günaydınnn herkese..
Servisteyim ben hala..
Yağmur yağıyo..
Kızlar ya, 3 gün hiçç kanamam yoktu, gece antibyotiğimi içmeye uyandım ki kanamam var..
Çok korkuyorum şuan.. 3 gün olmayıp şimdi olması normal değil sanki.. Cumartesi dr gitcez..
Yok yok, anladım ben.. Herşeyin başı stres..
Dün okadar gerildim, başıma ne geliyosa şu işyerindkileri bukadar takmaktan..
Okurken uyuyakalmışım.bugün hastanede rndvm vardı.2ye kadar bekledim.bugün başka doktor vardı.oda bariz bişe gözükmüyor dedi.varsa araştırılır dedi.şefe danışacağım dedi.2.düzey ultrasona gideceksin dedi. Sağolsun beni kendi götürdü 2de . Sıra vardı ama arada girdik .bakan bayan herşey normal dedi.bana bakansa bişe gösterdi.o kordon dedi.onu sanmışlar sanırım nasıl anlıcaz dedi.şeklinden dedi.başka bitanane daha doktor vardı oda baktı.ince bağısaklta olursa sorun olur dedi ama bund abişe yok dedi .artık 3.trimeterde normal bağırsakları dedi.şükürler olsun bişe çıkmadı ömrümden ömür gitti ama
enkim gözünaydın cnm.
annesi diye verdikleri numara ablasının çıktı ablası yıllar önce annemle konuşmuştu bişe olursa beni arayın falan diye neyse.
bende aynı şeyler yüzünden eşimden ayrıldım hastanelerde yattım bundan haberim olsa konuşurdum,ailem duysa ikisinide öldürür dedi.
demekki hiçbirşey umurlarında değil bukadar rahat davranıyorlar öldürsün dedim hiçbirşey umrumda değil
ben babamı düşünmüyorum
annemi düşünüyorum kimse üzemez bulacam erkek kardeşinizide duyuracam hepsinede dedim
çalıştığı yerede toplu mail gönderecem hepsi ne mal olduğunu anlıcak kardeşinin dedm ben konuşacam merak etme sen dedi nekadar içten bilmiyorum tabi.
günaydınnn herkese..
Servisteyim ben hala..
Yağmur yağıyo..
Kızlar ya, 3 gün hiçç kanamam yoktu, gece antibyotiğimi içmeye uyandım ki kanamam var..
Çok korkuyorum şuan.. 3 gün olmayıp şimdi olması normal değil sanki.. Cumartesi dr gitcez..
Eşin yok mu..Geçen çamaşır katlarken sen geldin aklıma
günaydınnn herkese..
Servisteyim ben hala..
Yağmur yağıyo..
doktorum 3 gün yokmuş, cumartesiyi beklemem lazım..
Ve haklısınız, keşke takmasam şunları bukadar
dün gece evde de bir sürü ağladım bebişim için, acaba ondan mı :26: engel olamıyorum kendime
sircen, adet kanaması gibi canım çok yoğun değil öyle..
Eşim gitme işe dedi ama geldim, kötü olursam giderim eve..
cnm neden korkuosun hemen her eyden endişe etme öyle normal olabilir neden olmasın ki, ben duydum yani daha önce de herkeste farklı farklı oluo, 10 gün kanaması süren var, hiç olmayan var ara ara olan var...günaydınnn herkese..
Servisteyim ben hala..
Yağmur yağıyo..
günaydın kızlar. bugün yatak odasının camını ısıcama çevirtcez. keşke ev sahibi hepsini çevirtse ama bir cama zor ikna oldu pinti adam. okuyan çocuğu varmış da yaptıramazmış
bolcuğum yazını okudum .şaştım kaldım.yuva yıkanın yuvası olmazmış .kızdada utanma falan yok anlaşılan.allahından bulsun.bende kızlar gibi düşünüyorum .biran önce boşansın annen ama tazminat nafaka elinden ne koparabilrise koprsın.elind ebişe kalmayınca yanında kız falza dayanamaz.kızın annesiyle konuşmanda mantıklı.kız laftan anlamaz senin siniri bozar .baban asöyler aradığını babanda sana sayar.
