Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ii geceler kızlar az önce yeni girdik eve uyku akıyor gözümden bugünkü geçmişi okuyayım dedim

başıma bugün ilginç bir şey geldi ama uzun hikaye sabah toplaşın anlatırım

herkese tekrar ii geceler

Hoşgeldin nekim
Bende ayşayla zuzuyu halvete gönderdim
bebeyimm

bi bakim dedim, annemlerdeyim bu gece..
gitsin tabisi kızlar halvete, çok çalışsınlar bu ay

geçmişe de bakamadım, umarım herkes iyidir
özgim doktora gidecekmiş, inş güzel haberlerle gelir

saati 1 ettim, yarın uyukliycam iş yerinde, uyumalıyım hemen
iyi geceler

günaydın arkadaşlar. benden sonra yazılanları şöyle bi okudum da kv kp çatışması klasik. bizdede anne baba çatışması mevcut. kv rahmetli, kp de çok uzakta karışmaz. annem ve babam iki adım ötemde oturuyorlar çocuğuma bakıyorlar. ağzımla kuş tutsam anneme yaranamam şu çocuk bakma konusunda beni hiç beğenmez. dün misafirlikte gene benim anneliğime çamur atınca fıttırdım. ağladım sabaha kadar uyuyamadım. annemi anlayamıyorum işin garibi o da beni anlamıyor. o bakınca çocuk ii ben bakınca zayıflar. her yaptığımı eleştiirr söylenir. çocuğuma şahane bakar çok da sever ama benim kalbimi öyle yerle bir eder işte. napacağımı bilmiyorum dün sabaha kadar uyumadım ağlamaktan gözlerim şişti.. sabah da çocuğu almaya geldi surat beş karış küs bana napcam bilmiyorum.

sirken farkında mısın kaç zamandır gece topiğe girip '' eve daha yeni girdik'' le başlıyosun yazmaya çok gezenti oldun bu aralar hatuuun çabuk gel de anlat şu olayı merak ettim

aaa niye öyle yapıyo ki acaba :26::26: torununa çok değer verdiği için yapıyo olabilir...ona kendinden başka kimse güzel bakamaz diye düşünüyo heralde :26:

günaydın herkese...
ayşam,zuzum çabuk gelin buraya,gece gece ne haltlar karıştırdınız siz iyi ki akşam yazdıklarınızı görmedim ben...yoksa kesin ben de gaza gelirdim
dün biz azcık küstük eşimle ama sabah barıştık...her akşam çıkışta beni bekliyodu,eve beraber geliyoduk...dün aramış yine ama ben telin çaldığını duymadım...oda kızıp eve gelmiş...ben de gelince,çok kızdı bana...sen benimle gelmek istemiyosun galiba,telimi açmıyosun,arayıp gelicek misin diye bile sormuyosun falan diye...bende işi bitmedi sanıp aramamıştım :26: akşam biraz surat astık bu yüzden birbirimize,sonra barıştık işte...akşam hem bana kızıyo hem de hiçbi şey söylememiş gibi pasta istiyo bi de...yapmadım tabi...dilek geldi aklıma...kıza hak verdim valla...2 dk sonra hiçbi şey olmamış gibi konuşunca sinirlerim zıpladı...böylesi de kötüymüş

gunaydın kızlar

sorma vilin ya acayip evi otele çevirdim gibi bir şey oldu ama oturup raporlarımı yazmaya başlamam lazım yoksa gene sıkışacam

