Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

bol en iyisi ver numarayı sirken arasın
kusura bakma gülüoum ama baksana nası öfkeli :99:

bence kızı tekrar arama ve asla tehdit etme, bişe yapamazsın sonra, tehdit ettiğiyle kaldı der, kendini küçük düşürme ona karşı bi de naparsan yap babanın fikri değişmeyecek o kızı şimdilik bırakmayacak, kızı korkutmakla bi yere varamazsın malesef. Allaha havale et. annesiyle konuş yter bence.

evt dilşada da yarene de katılıoum kız hiç takmıcan bile tlfda dediklerini
annesi biraz daha etkili olabilir tekrar onu aramayı dene.

kız babana anlatacak zaten o belki seni arayıp sayacak iyice sinirleneceksin

bol en iyisi ver numarayı sirken arasın
kusura bakma gülüoum ama baksana nası öfkeli :99:

he ii olurdu.
ben zaten onla konuşmayı düşünmüyorum konuşsam nolacakki olan olmuş biten bitmiş umurlarındamıki sanki yüzsüz k.h.e diloşum bende öle düşünüyom annesi açmıyor telefonu bence haberi var kızı demiştir açma diye tanımadığın numaraları abisine ulaşabilsem aynı soyadlı kaç kişiye yazdım cvp yok ama daha.

Son düzenleme:
bende beni sevindiren bişi yazmıştım ama kimse görmemiş bile

güzelim bolun olayına kitlendik hepimiz. senin altınları es geçmişiz tebrik ederim canım, ne güzel birikim yapmışsın. eşinin işleri de düzelir inşallah. insanın kendi işi olunca belli olmuyor, bi gün iyi bi gün kötü. dua edin canım, açılır hayırlısıyla. açıldı mı tam açılır, rahat nefes alırsınız siz de. maaşlı işi bu yüzden seviyorum ben, gelirin düzenli oluyor, eline ne geçecek ne kalacak biliyorsun ama ticarette böyle olmuyor işte. Allah herkese bol kazançlar versin.

ayy cnm yaa inanki bugün kafam yerinde değil kusura bakmayın başınızı ağrıttım bugün sen deyince dönüp baktım bi maşallah sana ne güzel altın bile atmışsın kenara darısı bana olsun ama bukdar borcun içinde zor tabi.yeni bişeler almazsan dahada taksitin kalmaz inş eşininde inş yoluna girer cnm işleri.
benim borçlarda biter biran önce daha ablamn oğluna bileklik almam gerek 300 den falan başlıyomuş yaa altında hergün artıyor.

Son düzenleme:
ama olmaz ki harcasam kızarısnız yine mi ayakkabı çanta aldın die
biriktirince hiç takdir etme yok

amin canım herkese bol kazanç versin. Bencede düzenli bi şekildede alıosun paranın hesabını tutmak çok daha kolay oluo

olur mu canım ne demek başını ağrıtıtm biz yardımcı olabildiysek ne mutlu bize :101:
kartların ikisini de anneme veriyim harcamayım dioum ama ne zamana kadar zaten büyük sürünüp duran borcunu kapattım yani faizlik durumu kalmadı
bundan sonra dikkat etmek lazım. Zaten benimde kıyafete ayakkabıya artık hevesim kalmadı bişi almak istemioum harcamayım die düşünüoum
sende azcık kıssan iyi olur aslında
altında artışta diil aksine düştü bile azcık gramda 2 lira falan düşüşte yani

tşk ederm cnm dinlemeniz bile yeter.
evt bu ara hem pantol hem çizme aldım ikisi zaten 300 tuttu yettide arttı bile tutmam gerek kendimi borç çok para yok

tşk ederm cnm dinlemeniz bile yeter.
evt bu ara hem pantol hem çizme aldım ikisi zaten 300 tuttu yettide arttı bile tutmam gerek kendimi borç çok para yok

off insan heves edio işte alıo nefsimizi köreltemiouz
ama bişi almak demek yanına ekstra bişilerin çıkması demek
ayakabı alıosun bi çanta görüosun bu tam ayakkabıma göre die onu alıosun
sonra bi elbise görüosun ayy bu onlarla çok güzel olur deyip onu da kapıosun Eki Görüntüle 558245

veee bu durumada eksik bitmio

yine de çok şükür kızlar halimize

ama ben gezmediğim için almıoum akşamları hemen eve gidioum soğuk die pazarları çıkmıoum falan
bi atsam kendimi dışarı bi sağa bi sola saldırırım Eki Görüntüle 558252

