Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

çok saol enkim, aminn aminn inşallah
sana da geçmiş olsun bebeğin hazırlıkları sürüyor kolay gelsin

takılmıyorumda çapaya gidiyorumya orası sevk etti sorup duruyolar.bide risk faktörüne yazıyolar bunları anlamadım.hamilelikte olan şey işte.aynen canım bir gün hastane yolunda doğurucam zaten.gece uyuyamıyorum zaten nefes alamıyorum.sıtrım kemiklerim acıyor.eller ayaklar şişiyor.gündüz uykum geliyor gündüzde yatınca iş yapamıyorum.ister istemez strese giriyorum .

sağol canım .evet sürüyor hala ortada hazır bişe yok ama.

sen zaten biliyosun dileğim eşinin boş gelmeyeceğini.kvdede sonra yerleştirse sanki bişemi dicen.ne o yangından mal kaçırır gibi.bide diyemezsin diyolar ya sinir oluyorum.evin kahrını sne çekiyosun çalışıyosun eşine destek oluyosun.aileside düşünmeli biz onlara destek olucak yere çocuklar bize destek oluyor diye.oğullarının durumunuda bilirler.artık kış geldi heryerde işler düştü.

yok almadım canım .sordum 90tl dedi.ben onu giyemem şurda ne kadar kaldıki.ne 2güün canım 1 haftayı geçti süpürmeyeli.yerlerde kıl saç var.halı serili değilya .daha sermedim halılıarı temzi sererim diye.kimse görmüyor gelen giden yok zaten.ben rahat edemiyorum.allahtan ev dağılmıyor.işte doğım temizliği yapayım diyorum tek başımada beceremiyorum.kv hastaneye yatmış .2 hafta yatıcakmış fizik tedavi görüyor.annemde yok.başka kimseyi yardıma çağırıp rahatsızda etmek istemiyorum.kardeşim var oda lazım olduğu zaman gelmiyor.ister istemez yetiştiremicem diye telaşlanıyorum .

e eşine kızmazmı .eniştem aramış senmi arattırdın diye.

öle deme erkek sonuçta zoruna gider seni mutlu ettiğini düşünüyor oda heristediğini yaptığı vs. tabiki dört dörtlük olamaz hiçkimse hangisi hatasını kabul ediyorki.
ben ihtiyaçları olduğunu bilmiyodum cnm tamm yapsın tabiki ama senin bildiğinide bilsinler yani gizli saklı ne bu aldı kaldırdı onları yerinde dediğin gibi görmedimi ne olduğunu soruyo bide.

ya kayınvalidem aradı akşama aşure yapmış yemeğe de gelin ananeyi de getirin dedi akşama pilates lastiği ile yapılan egzersiz 7 buçuktaydı onu kaçırıyorum bu sefer napayım
eve geçmekten vazgeçtim direk spora geçecem eşim de önce ananeyi sonra da spordan beni alacak bugünkü yemekten de yırttım :)))

onlar bizi zengin sanıolar öyleysem bile o benim babamdan kaynaklı
yaa bende alıoum bazen çay şeker yok çünkü bilioum ama neden saklama gereği duyuosun ki işte hatalılar
eşimde gürlüo hemen
terbiyesizsiniz dedim ya çok bozuldu

bilemedim ki ne konuştuklarını canım anlık oldu yani sonra eşime sorunca öğrendim yüzlerinden anladım
eşim saklamaz zaten birlikte gideriz marketten bişi alalım der
sen bişi aldın mı tatlı alıp geliyim mi falan der yani
bence kvnin ayıbı eşimde dün susup hemen konuyu kapatarak ortak oldu

dilek gelmedi mi mailim??
Uff ya hepinize yazmak istiyorum, akşam yazıcam annemlerde olucam büyük ihtimal..
acele etme bee ekledik yaa
akşam yaz canım bende akşam giremeyim
nolcak bu halimiz yaa