dünkü olaya gelince başta çok sıkıldım filan ama artık atlattım sayılır.
Ofisten çıktım spora geçiyorum direk merkezde indim hiç trafiğe takılmayım direk metroyla geçeyim ki geç kalmayım dedim. Bu arada ofisten çıkarken de otobüs kartımı montumun fermuarlı yan cebime koydum sırtımda sırt çantası oldugu için kalabalıkta çantayı aç cüzdanı çıkar kartı çıkar sonra tekrar çantaya tıkmakla uğraşmayım diye. Burası ayrıntı bilgi. Metrodan merdivenlerden indim kartı basma yerlerinden geçtim metronun olduğu platforma doğru kalabalıkla yürüyen merdivenlerden iniyorum kulağımda da müzik var başımda da berem. Adamın teki yukardan hanfendi hanfendi diye nasıl bağırıyor önce üstüme alınmadım sonra baktım ısrar ediyor herhalde çantam mı açık bir şey mi düşürdüm diye bi konrol ettim bi şey yok neyse ben devam ettim aşağı indim metro bekliyorum bu adam geldi yanıma size sesleniyorum duymuyor musunuz dedi şaşırdım buyrun dedim merdivenlerden inerken o 10 lirayı neden yerden alıp cebinize indirdiniz dedi ben şok tabi. Hayır ben para görmedim ayrıca almadım da karıştırıyorsunuz sanırım dedim ama adam ısrarla yok yok aldınız ben gördüm diyor bu arada bütün metro bekleyenler de bize bakıyorlar ben hayır almadım dedim o aldınız aldınız diyor hala ben de nerden almışım kim görmüş başka ben hiç bir şey almadım dedim ama bu sefer sinirlenmeye başladım adam aldınız ben gördüm arkadaşım da gördü dedi nerde o arkadaşınız getirin çıkalım yukarıya güvenliği çağıralım nerdebu güvenlik ? yolda gördüğüm 10 liraya mı kaldım; çıkarsınlar görüntüleri her yer izlenyordur ben almadım iftira atmayın yalan söylemeyin ahlaksızlık yapmayın beni de kötü kötü konuşturmayın dedim adam allah allah diye söylene söylene gitti ben de bindim direk spora geçtim ordakilere bahsettim kapkaçların yeni metodu buymuş. Nasıl yani al şu 10 lirayı sus dememi mi bekliyordu :44:

Hoşgeldin nekim
Bende ayşayla zuzuyu halvete gönderdim

ahahahah

:26: neden böle yapıyoki, annen o senin :26: torununu çok seviyo demkki kıskançlık yapıyo baksana seni bile çekemiyo..bide sadece bu konudamı böle annen

sirkennnn yuh diyorum :s

günaydın millet ...

vilin seninde içinde var hee bizi bahane ediyon eşine de güldüm

ayyy benim başıma böyle bi şey gelse ağlardım sinirden...sen adama ne güzel karşılık vermişsin...ama bu kapkaççıların aklına ne yöntemler geliyo yaa...ayy iyi atlatmışsın canım...pislikler hırsızlık yaptıkları yetmiyomuş gibi bi de insanı rezil ediyolar yaa...allah ıslah etsin...

kızlar bende benimkini yağlayıp balladım sabah işlerimi hallettirdim sınıfıma duvar saati aldı, bi de bana vesikalık foto lazımdı...en son çektirdiğim yere gidip yeniden çıkarttırdı az önce getirdi...peşinde dolandırıyosun beni diyo

günaydın kızlar,
sirken yapıyorlarmış bu tür şeyler geçmiş olsun,
babam da i. da taksiye binince parayı vermiş işte, taksici abi bu para sahte demiş, babamın 100 lirasını almış meğerse elinin altında sahte para tutuyorlarmış onu uzatıyorlarmış millete.

eşim de diyor valla ben adama tekme tokat girişirdim seni yalnız görmüşlerdir bi de sırtımda çanta başımda bere kulaklık filan ank ya gelen yeni çaylak öğrenci sandılar herhalde. İyi ki güvenliğe çıkalım baksınlar dedim valla kartımı bastığımın yanmayacağını bilsem adamı kolundan tuttuğum gibi güvenliğe götürecektim olmadı sporu bırakır direk karakolluk olurdum

hiç gelmedin yaa merak ettim
hep akşamları geliosun hiç konuşamıouz ki
canım öpmüştüm ya seni alınma die
eltinle durum nası yani o devam edio mu o tip hareketlerine:26:

bi de kv'ler geldi üstüne, üfff tam curcunakafam kaldırmıo bazen yaaa, özellikle kv cırtlak sesini

sirken kötü bi durum yaa onca insanın içinde suçsuz bile olsan utanılır yani ne bilim
pislikler neler planlıolar çıksaydın keşke merdivenlerin sonundan seslenirdin güvenliğe çıkış yapmadan
kartı nie sorun ediosun ki o durumda
adam senden 5 dk sonra bi başkasına daha yapmıştır aynı şeyi belkide

