slm kızlar
sabah işe geldim babam bankaya yolladı, geldim oturamadan hastaneye gittim, bebişlere altın taktım, kan verdim değerim yükselmiş mi diye. ancak gelebildim, öğlden sonra da gün var güne gidicem
aynı anda yazmışız.
bugünmü ver dediler sana 2 gün sonra diyodun hbr ver bak inş. yükselmiştir cnm
canım aslnda acele ettim ama gitmişken hastaneye, kanımı da veriyim dedim, sonuçta 1 buçuk gün geçti varsa Allahın izniyle çıkmıştır zaten değer, az da olsa yani inşallahhhh, yarım saat sonra çıkıcak sonucum
selam dilşad kızlar da demişlerdi nerelerdesin diye merak ettik bugün değerin ortalama 150-200 civarı çıkacak sanırım dimi ? :44: çünkü ilk zamanlar her gün bir önceki güne göre değer 2 katı artıyor ya ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa
Yaa dilşadd çok kıskançlanıyorum senii yaaaBenide al yanına yaa noluyyyy Asistanın olayım seninle hastane hastane dolaşayım öğleden sonraları günlere gidelim kuaföre gidelim yiterki al yanına
hmm demek şaşırmışım2 günde bir 2 kat artıyor.
hmm demek şaşırmışım
olur vallaSirken bende senin yanında çalışıyım
selam dilşad kızlar da demişlerdi nerelerdesin diye merak ettik bugün değerin ortalama 150-200 civarı çıkacak sanırım dimi ? :44: çünkü ilk zamanlar her gün bir önceki güne göre değer 2 katı artıyor ya ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa
Yaa dilşadd çok kıskançlanıyorum senii yaaaBenide al yanına yaa noluyyyy Asistanın olayım seninle hastane hastane dolaşayım öğleden sonraları günlere gidelim kuaföre gidelim yiterki al yanına
Hastanenin internet sitesinde online labaratuar diye bi sekme var ordan öğrenebilirsin cnm..Ben tahlil veriyodum.1 saat dolmadan sitesinde çıkıyodu..İnş değerin yükselmiştir cnm
kızlar değerim 75 e çıkmış arkadaş sonucun güzel diyor, bizim anneler grubunda hemşire var o da sonuç güzel diyor çünkü adet geçeli daha 2 gün oldu. sonra sonra 2-3 kat artıyormuş ama seviniyim mi bilemedim
bu çok güzel bir haberkızlar değerim 75 e çıkmış arkadaş sonucun güzel diyor, bizim anneler grubunda hemşire var o da sonuç güzel diyor çünkü adet geçeli daha 2 gün oldu. sonra sonra 2-3 kat artıyormuş ama seviniyim mi bilemedim
aile hekimimi aradım gebesin diyo
bi an önce kadın doğumcuna görün için rahatlasın dedi
aile hekimimi aradım gebesin diyo
bi an önce kadın doğumcuna görün için rahatlasın dedi
eşimle de tartıştım canım sıkkın.
eltimle azcık dedikodu yaptım, yemeğe gidince
ne yedim noldu anlamadım çıktım geldim çok işim var bi süre uğramamalıyım dayanabilirsem:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?