Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

canım niye her şeyin olumsuzunu düşünüyosun hep...bence kanamanın 3 gün sonra gelmesinde anormal bi durum yoktur...rahat ol canım
günaydın herkese...dün akşam sızdım resmen...tv karşısında uyuyup kalmışım...eşim yatırdı yatağa...çok erkenden uyuduğum için gece sürekli uykum kaçtı...uykumu tam alamadım sanki evden çok dağınık...gidip biraz toparlıyım

canım çoook sevindim, gözün aydın. çok az kaldı doğuma, inşallah sağlıkla kucağına alacaksın. güzel kızınla fotolarına bakcaz

seduşum bence ablasına hiiiiç güvenme. insan kardeşinin kirli çamaşırlarını döker mi ortaya hiç!!! ailesine duyurmaya çalış mutlaka. kız kimseden çekinmez ailesinden çekinir bence. belki ailesi babanın evli olduğunu bilmiyordur.

canım kürtajı yapan doktoru arayıp sorsan bugün. cumartesiyi bekleme bence. dediğin gibi herşeyin başı stres. senin iş yerinde bu konuda çok sıkıntılı anladığım kadarıyla.

günaydın kızlar. bugün yatak odasının camını ısıcama çevirtcez. keşke ev sahibi hepsini çevirtse ama bir cama zor ikna oldu pinti adam. okuyan çocuğu varmış da yaptıramazmış

Eşin yok mu..Geçen çamaşır katlarken sen geldin aklıma

vardı canım o da uyukluyodu, sonra arkinin tabağıbizdeydi onu vermeye gittim o da bebesini yatırmaya çalışıyodu ama çocuk cin gibi :) 1yaşında ,kaptım bize getirdim eşiminde uykusu açıldı Allam nassı oynadık üçümüz evde bi koşturmaca patırtı gürültü oldu

canım dikkat et kendne kötü hissedersen izin al, bide takma artık şunları

günaydın millet

gunaydın kızlar

yarenay ısıcam çok etkili oluyor ısı kaybının olmadığını direk hissettiriyor

vilin sorma benim ev de çok dağınık geçen hafta da süpürge açmadım 2 haftanın tozunu temizleyecem bu hafta eşimin de hem ctesi hem pazar görevi varmış h sonu çook sıkıcı geçecek

nektar neden iş yerinde olanları bu kadar çok takıyorsun? Her şey oldugu kadar. Kanaman hala devam ediyor m? adet gibi mi yoksa daha mı fazla? İstersen bir doktoruna danış.

doktorum 3 gün yokmuş, cumartesiyi beklemem lazım..
Ve haklısınız, keşke takmasam şunları bukadar
dün gece evde de bir sürü ağladım bebişim için, acaba ondan mı :26: engel olamıyorum kendime
sircen, adet kanaması gibi canım çok yoğun değil öyle..
Eşim gitme işe dedi ama geldim, kötü olursam giderim eve..

canım ya o hastaneden başka bir doktor yok mu, ona sorsaydın keşke. zordur eminim ama artık ağlamamaya çalış bebişin için. hayırlısı buymuş de. Allah hayırlı zamanda sağlıklı bir bebiş verecek sana. en azından hamile kalabildiğini biliyoruz canım. bunun için bile senelerce bıkmadan, umudunu yitirmeden koşturan, uğraşan insanlar var. her şerde bir hayır vardır unutma.

nektar keşke işe gitmeseydin eğer ağrın filan da oluyorsa rahatsızım de izin al evde dinlen

raporum uzun sürecek evdeyim nasılsa diye tüm işlerini yaptın hiç dinlenemedin ki

burda da yağmur yağmyor ama bir soğuk var hala ısınamadım

günaydın kızlarr, uyukluyorum hala......
cnm neden korkuosun hemen her eyden endişe etme öyle normal olabilir neden olmasın ki, ben duydum yani daha önce de herkeste farklı farklı oluo, 10 gün kanaması süren var, hiç olmayan var ara ara olan var...

başka bi doktora görün için rahat etsin, kendi doktorun olmak zorunda diil ki bu illa onun bileceği bişi diil çünkü
günaydın kızlar. bugün yatak odasının camını ısıcama çevirtcez. keşke ev sahibi hepsini çevirtse ama bir cama zor ikna oldu pinti adam. okuyan çocuğu varmış da yaptıramazmış

harbiden cimrilik yapmış yani. eski camlarınız ne ki cnm??

dileğimm benden kocaaaaaman bi afferin birikimlerin için

aynen öyle oldu cnm ben kızın ablasını oda kardeşini arayınca babamda beni aradı biton saydı lafa bakarmısınız terbiyesizlik yapıyomuşum kimin terbiyesizlik yaptığı ortada.

