aradm açmıyor annesi 2 kere aradım.
kızın çalıştığı yeri buldm aradım tesadüf telefonu o açtı
a... hanımla görüşebilirmym
benim
şaşırdm tabi emin değildm orda çalıştığından
ben kimim
bilmem
tamam arıcam biraz sonra dedim kapattım ortamım müsait değildi.
zaten onla ne konuşcamki or...bu hiçbişe umrunda değil.
bence kızı tekrar arama ve asla tehdit etme, bişe yapamazsın sonra, tehdit ettiğiyle kaldı der, kendini küçük düşürme ona karşı bi de naparsan yap babanın fikri değişmeyecek o kızı şimdilik bırakmayacak, kızı korkutmakla bi yere varamazsın malesef. Allaha havale et. annesiyle konuş yter bence.
seni arkadaş iş konu komşu her türlü çevrene rezil ederim beni tanımıyorsun filan de
yuva yıkanın sla yuvası olmaz babamdan ne tür bir çıkarın oldugu ortada ama kuş beyninden çıkarma yaptıkların yanına kalmayacak asla de.
bol en iyisi ver numarayı sirken arasın
kusura bakma gülüoum ama baksana nası öfkeli :99:
bende beni sevindiren bişi yazmıştım ama kimse görmemiş bile
Evetttt
hesap kitap yaptım bu ay herşeyi ödemiş halletmişim 1285 tlm gitmiş kalan 15 tl:101:
sirken kredi kartları bitti ama bilio musun hani şubatta bitirodum ya gerek kalmadı toplamda 65tllik 2 taksit kaldı artık zorlamaz beni yani :119:
kenarada 2 gram altın attım bu ay 2de önceden vardı. önümüzdeki ay kurutma makinesi alırım belki zorlanmadan
ben kendim düze çıktım ama eşimde durum daha kötü mevlalar yüksek gelir az iş yok
nası olcak bakalımşu para ne b.k bişi yaa
olsa dert olmasa dert
ama kuruşsuz adım atılmıo maalesef
ama olmaz ki harcasam kızarısnız yine mi ayakkabı çanta aldın diegüzelim bolun olayına kitlendik hepimiz. senin altınları es geçmişiztebrik ederim canım, ne güzel birikim yapmışsın. eşinin işleri de düzelir inşallah. insanın kendi işi olunca belli olmuyor, bi gün iyi bi gün kötü. dua edin canım, açılır hayırlısıyla. açıldı mı tam açılır, rahat nefes alırsınız siz de. maaşlı işi bu yüzden seviyorum ben, gelirin düzenli oluyor, eline ne geçecek ne kalacak biliyorsun ama ticarette böyle olmuyor işte. Allah herkese bol kazançlar versin.
ayy cnm yaa inanki bugün kafam yerinde değil kusura bakmayın başınızı ağrıttım bugün sen deyince dönüp baktım bi maşallah sana ne güzel altın bile atmışsın kenara darısı bana olsun ama bukdar borcun içinde zor tabi.yeni bişeler almazsan dahada taksitin kalmaz inş eşininde inş yoluna girer cnm işleri.
benim borçlarda biter biran önce daha ablamn oğluna bileklik almam gerek 300 den falan başlıyomuş yaaaltında hergün artıyor.
ama olmaz ki harcasam kızarısnız yine mi ayakkabı çanta aldın die
biriktirince hiç takdir etme yok
amin canım herkese bol kazanç versin. Bencede düzenli bi şekildede alıosun paranın hesabını tutmak çok daha kolay oluo
olur mu canım ne demek başını ağrıtıtmbiz yardımcı olabildiysek ne mutlu bize :101:
kartların ikisini de anneme veriyim harcamayım dioum ama ne zamana kadar zaten büyük sürünüp duran borcunu kapattım yani faizlik durumu kalmadı
bundan sonra dikkat etmek lazım. Zaten benimde kıyafete ayakkabıya artık hevesim kalmadı bişi almak istemioum harcamayım die düşünüoum
sende azcık kıssan iyi olur aslında
altında artışta diil aksine düştü bile azcıkgramda 2 lira falan düşüşte yani
tşk ederm cnm dinlemeniz bile yeter.
evt bu ara hem pantol hem çizme aldım ikisi zaten 300 tuttu yettide arttı bile tutmam gerek kendimi borç çok para yok
Okurken uyuyakalmışım.bugün hastanede rndvm vardı.2ye kadar bekledim.bugün başka doktor vardı.oda bariz bişe gözükmüyor dedi.varsa araştırılır dedi.şefe danışacağım dedi.2.düzey ultrasona gideceksin dedi. Sağolsun beni kendi götürdü 2de . Sıra vardı ama arada girdik .bakan bayan herşey normal dedi.bana bakansa bişe gösterdi.o kordon dedi.onu sanmışlar sanırım nasıl anlıcaz dedi.şeklinden dedi.başka bitanane daha doktor vardı oda baktı.ince bağısaklta olursa sorun olur dedi ama bund abişe yok dedi .artık 3.trimeterde normal bağırsakları dedi.şükürler olsun bişe çıkmadı ömrümden ömür gitti ama
ayy canım gözün aydın 1 hafta için içini yedi ama sonuç iyi çıktı çok şükür
.
Enkidu çok sevindim cnm,demiştik zaten bişey yoktur diye..İnsanı strese sokuyo bazı doktorlar
Benden de kahverengiyle kırmızı karışımı akıntı geldi.Gündüzde vardı ama koyu sarı rengindeydi.Neden acaba..Bugün kü oruç da geçersiz o yüzden
yaa daha 1 saatim var ama çok yoruldum
nekte giremicek bu çok kötü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?