- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
nası yaa şehir dışı yazcak mısın sen :26: nası gitceksiniz ki:44:bi tane kameramanlık var ankarada onu yazcam. bi de düz memurlukları yazcam ama ona eşimle bakıp karar vermemiz hangi illeri yazacağıma. bunlarda il değiştirme oluyor mu ilerde onu da bilmiyorum. yani 3-5 yıl kalıp da sonra farklı ile gideceksem yazabilirim heryeri. belki şansıma bir yer tutar. olmazsa zaten adliye sınavlarını takip etcem.
maşallah hamarat hatunBugün evi sildim süpürdüm.2 makine çamaşır yıkadım.2 makine katlanılacak vardı onlar katladım yerlerine koydum..Eşime yemek hazırladım kpeder geldi ekmek almış yazık ekmeğiniz varmı kızım diyoSeverim kendisini çok düşünür beni ..Gerçi kv de düşünür ama samimi bulmuyorum kendisini onda beni iten bişey var)..Var dedim eşimde geldi o sırada gelsne baba dedi bene gel y.... la yemk yersniz dedimGeldi yediler..Yeekleri ıspanaklı keki çok beğendi..Yaparım bi ara ona.. kv aradı baban ordamı diye burda dedim.Hiç sen de gel falan demedimGeldi o da 5 dk sonra..Kahve içti kpeder gittiler..İçimden de geçiyodu onları çağırmak ama dedim 1 yemek daha yapamam başka zaman çağırırım diye..Bide boynumda iz vardı Kp gözleri bulanık görüyo katarak var o görmemiştirde..Kv görmüştür onu
Eşimin çeketinin kolun iç kısmında ve sırtındaki astarı yırtılmış ..Dik Allah dik bitmedi sinir oldum..Bi de şekilsiz hale gelmiş astar milim oynasam daralacak kolu gerçi bi beden daraltmışımdır tam 1 buçuk saat dikiş yaptım..Eşime sinir oldum nasıl bu hale getirdi diyeİğneyi de kaybettim İnşallah batmaz bi yerimize.Eşime batsa hıncımı almış olurum belki Ay yok batmasın Evi o kadar temizledim bu kadar yorulmadım
Nek de gelmedi
bu işin belli bi kapanış saati yok mu yaaBi ara içtim 2 hafta kadar sonra içmedim bulIyim de iciyim bari
Biz haaala çıkmadık iş üstüne iş veriyor uyuz kadın
bende bilioum bana da msj attıKızlar ii bir hbrm var diloşum hamilymiş allahm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsn.şimdilik böle çıkmam gerek.
sabahları erken kalkıosun soğuk oluo sırtına hırka yelek falan giy sonra yıkanıosun hergün ve dışarı çıkıosun üşüyüp kendini sıktıysan ondan da olmuşturkızlar yaa sırtım çok fena tutulmuş
evt buda mantıklı örgüden olabilir:13:Çok örgü örüyosun cnm ondan tutulmuş olabilir mi:44:
sahtekarcuma dr a gidicem o zaman yazdırrım içmeye başlıyim. Yarın söylicem patrona cumaya dr a gidicem diye. Gireli 3 hafta olmuş 1haftasını saymıyormuş deneme süresi diyeMaraba gibi çalıştık o ilk hafta saat 10lara kadar. Başka iş bulurum bu şartlarda çalışacaksam.
