Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

bolumm canım bazıları 40ından sonra azıyor işte, Allahım ıslah eylesin annen kim bilir neler çekiyordur hissediyordur her şeyi, sen anneciğine destek ol, naparsa yapsın diğerleri, tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır. çok zor ama annenleyken yapması daha kötü. ne dicemi bilemiyorum. kızını da gösterme bence, sizler olmayınca ne olacak nasıl bir sevgisizlikte kalacak anlasın.

bol, inanmıyorum canım yaa :26:
kaç yaşındaki bu, kadın değil kız yazınca şaşırdım
annen ne durumdadır
boşanıcaklar mı?

nası yaa şehir dışı yazcak mısın sen :26: nası gitceksiniz ki:44:

maşallah hamarat hatun
yemekte iyi olmuş hem mutlu olmuşlardır hemde sen çok yorulmadan atlatmışsın
o astar çok zor dikilir yaa iğneyi de bulmaya çalışsaydın batarsa çok kötü olur kardeşimin bi arkadaşının ayağından batmış ve ilerlemiş iğne küçük bi operasyon geçirmişti kız

Bi ara içtim 2 hafta kadar sonra içmedim bulIyim de iciyim bari
Biz haaala çıkmadık iş üstüne iş veriyor uyuz kadın
bu işin belli bi kapanış saati yok mu yaa
sabahları kaçta gidiosunuz:26:

Kızlar ii bir hbrm var diloşum hamilymiş allahm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsn.şimdilik böle çıkmam gerek.
bende bilioum bana da msj attı

kızlar yaa sırtım çok fena tutulmuş
sabahları erken kalkıosun soğuk oluo sırtına hırka yelek falan giy sonra yıkanıosun hergün ve dışarı çıkıosun üşüyüp kendini sıktıysan ondan da olmuştur

Çok örgü örüyosun cnm ondan tutulmuş olabilir mi:44:
evt buda mantıklı örgüden olabilir:13:

sahtekar olmayan benzinle 55 km gitmiş

bende mesajı alınca hemen aradım
mesajda okumadıkça 4 kere öttü mutfaktaydım bakmıoum banka kampanya falandır die artık sinir oldum ötüp durunca bi baktım

alkışşşşş :)))

şu 2 haftadır ben sizden daha amala*yım :))) 8de çıkıyorum 2gündür geçenhaftada 8-9-10du buhafta böle
evt yaa senin bu işe noldu anlamadım sürekli deli gibi çalışıosun

canım geçmiş olsun
dilşadın haberi bizi çok sevindirdi darısı bekleyen sizlere olsun inşallah

yok kızartma diil fırında yemeğini yapmış zuzu, kıymalı falan:26:

yoksa kızartmayı yumurtayla yapıom ben de evet
bana da ilginç geldi yumurtaya batır una batır kızart tmm ama ikisini karıştır fırına at bilemedim:44:

evt harikaa umarım durum gerçekten böyledir ama olmazsa aradaki fireler sizde yapmalısınız die olay bize dönmesin sirken ve bana yani

a kafam karıştı.. Kıymalı yemeğine yumurta? :44:
evt birde kıyma var yumurta ve unda karıştı tabii benim kafamda:44:

şimdi okullu olduk sınıfları doldurdukk Eki Görüntüle 557856

artık işten sonra evde de paso çalışırsın Eki Görüntüle 557857 temizlik hak getire

nası yaa bu çok kötü sen giremezsen napcaz ki
böyle şey mi olur Allah aşkına

raporlara cumartesi pazarlar dahildir
hatta alakasız bir şey ama memurların izinlerine de cumartesi pazarlar dahildir.
bu kamu için saçma ama özel için iyi bişi aslında

canımm içini ferah tut kuzum
bak mübarek günleri girdik ve iyi bi haber aldın inşallah sonuna kadar sıkıntısız gidersin

offf şu saat oldu daha yeni günaydın diyebilcem
sabahın köründe bi dr aramış dükkana adım atmamla hocayı ara demeye başladılar işi halletmeye çalışıoum yaa bi sorun varmış
dakka 1 gol 1 daha erkenden gerildim yani akşamı zor ederim

nektar ne kadar saçma olmuş neti kesmek
peki telefonun intenete bağlanan şu akıllı telefonlardan değil mi? Ordan gelsen?

bol babanın yaptığına ne diyeceğimi bilemedim ama o kıza da çok kızdım hani bir peynir türü var ya k....r diye tabir ettikleri öyle birisiymiş sanırım hiç utanma yokmuş kocaman yaşlı başlı; torunları olan adama yanaşmasında aşk vs şeyler değil daha farklı çıkarlar vardır babandan maddi anlamda destek görüyor olabilir.

