şuna bak kendi yaptığını gözü görmeden sana mı terbiyesiz dioaynen öyle oldu cnm ben kızın ablasını oda kardeşini arayınca babamda beni aradı biton saydı lafa bakarmısınız terbiyesizlik yapıyomuşum kimin terbiyesizlik yaptığı ortada.
anlıyorum cnm umursamıcaklarını biliyorum zaten benim derdim onu geri döndürmek falanda değilki bizi böyle mutsuz edip strese soktukları için bende onları sokmak istiyorum bak akşam bi aradım ortalık yıkıldı babam biton küfür etti tlfonda rahatı bozuldu tabi milletin duyacağını öğrenince tuttu işyerine geldi aşağıda bekledi dövmeye geldi heralde nasıl bir sinir bekledi bekledi bende eşimi çağırdım o geldi indiğimde gitmişti ablam o sırada msj atmış heralde ondan geri gitmiş.
ne niyeti olcak kuzum yaa benim kardeşim daha saçını taramaktan aciz bi insanivett
:44: Yaa budevirde de kimseye güvenilmiyo ,askerden sonra olmadı eşinle karşınıza alında bi görüşün şu çocukla yaa,nedir niyeti açıklasın :26:
evt cnm dün oldu.
şuan annemi bekliyorum babam annemin bilmediğini sanıyor şuanda yarın sabah geldiğinde konuşacak nedicek bakalım artık ona göre hareket ederiz.
ayy dileğim yaa yinemi çıkmış ortaya kardeşinin okulunu değişme imkanınız yokmu?numarasını falanda değişseniz ama kardeşin istiyosa hertürlü yine öğrenir numarasını baban içinde zor bi durum gerçekten sendeki çocuğun numarasmı?
nekinde işyerine iyce karışmış desene bir huzur vermiyorlar insana
okadar dolu oluyorsunki inan bana sende aynını yapardın ben abisi öğrenecek kızın işyerine toplu mail gönderecm dediğimi duyunca belki tutuşmuşlardır.eşimde bana kızdı ne yapıyosun sen diye annenin konuşması gerekiyor dedi sen bu şekilde davranman çok yanlış şimdi gelse sokak ortasında sana tokat atsa ben ne yapabilrim dedi oda haklı biyandan:26:
izmirde bornovada sadece adını bilioum nası bulabilirim kidilekcim o çocuğun hangi şehirde askerde vs .olduğnu biliosanız ordan da bi şekilde ulaşırsınız. ama yani ciddi ciddi konuşulması gerek artık belli ki bu insanla. baban çok haklı kardeşinle de sakince konuşup anlatabilirseniz ne ii olur, o çocukla görüşmemesi için
kimseye ulaşamıouz ki çocuk okul dışında ailesi falan bilinmeyen biri aileside nasıl bilmioumdilek sana da yazıcaktım unutmuşum...askerdeki çocuğun ailesine ulaşıp,durumu anlatsanız...acaba çocuk ailesinin sözünü dinler mi? ya da o kuzeni bulup onunla konuşsanız...ayyy bi bırakmadı kızın yakasını yaa
konuşurken anneni çok kırmaz umarım gerçi daha nası kırılabilir ki bi kadınevt kudurmuştu akşam resmen gerizekalı eşimde bugün yok zaten yalnız kalacam oyüzden bulaşmıyorum bugün ona kızı arayıpp sayasım var ama bakalım artık
okulda son senesi ve özel okul zaten yani çok fazla o şekilde okul yok 1 gün gidio okula staj yapıo çünkü ama korkuouz işyerini öğrenir gelir bişi yapar dieneler duyuouz yani
aynen öyle yaa kız zaten üzgün gitti bide orda 2 gün bişiler olmuş olanların ortasına düşmüş yani.
eşinde bi bakıma haklı ama insan kendini tutamıo tabii
izmirde bornovada sadece adını bilioum nası bulabilirim ki
evde tlf dökümleri vardı bi çok cepten arıo hangisi kendisinin bilemioum ki
kardeşim tmm görüşmicem demiş babam cmt pazar konuşmamıştı babam ona küsünce dayanamamış anne yüzüğü çıkardım künyeyi de numarasını sildim demiş
bugünde o yüzüğü falan götürüp okuldaki çocuğun kuzenine vercekmiş
ama çocuk bırakmıo arayıp duruo rehberlik hocaları ve okuldaki danışmanlar sakin ters bişi yapmayın icine kapanır tamamen kaybedersiniz demiş
babamda ben çocuğumu kaybedemem onun yüzünden dio
okul askeriyeyi arıcak en son bizede soyadını bulup verirlerse bende ...................................
