bebeyimmHoşgeldin nekim
Bende ayşayla zuzuyu halvete gönderdim
sirken farkında mısın kaç zamandır gece topiğe girip '' eve daha yeni girdik'' le başlıyosun yazmayaii geceler kızlar az önce yeni girdik eve uyku akıyor gözümden bugünkü geçmişi okuyayım dedim
başıma bugün ilginç bir şey geldi ama uzun hikaye sabah toplaşın anlatırım
herkese tekrar ii geceler
aaa niye öyle yapıyo ki acaba :26::26: torununa çok değer verdiği için yapıyo olabilir...ona kendinden başka kimse güzel bakamaz diye düşünüyo heralde :26:günaydın arkadaşlar. benden sonra yazılanları şöyle bi okudum da kv kp çatışması klasik. bizdede anne baba çatışması mevcut. kv rahmetli, kp de çok uzakta karışmaz. annem ve babam iki adım ötemde oturuyorlar çocuğuma bakıyorlar. ağzımla kuş tutsam anneme yaranamam şu çocuk bakma konusunda beni hiç beğenmez. dün misafirlikte gene benim anneliğime çamur atınca fıttırdım. ağladım sabaha kadar uyuyamadım. annemi anlayamıyorum işin garibi o da beni anlamıyor. o bakınca çocuk ii ben bakınca zayıflar. her yaptığımı eleştiirr söylenir. çocuğuma şahane bakar çok da sever ama benim kalbimi öyle yerle bir eder işte. napacağımı bilmiyorum dün sabaha kadar uyumadım ağlamaktan gözlerim şişti.. sabah da çocuğu almaya geldi surat beş karış küs bana napcam bilmiyorum.
Hoşgeldin nekim
Bende ayşayla zuzuyu halvete gönderdim
günaydın arkadaşlar. benden sonra yazılanları şöyle bi okudum da kv kp çatışması klasik. bizdede anne baba çatışması mevcut. kv rahmetli, kp de çok uzakta karışmaz. annem ve babam iki adım ötemde oturuyorlar çocuğuma bakıyorlar. ağzımla kuş tutsam anneme yaranamam şu çocuk bakma konusunda beni hiç beğenmez. dün misafirlikte gene benim anneliğime çamur atınca fıttırdım. ağladım sabaha kadar uyuyamadım. annemi anlayamıyorum işin garibi o da beni anlamıyor. o bakınca çocuk ii ben bakınca zayıflar. her yaptığımı eleştiirr söylenir. çocuğuma şahane bakar çok da sever ama benim kalbimi öyle yerle bir eder işte. napacağımı bilmiyorum dün sabaha kadar uyumadım ağlamaktan gözlerim şişti.. sabah da çocuğu almaya geldi surat beş karış küs bana napcam bilmiyorum.
dünkü olaya gelince başta çok sıkıldım filan ama artık atlattım sayılır.
Ofisten çıktım spora geçiyorum direk merkezde indim hiç trafiğe takılmayım direk metroyla geçeyim ki geç kalmayım dedim. Bu arada ofisten çıkarken de otobüs kartımı montumun fermuarlı yan cebime koydum sırtımda sırt çantası oldugu için kalabalıkta çantayı aç cüzdanı çıkar kartı çıkar sonra tekrar çantaya tıkmakla uğraşmayım diye. Burası ayrıntı bilgi. Metrodan merdivenlerden indim kartı basma yerlerinden geçtim metronun olduğu platforma doğru kalabalıkla yürüyen merdivenlerden iniyorum kulağımda da müzik var başımda da berem. Adamın teki yukardan hanfendi hanfendi diye nasıl bağırıyor önce üstüme alınmadım sonra baktım ısrar ediyor herhalde çantam mı açık bir şey mi düşürdüm diye bi konrol ettim bi şey yok neyse ben devam ettim aşağı indim metro bekliyorum bu adam geldi yanıma size sesleniyorum duymuyor musunuz dedi şaşırdım buyrun dedim merdivenlerden inerken o 10 lirayı neden yerden alıp cebinize indirdiniz dediben şok tabi. Hayır ben para görmedim ayrıca almadım da karıştırıyorsunuz sanırım dedim ama adam ısrarla yok yok aldınız ben gördüm diyor bu arada bütün metro bekleyenler de bize bakıyorlar ben hayır almadım dedim o aldınız aldınız diyor hala ben