- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
cnm adamın gözü kör olmuş resmen bizi bile görmüyor baksana ne torunları ne biz umrunda bile değiliz artık.
cnm resimlerden gördüğüm kadarıyla çalışıyor kız ama nerde olduğunu bilmiyorumki nasıl rezil edecem.duvarı açık olsa facede oraya bişeler yazacam ama açık değil
aslında ayrılsınlar ama annem boşanmasın istiyorum şimdi boşansa gidip evlenecek hemen onlarda rahat edecek mutlu mesut soyadını alacak gitsin napıyosa yapsın ama dost gibi yaşasın utansın herkesten öle yaşadığı için istiyorum.
ablamda hamile kızlar, biraz önce evde test yaptı kıpkırmızı çıkmış, sonra hastaneye gitti kan verdi sonuç bekliyor onun regli 10 gün geçti
bebek istiyorlar mıydı? Eğer istiyorlarsa bu süper bi haber annene aynı zamanda iki torun gelmiş olacakablamda hamile kızlar, biraz önce evde test yaptı kıpkırmızı çıkmış, sonra hastaneye gitti kan verdi sonuç bekliyor onun regli 10 gün geçti
ben istemiodum hala istemioum kuzum yaa hazır diilim bensen istemiyodun şimdilik değiştimi fikrin ...işler nasıl neler yapıyosun yazın tatile gittinmi biyerlere yine?
vayy anasını yaa iki tane birden torun gelioablamda hamile kızlar, biraz önce evde test yaptı kıpkırmızı çıkmış, sonra hastaneye gitti kan verdi sonuç bekliyor onun regli 10 gün geçti
çooook sevindim, inş sağlıkla alır bebeğini kucağına :)))))
kkoras, viliş gelemedim bugün.. Acaip yorgunum 2 dk önce koydum totomu koltuğa. Evi süpürdüm, yerleri daha temiz olsun diye elle sildim. Banyo ciflendi, etrafın tzunu aldm, tencereleri cifledim, kışlıklar çıkıp yazlıklar toplandı.. 2 mak. çamaşır, bulaşık mak. derken üstüne kocişe tavuklu şehriye pilavı yaptım, banyo yaptım( belim ağrıyo
yarın işteyim yaa( bu uyuz dr 4 gün rapor yazmış cumartesi-pazar-pazrt-salı ( hiççç gitmek istemiyorumm
kızlar çok tşk ederim Allah razı olsun gece telden okudum msjlarınızı ama cevap yazmaya fırsatım olmadı eşim teli alıp halı sahaya gitti
kkoras totemin mantıklıymış canım, hadi darısı A larımıza
Nekim sen giremezsen olmaz kii
daha iisin çok sevindim, ama çok yoruyorsun kendini
kızlar ben sevinemiyorum çok korkuyorum
kızlar size anlatmak istediğim anlatıp anlatmamakta tereddütte kaldığım bişe var hiç ii değilim aslında konuşsak belki ii gelir bilmiyorum elim ayağım titriyor şuan babam annemi aldatıyor senelerce yaptı bunu 4-5 yıl önce artık ayyuka çıktı sonra ayrıldık falan dediler baya olaylar oldu ama 2 ay önce ben bunları işyerimin arkasındaki balıkçıda gördüm elim ayağım boşaldı beni görünce kalktı duvarın arklasına saklandı neyapacağımı bilemedm çektm gittim sonra aradım bana hayal gördüğümü söyledi bende utanıyorum senden dedim tamam ozman utanıyorsan bende çıkarım hayatından dedi ve biz 2 aydır falan konuşmuyoruz dünde kızımı aldım eve giderken bize yakın bi mobilyacıda kızla mobilya bakarken gördüm kızımı alıp içeri girdim dışarı çık istersen dedim kızı görmelisiniz okadar rahatki hiç istifini bozmadı bile or....bu babam çıktı yine hayal görüyorum dimi dedi hayal görmüyorsun zaten artık konuşacam annenlede hiçbirşey umrumda değil dedi naparsan yap dedi doğanın yanağını seviyodu biyandan ii çok görürsün ozman dedim çokta umrumda gibi bişe dedi hatırlamıyorum döndü gitti kapıdan kızın yüzüne bakarak ikinizinde allah belasını versin dedim döndüm kız gülerek kafasını çevirdi bukadar olamaz yaakaç yaşına gelmiş artık 3 tane torunu olmuş utanmadan yaptığı şeylere bak.
kuzum bugün çalışacak olmana rağmen bu kadar ev işi yapıp yormasaydın keşke kendini. kafanı dağıtmak açısından iyi olmuştur ama işe yorgun başlamış oldun. ilk 1 hafta güzel geçiyor evde, sonrası zor geliyor. netin kapanması çok kötü olmuş ve anlamsız olmuş. bence kısa sürede iptal ederler o kararlarını.
