dedikodu yaptık eşler geldi biraz da onlarla. 2 de yattık hiç alamadım uykumu.
bi ara uyukluyordum nazlı bağırdı uyumaaa bi şey anlatıyoz şurda die
afiyet olsun yarasın bebişine

günaydın kızlar,

canım korkma bak dediğim gibi ablamında okadar yavaş arttıki ablam hep düşecek biliyorum dedi ama çok şükür hep bir tosunpaşamız oldu inşallah sende sağlıkla alacaksın kucağına ii düşünelim ii olsun geç döllenme olabilir çünkü.

zaten değerim adet tarihime göre ii bile sayılabilir canım,adetim başlayalı 4 hafta olmuş, benm gebelik 4 hafta 2 gün ile uyumlu, ama test yaptırmakta acele ettik sanırım böle daha zor geldi

zaten değerim adet tarihime göre ii bile sayılabilir canım,adetim başlayalı 4 hafta olmuş, benm gebelik 4 hafta 2 gün ile uyumlu, ama test yaptırmakta acele ettik sanırım böle daha zor geldi

cnm günün geçti ama baktırmanda lazmdı tamam işte uyumluysa sorun yok niye dert ediyon şimdi herşey yolunda

dilek gelmedi daha nerde kaldıki?

nekimde giremicekmiş heralde yaa niye böle yapmışlar

ama nasıl yaaaaaaanie kapatırlar kiiiiiiii

canım sakın korkma inş. hiçbişi olmıcak sağlıklı bi şekilde alıcaksın yavrunu kucağına

geldim ben de okuldayım. çok sık yazamam belki

Günaydın kızlar nasılnız

enki hamişmisin çok sevindim sağlıkla al kucağına inş.

kızlar sizin topik maşallah hamiş dolacak gibime geliyor 2010 gelinleri hamiş topiği olcak herhalde

ayşa ve dilsad ta aranıza katılacaktır bu sene ...

özledim kızlar isiz kk sıkıcı oldu sanki yaa:26:

günaydın cnmmm, gelsene buraya burda muhabbet alıp başını gidio

dilşad katıldı zaten dün itibariyle, ben ve zuzu kaldık

naber napıosun

nekk gelmiyeckmisin artk:26:

niye bunu yapıyorlar ne sçmalaık interntten fazla işleri olmuyormu hele muhaesebde daha çok kullanılır net yaa bence en kısa zamanda açarlar

hg canım hiç gelmiyorsun artık

Günaydın kızlar
Hastane araştırması yapıyorum cuma gidicem kalp atışını duyarız ınş
Bol tavsiye edeceğin iyi ve uygun bi hast. Varmı Cnm ssk ile anlaşmalı bi yerde kalım diyorum.

kızlar size anlatmak istediğim anlatıp anlatmamakta tereddütte kaldığım bişe var hiç ii değilim aslında konuşsak belki ii gelir bilmiyorum elim ayağım titriyor şuan babam annemi aldatıyor senelerce yaptı bunu 4-5 yıl önce artık ayyuka çıktı sonra ayrıldık falan dediler baya olaylar oldu ama 2 ay önce ben bunları işyerimin arkasındaki balıkçıda gördüm elim ayağım boşaldı beni görünce kalktı duvarın arklasına saklandı neyapacağımı bilemedm çektm gittim sonra aradım bana hayal gördüğümü söyledi bende utanıyorum senden dedim tamam ozman utanıyorsan bende çıkarım hayatından dedi ve biz 2 aydır falan konuşmuyoruz dünde kızımı aldım eve giderken bize yakın bi mobilyacıda kızla mobilya bakarken gördüm kızımı alıp içeri girdim dışarı çık istersen dedim kızı görmelisiniz okadar rahatki hiç istifini bozmadı bile or....bu babam çıktı yine hayal görüyorum dimi dedi hayal görmüyorsun zaten artık konuşacam annenlede hiçbirşey umrumda değil dedi naparsan yap dedi doğanın yanağını seviyodu biyandan ii çok görürsün ozman dedim çokta umrumda gibi bişe dedi hatırlamıyorum döndü gitti kapıdan kızın yüzüne bakarak ikinizinde allah belasını versin dedim döndüm kız gülerek kafasını çevirdi bukadar olamaz yaa kaç yaşına gelmiş artık 3 tane torunu olmuş utanmadan yaptığı şeylere bak.

nektar bu kötü bir haber oldu yaa

neden kapatırlar ki netini :26:

raporlara cumartesi pazarlar dahildir
hatta alakasız bir şey ama memurların izinlerine de cumartesi pazarlar dahildir.
sadece bnşm değil canım, tüm muhasebenin, insan kaynakları herkesin (((((

korkmaa herşey güzel olucak

dilekk
şifremi vercem sana çizelgemi sil, sms atıyorm

Günaydın kızlar
Hastane araştırması yapıyorum cuma gidicem kalp atışını duyarız ınş
Bol tavsiye edeceğin iyi ve uygun bi hast. Varmı Cnm ssk ile anlaşmalı bi yerde kalım diyorum.

cnm metroya gidiyor çoğu arkadaşım ferhat erol çok ii bir doktormuş çok hastası var ama çok dolu oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…