Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ayy hadi bakalım şu karamsarlığıda at üstünden biran önce
tamam canım

eşimle de tartıştım canım sıkkın.
eltimle azcık dedikodu yaptım, yemeğe gidince
ne yedim noldu anlamadım çıktım geldim çok işim var bi süre uğramamalıyım dayanabilirsem:18:
hayırdır canım noldu
kolay gelsin

güzel değerin, bu değerle ilerleyip ikizi olan bile var, olumsuz düşünme
benim bata 3 gün kala 499.78 di de ne oldu ://
sakkın stres yapma bünyene..

Dilekkkkkkkkkkkkk mail adresini bkliyorum halaaaa

ayy hadi bakalım şu karamsarlığıda at üstünden biran önce
tamam canım

eşimle de tartıştım canım sıkkın.
eltimle azcık dedikodu yaptım, yemeğe gidince
ne yedim noldu anlamadım çıktım geldim çok işim var bi süre uğramamalıyım dayanabilirsem:18:
hayırdır canım noldu
kolay gelsin

merhaba kızlar

sabah yine hastanedeydim .sol bacağımdaki varis için dün yine git demişti gebe polik.şuan bişe yapayız dedi.daha önce varmıydı dedi hayır dedim .hamilelikte çıktı dedim .hamileler için varis çorabı yazdı oda.sabahta çok soğuktu yağmurda yağıyodu.dönüşte biraz ıslandım.uyumuşum .uykusuz geceler başladı .gündüz uyuyorum.kalktım evi topladım çmaşır attım .bebeğin bir makina çamaşırını atmıştım.onalr kurumuştu onlar ütüledim.biraz dinlenip evi süpürmem lazım .

bolcuğum baban hemen dönmüş san a.sanki birşeymi yapabilecek.iş yerinin önüne kadar gelip bağarıp çağıracak.yine kendisi rezil olacak.o korku yetmiş onlara.işallah yarın annen gelince konuşur .ondan sonra duruma göre bir avukata tanışıp elinizzde geleni yaparsınız.

dilekciğim kardeşnin üzerine gitseniz tamamen içine kapanır.o çocukta ne geri zekalı kardeşinin durumunu biliyor .ne amaçla bunu yapıyor ne beklentisi var anlamadım.işallah okul askeriyeye ulaşır durumu anlatırda .komutanlarıd aonu sevsiler azcık.işallah kardeşinde dediği gibi bağlantıyı keser.babanın üzülmesine dayanamıyor .

dilşadcığım için rahat olsun .değerin gayet iyi.adet 2 gün geçti bide.sende biliyosun stres herşeyin başı.işallah sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın.ablanda hamileymiiş gözünüz aydın.işallah berabe rkucağınıza alırsınız bebeklerinizi.

cnm takılma varislere bendede oldu ayaklarımda ama geçti sonra çok sorun değil yani dinlen artık yeter hastanelrde geçti valla hamileliğin seninde yat dinlen sonra yap süpürgeyide son dönemler gerçekten çok zor ben nefes alamıyordum artık.

nekim kanamanın olmaması normal ama içinin rahat etmesi için bir doktora danış.doktorun cebi falan yokmu arasan.
iş yeri içinde iyice zıvanadan çıkmışlar napmaya çalışıyolar. anlamadım.baştan beri söylüyorum orası sana iiyi gelmiyor.başka yerde daha iyi bir iş bulabilrsin.kendini çok fazla yıpratıyorsun.

özgem çok geçmiş olsun dikkat et kendine .işallah yarın kalp atışlarınıda duyarsın bebeğinin.

çok saol enkim, aminn aminn inşallah
sana da geçmiş olsun bebeğin hazırlıkları sürüyor kolay gelsin

dilek hayırdır noldu ? neden tartıştın eşinle?

hayırdır canım noldu
kızlar biliosunuz gerildim sabah kardeşimin olaylarına
hava zaten beni acayip bi kasvete bürüo
dünde kv gittim yaa
eşim geldi dış kapıyı açtı poşet sesi duydum
geldi salona öpüşüldü falan kv hemen mutfağa gitti
bi süre sonra ben gittim poşet falan yok mutfakta yok etmiş
en son kalkcaz antreye gittim montumu almaya
bunlar beni tuvalete gitti sandılar galiba bişi konuştular
bende montu aldım hemen salonun kapıyı açtım eşim annesi babası bi kalakaldı suratları bi tuhaf
çıktık arabada eşime 2 dkda ne hakkında dedikodumu yaptınız dedim:26:
- biz dedikoducu muyuz
* ama bişi konuştunuz farkettim
- annem oğlum ne aldın dedi bende çay şeker aldığımı sölüodum
* bunu benden gizli yapmanıza gerek yok ben sen eve girdiğin an poşetlerin sesini duydum ama annen 2 dk yok etti onları dedim
- ne diosun dilek ne yok etmesi
* annen hep böyle yapıo gizli kapaklı, ben sanki alma mı dioum
- DİYEMEZSİN ki zaten hayırdır neyin peşindesin dedi
* sizin yaptığınız terbiyesizlik ayıp tamam mı dedim sonrada
ağzımı açıp bi daha konuşmadım
bugünde mail attım tekrar söledim sinir geldi çünkü
ordan burdan derken tartıştık
senin için elimden gelen herşeyi yapıoum seni mutlu edemioum ne istersen yapıoum dedi vurdum duymaz rahat bi adam olduğumu sürekli söylüosun dedi. artık hiç bişi söylemioum dilek dedi

