Günaydın kızlar nasılnız
enki hamişmisin çok sevindim sağlıkla al kucağına inş.
kızlar sizin topik maşallah hamiş dolacak gibime geliyor 2010 gelinleri hamiş topiği olcak herhalde
ayşa ve dilsad ta aranıza katılacaktır bu sene ...
özledim kızlar isiz kk sıkıcı oldu sanki yaa:26:
enkim gözünaydın cnm.
annesi diye verdikleri numara ablasının çıktı ablası yıllar önce annemle konuşmuştu bişe olursa beni arayın falan diye neyse.
bende aynı şeyler yüzünden eşimden ayrıldım hastanelerde yattım bundan haberim olsa konuşurdum,ailem duysa ikisinide öldürür dedi.
demekki hiçbirşey umurlarında değil bukadar rahat davranıyorlar öldürsün dedim hiçbirşey umrumda değil
ben babamı düşünmüyorum
annemi düşünüyorum kimse üzemez bulacam erkek kardeşinizide duyuracam hepsinede dedim
çalıştığı yerede toplu mail gönderecem hepsi ne mal olduğunu anlıcak kardeşinin dedm ben konuşacam merak etme sen dedi nekadar içten bilmiyorum tabi.
çok sağol canım .evet ama rahat etmedi işte içim.biri var biri yok deyince içim içimi yedi .evet hemde gereksiz yere strese sokuyolar.işta asistan doktor deney olarak kullanıyolar işte.
adetin falanmı yaklaşmıştıki canım.niye öle bişe gelsin.
kkoras neden öyle oldu acaba? Ağrı sızı var mı?
Zaten güne gitmiştin oruç oruç mu gittin
enkim gözünaydın cnm.
annesi diye verdikleri numara ablasının çıktı ablası yıllar önce annemle konuşmuştu bişe olursa beni arayın falan diye neyse.
bende aynı şeyler yüzünden eşimden ayrıldım hastanelerde yattım bundan haberim olsa konuşurdum,ailem duysa ikisinide öldürür dedi.
demekki hiçbirşey umurlarında değil bukadar rahat davranıyorlar öldürsün dedim hiçbirşey umrumda değil
ben babamı düşünmüyorum
annemi düşünüyorum kimse üzemez bulacam erkek kardeşinizide duyuracam hepsinede dedim
çalıştığı yerede toplu mail gönderecem hepsi ne mal olduğunu anlıcak kardeşinin dedm ben konuşacam merak etme sen dedi nekadar içten bilmiyorum tabi.
bugün baya yoğun başladın canım işleirni halledebildinmi bari.
birikim yapmışsın .tebrik ederim borçlarında bitmiş maşallah .bir taraftan alıyosun ama bir taraftanda kapatıyosun.kurutma araştırdnmı ya.
evet nekim giremicekmiş daha kapatmışlar neti .ne uyuz iş yerleri varya .bende nekimi arıcaktım ama arayamadım bir türlü.
hala yoğun gidio valla bi bitseydi gitseydim kv gidip sobanın yanına kıvrılıcak valla Eki Görüntüle 558262
tam birikim denmez kuzu yaa 400-500 lira ama tabii kenarda hiç olmamasıdan iyidir.
kurutma speddy arçelik almıştı deneyip yazcaktı yazmadı
bosch iyi gibi ama bilmioum ki fiyatları çok
bende ariston indesit alıyım dioum 520 tl nette
burada itfaiye meydanı var orada daha da uyguna alabilir peşin parayla önümüzdeki ay bakıyım
ya dün çamaşırları toplayım dedim eşimin 2 kalın kotu ve kazağı kurumamış cmt akşamı asmıştım oysa
kaç gün sürünüo çamaşırlarım
yorgan falan yıkayıp kurutuolarmış nası heves edioum Eki Görüntüle 558263
hala yoğun gidio valla bi bitseydi gitseydim kv gidip sobanın yanına kıvrılıcak valla Eki Görüntüle 558262
tam birikim denmez kuzu yaa 400-500 lira ama tabii kenarda hiç olmamasıdan iyidir.