Hıı bide işyerineki çocuk bizi bırakıyordu arabayla dün benzin koyduk bizi akşamları evinin ordan bize kadar bıraksın diye 1gün getirdi bugün oldu kendi evlerinin orda durdu benzin bitti dediSanki dün koymadık, akşam 0 dı km sabah 55km yapmış
bende mesajı alınca hemen aradımselam kızlar arkadaşlarla görüştüm yemek yedim eşim metro çıkışı aldı karnını doyurdum onun da size bakayım dedim
bol un dilsad hamile yazısını okuyunca aaa dedim eşim de maç izliyordu adam düşmüş ona dedim sanmış
çok heyecanlandım hemen dilşadı aradımonun ağzından da duydum inşallah her şey yolunda gidecek topağımız giderek kalabalıklaşıyooooo
alkışşşşş :)))
evt yaa senin bu işe noldu anlamadım sürekli deli gibi çalışıosunşu 2 haftadır ben sizden daha amala*yım :))) 8de çıkıyorum 2gündür geçenhaftada 8-9-10du buhafta böle
canım geçmiş olsunheyyy günün haberi dilşaddan gelmiş çok sevindim cnm allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhh
ya ben grip oluommsabahtan beri burnum çeşme mübarek, su gibi akıo sadece bununla kalırsa ii, inş. daha da kötülemem
bana da ilginç geldi yumurtaya batır una batır kızart tmm ama ikisini karıştır fırına at bilemedim:44:yok kızartma diil fırında yemeğini yapmış zuzu, kıymalı falan:26:
yoksa kızartmayı yumurtayla yapıom ben de evet
evt harikaaKızlar geçen gün totem yapmıştım kendi kendime,dün olabilir.Çıktı sayılır..Durdum düşünüyorum.Alfabe sırasının tersine göre gidiyo hamilelik. Enkidu (Z) ve vilin (V) hamişler ,sonra sıraya göre nek(N) le bendim(K) ki biz sıramızı savdıkAraya Özge girdi.Ondan sonra Sirken (F) dileği şöyle bi kenara alırsak.Sırada dilşad oluyo. ki oldu Sırada Ayşam ve Zuzu(A) var.Ama ayşe biraz önce gibi..Karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir.
evt birde kıyma vara kafam karıştı.. Kıymalı yemeğine yumurta? :44:
şimdi okullu olduk sınıfları doldurdukk Eki Görüntüle 557856aneeemmm ne dicektim size .. ben öss ye gircem busene :) yani eski öss şimdi ygs miydi neydi valla önce sistemi iice anlamam lazımya kamu ynt.mi okuyumda bari mesleğimle ilgili bi diplomam olsun cebimde dimmi...aslında geçen seneki fırsatı kaçırdım hani üni.den ilişiği kesilenleri tekrar sınavsız kayıt şansı verilmişti yaa heh işte bende 1.sınf terktim başvuru da yapmadım salaklığıma yanayım tekrar gircem şimdi eşim çok istiyo
aldım kardeşimin kitaplarından bide defter kalem aldım kendime buhaftadan sonra başlıcam çalışmaya işlerim hafiflesin
nası yaaBen daha foruma gelemem.. İnternetleri kapatmışlar..
Tüm muhasebenin.. Ne oldu ne bitti bilmiyorum da, böyle bi saçmalık olamaz..
Bundan sonra sadece iş için kullanılacakmış bilgisayar..
Artık giremem yani.. Öpüyorum sizi
bu kamu için saçma ama özel için iyi bişi aslındaraporlara cumartesi pazarlar dahildir
hatta alakasız bir şey ama memurların izinlerine de cumartesi pazarlar dahildir.
canımmkızlar çok tşk ederim Allah razı olsun gece telden okudum msjlarınızı ama cevap yazmaya fırsatım olmadı eşim teli alıp halı sahaya gitti
kkoras totemin mantıklıymış canım, hadi darısı A larımıza
Nekim sen giremezsen olmaz kii
daha iisin çok sevindim, ama çok yoruyorsun kendini
kızlar ben sevinemiyorum çok korkuyorum
saol bebeyimdilekkkyeni avatarını çok tuttum haaaa
hg canım dediğin gibi hamiş topiği olcaz 2-3 isteyen dışında (adımı deşifre etmeyimGünaydın kızlar nasılnız
enki hamişmisin çok sevindim sağlıkla al kucağına inş.
kızlar sizin topik maşallah hamiş dolacak gibime geliyor 2010 gelinleri hamiş topiği olcak herhalde
ayşa ve dilsad ta aranıza katılacaktır bu sene ...