kızlar yazınca tekrar okudum ben anne ve babanı ayrıldırlar sanıyordum

Son düzenleme:
dilekkkyeni avatarını çok tuttum haaaa
saol bebeyim

hg canım dediğin gibi hamiş topiği olcaz 2-3 isteyen dışında (adımı deşifre etmeyim)
dilşadın iyi hbrini aldık ayşe ve arzuda sıra inşallah
sen neler yapıosun arada uğra bize

Günaydın kızlar
Hastane araştırması yapıyorum cuma gidicem kalp atışını duyarız ınş
Bol tavsiye edeceğin iyi ve uygun bi hast. Varmı Cnm ssk ile anlaşmalı bi yerde kalım diyorum.
hadi bakalım inşallah cuma günü güzel haberler alırsın kalp atışını duyarsın

nekim herhangi bir şifre ulaşmadı bana

bol hemen yazına dönüoum

canım çok zor bi durum yaa
ve karşında yüzsüzlüğü ele alması insanı çıldırtır

ayrılıouz dediler yazmışsın hala aynı evdeler mi yani resmi boşanma olmadı mı?
gençlikte olur ya kendini çok sevio onsuz ölüo zannedersin anne babanı umursamazlık
yaşlanınca da bu duyguya kapılırsa insan çocuğunu torununu umursamaz dilşada katılmıoum
doğayı göstermemen şuan onun umrunda bile olmaz farklı bi boyuttadır o çünkü

benim eşimin amcası da aynı böyle yani yıllardır defalarca aldatmış oğlu kızı torunu herkes bilio
bi onda kalıo bu yengede ayrı yatıp kalkmalar ama aynı evdeler
adamın dünya umrunda diil ordan pay biçerek konuşuoum
aslında yapılcak bişi yok bilio musun

sadece annene destek olup yanında olabilirsin babanla konuşmam kızla tartışmaya girmen falan faydasız şeyler olu die düşünüoum
ama gidip buda hayal demen harika olmuş gerçekten çok iyi etmişsin

bu nasıl bir terbiyesizlik yaaa, o kız ne yüzle o hareketleri yapabiliyor inanamıyorum yüzsüzün önde gideni resmen. rahatlığa bakk

annenin bu son durumlardan haberi var mı cnm?gerçi bence tahmin ediodur ya, hissediodur yani, babanla ayrılsalar annen kendine bakabilcek durumda mı:26:

bol, inanmıyorum canım yaa :26:
kaç yaşındaki bu, kadın değil kız yazınca şaşırdım
annen ne durumdadır
boşanıcaklar mı?

Babam 53 yaşında kızda 32-33 falan olmalı zaten maddi anlamda herşeyini yaptığından eminim arabası var kızın kesin babam almıştır şuandada ev aldığını bile düşünüyorum evlerini döşediklerine göre.cnm zaten torunları yada biz hiçbirşey umrunda değilki adamın ablam aramış daha konuşmasına fırsat vermedn buzmana kadar hep sizin için yaşadım bundan sonra kendim için yaşıcam demiş kapatmış yüzüne.annem ablamın yanında ist.da şuan akşam söledi anneme oda üzgün tabiki napacağını bilmiyor cuma günü dönecek onun konuşmasını beklicek zaten gelir gelmez konuşur eminim belki evden eşyalarını bile götürmüştür.

annem için çok nede olsa alışkanlık buzmana kadar hep kabullendi sustu ona göre babam olmadan yapamazmış gibi geliyor halbuki zaten eve 9-10dan önce gelmez haftasonu bi gezmeye götürmez evde zaman geçirmez yani var yok belli değil ama anneme göre öle değil tabiki sadece annemi düşünüyorum ben çok üzülüyoronun yüzünden sürekli bir hastalığa yakalanıyor zaten

nektar ne kadar saçma olmuş neti kesmek
peki telefonun intenete bağlanan şu akıllı telefonlardan değil mi? Ordan gelsen?
zaten şuan telefonla giriyorum.. İnternet pakeyim kaldırmaz canım, ve zor oluyo telden..

Ben de en çok annene üzüldüm bolum, ama başkasıyla paylaşacaksa napsın o adamı, affetmesin yaa :26:
o kızla sonsuza kadar süreceğini mi sanıyo acaba?
Elden ayaktan düşünce napıcak? Bunlarıda düşünse ya biraz...

