Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ablamda hamile kızlar, biraz önce evde test yaptı kıpkırmızı çıkmış, sonra hastaneye gitti kan verdi sonuç bekliyor onun regli 10 gün geçti

cnm bence utanıcak adam şimdiden utanır böle bişi yapamazdı.valla başıma gelse napardım bilmiom ama heralde uğraşmazdım allahından bulsunlar der bırakırdım ben. çünkü fazla rahat insanlar belli, umurlarında olacağını zannetmiom:26:

valla bence annen kesinlikle boşansın tazminat davası da açsın süründürsün

annen boşanıcak die üzülme, eminim sonunda o da rahat edecek

sen istemiyodun şimdilik değiştimi fikrin ...işler nasıl neler yapıyosun yazın tatile gittinmi biyerlere yine?
ben istemiodum hala istemioum kuzum yaa hazır diilim ben
evet alanyadaydım yine şeker bayramında
ama seneye gitmicek yaa yeter sıkıldım oralardan
bu sene alishia gitcektim marmarise gitti hatun beni kabul etmedi

işe de devam ama çok sıkılıoum artık patron değişti iş durumu değişti falan bunalıoum yorucu geçio
her zaman gel tamam mı

ablamda hamile kızlar, biraz önce evde test yaptı kıpkırmızı çıkmış, sonra hastaneye gitti kan verdi sonuç bekliyor onun regli 10 gün geçti
vayy anasını yaa iki tane birden torun gelio 1 tanede hazırda var dede annane delirir artık
Allah ikinizi de hayırlısıyla sonuna ulaştırsın inşallah canım

nekin şifre hatalıymış hatırlayamadı yani 5 tane yanlış girdim 15 dk bekle dedi 1 saat giremedim kendi doğru şifremle bile
hiç giremicem die çok korktum :18:

ablamlar hemen olsun demiyorlardı ama istiyorlardı artık ne zamn olursa die, aslında bu ay korunmuşlar ama nasip işte. 7 haftalık vardır onunki.
ablamın oğlan kesinlikle istemiyor benm de annesinin de bebeği olmasını kıskanıyor çok.
ben bi yemeğe gidip geliyim kızlar görüşürüz

kuzum bugün çalışacak olmana rağmen bu kadar ev işi yapıp yormasaydın keşke kendini. kafanı dağıtmak açısından iyi olmuştur ama işe yorgun başlamış oldun. ilk 1 hafta güzel geçiyor evde, sonrası zor geliyor. netin kapanması çok kötü olmuş ve anlamsız olmuş. bence kısa sürede iptal ederler o kararlarını.

canım tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah. dualarımız sizinle olacak. sen de bol bol dua et. yaşadığın kolay değil, korkman gayet normal tatlım. ama olumlu düşün, çektiğim acıların hediyesi olarak gelecek bana de. ablan da hamileymiş 40ınız karışacak desene aynı anda aynı heyecanları yaşayacaksınız ne güzel.

canım ya Allah annene sabır versin. o kaşar da Allah'ından bulsun inşallah. büyüklerimiz yuva yıkanın yuvası olmaz derler, onun mutlu olabileceğini sanmıyorum hiç. ben de kızlara katılıyorum. annen dava açsın, sen de şahitlik yaparsın. mümkün olduğu kadar yüksek tazminat ve nafaka koparsın babandan. madem ne siz ne de torunları umurunda değil babanın, çeksin cezasını. paradan çok yalnız kalmak koyacaktır zaten ona. fazla sürmez zaten burnunun sürtmesi. o zaman da siz dersiniz umurumuzda değilsin diye.

dün akşam kocişim bir demet beyaz gül getirmiş bana, ortasına da bir tane kırmızı gül koydurmuş babamla baya kavga ettim eşimle evlenmek için ama çok şükür eşim beni mahcup etmedi. babam da her akşam yemek yemeye geliyor ya bize, görüyor bizi. maşallah diyor. Allah'ım bozmasın, nazarlardan korusun inşallah. iyi ki evlenmişim seninle diyorum, o da evet akıllıca bir seçim yaptın diyor çok alçakgönüllü kocişim benim

o çalışmam zannediodu ama dr raporu 4 gün yazıp cmt pazarı dahil edince finans müdürü de arayınca
bir nevi gitmek zorunda kaldı

Allah hiç bozmasın mutluluğunuzu canım oğluşunuzda iyice pekiştirdi herşeyi dimi, mutlu çekirdek aile hep böyle devam edin inşallah :119:

Son düzenleme:

finans müdürü de 2 gün yapamadı yani neksiz. değerini anlasınlar işte biraz.

amin canım. Allah hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın inşallah. bebişimiz olunca birbirimizi unuturuz diye düşünüyordum aslında ama dediğin gibi oldu. ikimiz de çok düşkünüz oğluşuma. eşim işten gelse bile İlker geceleri çok huysuzlanırsa "sen yat, ben ilgilenirim" diyor. beni uyutup kendi bakıyor İlker'e hiç şikayet etmeden, sağolsun. hem beni hem oğlunu çok düşünüyor.nazar:

nekin takvimini de sildim bana düştü silmek

kendisinin silmesi daha zor olurdu bence canım. böylesi daha iyi.

Merhaba kızlar

O kadarını bilemiyorum cnm ama umarım istediğin zaman hamile kalırsın..Rüyanda bile bilimsel yaklaşmışsın

Amin cnm..Bu arada gözün aydın Allahın izniyle sağlıkcakla alırsın kuzunu inş..Ablanla göbüş tokuşturursunuz..

