tamam canımayy hadi bakalım şu karamsarlığıda at üstünden biran önce
hayırdır canım noldueşimle de tartıştım canım sıkkın.
eltimle azcık dedikodu yaptım, yemeğe gidince
ne yedim noldu anlamadım çıktım geldim çok işim var bi süre uğramamalıyım dayanabilirsem:18:
güzel değerin, bu değerle ilerleyip ikizi olan bile var, olumsuz düşünmekızlar değerim 75 e çıkmış arkadaş sonucun güzel diyor, bizim anneler grubunda hemşire var o da sonuç güzel diyor çünkü adet geçeli daha 2 gün oldu. sonra sonra 2-3 kat artıyormuş ama seviniyim mi bilemedim
tamam canımayy hadi bakalım şu karamsarlığıda at üstünden biran önce
hayırdır canım noldueşimle de tartıştım canım sıkkın.
eltimle azcık dedikodu yaptım, yemeğe gidince
ne yedim noldu anlamadım çıktım geldim çok işim var bi süre uğramamalıyım dayanabilirsem:18:
merhaba kızlar
sabah yine hastanedeydim .sol bacağımdaki varis için dün yine git demişti gebe polik.şuan bişe yapayız dedi.daha önce varmıydı dedi hayır dedim .hamilelikte çıktı dedim .hamileler için varis çorabı yazdı oda.sabahta çok soğuktu yağmurda yağıyodu.dönüşte biraz ıslandım.uyumuşum .uykusuz geceler başladı .gündüz uyuyorum.kalktım evi topladım çmaşır attım .bebeğin bir makina çamaşırını atmıştım.onalr kurumuştu onlar ütüledim.biraz dinlenip evi süpürmem lazım .
nolduki cnm??
dilek hayırdır noldu ? neden tartıştın eşinle?
kızlar biliosunuz gerildim sabah kardeşimin olaylarınahayırdır canım noldu
artık ben beklioumDilekkkkkkkkkkkkk mail adresini bkliyorum halaaaa
sabah yine hastanedeydim .sol bacağımdaki varis için dün yine git demişti gebe polik.şuan bişe yapayız dedi.daha önce varmıydı dedi hayır dedim .hamilelikte çıktı dedim .hamileler için varis çorabı yazdı oda.sabahta çok soğuktu yağmurda yağıyodu.dönüşte biraz ıslandım.uyumuşum .uykusuz geceler başladı .gündüz uyuyorum.kalktım evi topladım çmaşır attım .bebeğin bir makina çamaşırını atmıştım.onalr kurumuştu onlar ütüledim.biraz dinlenip evi süpürmem lazım .
güzel değerin, bu değerle ilerleyip ikizi olan bile var, olumsuz düşünme
benim bata 3 gün kala 499.78 di de ne oldu ://
sakkın stres yapma bünyene..
Dilekkkkkkkkkkkkk mail adresini bkliyorum halaaaa
dilekciğim kardeşnin üzerine gitseniz tamamen içine kapanır.o çocukta ne geri zekalı kardeşinin durumunu biliyor .ne amaçla bunu yapıyor ne beklentisi var anlamadım.işallah okul askeriyeye ulaşır durumu anlatırda .komutanlarıd aonu sevsiler azcık.işallah kardeşinde dediği gibi bağlantıyı keser.babanın üzülmesine dayanamıyor .
bir defa kayıp yaşadığın için korkuyosun, ben de aynı şeyleri yaşiycam biliyorum.. Ama nolur iyi düşün, miniğin seninle, hepimizin duası seninle..canım çok tşk ler, inşallah
benm Kerem de 8 gün geçmişti 2611 di. şimdi 2 gün geçti 75,95. ama rabbim vermek ya da almak istediyse hiç bişe mani olamaz, biliyorum, ne gelirse Hakk'tan, ama bu korku başka bişeymiş, inşallah sağlıkla alırım kucağıma
görüyomusn durduk yerde onlar yüzünden tartışma çıkmış senin yanında konuşsalar nolacak yani sendn gizli yapılıyomuş gibi durum yaratmışlar ayrıca anlamıyorum yani ihtiyaçlarımı var sanki her seferinde elini kolunu dolduruyo götürüyor
ee akşam sinemaya gitmicekmisiniz şimdi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?