de nerden almışım kim görmüş başka ben hiç bir şey almadım dedim ama bu sefer sinirlenmeye başladım adam aldınız ben gördüm arkadaşım da gördü dedi nerde o arkadaşınız getirin çıkalım yukarıya güvenliği çağıralım nerdebu güvenlik ? yolda gördüğüm 10 liraya mı kaldım; çıkarsınlar görüntüleri her yer izlenyordur ben almadım iftira atmayın yalan söylemeyin ahlaksızlık yapmayın beni de kötü kötü konuşturmayın dedim adam allah allah diye söylene söylene gitti ben de bindim direk spora geçtim ordakilere bahsettim kapkaçların yeni metodu buymuş. Nasıl yani al şu 10 lirayı sus dememi mi bekliyordu :44:
vilin seninde içinde var hee bizi bahane ediyoneşine de güldüm
gunaydın kızlar
sorma vilin ya acayip evi otele çevirdim gibi bir şey oldu ama oturup raporlarımı yazmaya başlamam lazım yoksa gene sıkışacam
dünkü olaya gelince başta çok sıkıldım filan ama artık atlattım sayılır.
Ofisten çıktım spora geçiyorum direk merkezde indim hiç trafiğe takılmayım direk metroyla geçeyim ki geç kalmayım dedim. Bu arada ofisten çıkarken de otobüs kartımı montumun fermuarlı yan cebime koydum sırtımda sırt çantası oldugu için kalabalıkta çantayı aç cüzdanı çıkar kartı çıkar sonra tekrar çantaya tıkmakla uğraşmayım diye. Burası ayrıntı bilgi. Metrodan merdivenlerden indim kartı basma yerlerinden geçtim metronun olduğu platforma doğru kalabalıkla yürüyen merdivenlerden iniyorum kulağımda da müzik var başımda da berem. Adamın teki yukardan hanfendi hanfendi diye nasıl bağırıyor önce üstüme alınmadım sonra baktım ısrar ediyor herhalde çantam mı açık bir şey mi düşürdüm diye bi konrol ettim bi şey yok neyse ben devam ettim aşağı indim metro bekliyorum bu adam geldi yanıma size sesleniyorum duymuyor musunuz dedi şaşırdım buyrun dedim merdivenlerden inerken o 10 lirayı neden yerden alıp cebinize indirdiniz dediben şok tabi. Hayır ben para görmedim ayrıca almadım da karıştırıyorsunuz sanırım dedim ama adam ısrarla yok yok aldınız ben gördüm diyor bu arada bütün metro bekleyenler de bize bakıyorlar ben hayır almadım dedim o aldınız aldınız diyor hala ben de nerden almışım kim görmüş başka ben hiç bir şey almadım dedim ama bu sefer sinirlenmeye başladım adam aldınız ben gördüm arkadaşım da gördü dedi nerde o arkadaşınız getirin çıkalım yukarıya güvenliği çağıralım nerdebu güvenlik ? yolda gördüğüm 10 liraya mı kaldım; çıkarsınlar görüntüleri her yer izlenyordur ben almadım iftira atmayın yalan söylemeyin ahlaksızlık yapmayın beni de kötü kötü konuşturmayın dedim adam allah allah diye söylene söylene gitti ben de bindim direk spora geçtim ordakilere bahsettim kapkaçların yeni metodu buymuş. Nasıl yani al şu 10 lirayı sus dememi mi bekliyordu :44:
hiç gelmedin yaa merak ettimof yaaaa yine ancak .ıçımı bi yere koyabildimm
bi de ek olarak tekrar DİLEK alıntıyı bulamadım ama yemiş yemiş patlamış yazmışsın yaaaaaşkolsun ayrıca ben size ne zaman anlatmışım o komşuyu kız maşallah nası da aklında kalmış diyim de bi kurşun döksün topluca evet
hıı ii seyirler sinemada da
eltimler bizde, yemek yedik çay demledim oturuoz öle...
bi de kv'ler geldi üstüne, üfff tam curcunakafam kaldırmıo bazen yaaa, özellikle kv cırtlak sesini
ahahahah
:26: Neden böle yapıyoki, annen o senin :26: Torununu çok seviyo demkki kıskançlık yapıyo baksana seni bile çekemiyo..bide sadece bu konudamı böle annen
sirkennnnYuh diyorum :s
günaydın millet ...