kızlar akşam annemlere gittim 4 gündür gitmiodum
kardeşim biraz durgun gibiydi
komşu laptopuna kola dökmüş onu verdi eşim temizletsin die
sonra eve inip sen kimsini izledim eşim geldi 9da erken kapatmış
bişiler atıştırıp çıktık yürüyerek gitmek istedim zaten 10dklık yol

filmin başında özcan deniz yürüdükçe sanki brad pitt yürüo gibi çekimler alttan müzik falan beni gülme tuttu
neyseki sonradan öyle sahneler kalmadı
aman amann harikaydı diemem
tabiki çok duygusaldı
aşkları çok eğlenceliydi
kız adamın kollarında öldü ve önceden söylediği sevdiğimdin şarkısı çaldı
eşim bile kötü oldu

eve geldiğimizde saat 12ye çeyrek vardı
tabii filmin 3. perdesi bizim evdeydi
geç yattık yani bende uykusuzum
ve çrşdan beri günleri yanlış bilioum bugünüde cmt sanıoum
trafikte cmt trafiği gibiydi zaten. ama yarında var

diğer konularda da çok eleştirir ama bu bana acayip batıyo.. Anneliğine hangi anne laf söyletir sanırım ki hiç biri.

evet canım o yüzden çok korkuyorum
çok saolun dualarınız eksik etmeyin
inşallah canım ben eylül ve ekimde ayın 22sinde regl olmuştum belki hamiş olmasam bu ay da 22 sinde olcaktım belki daha 1 gün geçti diye düşünüp rahatlatıyorum kendimi.

haklısın valla canım yemeyi seviyorlar oğullarını

aneem aynı benm kocam işte :) yüzsüzzz

hg knmhtp
evet gitcez 21,30 seansı evim sensine. sen bilet al ben gelirim dio uyuz yaa
vercem parasını valla dio
versin tabii
Iyi akşamlAR herkese
Yarın 11e randevuyu aldık kızlar. Ordan çıkışta kvlere gidicez ultrason fotosuyla çerçeve yaptiricam çok sevinecekler bende bebisimi görecem ınş güzel haberlerle gelirim

güzel haberlerle gel canım

çapkın seniiiii :)

tekrarrrrrrrrrrrrrr.....................

tekrar...............

çapkınlığa doyamamışın :)

ayyy bizim çok komik oluyo artık...eşim diyoki kızım kulaklarını tıka,sakın bizi dinleme,seni azcık rahatsız edicem kusura bakma

hehehe utanıyo demek kızından :)

knmhtp annen için sen neysen çocuğn da senin için o; hiç bir anne çocuğuna kötü bakmak ister mi hep en iyilerini yapmak ister. Ama bebeğine annen baktığın için şanslısın bence senden iltifat bekliyor onu onore etmeni mi istiyor acaba? Ya da bir şeyi yaparken bilsen de usulen de olsa onun da fikrini almanı filan?

dilek başta utanır gibi oldum sonra dedim kendi kendime ben kendimi biliyorum eğer hala ısrar etseydi hadi polise diyecektim ve uygulayacaktım da ama sirken dur başına iş açma teksin yalnızsın belki sıkıştırırlar adamların istediğini yapma sakın dedim. Zaten ağzımdan güvenlik lafının çıktığını duyunca adam birden allah allah ya diye uzaklaştı. adam da baya temiz birine benziyordu yetişkin 40-50 li yaşlarda sanki mesaiden çıkmış memur amca gibiydi ama işte görünüme güven olmuyor ön tarafımda bekleyen bir amca vardır o da tık tık ne insanlar var ya filan dedi artık bana mı dedi bunu yoksa o adama mı bilemedim üstüme de alınmadım

hani derler ya moka taş atma üstüne sıçramasın aynı o hesap.

kızlar colinste 3 gün %40 indirim varmış

şu ayakkabıyı gördüm katalog da 36 liraya gelio eğer indirim bundada geçerliyse kırmızı sade bi ayakkabı istiodum
gidip birde hırka falan bakıyım dioum dün filmde fahriye evceninde bi hırkasını beğendim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…