ne niyeti olcak kuzum yaa benim kardeşim daha saçını taramaktan aciz bi insan
Izmirde bornovada sadece adını bilioum nası bulabilirim ki
evde tlf dökümleri vardı bi çok cepten arıo hangisi kendisinin bilemioum ki
kardeşim tmm görüşmicem demiş babam cmt pazar konuşmamıştı babam ona küsünce dayanamamış anne yüzüğü çıkardım künyeyi de numarasını sildim demiş
bugünde o yüzüğü falan götürüp okuldaki çocuğun kuzenine vercekmiş
ama çocuk bırakmıo arayıp duruo rehberlik hocaları ve okuldaki danışmanlar sakin ters bişi yapmayın icine kapanır tamamen kaybedersiniz demiş
babamda ben çocuğumu kaybedemem onun yüzünden dio
okul askeriyeyi arıcak en son bizede soyadını bulup verirlerse bende ...................................
canım saol ya acemilikte istanbuldaydı galiba ben gitmeyi bile düşündüm ama hiç bişi bilmioum ki adından başka bugün okuldaki öğretmenden o kuzeninden öğrenmeye çalışacaklar.dileğim çocuk bizim yakınımızdaymış. askeriyeye de dışardan kimseyi almazlar ki. hani adını soyadını öğrenip biz burdan birşeyler yapmaya çalışsak:44::44:
gel al ozaman kapı kapı dolaş topla çok aceleyse manyak millet yaaeşim aradı sinir oldum apt yöneticisine
sabah beni servise bırktıktan sonra eve uğramış kitaplarını almış okula geçerken yöneticiyi görmüş eşime demiş ki lütfen aidatlarınızı geciktirmeyinönceki aylardan hiç bir aidatımız yok her ay düzenli veriyoruz apt dışına makyaj yapıldı diye 20 lira olan aidatı 70 e çıkarmışlardı hiç sesimizi çıkarmadık itiraz etmedik; çatı için de bi şeyler yapılacakmış bir ay fazladan 70 lira verecekmişiz. ama geçtğimiz gün çatı için yapılacakları erken yaptırmış içerde birikmiş paradan pek kalmamış ödemesi varmış emekliler ayın 28 inde maaşını alyor diye isteyememiş eşime diyor geciktirme diye Biz de hafta içi eve hep geç geldik 10 dan sonra da adamın kapısına çıkmaya çekindik açıkçası. Ama gıcık oldum ya madem bütçe kısıtlı ne diye önümüzdeki aya yaptıracağın işi erkene alıp milleti sıkıştırıyorsun
numarasını az önce değiştik canım ama çözüm diil tekrar okuldan birine verse o kuzene kuzen o çocuğa verse dön başa yanidilekcim, kardeşinin telefon numarasını falan değiştirseniz ulaşamasa. baban kardeşinle ters düşmesin tabii. onu kırmadan kurtulmak lazım bu meseleden ama nasıl??? eşin kardeşinin okuluna gidip o birşeyler gönderdiği çocukla konuşsa olmaz mı? askerdeyken uzak dursun, askerden gelince de bizimle görüşsün önce, niyeti alyans gönderecek kadar ciddiyse desin. ne dersin???
dilek geçmişi okudum kredileri kaptmışsın düze çıkmışsın üstüne bir de birikim yapmışsın tebrik ederimakşam da eşim anlattı onların maaşı ihalesini alan banka promosyon verecekmiş promosyonlar şubatta 2900 lira olarar dağıtılacakmış bu habere ben de çok sevindim umarım miktarı ve tarihiyle doğru olan bir haberdir
kardeşine gelince onunla hep konuş arkadaş gibi ol ki sana anlatsın neler oluyorsa
askerdeki bir adam nasıl arama yapabilir rahatça :44eki çocuk neci nerde yaşıyor?
off bu haftaya hep sıkıntıyla başladık valla seda ben nekin işe
dilşad nerde
özgecim bi türlü yazamadım sanada geçmiş olsun havalardan etkilendin demekki
yarına randevu alırsın ve umarım güzel geçer herşey yolundadır yani.
vilin evinin dağınık olduğuna pekte inanmıoum valla hergün topluosun temizliosun zaten
bel ağrın nası oldu bu arada?
alishiam sende yoğunsun bu aralar galiba pek yazamıosun
Günaydın kızlar
Nekim keşke başka dr a gitsen ya o dr olması şart değil bu kadar izne kendini nolur
Elimizden bise gelmez verende o alanda. Yüzümüzün gulecegi günler de gelir ınş.