özledim kızlar isiz kk sıkıcı oldu sanki yaa:26:
hadi bakalım inşallah cuma günü güzel haberler alırsın kalp atışını duyarsınGünaydın kızlar
Hastane araştırması yapıyorum cuma gidicemkalp atışını duyarız ınş
Bol tavsiye edeceğin iyi ve uygun bi hast. Varmı Cnm ssk ile anlaşmalı bi yerde kalım diyorum.
bol, inanmıyorum canım yaa :26:
kaç yaşındaki bu, kadın değil kız yazınca şaşırdım
annen ne durumdadır
boşanıcaklar mı?
canım çok zor bi durum yaa
ve karşında yüzsüzlüğü ele alması insanı çıldırtır
ayrılıouz dediler yazmışsın hala aynı evdeler mi yani resmi boşanma olmadı mı?
gençlikte olur ya kendini çok sevio onsuz ölüo zannedersin anne babanı umursamazlık
yaşlanınca da bu duyguya kapılırsa insan çocuğunu torununu umursamaz dilşada katılmıoum
doğayı göstermemen şuan onun umrunda bile olmaz farklı bi boyuttadır o çünkü
benim eşimin amcası da aynı böyle yani yıllardır defalarca aldatmış oğlu kızı torunu herkes bilio
bi onda kalıo bu yengede ayrı yatıp kalkmalar ama aynı evdeler
adamın dünya umrunda diil ordan pay biçerek konuşuoum
aslında yapılcak bişi yok bilio musun
sadece annene destek olup yanında olabilirsin babanla konuşmam kızla tartışmaya girmen falan faydasız şeyler olu die düşünüoum
ama gidip buda hayal demen harika olmuş gerçekten çok iyi etmişsin
zaten şuan telefonla giriyorum.. İnternet pakeyim kaldırmaz canım, ve zor oluyo telden..nektar ne kadar saçma olmuş neti kesmek
peki telefonun intenete bağlanan şu akıllı telefonlardan değil mi? Ordan gelsen?
zaten şuan telefonla giriyorum.. İnternet pakeyim kaldırmaz canım, ve zor oluyo telden..
Ben de en çok annene üzüldüm bolum, ama başkasıyla paylaşacaksa napsın o adamı, affetmesin yaa :26:
o kızla sonsuza kadar süreceğini mi sanıyo acaba?
Elden ayaktan düşünce napıcak? Bunlarıda düşünse ya biraz...
Ben kaçıyorum.. Dilek atıyorum smsi
hg canım hiç gelmiyorsun artık
günaydın cnmmm, gelsene buraya burda muhabbet alıp başını gidio
dilşad katıldı zaten dün itibariyle, ben ve zuzu kaldık
naber napıosun
saol bebeyim
hg canım dediğin gibi hamiş topiği olcaz 2-3 isteyen dışında (adımı deşifre etmeyim)
dilşadın iyi hbrini aldık ayşe ve arzuda sıra inşallah
sen neler yapıosun arada uğra bize
hadi bakalım inşallah cuma günü güzel haberler alırsın kalp atışını duyarsın
nekim herhangi bir şifre ulaşmadı bana
bol hemen yazına dönüoum
gelirim cnm merak etme sevyom sizi
sesin ne kadar kadife öyleeebenim ki hött höttt oğlanda bana çekmiş pohahahah
inan dün bolun yazısını okuyunca o kadar çok sevindim ki anlatamam canım...inşallah her şey çok yolunda gidecek canım göreceksin...rahat ol yeter...iyiyim canım çok şükür
gece 12 ye kadar msjlaştık arkadaşlarla, hamileler grubumdakilerle, sonra benm şarj bitti tel kapandı, nazlı bendeydi 1 buçuğa kadar dedikodu yaptık eşler geldi biraz da onlarla. 2 de yattık hiç alamadım uykumu.