Dilek zuzuyla ayşe var sırada sonra nekle benKv de deleride belki ctesi çağırırım yemeğeİğneyi bulamadım ama ceket daralmışKollarını sıkıştırmış..Dedim keşke dikmeseymişim

Bol çok üzüldüm cnm..Yabancı insan olsa sil ömür boyu ..Ama ata bu..Durum bu safhaya geldiğine göre boşanmaları da mantıklı bence.Çünkü o O... ya yedieceğine annen alsın parayı(tazminat).Babanda herşeyden vazgeçmiş zaten..Kendini delikanlı zannedip nefsine uymuş...Pişman oldum da demiyo..Kafasında bitirmiş..Allahım böye karaktersiz , ne olduğu belli olmayan utanmaz hem cinslerimizle karşılaştırma

Yarenay ne güzel cnm bunları söyleyebilmen..Umarım hep böyle devam eder mutluluğunuz,hepimizin tabiArada sirkeli suyla evi sil cnm nazarlardan korur diye bir rivayet var

Bende 10 gibi kalktım.Eşim öperek uyandırdıNeyse kahvaltı hazırladım ona ben hazırlarım sen oruçsun dedi..Yok dedim hazırlarım ben..O yerken hünkar beğendi ,sebze çorbası ve tel şehriyeli bulgur pilavı yaptım..Ortalığı topladım..2 buçuk gibi komşu gününe gitcez kv yle..Aslında gitmicektimde sevdiğim biri ..Burada hava sıcaklığı 11 dereceymiş dışarısı buz:18::18:

ayşama üçgen ördüğüm şallarımı çekmiştim ekleyemiycem ((

dileğim saol kuzum, çizelge için...

yarenim eşinle sana

ayy bilmiyorum cnm yaa kafam çok karışık aslında.

diloşum gözünüzaydın hadi bakalım bebişler arka arkaya geliyor demekki hayırlı olsun cnm

yarenim maşallah cnm nazar değdirmeallahım bozmasın hiçbirimizin yuvasını.

Son düzenleme:
dilşadın ablasını tebrik edicektim ayrıca, ne güzel yaa aynı anda gelecek bebişler :)))))

canım,ben de kızlara katılıyorum...sen bu şekilde rezil bi hayat sürsünler istiyorsun ama adamların nikah falan umrunda değil baksana...annen boşanmasa da onlar ilişkilerini sürdürmeye devam ederler...öyle olunca da annenin gururu daha da incinir...bence annen bi avukata gidip danışsın ve babana yüklü bi tazminat+nafaka+boşanma davası açsın...ilk zamanlar zor gelir ama,sonra annen de alışır...kurslara falan gider,evde durmaz,kafasını dağıtır...ayy ne biliyim yaa zor iş,allah yardımcınız olsun canım...

hey maşallah çifter çifter torun geliyo desene annenler de olmuştur

imrendim size valla...inşallah sonsuza kadar hep böyle mutlu olursunuz canım

okuldayım kızlar...çocuklara ana renkleri öğrettim...boyamalı bi etkinlik yapıyolar,size bakıyım dedim...
kızlar hani kaç zamandır bebeğin hareketlerini fazla hissedemiyorum demiştim yaa,sağlık ocağında kalp atışlarını dinlemek için cihaz vardı...20. haftadan sonra duyuluyomuş o cihazla...onlara göre ben 19. haftamdaydım...bebeğin gelişiminin önde gittiğini söylediler,bi deneyelim,belki duyarız dedim...hemşire baktı,kalp atışlarını duyduk...hatta sanki dinlendiğini hissetti,sürekli tekme falan atıyodu,tekme seslerini bile duyduk hemşire bile çok hareketli bi bebek dedi içim rahatladı...kan-idrar tahlili verdim,tetanoz aşımı oldum,çatlak oluşmaması için krem ismi öğrendim...(dr kendi kullandığını yazdı,tavsiye etti) eşim bugün alıcak...biraz pahalı bi kremmiş ama bi tane alsan bi daha gerek kalmaz,o sana yeter dedi dr...epey sohbet ettik...drlardan yana şanslıyım...hem hastanedeki hem de sağlık ocağındakini de çok seviyorum...drunu arayıp şeker yüklemesini sor mutlaka dedi...yarın arıyıp sorucam...
sağlık ocağından gelirken eşime simit aldırdım...zuzum yazınca canım çekmişti 2 simiti hüplettim

Son düzenleme:
vilincim amin canım. Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah.

çatlak olayı biraz kendi cildinle ilgili canım. krem sürsen de çatlayacaksa önleyemiyorsun. ablam 2 doğum yaptı, ilkinde de ikincisinde de birşey kullanmadı ve çatlağı yok. ben de arada bir badem yağı sürdüm. son 2 haftaya kadar hiç çatlak yoktu, resimlerden görmüşsündür. ama son hafta biranda çatladı. bence o kremlere çok güvenmemek lazım. o kadar paraya da yazık oluyor sonra. ama senin aklında kalmasın, al kullan canım. inşallah çatlak oluşmaz sende.

teyzem bebek beklerken akşamları pehlivan gibi yağlanır eşinin atletini giyer onunla otururmuş hiç çatlağı yok ama bir gün dahi aksatmadım demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…