Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

evet yok canım .gerçi annem gelince ben yaparım yine diyor.kadıncağız 2 ay önce hep yapmıştı kıyı köşe .iyiyim canım şimdi kocişten uak duruyorum .şimdiiden nefes alamıyorum zaten .bazen diyoruz bu kız erken gelecek .hala dönmedide zaten.

bilmem hatırlar mısınız beni? ben bazılarınızı hatırlıyorum tabiki de. kısa bi ara katılmıştım diğer grupta muhabbet etmiştim. aslında sevmiştim de sizi ama işte doğum yaptım, atandım memleket değiştirdim iş güç derken sizlere bi daha rastlamadım ama bugün görünce mutlu oldum. herkes hayatına devam ediyor, ne güzel... benim 15 aylık bi oğlum var adı Göktuğ Bera. 18/07/2010'da evlenmiş daha yeni evli dönemlerimde sizinle tanışmıştım. bundan sonra da takip etmek istiyorum sizi. inş.. beni aranızda gördüğünüze mutlu olursunuz

canım henüz kafamı toparlayıp ilgilenemedim tercihlerle. ama başka şehirleri yazcam tercihlere. tutarsa diye. eşimin mesleği her yerde geçerli sonuçta. o her yerde iş bulur aynı şartlarda, ama bizim işin durumunu biliyorsun. ben memur olayım da şehir fark etmez diyoruz şimdilik.

ne güzel eski arkadaşlar gelmiş bugün ziyarete. hoşgeldin canım. hatırlıyorum ben seni. yeni arkadaşlarımız var, onlara tanıtırsın kendini. oğluna da

teşekkür ederim hoşbulduk. senin de bebeğin hayırlı olsun.ç Allah nasibini açık etsin inş.. bölümün ne tercih yapıyormuşsun? ben 2011 de atandım şuan memurum.

bende kızlara bakamıoum dioum kızlar zaten yok olmuşlar yine

alishia da gelmemiş sınav için sınıflara bakıolardı yemeğe gidioum dedi yine yedi yedi patladı mı acaba

alishiam uww gel öpimm

bende baktım kimse yok başka topikleri okuyodum yazık kız doğumuna 5 gün kala aldatıldğını öğrenmiş üzüldüm allah yardım etsin.
ee napcan gidecekmisin?

haklısın ama yinede cesaret seninki valla birde bebeğin var sonuçta.

ben yazamam gidemem de gitmek istemem de
eşim dükkan ailem kardeşim falan ne bilim kaç yıl kalamam başka yerde
senide ürkütmeyim tabii moralini bozmayım
sen taa kıbrısa gitmiş insansın türkiyenin her hangi bir yeri seni zorlamaz :13:

kuzum formda 3001'lerin hepsine baktım bazıların yanın 6225 vardı onlarla birlikte 23 yer buldum
ama bunların kaç puanla aldığını nası bulcam tek tek sitelerinden falan mı bakıyım benim puanla bi yol olmaz ama yinede nası olcak sen bilio musun?

birde ösymden yapcam başvuraları okaa dimi başka işlem yok:26:
5-6 gün kaldı sende bak bence artık

knmhtp hoşgeldin

bende baktım kimse yok başka topikleri okuyodum yazık kız doğumuna 5 gün kala aldatıldğını öğrenmiş üzüldüm allah yardım etsin.
ee napcan gidecekmisin?

evet gitcez 21,30 seansı evim sensine. sen bilet al ben gelirim dio uyuz yaa
vercem parasını valla dio

hoşbuldukkkkk 6225 bilgisayar sertifakası kodu sertifikan olunca seçebilirsin. 3001 de zaten yazılabilecek çok az yer var ama düşse düşse en düşük o hayvan bakıcısı unvanı kapatır. Belki biliyosundur ama yardımcı olmak istedim. Karışmak gibi olmasın da Taban tavan puanlara da osymnın arşivinden bakabilirsin. Her yılınki olur.

Benim mesaim bitti kızlar. Oğluma gidiyorum çok şükür bugün de bitti. Mutlaka yarın da uğrayacağım. Sizi bulduğuma sevindim. Ii akşamlar hepinize.

