cnm takılma varislere bendede oldu ayaklarımda ama geçti sonra çok sorun değil yani dinlen artık yeter hastanelrde geçti valla hamileliğin seninde yat dinlen sonra yap süpürgeyide son dönemler gerçekten çok zor ben nefes alamıyordum artık.
çok saol enkim, aminn aminn inşallah
sana da geçmiş olsun bebeğin hazırlıkları sürüyor kolay gelsin
kızlar biliosunuz gerildim sabah kardeşimin olaylarına
hava zaten beni acayip bi kasvete bürüo
dünde kv gittim yaa
eşim geldi dış kapıyı açtı poşet sesi duydum
geldi salona öpüşüldü falan kv hemen mutfağa gitti
bi süre sonra ben gittim poşet falan yok mutfakta yok etmiş
en son kalkcaz antreye gittim montumu almaya
bunlar beni tuvalete gitti sandılar galiba bişi konuştular
bende montu aldım hemen salonun kapıyı açtım eşim annesi babası bi kalakaldı suratları bi tuhaf
çıktık arabada eşime 2 dkda ne hakkında dedikodumu yaptınız dedim:26:
- biz dedikoducu muyuz
* ama bişi konuştunuz farkettim
- annem oğlum ne aldın dedi bende çay şeker aldığımı sölüodum
* bunu benden gizli yapmanıza gerek yok ben sen eve girdiğin an poşetlerin sesini duydum ama annen 2 dk yok etti onları dedim
- ne diosun dilek ne yok etmesi
* annen hep böyle yapıo gizli kapaklı, ben sanki alma mı dioum
- DİYEMEZSİN ki zaten hayırdır neyin peşindesin dedi
* sizin yaptığınız terbiyesizlik ayıp tamam mı dedim sonrada
ağzımı açıp bi daha konuşmadım
bugünde mail attım tekrar söledim sinir geldi çünkü
ordan burdan derken tartıştık
senin için elimden gelen herşeyi yapıoum seni mutlu edemioum ne istersen yapıoum dedi vurdum duymaz rahat bi adam olduğumu sürekli söylüosun dedi. artık hiç bişi söylemioum dilek dedi
bi daha da konuşmuouz işte
birgün öncede eltim ordaymış onlarında canını sıkmış
kendi iyi niyetimizle gidiouz keyfimizi kaçırıo
susup oturmamızı beklio oğulları da yok canım herşeyi de sölerim çokta umrumdaydı
ayıp yaaa...
aldın mı peki varis çorabını:26:
evinde neyini süpürüosan iki günde bir anlamadım
bırak kim görüo evi
yat keyfine bak dinlen
bizde onu çözemioum ne isteyebilir ki engelli kendine yetemeyen bi insandan
onunla bi temasa geçiyim
evde kardeşimin tlf görüşmesine ait çıktılar var aramamıştım kardeşime ablan aradı der oda bana küser die
ama bu akşam gidip bulcam onun numarasını sonra eşim arıcak
zaten zor duruo ben o bebenin emdiği sütü burnundan getircem die
takılmıyorumda çapaya gidiyorumya orası sevk etti sorup duruyolar.bide risk faktörüne yazıyolar bunları anlamadım.hamilelikte olan şey işte.aynen canım bir gün hastane yolunda doğurucam zaten.gece uyuyamıyorum zaten nefes alamıyorum.sıtrım kemiklerim acıyor.eller ayaklar şişiyor.gündüz uykum geliyor gündüzde yatınca iş yapamıyorum.ister istemez strese giriyorum .
sağol canım .evet sürüyor hala ortada hazır bişe yok ama.
sen zaten biliyosun dileğim eşinin boş gelmeyeceğini.kvdede sonra yerleştirse sanki bişemi dicen.ne o yangından mal kaçırır gibi.bide diyemezsin diyolar ya sinir oluyorum.evin kahrını sne çekiyosun çalışıyosun eşine destek oluyosun.aileside düşünmeli biz onlara destek olucak yere çocuklar bize destek oluyor diye.oğullarının durumunuda bilirler.artık kış geldi heryerde işler düştü.
yok almadım canım .sordum 90tl dedi.ben onu giyemem şurda ne kadar kaldıki.ne 2güün canım 1 haftayı geçti süpürmeyeli.yerlerde kıl saç var.halı serili değilya .daha sermedim halılıarı temzi sererim diye.kimse görmüyor gelen giden yok zaten.ben rahat edemiyorum.allahtan ev dağılmıyor.işte doğım temizliği yapayım diyorum tek başımada beceremiyorum.kv hastaneye yatmış .2 hafta yatıcakmış fizik tedavi görüyor.annemde yok.başka kimseyi yardıma çağırıp rahatsızda etmek istemiyorum.kardeşim var oda lazım olduğu zaman gelmiyor.ister istemez yetiştiremicem diye telaşlanıyorum .
e eşine kızmazmı .eniştem aramış senmi arattırdın diye.