Vilin seninde içinde var hee bizi bahane ediyonEşine de güldüm
bir defa kayıp yaşadığın için korkuyosun, ben de aynı şeyleri yaşiycam biliyorum.. Ama nolur iyi düşün, miniğin seninle, hepimizin duası seninle..
pazartesi çok daha güzel olucak değerin, sen yeterki kendine dikkat et ve pozitif ol..
haklısın valla canım yemeyi seviyorlar oğullarınıihtiyaçları var durumları iyi diil ama kadın benim ortamdan ayrılmamı beklio ne aldın oğlum demek için görmedi sanki poşette
eltim dioki bi kere 100 lira ayırdık onlara alışveriş yaptık gittik
bi arasaydın ya oğlum marketten demiş
hani kafana göre almasaydın demeye getirmiş eltim bi bozuldum dio
ben eşimin sana herşeyi yapıoum demesine kızıoum aslında napıosun desem cvp...
sinemaya gitmicem bi uğursuzluk var o filmde galiba kısmet olmuo gitmek
aneem aynı benm kocam işte :) yüzsüzzzbu adam beni öldürecek o kadar atıştık atıştık
msnden yazmış;
yavrum akşam sinemaya gidiouz dimi?
yüzsüz ya benim kocam valla anladım bunuyani hiç bişi olmamış gibi yapmayı nası becerio anlamıoum
hg knmhtpbilmem hatırlar mısınız beni? ben bazılarınızı hatırlıyorum tabiki de. kısa bi ara katılmıştım diğer grupta muhabbet etmiştim. aslında sevmiştim de sizi ama işte doğum yaptım, atandım memleket değiştirdim iş güç derken sizlere bi daha rastlamadım ama bugün görünce mutlu oldum. herkes hayatına devam ediyor, ne güzel... benim 15 aylık bi oğlum var adı Göktuğ Bera. 18/07/2010'da evlenmiş daha yeni evli dönemlerimde sizinle tanışmıştım. bundan sonra da takip etmek istiyorum sizi. inş.. beni aranızda gördüğünüze mutlu olursunuz
evet gitcez 21,30 seansı evim sensine. sen bilet al ben gelirim dio uyuz yaa
vercem parasını valla dio
Iyi akşamlAR herkese
Yarın 11e randevuyu aldık kızlar. Ordan çıkışta kvlere gidicez ultrason fotosuyla çerçeve yaptiricam çok sevineceklerbende bebisimi görecem ınş güzel haberlerle gelirim
çapkın seniiiii :)salak ben işte sonra kafama dank edio keşke şunu şunu deseydim diom ama geçmiş olaaa...mesela "nerden gördün fiskosu ki" diyebilirdim hani sen odaları mı gezion anlamında laf çarpmak için, ya da "yeter o kadar kulladığım, örtmicem artık o danteli" diyebilirdimm
ya cnm yumurtlama zamanını hissedebilio musun sen?ben bu ay ilk defa(ya da ben dikkat ettiğim için farkettim belki) dün hafiften karnımın ağrıdığını hissettim, ama böle adet olcakmışım gibi. bazıları derler ya yumurtlama dönemlerinde kasıklarım ağrır falan, bu öle bişi miydi acaba, dün yumurtladım mı ki:26:dün eşimle akşam eve dönerken dedim ki b"en bugün yumurtluom heralde bunu değerlendirmeliyiz" "siparişle olmaz bu işler" dedi bana laf çarpıo aklınca şaka yapıo, ben hep öle derim de."görürsün sen olur mu olmaz mı sen sanki hayır diyebilcek misin" dedim.ve olayın sonunu tahmin edersiniz
tekrarrrrrrrrrrrrrr.....................
tekrar...............
çapkınlığa doyamamışın :)insafsız kk
ayyy bizimçok komik oluyo artık...eşim diyoki kızım kulaklarını tıka,sakın bizi dinleme,seni azcık rahatsız edicem kusura bakma
seda nerede gelmedi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?