dün akşam kocişim bir demet beyaz gül getirmiş bana, ortasına da bir tane kırmızı gül koydurmuşbabamla baya kavga ettim eşimle evlenmek için ama çok şükür eşim beni mahcup etmedi. babam da her akşam yemek yemeye geliyor ya bize, görüyor bizi. maşallah diyor. Allah'ım bozmasın, nazarlardan korusun inşallah. iyi ki evlenmişim seninle diyorum, o da evet akıllıca bir seçim yaptın diyor çok alçakgönüllü kocişim benim
o çalışmam zannediodu ama dr raporu 4 gün yazıp cmt pazarı dahil edince finans müdürü de arayınca
bir nevi gitmek zorunda kaldı
Allah hiç bozmasın mutluluğunuzu canım oğluşunuzda iyice pekiştirdi herşeyi dimi, mutlu çekirdek aile hep böyle devam edin inşallah :119:
nekin takvimini de sildimbana düştü silmek
sorun çıkartmaları umrumda değil de değiştirdiler canım raporumu.. Eşim 2. kez gitmişti ya..
Ayşam, zencefille de çok acı olmuyo.. Afiyet olsun..
Ben daha foruma gelemem.. İnternetleri kapatmışlar..
Tüm muhasebenin.. Ne oldu ne bitti bilmiyorum da, böyle bi saçmalık olamaz..
Bundan sonra sadece iş için kullanılacakmış bilgisayar..
Artık giremem yani.. Öpüyorum sizi
kkoras totemini beğendim buna göre en son ben olacam bebek bekkleyen dimi
dün dilşaddan etkilendim sanırım rüyamda 3 haftalık hamileydim ama bunu annemden duyuyordum allah allah ya ben test vermedim ki annem nasıl yaptırdı benim testimi diyorum acaba dna örneği alır gibi b-hcg saçtan tıranktan terden de belli olabiliyor mu ki hani annem bana çaktırmadan bir tel saçımdan mı aldı ki filan diyorum
kızlar çok tşk ederim Allah razı olsun gece telden okudum msjlarınızı ama cevap yazmaya fırsatım olmadı eşim teli alıp halı sahaya gitti
kkoras totemin mantıklıymış canım, hadi darısı A larımıza
Nekim sen giremezsen olmaz kii
daha iisin çok sevindim, ama çok yoruyorsun kendini
kızlar ben sevinemiyorum çok korkuyorum
ablamda hamile kızlar, biraz önce evde test yaptı kıpkırmızı çıkmış, sonra hastaneye gitti kan verdi sonuç bekliyor onun regli 10 gün geçti
boşanmasınlar istiyorum emişsin ya peki annen için bu durum daha da zedeleyici değil mi? Yani boşanma durumu olursa aldatıldığını kanıtlar tazminat açar maddi anlamda o kıza döndüğünde bitik vaziyette olur. Bakalım o zaman kız babanı sevmeye onunla ilgilenmeye devam edecek mi? kızın ailesine gelince; ne mezhebi geniş insanlar varmış öyle diyorum daha bir şeyler yazmak istiyoum ama yazarsam üyeliğim kapanabilir.
cnm adamın gözü kör olmuş resmen bizi bile görmüyor baksana ne torunları ne biz umrunda bile değiliz artık.
cnm resimlerden gördüğüm kadarıyla çalışıyor kız ama nerde olduğunu bilmiyorumki nasıl rezil edecem.duvarı açık olsa facede oraya bişeler yazacam ama açık değil
aslında ayrılsınlar ama annem boşanmasın istiyorum şimdi boşansa gidip evlenecek hemen onlarda rahat edecek mutlu mesut soyadını alacak gitsin napıyosa yapsın ama dost gibi yaşasın utansın herkesten öle yaşadığı için istiyorum.
hey maşallah çifter çifter torun geliyo deseneablamda hamile kızlar, biraz önce evde test yaptı kıpkırmızı çıkmış, sonra hastaneye gitti kan verdi sonuç bekliyor onun regli 10 gün geçti
dün akşam kocişim bir demet beyaz gül getirmiş bana, ortasına da bir tane kırmızı gül koydurmuşbabamla baya kavga ettim eşimle evlenmek için ama çok şükür eşim beni mahcup etmedi. babam da her akşam yemek yemeye geliyor ya bize, görüyor bizi. maşallah diyor. Allah'ım bozmasın, nazarlardan korusun inşallah. iyi ki evlenmişim seninle diyorum, o da evet akıllıca bir seçim yaptın diyor çok alçakgönüllü kocişim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?