Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Benim kv kp susmazlar kesinlikle şu şöyle bu böyle..İyi atlatmışsın

öf evet yaaa, benim kp iidir oturaklıdır da kv'ye allah bi çene vermiş evlerden uzakwc'ye gitti geldi, sen hangi arada evi gezdin arkadaş dio ki "fiskosun örtüsünü kaldırmışsın"(biz o anda salonda oturuoz, oturma odamdaki fiskosun üstüne ördüğü dantelden bahsedio.sırf o örtü için alındı o fiskos zaten) "ütülenicek" dedim. oysa aylaaaardır örtmüom "ütüye gerek yok ki onda" dio, cidden de gerek yok dümdüz çıktı makineden ama benim bahanem işte "aa hadi yaaa" dedim

W ye gitti heryeri gözden geçirdiKendi evlerine karışsınlarBen direk diyorum valla onun rengi uymadı şu şöyle bu öyle diyeTelevizyonda bi haber görseler hepsini sayarlar oturduğumuzda.

W ye gitti heryeri gözden geçirdiKendi evlerine karışsınlarBen direk diyorum valla onun rengi uymadı şu şöyle bu öyle diyeTelevizyonda bi haber görseler hepsini sayarlar oturduğumuzda.

salak ben işte sonra kafama dank edio keşke şunu şunu deseydim diom ama geçmiş olaaa...mesela "nerden gördün fiskosu ki" diyebilirdim hani sen odaları mı gezion anlamında laf çarpmak için, ya da "yeter o kadar kulladığım, örtmicem artık o danteli" diyebilirdimm

ya cnm yumurtlama zamanını hissedebilio musun sen?ben bu ay ilk defa(ya da ben dikkat ettiğim için farkettim belki) dün hafiften karnımın ağrıdığını hissettim, ama böle adet olcakmışım gibi. bazıları derler ya yumurtlama dönemlerinde kasıklarım ağrır falan, bu öle bişi miydi acaba, dün yumurtladım mı ki:26:dün eşimle akşam eve dönerken dedim ki b"en bugün yumurtluom heralde bunu değerlendirmeliyiz" "siparişle olmaz bu işler" dedi bana laf çarpıo aklınca şaka yapıo, ben hep öle derim de."görürsün sen olur mu olmaz mı sen sanki hayır diyebilcek misin" dedim.ve olayın sonunu tahmin edersiniz

Bana da öyle oluyo bazen şunu deseydim bunu deseydim diye,oluyo yani cnm..Hissetmiyorum hiç cnm ama ateş basıyomuş galiba o zamanlarda insanı..Kasma cnm kendini.Eşler sistemli olunca hevesleri kaçabiliyomuş

Yumurtlama dönemi adet kanamasının başladığı ilk günden sayarak 14. güne denk gelir yaklaşık. Bu günden 2-3 gün önce başlayarak 1 hafta boyunda 2-3 günde bir cinsel ilişkide bulunmak hamile kalma şansını arttıracaktır. (Yani adet başlamadan 17-18 gün önce başlayarak 1 hafta boyunca 2-3 günde bir ilişkiye girmek gerekir)
Sen ne zaman adet oldun:44:
Bende de akıntıyla beraber kan vardı ama çok az.Adet belirtim yok.Karnımda ağrımıyo..Zaten olsam kan yoğun olur..İnternetten baktım..Özür sayılıyomuş.Oruç tutabilirim yarın
Çocuk yapacak olsak benimkinin sıklığını etkiler mi acaba

Son düzenleme:

ama bu sanırım normal zamanda adet görenler için, benim döngüm 25 günde bir. dün adetimin 10.günüydü:44:

evet bence de seninki adet değildir, allah kabul etsin tekrar oruçlarını cnmm

ama bu sanırım normal zamanda adet görenler için, benim döngüm 25 günde bir. dün adetimin 10.günüydü:44:

evet bence de seninki adet değildir, allah kabul etsin tekrar oruçlarını cnmm

Sağol cnm Allah razı olsun..

25 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 9 - 13. günler arası

Uvv Ayşam Bugün ve yarını değerlendirPerşembe günü hamile kalmak iyiymiş

Sağol cnm Allah razı olsun..

25 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 9 - 13. günler arası

Uvv Ayşam Bugün ve yarını değerlendir
Perşembe günü hamile kalmak iyiymiş

çok tatlısın yaaaaa, bilmiorum zannetme, bütün bu çaban totemin tutsun die dimiii

nerden buldun o bilgiyi, dur ben akşam çaktırmadan koçişi sıkıştırayım. üf yaa bi de soğan yedik bugün bişi ollmaz die

Beni topiğe mahçup etme totemimi tuttur Başka bi yerde daha baktım tam tamına 11 i günü yani bugünü gösteriyo..Sen es geçme sakınKarşılıklı yemişsiniz zaten soğanları birbinize kokmaz cnm

25 günde bir adet gören birinde ise (25-14=11) 11’inci günde gerçekleşecektir.

Yumurtlamanın gerçekleştiğini nasıl anlarsınız?
Her sabah yataktan kalkmadan beden ısınızı ölçün. Ölçümlerinizi not edin. Beden ısısının hafif yükselme yaptığı günün yumurtlama gününüz olduğunu anlayabilirsiniz.

Yumurtlamanın gerçekleştiğini göğüslerinizde hassasiyet, karnınızda ve kasıklarınızda ağrı, rahatsızlık hissi ve vajinal akıntıların artması ile de fark edebilirsiniz.

dilek gelmedi mi mailim??
Uff ya hepinize yazmak istiyorum, akşam yazıcam annemlerde olucam büyük ihtimal..

ne maili bana mail yokmu yaa :/

aaa :26: ben regl bittikten sonra 7-10 günlari arası ağrım oluyo tabi regli sancısı gibi değilde genede hissediyorum,o muymuş yumurtlama :26:

hiç hayır dermi onlar valla bugece kaçarım yok benm galiba :/ nassı uykum var şuanda bile ama çay demledim içcem,hemen uyurum aslında ama saçımıda yıkamam gerek , olursa da sırf saçım için kabul edicem galiba şimdi yıkıyım saçımı dedim hayır dedi :) şimdi yıkarsam bidaa girmem ya duşa ondan korkuyo :))

Benimki derDaha doğrusu daha önce derdi..Şimdi hiç yanaşmadığım için bilemicem

tamam birazdan sırnaşim azcıkk

bilmem ki zuzum o olabilir evet, bence de madem saçların da kirli bahanen de hazır işte,adamcağızı geri çevirme.benim de dün öle oldu, aklımd saçımı yıkamak vardı, o bahaneyle hepsi hallolu

senin kaçıncı gün bugün?

Benimki derDaha doğrusu daha önce derdi..Şimdi hiç yanaşmadığım için bilemicem

yirim seni

:)

10 kasımda olmuştum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…