Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

havaların soğuması yaramadı bence bize. bu arada nihayet yaklaşık 1 haftadır sürünen ütülerimi bitirdim annem ablama gitti. gidip bişeyler atıştırayım bari oğlum uyanana kadar.

burası kalabalıktı giremedim işlerimde var baskıya yollamam gereken
akşam kv gitcem gerçi kendilerine haber vermedim ama giderim eşimde gelir çay içer döneriz
yarında sinemaya gitcez galiba bu hftyı yoğun geçirioum
cumayada anneme giderim cmt evde temizlik günü yine
her hafta dön başa

yarın ben de sinemaya gitmek istiyorum bir bilet alana ikincisi bedava indirimiyle

eşim de tamam derse cloud atlas a giderizbaya iyi yorumlar var imbd de

kızlar şimdi kızın annesini arıcam haberi varmı yokmu bilmiyorum nediyim akıl verin bana donuk vaziyettim resmen

yarın ben de sinemaya gitmek istiyorum bir bilet alana ikincisi bedava indirimiyle

eşim de tamam derse cloud atlas a giderizbaya iyi yorumlar var imbd de

nasıl bir bilet alana ikincisi bedava freezone ile olanı mı diosun:26:
evt aslında o film eşime daha uygun ama evim sensine gitmek istedi ona küsmüştüm yaa
o zamandan beri gidelim dio nolduysa anlamadım

kızlar şimdi kızın annesini arıcam haberi varmı yokmu bilmiyorum nediyim akıl verin bana donuk vaziyettim resmen

sen kızının ne haltlar karıştırdığını bilio musun?
utanmadan evli çocuklu torunlu adamla birlikte oluo
(annenin tepkisi utanmaysa yapcak bişi yok)
ama eğer oda umursamaz davranıosa
hiç mi yetiştirmedin sen o kızını kaç kişinin ahını alıo
kaç insanı mutsuz edio
babamın paralarını yemesine de izin vermicem
elimden gelen herşeyi yapcam onları da pişman etcem

evt aslında o film eşime daha uygun ama evim sensine gitmek istedi ona küsmüştüm yaa

hayır gencturkcell indirimi pazartesi ve perşembe günleri geçerli ama

evim sensin e ben gitmem iki günden yayınlanır bi de sahnelerinde sinema salonu atmosferi gerektirecek nitelikler oldgunu sanmıyorum
cloud atlas ın puanı çok iyi ona gidecem bencuma zaten tiyatro var bu akşam da spor

geçen pek görüşmediğim kuzen aradı (amca kızı) dğünümden bu yana gıcık oluyorum saçma sapan davranışından dolayı; zaten hiç bir zaman aman aman yakınlıımız da olmadı. Aradı beni iş yerimden rüyasında beni görmüş gemideymişim denizdeymişim filan üstüste bikaç kere görünce acaba sirkencubinden hayırlı bir haber mi var demiş yoo aynıyım yerimdeyim bildiğin gibi dedim. Önce eşimi aramış benim hattım sanarak annemi aramış annem de işyeri telefonumu vermiş. Akşam eşim bile diyor ki bayram değil seyran değil eniştem beni neden öptü gibi A... seni neden aradı Bu hafta sonu açıköğretim sınavı var mı? Yada yakınlarda? Bİr tahminim bana gelmek isteyecekler çoluk çombalak kuzen sınava girecek yengem de çocuklarına bakacak ama böyle bir şeyi ben hayatta kabul edemem

evim sensin e ben gitmem iki günden yayınlanır bi de sahnelerinde sinema salonu atmosferi gerektirecek nitelikler oldgunu sanmıyorum
cloud atlas ın puanı çok iyi ona gidecem bencuma zaten tiyatro var bu akşam da spor

geçen pek görüşmediğim kuzen aradı (amca kızı) dğünümden bu yana gıcık oluyorum saçma sapan davranışından dolayı; zaten hiç bir zaman aman aman yakınlıımız da olmadı. Aradı beni iş yerimden rüyasında beni görmüş gemideymişim denizdeymişim filan üstüste bikaç kere görünce acaba sirkencubinden hayırlı bir haber mi var demiş yoo aynıyım yerimdeyim bildiğin gibi dedim. Önce eşimi aramış benim hattım sanarak annemi aramış annem de işyeri telefonumu vermiş. Akşam eşim bile diyor ki bayram değil seyran değil eniştem beni neden öptü gibi A... seni neden aradı Bu hafta sonu açıköğretim sınavı var mı? Yada yakınlarda? Bİr tahminim bana gelmek isteyecekler çoluk çombalak kuzen sınava girecek yengem de çocuklarına bakacak ama böyle bir şeyi ben hayatta kabul edemem