bi ara uyukluyordum nazlı bağırdı uyumaaa bi şey anlatıyoz şurda die
afiyet olsun yarasın bebişine
kızlar size anlatmak istediğim anlatıp anlatmamakta tereddütte kaldığım bişe var hiç ii değilim aslında konuşsak belki ii gelir bilmiyorum elim ayağım titriyor şuan babam annemi aldatıyor senelerce yaptı bunu 4-5 yıl önce artık ayyuka çıktı sonra ayrıldık falan dediler baya olaylar oldu ama 2 ay önce ben bunları işyerimin arkasındaki balıkçıda gördüm elim ayağım boşaldı beni görünce kalktı duvarın arklasına saklandı neyapacağımı bilemedm çektm gittim sonra aradım bana hayal gördüğümü söyledi bende utanıyorum senden dedim tamam ozman utanıyorsan bende çıkarım hayatından dedi ve biz 2 aydır falan konuşmuyoruz dünde kızımı aldım eve giderken bize yakın bi mobilyacıda kızla mobilya bakarken gördüm kızımı alıp içeri girdim dışarı çık istersen dedim kızı görmelisiniz okadar rahatki hiç istifini bozmadı bile or....bu babam çıktı yine hayal görüyorum dimi dedi hayal görmüyorsun zaten artık konuşacam annenlede hiçbirşey umrumda değil dedi naparsan yap dedi doğanın yanağını seviyodu biyandan ii çok görürsün ozman dedim çokta umrumda gibi bişe dedi hatırlamıyorum döndü gitti kapıdan kızın yüzüne bakarak ikinizinde allah belasını versin dedim döndüm kız gülerek kafasını çevirdi bukadar olamaz yaakaç yaşına gelmiş artık 3 tane torunu olmuş utanmadan yaptığı şeylere bak.
benim sesim mi kadifeee şaka yapıosun galibaaaaben çok çirkin bulurum sesimi
ya sedacım bence annenin kendini idare edebilcek durumu varsa hiç uğraşmasın kendini üzmeye değer mi bunca yıldır hasta oldu diosundevam edicem birazdan birileri geliokapatmalıyımmm
inan dün bolun yazısını okuyunca o kadar çok sevindim ki anlatamam canım...inşallah her şey çok yolunda gidecek canım göreceksin...rahat ol yeter...
ne dicemi bilemedim canım :26: allah ıslah etsin...ben de sirkene katılıyorum...kızı herkese rezil edin bence de...arayın söyleyin bütün çevresine rezil olsun...zaten evde bile vakit geçirmiyomuş...bence annen boşansın...hatta aldatıldığını ispatlayıp tazminat davası açsın...babanı çulsuz bıraksın...bakalım kızı zaman da babanla birlikte olmaya devam edecek mi...ayyy sinirle bunlar geldi aklıma :26: annene destek ol canım...
bu arada sağlık ocağına gittim,her şey yolunda...
bol kız çalışıyor mu? düşündüm de bi çok pislikler yapılabilir en basitinden işverenine rezil edilebilir işyerinde yıpranması sağlanabilir
keşke baban gelecekte olacakları öngörebilse :26nu için sizlerin kalıcığı oldğunu anlayabilse
Aslına geliyim diyorum çekindim ne bilim işte ...sen nasılsın çizelgen çok duygulandırdı beni ...sana doğum yaparken dua ettim cnm inş. gerçekleşir söylemesemiydim ne bilim söledim işte...
hep msjlarını aldım kandil ve bayram bende çektim ama adımı yazmayı unuttum geldimi bilmiyorum...
sen hala aynı dairedesin dimi?
bişi sorcam dilşad ben kamuda sözleşmeliyimde il özel idaresi bilyosun sözleşmeliler kadroya geçircekmiş die haber çıktı seneye böyle bişi varmı bilgin felan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?