kızında başına bu tip bi olay geldiği için daha duyarlı davranabilir ama insan emin olamıo oda kardeşi sonuçta
ailesi bilmio ozaman
peki seda ulaşacaksın bu insanlara söyleyeceksin ama baban kaç yaşına gelmiş kadın 33 diosun artık kimseyi umursamazlar ki
yani zaten annende napsın bu saatten sonra anlatabildim mi
tek yapacağı dava açıp nafaka istemek babanın maddi durumu iyi mi yani
bi süre sonra 2 yere yetişemeyince kız onu istemeyecek oda geri dönecek bi ihtimal tabii
o zaman annen ne yapacak
şuan çok sinirlisin bilioum ama anlık düşünme tamam mı biraz daha ileriye yönelik düşüp öyle adımlar at
enkimm gözün aydın canımm
üff kızlar yaa buara hiç keyfim yok benm, durduk yere içim daralıyo :26: bunalım moddayım resmen bu iş yoğunluğu çok uzadı kötü yaptı beni yaa ://
hemencik uykum geliyo busaatte hepuyumamak için zorluyom kendimi gece uyanır uyuyamam sonra
boll benm halamın kocasıda öle bi şerefsizlik yaptı hemde kiminle biliyomusun dünürüyle ...tam 3 yuvayı yıktı kendi kızıda ayrıldı kocasından (sadece o sebepten değil ama) yani halam çok zor bi süreçten geçti aylardır ..kaç yıl oldusonra adam işyerinde kolunu makinaya kaptırdı kolu koptu diktiler vs. sonra kadın buna bakmadı ,şuan ise ayrıldılar tek başına kaldı,halam ise başka biriyle evlendi mecburen çünkü yalnız kaldı ve çalışamıyordu artık ... öyle böyle kaybeden adam oldu ...Allah'ım çok güzel dersler imtihanlar veriyo kullarına,elbet üzülceksiniz ama Allah'ım sonunda güldürsün sizi
biliosun oranın stresinden oluo ama yinede takmaya devam ediosungünaydınnn herkese..
Servisteyim ben hala..
Yağmur yağıyo..
o saatte bide çocuk mu alıp geldin evevardı canım o da uyukluyodu, sonra arkinin tabağıbizdeydi onu vermeye gittim o da bebesini yatırmaya çalışıyodu ama çocuk cin gibi :) 1yaşında ,kaptım bize getirdim eşiminde uykusu açıldı Allam nassı oynadık üçümüz evde bi koşturmaca patırtı gürültü oldu
aynen öyle oldu cnm ben kızın ablasını oda kardeşini arayınca babamda beni aradı biton saydı lafa bakarmısınız terbiyesizlik yapıyomuşum kimin terbiyesizlik yaptığı ortada.
anlıyorum cnm umursamıcaklarını biliyorum zaten benim derdim onu geri döndürmek falanda değilki bizi böyle mutsuz edip strese soktukları için bende onları sokmak istiyorum bak akşam bi aradım ortalık yıkıldı babam biton küfür etti tlfonda rahatı bozuldu tabi milletin duyacağını öğrenince tuttu işyerine geldi aşağıda bekledi dövmeye geldi heralde nasıl bir sinir bekledi bekledi bende eşimi çağırdım o geldi indiğimde gitmişti ablam o sırada msj atmış heralde ondan geri gitmiş.
zuzumminanmıyorum yaa dünürüyle hemde bukadar olmaz gerçekten pes diyorum..
nekimm ya stres yapma cnm kanama normal bencede telefonu yokma doktorun hemşirelerine sölesen sorsunlar kafanda kalamsın enazından.
günaydın kızlar..
o saatte bide çocuk mu alıp geldin eve
Kızlar bende o kaa mutsuzum ki anlatamam yani ağzımı açıp konuşmak bile istemioum
annem aradı kardeşimi arayıp duran o çocuk gece aramış
askeriyeden arıo galiba
yaa ne isteyebilir ki benim kardeşimden engelli olduğunu bile bile hergün arayıp duruomuş
annem kardeşimle konuşmuş istemiouz görüşme falan die oda tmm dedi ama o çocuğun kuzeni
kardeşimin okulunda alyans, kunye falan gönderio onun aracılığıyla
annem çıkarttırmış numarasını sildirmiş falan
normal diilki babamda o it yüzünden kızımla mı kötü oluyum zaten konuşup derdini anlatamıo iyice içine kapanır die korkuo
Annem bi numara verdi arıoum ama açılmıo bi ulaşsam ben ona tüm sinirim gececek :95:
bol bu anlattıkların dün akşam mı oldu? Allah babana akıl annene ve size de sabır versin. Bu konuyu bir hukukçuya danışsanız neler yapabilrisiniz haklarınz neler filan diye
biliosun oranın stresinden oluo ama yinede takmaya devam ediosun
canım işssiz kalcak bi insan diilsin
ordan emekli de olmazsın yani 20 yıl çalışılmaz galiba:26:
sende biraz tepkili ol
ben şimdi çıkarırsa bunlar çıkarsın derdindeyim
seni de çıkarıp tazminatını verirler öyle bişi olursa
bu arada kızlara söylememnde sakınca yok galiba tlfda anlattığın iş durumunu