anlıyorum cnm umursamıcaklarını biliyorum zaten benim derdim onu geri döndürmek falanda değilki bizi böyle mutsuz edip strese soktukları için bende onları sokmak istiyorum bak akşam bi aradım ortalık yıkıldı babam biton küfür etti tlfonda rahatı bozuldu tabi milletin duyacağını öğrenince tuttu işyerine geldi aşağıda bekledi dövmeye geldi heralde nasıl bir sinir bekledi bekledi bende eşimi çağırdım o geldi indiğimde gitmişti ablam o sırada msj atmış heralde ondan geri gitmiş.

zuzumm inanmıyorum yaa dünürüyle hemde bukadar olmaz gerçekten pes diyorum..

nekimm ya stres yapma cnm kanama normal bencede telefonu yokma doktorun hemşirelerine sölesen sorsunlar kafanda kalamsın enazından.

günaydın kızlar..

bol bu anlattıkların dün akşam mı oldu ? Allah babana akıl annene ve size de sabır versin. Bu konuyu bir hukukçuya danışsanız neler yapabilrisiniz haklarınz neler filan diye

biliosun oranın stresinden oluo ama yinede takmaya devam ediosun
canım işssiz kalcak bi insan diilsin
ordan emekli de olmazsın yani 20 yıl çalışılmaz galiba:26:
sende biraz tepkili ol
ben şimdi çıkarırsa bunlar çıkarsın derdindeyim
seni de çıkarıp tazminatını verirler öyle bişi olursa
bu arada kızlara söylememnde sakınca yok galiba tlfda anlattığın iş durumunu

kızlar pzt salı nekin işyeri biraz karışmış herkese bir kağıt vermişler isim soyisim departman yapılan iş listesi 1......15e kadar gidiomuş galiba :44:
amaç bu 2 iş yapıo aa buda 2 iş yapıo birisi 4 işi yapsın diğeri çıkarılsınmış galiba
nekte iyice gerilmiş 1-2 bişi yazdım ama iş yükü fazla şeyler dio
akşam kafasında iyice pekiştirip stres yapmıştır

canım arayıp sorabilirsin aslında varya iletişim bilgisi:26:

o saatte bide çocuk mu alıp geldin eve

kızlar bende o kaa mutsuzum ki anlatamam yani ağzımı açıp konuşmak bile istemioum
annem aradı kardeşimi arayıp duran o çocuk gece aramış
askeriyeden arıo galiba
yaa ne isteyebilir ki benim kardeşimden engelli olduğunu bile bile hergün arayıp duruomuş
annem kardeşimle konuşmuş istemiouz görüşme falan die oda tmm dedi ama o çocuğun kuzeni
kardeşimin okulunda alyans, kunye falan gönderio onun aracılığıyla
annem çıkarttırmış numarasını sildirmiş falan
normal diilki babamda o it yüzünden kızımla mı kötü oluyum zaten konuşup derdini anlatamıo iyice içine kapanır die korkuo

annem bi numara verdi arıoum ama açılmıo bi ulaşsam ben ona tüm sinirim gececek :95:

cnm ben olsam aramazdım heralde bilemiyorumşimdi sağlıklı düşünemiyorum tabi işin içinde olmayınca, ama sinirini öfkeni anlayabiliyirıum biz çekiosak onlar da çeksin onlara da problem olsun uğraşsınlar pişman olsunlar istiosun. evet baksana tek bi telefonda ortaık karışmış, belki önce sadece tehdit die düşünüolardı ama şimdi gerçekten yapabileceğini anlamışlarıdr

ivett

:44: Yaa budevirde de kimseye güvenilmiyo ,askerden sonra olmadı eşinle karşınıza alında bi görüşün şu çocukla yaa,nedir niyeti açıklasın :26:

bol bu anlattıkların dün akşam mı oldu ? Allah babana akıl annene ve size de sabır versin. Bu konuyu bir hukukçuya danışsanız neler yapabilrisiniz haklarınz neler filan diye

evt cnm dün oldu.
şuan annemi bekliyorum babam annemin bilmediğini sanıyor şuanda yarın sabah geldiğinde konuşacak nedicek bakalım artık ona göre hareket ederiz.

ayy dileğim yaa yinemi çıkmış ortaya kardeşinin okulunu değişme imkanınız yokmu?numarasını falanda değişseniz ama kardeşin istiyosa hertürlü yine öğrenir numarasını baban içinde zor bi durum gerçekten sendeki çocuğun numarasmı?