Okurken uyuyakalmışım.bugün hastanede rndvm vardı.2ye kadar bekledim.bugün başka doktor vardı.oda bariz bişe gözükmüyor dedi.varsa araştırılır dedi.şefe danışacağım dedi.2.düzey ultrasona gideceksin dedi. Sağolsun beni kendi götürdü 2de . Sıra vardı ama arada girdik .bakan bayan herşey normal dedi.bana bakansa bişe gösterdi.o kordon dedi.onu sanmışlar sanırım nasıl anlıcaz dedi.şeklinden dedi.başka bitanane daha doktor vardı oda baktı.ince bağısaklta olursa sorun olur dedi ama bund abişe yok dedi .artık 3.trimeterde normal bağırsakları dedi.şükürler olsun bişe çıkmadı ömrümden ömür gitti ama

Son düzenleme:

ayy canım gözün aydın 1 hafta için içini yedi ama sonuç iyi çıktı çok şükür

Dilek ne güzel cnm biriktir.
Enkidu çok sevindim cnm,demiştik zaten bişey yoktur diye..İnsanı strese sokuyo bazı doktorlar

Benden de kahverengiyle kırmızı karışımı akıntı geldi.Gündüzde vardı ama koyu sarı rengindeydi.Neden acaba..Bugün kü oruç da geçersiz o yüzden

bolcuğum yazını okudum .şaştım kaldım.yuva yıkanın yuvası olmazmış .kızdada utanma falan yok anlaşılan.allahından bulsun.bende kızlar gibi düşünüyorum .biran önce boşansın annen ama tazminat nafaka elinden ne koparabilrise koprsın.elind ebişe kalmayınca yanında kız falza dayanamaz.kızın annesiyle konuşmanda mantıklı.kız laftan anlamaz senin siniri bozar .baban asöyler aradığını babanda sana sayar.

çok sağol canım .evet ama rahat etmedi işte içim.biri var biri yok deyince içim içimi yedi .evet hemde gereksiz yere strese sokuyolar.işta asistan doktor deney olarak kullanıyolar işte.

adetin falanmı yaklaşmıştıki canım.niye öle bişe gelsin.

enkim gözünaydın cnm.

annesi diye verdikleri numara ablasının çıktı ablası yıllar önce annemle konuşmuştu bişe olursa beni arayın falan diye neyse.
bende aynı şeyler yüzünden eşimden ayrıldım hastanelerde yattım bundan haberim olsa konuşurdum,ailem duysa ikisinide öldürür dedi.
demekki hiçbirşey umurlarında değil bukadar rahat davranıyorlar öldürsün dedim hiçbirşey umrumda değil
ben babamı düşünmüyorum
annemi düşünüyorum kimse üzemez bulacam erkek kardeşinizide duyuracam hepsinede dedim
çalıştığı yerede toplu mail gönderecem hepsi ne mal olduğunu anlıcak kardeşinin dedm ben konuşacam merak etme sen dedi nekadar içten bilmiyorum tabi.

kkoras neden öyle oldu acaba? Ağrı sızı var mı?
Zaten güne gitmiştin oruç oruç mu gittin

yaa daha 1 saatim var ama çok yoruldum
nekte giremicek bu çok kötü oldu

bugün baya yoğun başladın canım işleirni halledebildinmi bari.
birikim yapmışsın .tebrik ederim borçlarında bitmiş maşallah .bir taraftan alıyosun ama bir taraftanda kapatıyosun.kurutma araştırdnmı ya.

evet nekim giremicekmiş daha kapatmışlar neti .ne uyuz iş yerleri varya .bende nekimi arıcaktım ama arayamadım bir türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…