[
ne zengini canım oğullarını bilirler heralde.babanın durumu iyi tamam.admcağız zaten ev vermiş kira sıkıntınız yok.elindne geldiğincede yardım ediyor.ona ne karışırlar onlarda ya gelinin ailesi yardımcı olıyor .biz olamıyoruz deyip köstek olmaslar bari.
evet kv niye saklıyosunki kimden gizliyosun yani.ah yokmu bu kv ler.

ya zaten eşimin fazla parası varsa versin babama yarım kira kardeşimin hakkı o çünkü

benim kv babama evi vercekseniz kırıp döküp hemen yapalım düğünü diyen birisi ahh babacığım delirmişti

ama açıkca sölüoum böyle yapma üzülüoum şöyle yapsak ne güzel olur die
anlamıo yani bi tutturmuş senin için herşeyi yapıoum yaparım

valla ihtiyaçları var ama napalım yani herkes kendine zor yetio
biz kira verseydik oğulları hiç bi halt alamazdı kimse kusura bakmasın
biz evlendik eşim bi kaç sonra dükkanı kapattı 2 ay işsiz kaldı hiç bişi yapmadılar
herşeyimi babam aldı market alışveriş kasap alışverişi sebzeler
para verdi alamadıkları bilmediklerimi al die
adalet mi yani buu
off yine çok fena gerildim
onlara kızıoum
eşim dilek seninkilerinde durumu kötü olsa 5 kuruşumun 3ünü onlara harcardım dio bilioum yapar
sadece saman altından su yürütmesin kimse yaa

sizi de yine bunalttım
bitmio arkadaş sıkıntımız yaa
birimiz bitiouz birimiz başlıouz
alishiaların komşu mu ne vardı bi kurşun döksün alishian bilgisayarın üstünden bizim topik açıkken

nektar ın ördüğü şallar pek güzel olmuş ellerine sağlık hele manken de maşallah ne güzel kıramamış nektarı takdir ettim doğrusu

annem de geçen sene bana örmüştü gri örümcekli bi şey çok basitmiş dediğine göre ama sıcak tutuyor baya resmini çekeyim ben de ekleyim

k validem annemi de aramış bizim yaptırdıkları eve pek ilgimizin olmadığından şikayetçiymiş nasıl bir ilgi bekliyorsa artık :44:

bu kadarıda olmamalı pes yani ama kv yaparmı yapar.haklısın canım kardeşinin hakkı.
ne bunaltması canım.bu dünyada dert tasa bitermi bitmez.konuşup rahatlıyoruz işte.bide içimize atsak hep kötü olruz.

dileğim alemsin valla .bilgisayar üstünden kurşun döktürmek.

neyse ben biraz iş yapayım . gelirim yorulunca

ahh dileğim ahh bitmiyorki derdimiz işte napcan cnm allah daha büyüklerini vermesin ne diyelim cnm..

sirken ilgi gösterip napcakmışsınız allah aşkına

ahh dileğim ahh bitmiyorki derdimiz işte napcan cnm allah daha büyüklerini vermesin ne diyelim cnm..

sirken ilgi gösterip napcakmışsınız allah aşkına
ay ne biliyim soruyoruz ediyoruz yapacak bir şey varsa söyleyin diyoruz hatta sıkışık oldugunuz zaman biz de destek çıkalım lütfen diyoruz daha napacaksak