nekinde işyerine iyce karışmış desene bir huzur vermiyorlar insana

okadar dolu oluyorsunki inan bana sende aynını yapardın ben abisi öğrenecek kızın işyerine toplu mail gönderecm dediğimi duyunca belki tutuşmuşlardır.eşimde bana kızdı ne yapıyosun sen diye annenin konuşması gerekiyor dedi sen bu şekilde davranman çok yanlış şimdi gelse sokak ortasında sana tokat atsa ben ne yapabilrim dedi oda haklı biyandan:26:

evet nekim dilek haklı sesini çıkarmadıkça üstüne geliolar, ve sen de gitgide artan bi stresin içine giriosun, senden önemli mi yaa, koavacaklarsa da kovsunlar, sen yine bulabilirsin güzel bi iş cnm, burda değişik departmanlarda tecrüben de oldu artık daha bilgilisin ona göre başvuracağın yerler de daha çeşitli olur.

dilekcim o çocuğun hangi şehirde askerde vs .olduğnu biliosanız ordan da bi şekilde ulaşırsınız. ama yani ciddi ciddi konuşulması gerek artık belli ki bu insanla. baban çok haklı kardeşinle de sakince konuşup anlatabilirseniz ne ii olur, o çocukla görüşmemesi için

bol demekki ablası o o...ya kızdı,o da sinirini babandan çıkardı...yoksa baban niye böyle sinirlenip bankanın önüne kadar gelsin ki? ben olsam kızın ailesini aramaya devam ederdim...hatta babasına falan ulaşmaya çalışırdım...demekki ailesinin duymasını istemiyo bu kız...yoksa baban senin üzerine bu kadar gelmezdi...ama sirkenin dediğine de katılıyorum...artık bi avukata danışsanız bu konuyu çok iyi olur...mallar üzerine tedbir falan koyduruyolar...olur da ilerde boşanma davası falan açarsanız baban her şeyi o kızın üzerine yapabilir...
akşam için etli nohut yaptım,pişiyo...mutfağı toparladım...yatak odasına geçicem şimdi...
nek,işyerin iyice zıvanadan çıkmış ama dilek haklı,onlara canını sıkıp durma canım...belli ki orda sonun yok...sağlığını bozmalarına izin verme...
dilek sana da yazıcaktım unutmuşum...askerdeki çocuğun ailesine ulaşıp,durumu anlatsanız...acaba çocuk ailesinin sözünü dinler mi? ya da o kuzeni bulup onunla konuşsanız...ayyy bi bırakmadı kızın yakasını yaa...
bol sonradan gördüm eşinin söylediklerini...o da haklı...ne dicemi şaşırdım valla...iki ucu pis değnek...

Son düzenleme:
dilek geçmişi okudum kredileri kaptmışsın düze çıkmışsın üstüne bir de birikim yapmışsın tebrik ederim akşam da eşim anlattı onların maaşı ihalesini alan banka promosyon verecekmiş promosyonlar şubatta 2900 lira olarar dağıtılacakmış bu habere ben de çok sevindim umarım miktarı ve tarihiyle doğru olan bir haberdir

kardeşine gelince onunla hep konuş arkadaş gibi ol ki sana anlatsın neler oluyorsa
askerdeki bir adam nasıl arama yapabilir rahatça :44eki çocuk neci nerde yaşıyor?

bol peki eşin olanlara ne diyor?
nektar madem işyükü olarak daha çok şey yapıyor yazsın listeye tek tek çoğul göstersin bir de bu kağıdı isteyen adam eşek değil ya biliyoyrdur hangi işin niceliği nasıl filan

seduşum baban tutuşmuş anlaşılan. rahatı bozulmuş, senin istediğin de buydu. ama bu kadar öfkelenmesi de iyi değil. akşam çıkışta falan beklerse seni??? sürekli eşinle gidip gelemezsin ki eve. dikkatli ol canım bundan sonra.

dilekcim, kardeşinin telefon numarasını falan değiştirseniz ulaşamasa. baban kardeşinle ters düşmesin tabii. onu kırmadan kurtulmak lazım bu meseleden ama nasıl??? eşin kardeşinin okuluna gidip o birşeyler gönderdiği çocukla konuşsa olmaz mı? askerdeyken uzak dursun, askerden gelince de bizimle görüşsün önce, niyeti alyans gönderecek kadar ciddiyse desin. ne dersin???

Günaydın kızlar
Nekim keşke başka dr a gitsen ya o dr olması şart değil bu kadar izne kendini nolur
Elimizden bise gelmez verende o alanda. Yüzümüzün gulecegi günler de gelir ınş.
Ben cok hastayım ya kaç gündür iyileşemedim bi. Burnum akıyor basımı kaldiramiyorum yarın için randevu alicam bugün azcik heyecanlıyım

evt cnm öle olmuş demekki ablası arayıp sorduğunda inkar etmiş bide utanmaz öle bişe yok diye daha çok şey yapasım varda bakalım annem gelsin neler olacak.

evt kudurmuştu akşam resmen gerizekalı eşimde bugün yok zaten yalnız kalacam oyüzden bulaşmıyorum bugün ona kızı arayıpp sayasım var ama bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…