bi daha da konuşmuouz işte
birgün öncede eltim ordaymış onlarında canını sıkmış
kendi iyi niyetimizle gidiouz keyfimizi kaçırıo
susup oturmamızı beklio oğulları da yok canım herşeyi de sölerim çokta umrumdaydı
ayıp yaaa...

artık ben beklioum

aldın mı peki varis çorabını:26:
evinde neyini süpürüosan iki günde bir anlamadım
bırak kim görüo evi
yat keyfine bak dinlen

Son düzenleme:
güzel değerin, bu değerle ilerleyip ikizi olan bile var, olumsuz düşünme
benim bata 3 gün kala 499.78 di de ne oldu ://
sakkın stres yapma bünyene..

canım çok tşk ler, inşallah
benm Kerem de 8 gün geçmişti 2611 di. şimdi 2 gün geçti 75,95. ama rabbim vermek ya da almak istediyse hiç bişe mani olamaz, biliyorum, ne gelirse Hakk'tan, ama bu korku başka bişeymiş, inşallah sağlıkla alırım kucağıma

bizde onu çözemioum ne isteyebilir ki engelli kendine yetemeyen bi insandan
onunla bi temasa geçiyim
evde kardeşimin tlf görüşmesine ait çıktılar var aramamıştım kardeşime ablan aradı der oda bana küser die
ama bu akşam gidip bulcam onun numarasını sonra eşim arıcak
zaten zor duruo ben o bebenin emdiği sütü burnundan getircem die

görüyomusn durduk yerde onlar yüzünden tartışma çıkmış senin yanında konuşsalar nolacak yani sendn gizli yapılıyomuş gibi durum yaratmışlar ayrıca anlamıyorum yani ihtiyaçlarımı var sanki her seferinde elini kolunu dolduruyo götürüyor
ee akşam sinemaya gitmicekmisiniz şimdi:26:

dilekcim ben şimdi alıntıda gördüm kardeşin görüşmeye devam ediyor sanırım bence de ara bul numarasını eşin bi güzel konuşsun onla.kızlar ben birazdan çıkıcam günler kısa hemen akşam oluyor, güne yetişeyim, emaneti vereyim

ben de işlerimi toparladım baya hallettim eğer bir şey çıkmazsa haftayı temizledim diyebilirm
3 e kadar bekleyim de ben de çıkış yapayım

bir defa kayıp yaşadığın için korkuyosun, ben de aynı şeyleri yaşiycam biliyorum.. Ama nolur iyi düşün, miniğin seninle, hepimizin duası seninle..
pazartesi çok daha güzel olucak değerin, sen yeterki kendine dikkat et ve pozitif ol..

ihtiyaçları var durumları iyi diil ama kadın benim ortamdan ayrılmamı beklio ne aldın oğlum demek için görmedi sanki poşette
eltim dioki bi kere 100 lira ayırdık onlara alışveriş yaptık gittik
bi arasaydın ya oğlum marketten demiş

hani kafana göre almasaydın demeye getirmiş eltim bi bozuldum dio

ben eşimin sana herşeyi yapıoum demesine kızıoum aslında napıosun desem cvp...
sinemaya gitmicem bi uğursuzluk var o filmde galiba kısmet olmuo gitmek

dilek gelmedi mi mailim??
Uff ya hepinize yazmak istiyorum, akşam yazıcam annemlerde olucam büyük ihtimal..

dilek

o eve sen de çalışıp (zor şartlarda bir de) para getiriyorsan geçime katkın oluyorsa üstüne bir de senin ailen size bir ev verdiyse orda da rahatça oturup kira derdiniz olmuyorsa ailenin de geçiminize katkısı oluyorsa; o da ailesine aldığı her çöpten sana haber vermeli. Durumları iyi olmayabilir eşin de kendince ufak şeyler almak isteyebilir bunlar güzel şeyler ama annesinin sen gidene kadar 2 dk da poşetleri yoketmesine de işkillendim her şey ortadan olsa hiç sorun olmaz hele bir de arkadan fısır fısır konuşmalar yerinde olsam kapı dinler orda oldugumu çaktırmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…