kızlar pzt salı nekin işyeri biraz karışmış herkese bir kağıt vermişler isim soyisim departman yapılan iş listesi 1......15e kadar gidiomuş galiba :44:
amaç bu 2 iş yapıo aa buda 2 iş yapıo birisi 4 işi yapsın diğeri çıkarılsınmış galiba
nekte iyice gerilmiş 1-2 bişi yazdım ama iş yükü fazla şeyler dio
akşam kafasında iyice pekiştirip stres yapmıştır
canım arayıp sorabilirsin aslında varya iletişim bilgisi:26:
kızlar bende o kaa mutsuzum ki anlatamam yani ağzımı açıp konuşmak bile istemioum
askeriyeden arıo galiba
yaa ne isteyebilir ki benim kardeşimden engelli olduğunu bile bile hergün arayıp duruomuş
annem kardeşimle konuşmuş istemiouz görüşme falan die oda tmm dedi ama o çocuğun kuzeni
normal diilki babamda o it yüzünden kızımla mı kötü oluyum zaten konuşup derdini anlatamıo iyice içine kapanır die korkuo
annem bi numara verdi arıoum ama açılmıo bi ulaşsam ben ona tüm sinirim gececek :95:
cnm ben olsam aramazdım heralde bilemiyorumşimdi sağlıklı düşünemiyorum tabi işin içinde olmayınca, ama sinirini öfkeni anlayabiliyirıum biz çekiosak onlar da çeksin onlara da problem olsun uğraşsınlar pişman olsunlar istiosun. evet baksana tek bi telefonda ortaık karışmış, belki önce sadece tehdit die düşünüolardı ama şimdi gerçekten yapabileceğini anlamışlarıdr
biliosun oranın stresinden oluo ama yinede takmaya devam ediosun
canım işssiz kalcak bi insan diilsin
ordan emekli de olmazsın yani 20 yıl çalışılmaz galiba:26:
sende biraz tepkili ol
ben şimdi çıkarırsa bunlar çıkarsın derdindeyim
seni de çıkarıp tazminatını verirler öyle bişi olursa
bu arada kızlara söylememnde sakınca yok galiba tlfda anlattığın iş durumunu
kızlar pzt salı nekin işyeri biraz karışmış herkese bir kağıt vermişler isim soyisim departman yapılan iş listesi 1......15e kadar gidiomuş galiba :44:
amaç bu 2 iş yapıo aa buda 2 iş yapıo birisi 4 işi yapsın diğeri çıkarılsınmış galiba
nekte iyice gerilmiş 1-2 bişi yazdım ama iş yükü fazla şeyler dio
akşam kafasında iyice pekiştirip stres yapmıştır
canım arayıp sorabilirsin aslında varya iletişim bilgisi:26:
kızlar bende o kaa mutsuzum ki anlatamam yani ağzımı açıp konuşmak bile istemioum
askeriyeden arıo galiba
annem bi numara verdi arıoum ama açılmıo bi ulaşsam ben ona tüm sinirim gececek :95:
bol demekki ablası o o...ya kızdı,o da sinirini babandan çıkardı...yoksa baban niye böyle sinirlenip bankanın önüne kadar gelsin ki? ben olsam kızın ailesini aramaya devam ederdim...hatta babasına falan ulaşmaya çalışırdım...demekki ailesinin duymasını istemiyo bu kız...yoksa baban senin üzerine bu kadar gelmezdi...ama sirkenin dediğine de katılıyorum...artık bi avukata danışsanız bu konuyu çok iyi olur...mallar üzerine tedbir falan koyduruyolar...olur da ilerde boşanma davası falan açarsanız baban her şeyi o kızın üzerine yapabilir...
akşam için etli nohut yaptım,pişiyo...mutfağı toparladım...yatak odasına geçicem şimdi...
nek,işyerin iyice zıvanadan çıkmışama dilek haklı,onlara canını sıkıp durma canım...belli ki orda sonun yok...sağlığını bozmalarına izin verme...
dilek sana da yazıcaktım unutmuşum...askerdeki çocuğun ailesine ulaşıp,durumu anlatsanız...acaba çocuk ailesinin sözünü dinler mi? ya da o kuzeni bulup onunla konuşsanız...ayyy bi bırakmadı kızın yakasını yaa...
bol sonradan gördüm eşinin söylediklerini...o da haklı...ne dicemi şaşırdım valla...iki ucu pis değnek...
seduşum baban tutuşmuş anlaşılan. rahatı bozulmuş, senin istediğin de buydu. ama bu kadar öfkelenmesi de iyi değil. akşam çıkışta falan beklerse seni??? sürekli eşinle gidip gelemezsin ki eve. dikkatli ol canım bundan sonra.
dilekcim, kardeşinin telefon numarasını falan değiştirseniz ulaşamasa. baban kardeşinle ters düşmesin tabii. onu kırmadan kurtulmak lazım bu meseleden ama nasıl??? eşin kardeşinin okuluna gidip o birşeyler gönderdiği çocukla konuşsa olmaz mı? askerdeyken uzak dursun, askerden gelince de bizimle görüşsün önce, niyeti alyans gönderecek kadar ciddiyse desin. ne dersin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?