kurutma speddy arçelik almıştı deneyip yazcaktı yazmadı
bosch iyi gibi ama bilmioum ki fiyatları çok
bende ariston indesit alıyım dioum 520 tl nette
burada itfaiye meydanı var orada daha da uyguna alabilir peşin parayla önümüzdeki ay bakıyım
ya dün çamaşırları toplayım dedim eşimin 2 kalın kotu ve kazağı kurumamış cmt akşamı asmıştım oysa
kaç gün sürünüo çamaşırlarım
yorgan falan yıkayıp kurutuolarmış nası heves edioum Eki Görüntüle 558263
Ben eşimin sürekli olarak kullandığı kıyafetleri peteklere seriyorum..Dışarıda rüzgar esiyo ama kurutmuyo ne hikmetse...Media markt varsa orada da fiyatlar iyidir,oraya bakabilirsin..
fazla bişe kalmadı canım çıkarsın 20dakikaya.yien iyi canım bunu sen tek taraflı yapıyosun.ozaman önümüzdeki ay bakarsın.speddyde cevap yazarsa duruma göre .kışın rahatlık canım onlar.çamaşır derdin olmuyor.bende olmasa ben yetiştiremezdim .her hafta en az 2 makina çalışıyor.eşim terliyor iç çamaşır tşört çıkartıor hergün .yıkıyorum kurtmaya at akşama veriyorum .aaa hazırmı yıkandımı diyor .
nigar aradı patronla bişi bakıoduk açamadım
sonra aradım meşgule düşürdü merak ettim şimdi yaa
kızlar size anlatmak istediğim anlatıp anlatmamakta tereddütte kaldığım bişe var hiç ii değilim aslında konuşsak belki ii gelir bilmiyorum elim ayağım titriyor şuan babam annemi aldatıyor senelerce yaptı bunu 4-5 yıl önce artık ayyuka çıktı sonra ayrıldık falan dediler baya olaylar oldu ama 2 ay önce ben bunları işyerimin arkasındaki balıkçıda gördüm elim ayağım boşaldı beni görünce kalktı duvarın arklasına saklandı neyapacağımı bilemedm çektm gittim sonra aradım bana hayal gördüğümü söyledi bende utanıyorum senden dedim tamam ozman utanıyorsan bende çıkarım hayatından dedi ve biz 2 aydır falan konuşmuyoruz dünde kızımı aldım eve giderken bize yakın bi mobilyacıda kızla mobilya bakarken gördüm kızımı alıp içeri girdim dışarı çık istersen dedim kızı görmelisiniz okadar rahatki hiç istifini bozmadı bile or....bu babam çıktı yine hayal görüyorum dimi dedi hayal görmüyorsun zaten artık konuşacam annenlede hiçbirşey umrumda değil dedi naparsan yap dedi doğanın yanağını seviyodu biyandan ii çok görürsün ozman dedim çokta umrumda gibi bişe dedi hatırlamıyorum döndü gitti kapıdan kızın yüzüne bakarak ikinizinde allah belasını versin dedim döndüm kız gülerek kafasını çevirdi bukadar olamaz yaakaç yaşına gelmiş artık 3 tane torunu olmuş utanmadan yaptığı şeylere bak.
Babam 53 yaşında kızda 32-33 falan olmalı zaten maddi anlamda herşeyini yaptığından eminim arabası var kızın kesin babam almıştır şuandada ev aldığını bile düşünüyorum evlerini döşediklerine göre.cnm zaten torunları yada biz hiçbirşey umrunda değilki adamın ablam aramış daha konuşmasına fırsat vermedn buzmana kadar hep sizin için yaşadım bundan sonra kendim için yaşıcam demiş kapatmış yüzüne.annem ablamın yanında ist.da şuan akşam söledi anneme oda üzgün tabiki napacağını bilmiyor cuma günü dönecek onun konuşmasını beklicek zaten gelir gelmez konuşur eminim belki evden eşyalarını bile götürmüştür.
annem için çok nede olsa alışkanlık buzmana kadar hep kabullendi sustu ona göre babam olmadan yapamazmış gibi geliyor halbuki zaten eve 9-10dan önce gelmez haftasonu bi gezmeye götürmez evde zaman geçirmez yani var yok belli değil ama anneme göre öle değil tabiki sadece annemi düşünüyorum ben çok üzülüyoronun yüzünden sürekli bir hastalığa yakalanıyor zaten
şimdi okullu olduk sınıfları doldurdukk Eki Görüntüle 557856
artık işten sonra evde de paso çalışırsın Eki Görüntüle 557857 temizlik hak getire
bu arada sağlık ocağına gittim,her şey yolunda...
ablamda hamile kızlar, biraz önce evde test yaptı kıpkırmızı çıkmış, sonra hastaneye gitti kan verdi sonuç bekliyor onun regli 10 gün geçti
iyi diyelim iyi olalımuykum geldi sıkıldım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?