Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

slm kızlar
sabah işe geldim babam bankaya yolladı, geldim oturamadan hastaneye gittim, bebişlere altın taktım, kan verdim değerim yükselmiş mi diye. ancak gelebildim, öğlden sonra da gün var güne gidicem

aynı anda yazmışız.
bugünmü ver dediler sana 2 gün sonra diyodun hbr ver bak inş. yükselmiştir cnm

aynı anda yazmışız.
bugünmü ver dediler sana 2 gün sonra diyodun hbr ver bak inş. yükselmiştir cnm

canım aslnda acele ettim ama gitmişken hastaneye, kanımı da veriyim dedim, sonuçta 1 buçuk gün geçti varsa Allahın izniyle çıkmıştır zaten değer, az da olsa yani inşallahhhh, yarım saat sonra çıkıcak sonucum

Merhaba kızlar,
Seda valla Allah yardımcınız olsunÇok çok zor bi durumBabasını arasan bu kez ortalık tamamen karışacak..Bence de bi avukata danışın..
Dilek bi erkek konuşsun korksun çocuk bi daha arayamasın
Sirken apartman yöneticisine sinir oldum.Düzenli veriyomuşsunuz niye öyle diyo ki
Nek cnm bende senin gibiyim bişey oldu mu takarım da takarım..Ama kendimize ediyoz işteKanama konusunda da kötü düşünme cnm çok normal bi durum bence.Tabi yine bi doktora danış.Bak ben kürtajda olmadım çok düzensiz kanamalarım oldu..Hatta endişelendi annem benim adıma ama ultrasoncu gördüğünde rahmin toparlanmış herşey çok iyi demişti..
Ayşam rüyamda seni gördüm sonra kayboldun arıyım diyom tlf yok öyle bi tuhaf rüya işte
Viliş sana da iyi dersler cnm

selam dilşad kızlar da demişlerdi nerelerdesin diye merak ettik bugün değerin ortalama 150-200 civarı çıkacak sanırım dimi ? :44: çünkü ilk zamanlar her gün bir önceki güne göre değer 2 katı artıyor ya ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa

Yaa dilşadd çok kıskançlanıyorum senii yaaa Benide al yanına yaa noluyyyy Asistanın olayım seninle hastane hastane dolaşayım öğleden sonraları günlere gidelim kuaföre gidelim yiterki al yanına

Hastanenin internet sitesinde online labaratuar diye bi sekme var ordan öğrenebilirsin cnm..Ben tahlil veriyodum.1 saat dolmadan sitesinde çıkıyodu..İnş değerin yükselmiştir cnm

2 günde bir 2 kat artıyor.

daha 2 gün olmadı canm belki o kadar artmaz 50ye yakındı sonuç 100 ancak olmuştur

Yaa dilşadd çok kıskançlanıyorum senii yaaa Benide al yanına yaa noluyyyy Asistanın olayım seninle hastane hastane dolaşayım öğleden sonraları günlere gidelim kuaföre gidelim yiterki al yanına

gel canımmm

Hastanenin internet sitesinde online labaratuar diye bi sekme var ordan öğrenebilirsin cnm..Ben tahlil veriyodum.1 saat dolmadan sitesinde çıkıyodu..İnş değerin yükselmiştir cnm

ordan da bakıyorum da canım bizim arkadaş hastanede kan merkezinda o da haber verecek, nazlının nişanlısı

kızlar değerim 75 e çıkmış arkadaş sonucun güzel diyor, bizim anneler grubunda hemşire var o da sonuç güzel diyor çünkü adet geçeli daha 2 gün oldu. sonra sonra 2-3 kat artıyormuş ama seviniyim mi bilemedim

Sonucun iyi cnm hiç kafanı değerlere takma 3 aşağı 5 yukarı oynar.Geç döllenme olabilir..

aile hekimimi aradım gebesin diyo
bi an önce kadın doğumcuna görün için rahatlasın dedi

eşimle de tartıştım canım sıkkın.
eltimle azcık dedikodu yaptım, yemeğe gidince
ne yedim noldu anlamadım çıktım geldim çok işim var bi süre uğramamalıyım dayanabilirsem:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…