Dilek kv giderken eşinin eli boş gitmek istememiş bu gayet normal,durumları da yokmuş..Aman kv yaptığı olmamış..Niye saklıyosun ki..ve sen gelince bianda susmaları...1,5 sene önce eşimin maaşı daha iyiydi ama anca yetirebiliyoduk..Eşim kv de ayda yada iki ayda bir 50 bazen de 100 lira veriyodu kv bi güzel alıyodu..Bana da söylemezdi hiç kv..Eşim derdi ama şunu da annemlere verelim diye.Bende karışmazdım.İlerde bigün çalışırsam aileme destek olursam bu karşıma çıkmasın diye..Gerçi bişey demezde eşim..Neyse işten çıktı tazminat parası vardı bankada lazım oldu yedik arada(ayda falan) annesine de verdi.oğlum çalışmıyosun ihtiyacınız olur hiç demedi(duyduğum)..Bizim şimdi durumumuz belli şimdi onlar eşime arada harçlık verirler bazen de bana..İstanbula gideceğim zaman 150 tl vermişlerdi biletler dahil..Yalancı kadın bi de y ... (eşim) hiç para görmedim diyodu evlendiğimizin ilk zamanları ..Aramızda konuşurken..E kadın oğlun işten çıktığında bile verdi ..Ki onca çalıştığı paralar nereye gitti..Türkiyeyi gezeceğine ana olupta para biriktireydin de(hiç olmazsa eşimin verdiği) şimdi rahat nefes alsaydık biz..2 kira alıyolardı.Mutfak fişi vardı eşimin bi ekmeğe para veriyolardı..Bide kp kendi maaşı eşimin maaşı ne yapıyolardı bu parayı anlamadım..neyse bende hiddetlendim şimdisadece doğalgaz yaptılar eve..Düğünde şunu al borç bunu al borç.Takılan çeyrek para geldiği gün gitti..

Şimdi elektrik,su,ev telefon(kullanmıyorum ama),interneti yatırıyolar..Eşimin maaşı yetmiyo ,bi zahmet ödesinler...

Son düzenleme:
bende kızlara bakamıoum dioum kızlar zaten yok olmuşlar yine

alishia da gelmemiş sınav için sınıflara bakıolardı yemeğe gidioum dedi yine yedi yedi patladı mı acaba

alishiam uww gel öpimm

Son düzenleme:
selam kızlar :))

hoşgeldin dicektim ama kaçmışsın bile

dilekcim kv sanki aranızı bozmak için özellikle yapıyo böyle şeylerii ya. eşin de kusura bakmasın ama her türlü karışmaya hakkın var, ne demek karışamazsın!! sen evde oturmuyorsun ki, çalışıyorsun, evin geçimine katkıda bulunuyorsun. belki senin paran bu ay yetmicek, eşinden isticen. daha dün sen dua ediyordun, eşimin işleri açılsa, borçlarını bitirse diye. sen onun için böyle düşünürken, o sana karışamazsın diyor. hiç yakıştıramadım valla. terbiyesizsin dedin diye kendini üste çıkarmaya çalışmasın hiç. ayıp etmiş bence de.

dilşadcımmm gitmişsin ama değerin gayet iyi görünüyor canım. içini ferah tut. hepimiz dua ediyoruz senin için.

enkimm az dinlen artık. sizin orda fazla akrabanız falan da yok. doğum temizliği yapcam diye çok yorma kendini. hastalığın nasıl oldu, düzeldin mi biraz? telde de dediğim gibi normal doğum olursa nefes çok önemli canım. çooook dikkat et kendine, artık sayılı günler kaldı tatlım.

nekimmm ellerine sağlık, şallar çok güzel olmuş. eşine de teşekkürler, bizim için mankenlik yapmış

bu adam beni öldürecek o kadar atıştık atıştık

msnden yazmış;

yavrum akşam sinemaya gidiouz dimi?

yüzsüz ya benim kocam valla anladım bunu yani hiç bişi olmamış gibi yapmayı nası becerio anlamıoum

patavatsız birisi yaa gerçekten
eşim hemen atarlanıo beni delirtio
ya onlara alınan çay şekerin 20 lirasıyla ben fakirleşmem ama fısfıs yapmaları çok sinirimi bozdu
bende gidioum kardeşime bişi alıoum kimseyede hesabını vermioum

evimde ne yaparsam annemlere de yolluoum ama ne ben ne bizimkiler bunu sümen altı yapmıo
ben en çok buna kızdım yani

yarenim sana geçen tercihler için sormuştum başka şehirde mi yazcaksın die cvp vermedin galiba:26:
naptın tercihleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…