Tercih yapmak isteyene yardım ederim. (kpss ve tercihler konusunda iyi kötü bilgiliyimdir özelime de msj atabilirsiniz.) hepinizin gönlüne göre olur inş.

off yaa kolay diil işte bulduklarıma bakcam o zaman saol canım

ne güzel yaa valla nasıl hoşuma gidiyor anlatamam azcık benimkine bulaştırsa şu huyunu.
bende azcık küs kalalım istioum yaa seninkiyle benimkini karıştırsak orta karar bişi çıkar aslında ortaya
sanada yarar bana da

bekleriz yine biz hep burdayız
iyi akşamlar :80:

valla süper olurdu.

valla süper olurdu.

senin için daha yararlı olurdu aslında azcık kırsa seninki o inadını

bugünü de bitirdik çok şükür
dünü hep prş sanmıştım bugünü cuma
ama maalesef daha 2 gün var
cmtsi gelmekten nefret edioum zaten çalışamıoumda o can sıkıntısıyla

kendinize iyi bakın kuzucuklar iyi akşamlar:80:

banada iyi seyirlerEki Görüntüle 559107

eve gidincede biz film cekeriz belki Eki Görüntüle 559109

bol buna sana özel

Son düzenleme:

of yaaaa yine ancak .ıçımı bi yere koyabildimm

şimdiiiiii....

hatırladığım kadarıyla bi yaziim

KKORAS rüyan hayır olsun cnm

YAREN inş. gönlüne göre olur bence de yeter ki memurluk olsun da...inş. tercihlerin tutar cnm

SEDA ve DİLEK sizin kocaları birbirine çarpıştırmak lazım, ikisi de ayrı uçlarda yaa, yok mu bu arkadaşların bi ortasıııı:44:

SEDA sn durum nedir cnm bi daha birileriyle görüştün mü:44:

DİLŞAD gönlünü ferah tut, değerlerin gayet ii cnm. allhın izniyle hiçbişi olmıcak bu sefer

ENKİ çok yorma kendini cnm yaaa, dikkat etmen lazım kendine, zaten yerde halı da yoksa silip süpürmesi kolay olur eşin yapıverir hiç olmadı

hıı NEK kocana koptummmmnası mankenlik yapmış yaaaasaol cnm fotolar için bunların tarçın renginden de bende var fotolara bakınca aklıma geldi ben örmüştüm, unutmuşum

bi de ek olarak tekrar DİLEK alıntıyı bulamadım ama yemiş yemiş patlamış yazmışsın yaaaa aşkolsunayrıca ben size ne zaman anlatmışım o komşuyu kız maşallah nası da aklında kalmışdiyim de bi kurşun döksün topluca evet
hıı ii seyirler sinemada da

eltimler bizde, yemek yedik çay demledim oturuoz öle...

Iyi akşamlAR herkese
Yarın 11e randevuyu aldık kızlar. Ordan çıkışta kvlere gidicez ultrason fotosuyla çerçeve yaptiricam çok sevinecekler bende bebisimi görecem ınş güzel haberlerle gelirim

Iyi akşamlAR herkese
Yarın 11e randevuyu aldık kızlar. Ordan çıkışta kvlere gidicez ultrason fotosuyla çerçeve yaptiricam çok sevinecekler bende bebisimi görecem ınş güzel haberlerle gelirim
inş. cnmmmm
iyidir cnm şükür,tv bilgisayar takılıyorum işte ..Sen nasılsın

valla ben de öle oturdum çay demlensin die bekliom. eltimle kaynım sızıp kaldılareşim de çekirdek çitlio

komediydi bugün iş yaaa, yorucuydu deli gibi koşturduk ama bi tarftan da komikti, pek eğlendik güldük ettik

yarın inş. 11 de başlayan sınav 1 gibi falan biterse yapılcak bişi de yoksa eve kaçıcam erkenden

bi de kv'ler geldi üstüne, üfff tam curcunakafam kaldırmıo bazen yaaa, özellikle kv cırtlak sesini

bebiş saolsun uykusu geldi de kalktılar şimdi topluca:100:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…