Ben cok hastayım ya kaç gündür iyileşemedim bi. Burnum akıyor basımı kaldiramiyorum yarın için randevu alicam bugün azcik heyecanlıyım
kimseye ulaşamıouz ki çocuk okul dışında ailesi falan bilinmeyen biri aileside nasıl bilmioum
kuzeni de zaten engelli yani benim kardeşim gibi ama biraz daha iyi durumu
sonuçta kardeşime sevgili yapmayı akıl edio
konuşurken anneni çok kırmaz umarım gerçi daha nası kırılabilir ki bi kadın
deli yaa kocam yok yalnızım die bugün aramıo bi alemsin valla.
dilek bence direk sizin aramanızdansa okulun çocuğun birliğindeki komutanını araması daha etkili olabilir. Okul direk arar kardeşinin durumundan bahseder çocuğu uyarın derse komutan valla bi güzel okşayabilir o çocuğu
ama sen kardeşinden de çocuk hakkında biraz bilgi edinmeye çalışsan?? :44:
gel al ozaman kapı kapı dolaş topla çok aceleyse manyak millet yaa
kaç aydır ödemeyen vardır eminim ama ödeyeni bildikleri için ona yüklenirler
saol canım valla büyük bi yük kalktı üstümden inanki eşiminde işleri düzelsin borçları bitsin bişi istemioum yaa
eşinin promosyon olayı da harikaymış valla
kardeşim bana hiç anlatmıo bi kere böyle bişi oldu arkadaşı aradı ben kavga ettim ondan beri bana çok kızgın kendince kinli yani
ama başka her konuda konuşur küs gibi diil de bu konuya asla girmio
bol boşanma durumlarında ev araba kadın yada erkek üzerine farketmez ki; evlendikten sonra edinilen mallar ortak oluyormuş. Burdaki topiklerde okumuştum ama bi insan bekarken bir ev aldı evlendi ya; boşanma durumunda eşi o evden hak talep edemiyormuş hatta çoğu nişanlılıklarda erkeğin ailesi bunu kullanarak ev alıyorlarmış ki sonra bir pürüz çıkmasın.
dun de eşimin erkek kardeşine bir gsm operatöründen mail gelmiş 176 lira borcunuz var diye bir fatura hani bi ara bana da gelmişti ya benim adım soyadıma; eşimi aramış eşim de beni aradı ben anlattım başıma gelenleri benimkisi isimi benzerliğinden ötürüymüş müşteri hizmetlerinde tc kimlik numaramla sorgulattım hat bana değilmiş siz değilsiniz borç sahibi diye bilgilendirmişlerdi onunki de öyledir dedim. Meğerse kardeşi ekim sonunda internet modemi alıyor şu vınjet filan oluyor ya onlardan almış ama çekmediği için götürüp iade etmiş hat iadesi diye almışlar bundan da hiç birimize bahsetmemiş tabi o kadarlık faturayı görünce şok olmuş gitmiş bayi ile tekrar görüşmüş yanlışlık var demişler ama ortada a..a amblemli elektronik bir fatura var onu nasıl halledecekler analayamadık bugün geliyormuş ankaraya kendi anlatacak k valideme
7 de sporda olmak için evden en geç 6 çeyrekte filan çıkmam lazım eğer işim erken biterse 3 gibi kaçarımevlendikten sonrakiler ortak biliyorum zatende belki aldatma olayı ıspatlanırsa evin yarısını falan alamaz nebilim yaa bakacaz zaman neler göstereck bize
ee iade ettiği halde niye öle gelmişki faturası yanlışlık vardır bencede cnm.
yemeği yapıp öle git bence spora yorgun olursun eve geldiğinde.
faturanın o kadar gelmesi güya hatalıymş
ama modemi alırken 12 ay kalacam diye taahütlü almış ve o sözleşmeyi imzalamış kullanmadan geri vermeye kalkınca da a..a bene hesabı böyle kapatmaya çalıştı :44:k validem duyunca çok kızacak :26:
güle güle vilin iyi dersler
evet taahütle kendilerine bağlıyorlar sonra da her türlü durumu kendileri lehinde kullanıyorlar tabi bu arada olan tüketiciye oluyor.ya bu taahüt olayı çok gıcık bişe zaten bende kapatmak istedim hattımı taahhüt var 110 tl falan ödemeniz gerek dediler öle kaldım bende kapatamıyorum sinir etti av.a
saol vilincim amin cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?