Evetttt
hesap kitap yaptım bu ay herşeyi ödemiş halletmişim 1285 tlm gitmiş kalan 15 tl:101:

sirken kredi kartları bitti ama bilio musun hani şubatta bitirodum ya gerek kalmadı toplamda 65tllik 2 taksit kaldı artık zorlamaz beni yani :119:

kenarada 2 gram altın attım bu ay 2de önceden vardı. önümüzdeki ay kurutma makinesi alırım belki zorlanmadan
ben kendim düze çıktım ama eşimde durum daha kötü mevlalar yüksek gelir az iş yok

nası olcak bakalım şu para ne b.k bişi yaa
olsa dert olmasa dert
ama kuruşsuz adım atılmıo maalesef

bol öncelikle sakin ol hiç utanma sıkılma konuşurken utanması gereken birisi vrsa o da yetiştirdiği kızdan ötürü o kadın. Haklı olan sensin asla üste çıkmasına izin verme.

Nasıl bir kızın var haberin var mı ne cevizler kırıyor o öyle de. Kızınıza sahip çıkın yoksa cümle aleme rezil ederim insan içine çıkılacak haliniz kalmaz herkes sizi şer...siz olarak bilir de. Söyle kızına babamdan uzak dursun yoksa bundan sonra olacaklar asla hoşunuza gitmeyecektir de. Babası yaşındaki evli torunlu adamdan başka yeryüzünde erkek mi kalmamış nasıl yetiştirdiniz siz onu filan de. Ahımızı çok alıyor bundan sonra asla iflah olmaz filan de

seda aradın mı naptın yaa:18:

sirken anlamadım kuzen sınava gircek yengen çocuklara bakacak sana gelecekler bu üçü karıştı :44:

seda aradın mı naptın yaa:18:

sirken anlamadım kuzen sınava gircek yengen çocuklara bakacak sana gelecekler bu üçü karıştı :44:

evet karışık anlattım
geçen sefer öyle yaptılar anneme geldiler burda bi ilçede yaşıorlar hani şu hükümet adamlarının arada kampa gittikleri yer. Yanisi yol 45 dakika ama anneme resmen eziyet gibi geldiler aynısını bana da yapmak için zemin hazırlıyor gibi hissettim birden yada çok mu şüpheciyim?
annemle geçmişte olanlardan biliyorum yengem hiç bir zaman iyi niyet göstermedi her zaman fesat yönlerini fazlasıyla gösterdi ben de o yüzden tırsıyorum açıkçası

ben spora geçiyorum ama aklım sizde akşam eşimin bilgisayarından annemde girebilirsem okurum giremezsem eve geçince okurum

yin görüşrüz herkese iyi akşamlar

aradm açmıyor annesi 2 kere aradım.
kızın çalıştığı yeri buldm aradım tesadüf telefonu o açtı
a... hanımla görüşebilirmym
benim
şaşırdm tabi emin değildm orda çalıştığından
ben kimim
bilmem
tamam arıcam biraz sonra dedim kapattım ortamım müsait değildi.
zaten onla ne konuşcamki or...bu hiçbişe umrunda değil.

seni arkadaş iş konu komşu her türlü çevrene rezil ederim beni tanımıyorsun filan de
yuva yıkanın sla yuvası olmaz babamdan ne tür bir çıkarın oldugu ortada ama kuş beyninden çıkarma yaptıkların yanına kalmayacak asla de.

sende aradığında soğuk konuş.
öyle bi teklifte bulunursa müsait olmadığını söyle zatende öylesin yani yalan değil hep bi bahane bul
insanların tek taraflı düşünüp bencillik yapmasına sinir oluoum

anası açsaymış iyiymiş
kızın yeride belli olmuş oldu ama keşke kapatmasaydın ne bilim ulaşamazsan bi daha
ona neler diceksin:26:

ay seduşum ya ne desem bilemedim. bence o kızla konuşma hiç. o utanmadan senin yüzüne bakabildiyse zaten telde de utanmayacaktır bence. annesiyle konuşman daha iyi. belki kadının haberi yoktur. bence önce sakin konuş kadınla, "naberiniz var mı kızınız kendinden yaşça çok büyük ve evli olan bir adamla beraber uzun zamandır. ben de o adamın kızıyım" de. eğer haberi yoksa ayrı ama haberi varsa bundan sonra olacaklardan korkun, öyle başkasının kocasını elinden almak neymiş göreceksiniz. çevrenizdeki herkese rezil edicem sizi. eğer biraz şerefiniz varsa uzak tutarsınız kızınızı babamdan de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…