Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

hoşgeldin canım.gözükmüyordun nerelerdesin oğlun nasıl.evet canım 35.haftamdayım.işallah canım.

işallah bu sene sonuna kadar onlarda başlar 2013 te hepsi sağlıkla gelecek allahın izniyle.

sağol canım.

ya inanamıyorum ailesinden en yakınının başına böle bişe geliyor ve ablasını göre göre böyle bir işe kalkışıyor .allahım nasıl insanlar var bunların ar damarımı çatlamış napmış anlamadımki.o zaman ne gerekiyorsa yapsın ailesi.ee ablasının konuşmasınımı bekliceksin canım yoksa sen harekete geçecekmisin.sadece erkek kardeşi duysa bile yeter onun hakkından gelir.

kkoras neden öyle oldu acaba? Ağrı sızı var mı?
Zaten güne gitmiştin oruç oruç mu gittin

Evet oruçtum.Etkilenmem ki ben yanımda bişey yeseler.Şükür 28 inde adet olmuştum.Vücudum toparlandı..Karnım ağrımıyo ama bekliyim bakalım..

kızında başına bu tip bi olay geldiği için daha duyarlı davranabilir ama insan emin olamıo oda kardeşi sonuçta
ailesi bilmio ozaman

peki seda ulaşacaksın bu insanlara söyleyeceksin ama baban kaç yaşına gelmiş kadın 33 diosun artık kimseyi umursamazlar ki
yani zaten annende napsın bu saatten sonra anlatabildim mi

tek yapacağı dava açıp nafaka istemek babanın maddi durumu iyi mi yani
bi süre sonra 2 yere yetişemeyince kız onu istemeyecek oda geri dönecek bi ihtimal tabii
o zaman annen ne yapacak

şuan çok sinirlisin bilioum ama anlık düşünme tamam mı biraz daha ileriye yönelik düşüp öyle adımlar at

hala yoğun gidio valla bi bitseydi gitseydim kv gidip sobanın yanına kıvrılıcak valla Eki Görüntüle 558262
tam birikim denmez kuzu yaa 400-500 lira ama tabii kenarda hiç olmamasıdan iyidir.

kurutma speddy arçelik almıştı deneyip yazcaktı yazmadı
bosch iyi gibi ama bilmioum ki fiyatları çok
bende ariston indesit alıyım dioum 520 tl nette
burada itfaiye meydanı var orada daha da uyguna alabilir peşin parayla önümüzdeki ay bakıyım

ya dün çamaşırları toplayım dedim eşimin 2 kalın kotu ve kazağı kurumamış cmt akşamı asmıştım oysa
kaç gün sürünüo çamaşırlarım

yorgan falan yıkayıp kurutuolarmış nası heves edioum Eki Görüntüle 558263

Ben eşimin sürekli olarak kullandığı kıyafetleri peteklere seriyorum..Dışarıda rüzgar esiyo ama kurutmuyo ne hikmetse...Media markt varsa orada da fiyatlar iyidir,oraya bakabilirsin..

nigar aradı patronla bişi bakıoduk açamadım
sonra aradım meşgule düşürdü merak ettim şimdi yaa

fazla bişe kalmadı canım çıkarsın 20dakikaya.yien iyi canım bunu sen tek taraflı yapıyosun.ozaman önümüzdeki ay bakarsın.speddyde cevap yazarsa duruma göre .kışın rahatlık canım onlar.çamaşır derdin olmuyor.bende olmasa ben yetiştiremezdim .her hafta en az 2 makina çalışıyor.eşim terliyor iç çamaşır tşört çıkartıor hergün .yıkıyorum kurtmaya at akşama veriyorum .aaa hazırmı yıkandımı diyor .

Ben eşimin sürekli olarak kullandığı kıyafetleri peteklere seriyorum..Dışarıda rüzgar esiyo ama kurutmuyo ne hikmetse...Media markt varsa orada da fiyatlar iyidir,oraya bakabilirsin..

dediğim yer en uygunu olur canım taksitte yapıo elden karta yada peşin
ayrıca ariston indesitin yetkili servisi arasam geliolar hallediolar

500'e falan alabilsem harika olur daha yükseltemem
çünkü arabanın da tamiri için 700-800 gerekiomuş

devam eden şeyler var zaten kış geldi faturalarda tavan

ne güzel yaa benimkide atlet derdinde yıkıoum ama kurumuo ki kesin lazım bana da yaa
nevresimleri falan nereye asacağımı şaşırıoum zaten.

kızlar ben azcık erken gidioum kendinize iyi bakın iyi akşamlar:80:

Allah annenin yardımcısı olsun canım çok kötü bi durum (

şimdi okullu olduk sınıfları doldurdukk Eki Görüntüle 557856

artık işten sonra evde de paso çalışırsın Eki Görüntüle 557857 temizlik hak getire

buarada birikimine daim olsun,borcunda azalmış gözünaydın canım

bu arada sağlık ocağına gittim,her şey yolunda...

ablamda hamile kızlar, biraz önce evde test yaptı kıpkırmızı çıkmış, sonra hastaneye gitti kan verdi sonuç bekliyor onun regli 10 gün geçti

owwww

enkimm gözün aydın canımm

üff kızlar yaa buara hiç keyfim yok benm, durduk yere içim daralıyo :26: bunalım moddayım resmen bu iş yoğunluğu çok uzadı kötü yaptı beni yaa ://
hemencik uykum geliyo busaatte hep uyumamak için zorluyom kendimi gece uyanır uyuyamam sonra

boll benm halamın kocasıda öle bi şerefsizlik yaptı hemde kiminle biliyomusun dünürüyle ...tam 3 yuvayı yıktı kendi kızıda ayrıldı kocasından (sadece o sebepten değil ama) yani halam çok zor bi süreçten geçti aylardır ..kaç yıl oldu sonra adam işyerinde kolunu makinaya kaptırdı kolu koptu diktiler vs. sonra kadın buna bakmadı ,şuan ise ayrıldılar tek başına kaldı,halam ise başka biriyle evlendi mecburen çünkü yalnız kaldı ve çalışamıyordu artık ... öyle böyle kaybeden adam oldu ...Allah'ım çok güzel dersler imtihanlar veriyo kullarına,elbet üzülceksiniz ama Allah'ım sonunda güldürsün sizi

bi ara annemden girdim ama yazamadım herkes kaybolmuş yine

bugün spor çıkışı anneme gittik orda yemek yedik çay derken eve gelmemiz 10 u buldu spor çok güzeldi eşimi beklerken de boşa durmayım diye safi karın hareketleri çalıştım göbeğim çok acıyoooo

günaydınnn herkese..
Servisteyim ben hala..
Yağmur yağıyo..
Kızlar ya, 3 gün hiçç kanamam yoktu, gece antibyotiğimi içmeye uyandım ki kanamam var..
Çok korkuyorum şuan.. 3 gün olmayıp şimdi olması normal değil sanki.. Cumartesi dr gitcez..
Yok yok, anladım ben.. Herşeyin başı stres..
Dün okadar gerildim, başıma ne geliyosa şu işyerindkileri bukadar takmaktan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…