Ben kaçıyorum.. Dilek atıyorum smsi

tabiki cnm demek öyle sanıyorlar kaç yıldır ayrılamadıklarına göre bilmiyorum artık bide önceden kızın ailesi öğrendiğinde abisi vuracam ikinizide falan demişti babam silah falan aldı bi süre silahla gezdi korktuk hep noldu biz çektik biz tedirgin olduk ama onları yine sefasını sürüyorlar işte.kızın annesinin tlfnunu buldm onu arıyıp sölicem biliyordur bence ama arıcam yinede.

hg canım hiç gelmiyorsun artık

Aslına geliyim diyorum çekindim ne bilim işte ...sen nasılsın çizelgen çok duygulandırdı beni ...sana doğum yaparken dua ettim cnm inş. gerçekleşir söylemesemiydim ne bilim söledim işte...

hep msjlarını aldım kandil ve bayram bende çektim ama adımı yazmayı unuttum geldimi bilmiyorum...

sen hala aynı dairedesin dimi?

bişi sorcam dilşad ben kamuda sözleşmeliyimde il özel idaresi bilyosun sözleşmeliler kadroya geçircekmiş die haber çıktı seneye böyle bişi varmı bilgin felan?

bol kız çalışıyor mu? düşündüm de bi çok pislikler yapılabilir en basitinden işverenine rezil edilebilir işyerinde yıpranması sağlanabilir
keşke baban gelecekte olacakları öngörebilse :26nu için sizlerin kalıcığı oldğunu anlayabilse

günaydın cnmmm, gelsene buraya burda muhabbet alıp başını gidio

dilşad katıldı zaten dün itibariyle, ben ve zuzu kaldık

naber napıosun

gelirim cnm merak etme sevyom sizi

sesin ne kadar kadife öyleee benim ki hött höttt oğlanda bana çekmiş pohahahah

sen istemiyodun şimdilik değiştimi fikrin ...işler nasıl neler yapıyosun yazın tatile gittinmi biyerlere yine?

gelirim cnm merak etme sevyom sizi

sesin ne kadar kadife öyleee benim ki hött höttt oğlanda bana çekmiş pohahahah

benim sesim mi kadifeee şaka yapıosun galibaaaa ben çok çirkin bulurum sesimi

ya sedacım bence annenin kendini idare edebilcek durumu varsa hiç uğraşmasın kendini üzmeye değer mi bunca yıldır hasta oldu diosundevam edicem birazdan birileri geliokapatmalıyımmm

inan dün bolun yazısını okuyunca o kadar çok sevindim ki anlatamam canım...inşallah her şey çok yolunda gidecek canım göreceksin...rahat ol yeter...

ne dicemi bilemedim canım :26: allah ıslah etsin...ben de sirkene katılıyorum...kızı herkese rezil edin bence de...arayın söyleyin bütün çevresine rezil olsun...zaten evde bile vakit geçirmiyomuş...bence annen boşansın...hatta aldatıldığını ispatlayıp tazminat davası açsın...babanı çulsuz bıraksın...bakalım kızı zaman da babanla birlikte olmaya devam edecek mi...ayyy sinirle bunlar geldi aklıma :26: annene destek ol canım...

bu arada sağlık ocağına gittim,her şey yolunda...

beğendim laaa pek güzel

cnm adamın gözü kör olmuş resmen bizi bile görmüyor baksana ne torunları ne biz umrunda bile değiliz artık.
cnm resimlerden gördüğüm kadarıyla çalışıyor kız ama nerde olduğunu bilmiyorumki nasıl rezil edecem.duvarı açık olsa facede oraya bişeler yazacam ama açık değil
aslında ayrılsınlar ama annem boşanmasın istiyorum şimdi boşansa gidip evlenecek hemen onlarda rahat edecek mutlu mesut soyadını alacak gitsin napıyosa yapsın ama dost gibi yaşasın utansın herkesten öle yaşadığı için istiyorum.

tşk ederim canım
belediyedeyim ben ama taşeron firmaya bağlı maaş alıyorum
ben sözleşmeli diilim yani ama evet kadro gelicekmiş sözleşmeli olanlara, bizim de maaşlar diğer işçilerle eşitlenecekmiş, hayırlısı bakalım

boşanmasınlar istiyorum emişsin ya peki annen için bu durum daha da zedeleyici değil mi? Yani boşanma durumu olursa aldatıldığını kanıtlar tazminat açar maddi anlamda o kıza döndüğünde bitik vaziyette olur. Bakalım o zaman kız babanı sevmeye onunla ilgilenmeye devam edecek mi? kızın ailesine gelince; ne mezhebi geniş insanlar varmış öyle diyorum daha bir şeyler yazmak istiyoum ama yazarsam üyeliğim kapanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…